[Protokoll] Extra medlemsmöte 1 maj 2005

Startat av Clifford, april 12, 2005, 03.45

Föregående ämne - Nästa ämne

Clifford

*Ursprunglig Post, protokoll följer efter*
På grund av flera problem den senaste tiden sammankallar Armagedons revisorer alla medlemmar till ett extra medlemsmöte söndagen den 1 maj kl. 13.00.

Flertalet avhopp inom styrelsen samt frågan om ansvarsfrihet för föregående års styrelse är orsaken till mötet.

Frågor som kommer behandlas är:

*Frågan om ansvarsfrihet för föregående styrelse

*Frågan om upplösning av nuvarande styrelse och eventuellt nyval.

Valberedningen kommer att ta fram ett nytt underlag för eventuellt nyval.

Motioner till mötet skall komma styrelsen eller revisorerna tillhanda senast 1 vecka innan mötet, alltså den 25:e april. Full information finns att få anslagen på Armagedon. Armagedons revisorer är Oscar Johansson och Mathias Flyckt.*slut på Ursprunglig Post*

Här är protokollet från mötet:

Ej justerat protokoll från medlemsmöte i spelföreningen Armagedon 2005-05-01

§1 Mötet öppnas av revisor Oscar Johansson.

§2 Mötets deltagare finner mötets utlysande vara korrekt. Mötet har utlysts av föreningens revisorer.

§3 Dagordningen godkännes. Bilaga 1

§4 Till justeringsmän, tillika rösträknare valdes Gunilla Helén och Anders Ivarsson.

§5 Charlie Larsson valdes ännu en gång som mötesordförande och till sekreterare valdes Fredrik Ewers. Mötesmedlemmarna kände sig nu lite tryggare när denna hercules inom mötesordförandegebitet tog plats vid klubban.

§6 Resultat- & Balansrapport för verksamhetsåret redovisas av Fredrik Ewers. Bokföringen har för första gången i föreningens historia gjorts av en auktoriserad revisor och det kändes tryggt då den blivit försenad pga utlandsstudier (Stockholm) mm.
Då medlemmarna var hänförda över att äntligen få denna rapport sig till livs, samt det faktum att vi nästan exakt lyckades hålla budgeten, var det väldigt lite frågor på denna punkt.

§7 På revisorernas anmodan beviljades styrelsen 2004 ansvarsfrihet och fick ett välförtjänt tack för sin insatts för föreningen av mötesordföranden.

§8 Revisor Oscar Johansson förklarar att mötet måste ta ställning till huruvida man fortfarande har förtroende för de kvarvarande medlemmarna i styrelsen samt huruvida de anser sig kapabla att med tillläggsval fortsätta driva föreningen året ut.
På denna fråga svarar föreningsordförande nekande och förespråkar nyval.

Sittande styrelse upplöses enhäldigt av mötet.

Revisor Oscar Johansson informerar mötet om att den upplösta styrelsen inte på något sätt beviljats ansvarsfrihet för den tid de suttit. Ansvarfrihet kommer att tas upp på årsmötet som vanligt men denna gång i två delar.

§9 Valberedningen lägger fram sitt förslag på en ny styrelse.

En lång debatt om huruvida det är passande att tidigare styrelsemedlemmar, ffa de som valt att avgå ur förra årets styrelse, skall ingå i den nya styrelsen. Modigt och ståndsmässigt för Jonas Ivarsson denna debatt i stark motvind tills mötet och känner att denna fråga ventilerats på ett omsorgsfullt sätt. Sekreteraren vill här ta sig friheten att applådera junker Ivarsson för ett föredöömligt agerande då han delgav, stod för och debatterade för sina åsikter även då få andra delade dem.

Mötet röstar genom sluten votering om huruvida valberedningens förslag skall antas. Utfallet blir 25 röster för, 2 blanka och en ogiltig vilket innebär att föreningen fått en ny styrelse bestående av:
Ordförande: Martin Dalevik
Stf ordförande: Fredrik Haaranen
Kassör: Fredrik Ewers
Stf Kassör: Mathias Hake
Sekreterare: Marcus Johansson
Ledarmot: Charlie Larsson
Ledarmot: Niklas Johansson
Suppleant: Gunilla Helén
Suppleant: Robert Näsström
Suppleant: Per-Anders Svenwall

§9½ Valberedningen föreslår en ny valberedning och Jonas Ivarsson försöker här att få total dominans i utformandet av nästa års styrelse genom att lägga fram ett motförslag med enbart medlemmar ut klanen Ivarsson. Då just klanen Ivarsson varit föreningen till stor gagn det senaste decenniet är motförslaget tilltalande för många på mötet, majoriteten lägger dock sina röster på valberedningens förslag. Sekreteraren misstänker att det antagligen är den rutinerade valberedningsikonen Pasi Sneck som får mötet att gå på valberedningens förslag. Valberedningen består av Pasi Sneck och Anders Ivarsson.

§10 Övriga frågor är det total avsaknad av till stor glädje för mötets yngsta deltagare som nu lyckats hålla sig lugna och stilla i mer än en timma, vilket är beundransvärt med tanke på att de är 11 år gamla.

§11 Mötesordföranden avslutar mötet och ett glädjetjut hörs från främsta raden när de yngsta deltagarna med iver rusar tillbaka till sina spel.




Vid tangentbordet

_______________
Fredrik Ewers


Justerare:



______________ ________________
Gunilla Helén Anders Ivarsson