Medborgarskolan -läs alla-

Startat av Spiff Rymdspionen, december 01, 2006, 15.34

Föregående ämne - Nästa ämne

Spiff Rymdspionen

Som säkert alla förstår så lever vår förening av statliga och kommunala bidrag. För 2006 års aktiviteter kommer vi att dessutom att söka bidrag från studieförbundet Medborgarskolan. Detta innebär att samtliga medlemmar kommer att få hem ett brev från Medborgarskolan som informerar dom att dom är medlemmar inom studieförbundet. Det kommer dessutom att skickas med ett inbetalningskort på 0 kronor. Detta är ingenting att bry sig om, men eftersom allt sker per automatik så går det inte att undvika att få inbetalningskortet.

Att vara med i medborgarskolan och dess studiecirklar är helt och hållet valfritt. Men mer eller mindre allt vi tar oss till innanför föreningens väggar går att söka bidrag för, t.ex rollspel, brädspel, till och med dataspelande med vissa begränsningar, och ekonomiskt sett efter stölden så behöver föreningen sina bidrag.

Om det är någon som av vilken anledning som helst inte vill vara med i dessa studiecirklar så tala med någon i styrelsen eller skriv ner ert namn här så stryker vi helt enkelt er från listan. Det behövs inga som helst motiveringar.
"Det finns tillfällen när inte ens mina turrymdskeppskalsonger hjälper."

Clifford

Mmm, Sverok har avtal med Studiefrämjandet som gör att studiefrämjandet är skyldiga att hjälpa oss med studiecirkelsverksamhet, om medborgarskolan inte skulle fungera.

Den Gamle

Styrelsen är medveten om Sveroks nära samarbete med Studiefrämjandet men bestämde efter viss diskussion att Armagedon skulle samarbeta lokalt med Medborgarskolan istället eftersom de hade bättre villkor.
"My center is giving away, my right is pushed back, situation excellent, I am attacking."
Marshal Ferdinand Foch in message to HQ, Marne 1914

Spiff Rymdspionen

Olikt andra bidrag så finns det en uppsjö av studieförbund, och därför ett väldigt brett sammarbetsval. Precis som det är sagt så valde vi i år att arbeta med Medborgarskolan. Det inte sagt att vi i framtiden inte kommer att se oss om efter ett annat studieförbund som kan verka förmånligare.  Medborgarskolan har dock visat sig vara väldigt villiga till ett sammarbete, mycket tack vare att Borås Live redan har cirklar under dom. Detta gjorde att dom var mycket öppna till vår spel-verksamhet, något som inte alla har varit. Det blev en av några stycken avgörande orsaker.
"Det finns tillfällen när inte ens mina turrymdskeppskalsonger hjälper."