Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - GrandPA

#2
Skulle behöva tillgång till styrelserummet för att kunna titta på redovisningen, protokoll mm. Kommer någon med nyckel vara där? Jag hade tänkt dyka upp 15:00.

/P-A
#3
Köp/Sälj / Space Marines säljes!
november 11, 2012, 21.30
#4
Både "supporting fire" och "hexacon" är bra namn. Men personligen tycker jag "supporting fire" passar bäst om det är en engångshändelse och just en ersättning för "friendly fire". Hexacon passar bättre om det är tänkt som ett återkommande event.
#5
Habla MP-5 / SV: Youtube - Tråden
januari 30, 2012, 18.57
Bara att packa sig ner till Berlins filmfestival då.  :)
Eller vänta tills den kommer hit.
#6
Habla MP-5 / SV: Skitsnack
december 02, 2011, 18.50
 :o Herre gud! Låt oss hoppas att detta aldrig blir verklighet.  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article14019589.ab
#7
Många roliga filmer på youtube men frågan är väl hur rättvisa testen är. De flesta ringbrynjor är ju av uppenbart superdålig kvalitet och jag har mina tvivel angående vissa av plåtrustningarna. De flesta test utförs på väldigt korta avstånd vilket ät totalt ointressant hur en militärhistorisk synvinkel men kan ju vara av intresse för rollspelare då karaktärer tenderar att springa omkring och skjuta på folk från nästan inget avstånd alls. Anledningen till att de flesta test är så dåliga är nog för att dom utförs av privatpersoner som inte vill skjuta sönder en rustning värd rätt många tusenlappar. Den här filmsnutten verkar ha  en bra ringbrynja men jag fattar inte ett ord ukrainska tyvärr.  :)  http://www.youtube.com/watch?v=DCywaYlQxWE
Det är lite kul att se vad dom har under rustningen i många av klippen. I vissa har de ganska mjukt material och även om pilarna penetrerar rustningen går de ofta inte så djupt in fast det blir ju samtidigt en rätt ordentlig smäll så vem vet vilka skador det blir.
#8
Köp/Sälj / Transformers köpes
september 27, 2011, 14.19
Från mitten av 80-talet och några år framåt var Transformers det fräckast man kunde ha i leksaksväg. Jag köper gärna Transformers från denna period (84-90) . Kanske ligger dom bortglömda i en låda på föräldrarnas vind?
Jag kan inte garantera att jag köper det ni eventuellt har att sälja. Det är bara vissa specifika figurer jag är ute efter, men då vissa går att använda som bytesvara med andra samlare finns det säkert några som jag vill köpa. En annan förutsättning är att dom är någorlunda hela.
#9
ok då dyker jag också upp
#10
Var folk från grupp två (Erik, Robin, Kari, P,A Pierre och Marcus J ) på geddon i lördags och gjorde karaktärer och snackade ihop sig? Eller ska ni ner någon av de två nya datumen (26/9 och 28/9)?
#11
hej Carlos. Kan du posta en lista med gerfförmågor? Kan ju va kul att veta vad dom kostar och vad som krävs då man fick 10 gerf.
#12
Jag vill också vara med!
#13
Föreningsfrågor / Bygghelg 5-7 Augusti
augusti 04, 2011, 19.34
Jag kommer vara med på lördag.
#14
Habla MP-5 / Skitsnack
juni 14, 2011, 16.42
"Uncompromising men are easy to admire" som det sägs i Braveheart. Visst var det en kul karaktär. Men en person som bara har heder och familj, med betoning på familj i huvudet är ganska endimesionell och blir trist i längden. Det var ju ganska väntat att han skulle dö för att ge plats för de yngre mer osäkra karaktärerna.
Men visst fan hatar man den inavlade ungen  :D
#15
Habla MP-5 / Ajrån Mäjdin!
april 12, 2011, 09.59
Jag har en över som jag reserverat åt dig.