Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Gunilla Hellén

#226
Jag tog inte illa upp! :D

Jag försökte bara förklara att det finns olika typer av användare på forumet; läsarna, bölarna, de selektiva m. fl. För mig är alla sätt att använda forumet lika bra, vare sig man bara läser eller bara skriver på det. Men att låta påskina att det bara finns 5 aktiva användare är lite drastiskt. Fast jag har ju själv varit aningen drastisk när jag klagat på bristen av engagemang rörande konventet, så jag har viss förståelse för att man som drivande ibland känner sig något ensam.
#227
Till Cliffan

Jag kollar forumet minst en gång om dan(junkie) men till skillnad från det verkliga livet skriver jag bara när jag har något vettigt att tillföra. Det skrivna ordet har en betydligt längre livslängd än en verbal harang, vilket ibland leder till att man inte svara på folks dumheter och allmänna provokationer. Jag misstänker att det även finns andra som har ett liknande förhållningssätt.

Bara för att jag inte alltid svarar på allt och allas inlägg betyder inte det att jag inte uppskattar forumet och det jobb som läggs ner för att hålla igång det. Jag tycker det är underbart att vi har ett forum. :D
#228
Rollspel / kamPAnjen
maj 25, 2005, 10.57
Ja ha det så kul!
Jag kan inte på fredag men jag skulle säkerligen ändå bara varit deckad hela kvällen. Jag förväntar mej dock en spännande rapport om piraten efter spelningen.


ha det bra :)
#229
Rollspel / kamPAnjen
maj 24, 2005, 15.22
Det låter som spelningen var både kul och bra när jag försvann. Ska vi spela igen snart, eller?

Robin ringde mej om lite datum men jag har inte hört något sedan dess, nån som vet hur det blev?
#230
Hej!

Som er almighty leader har jag nu lyssnat på er och köpt in core book, bestiary, character pack och gamemaster pack.

Hoppas ni är nöjda!

Ha det bra
#231
Rollspel / kamPAnjen
maj 16, 2005, 13.03
What the fuck?!?!?!?!?!?

Tell me more!

Vad hände och vilken piratkapten? ojojoj vad spännande!

Själv kom min halsfluss tillbaka under spelningen trots pencillinkuren och så skulle jag upp tidigt och gå på konfirmation dagen efter, så det var därför jag var tvungen att gå.

Jag hatar halsont.
#232
Rollspel / kamPAnjen
maj 15, 2005, 17.34
Hej!


Hur gick det för Valdira? Gone forever eller?

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
#233
Habla MP-5 / Föreningströjor och flagga..
april 17, 2005, 18.02
Men om man absolut vill ha loggan på ryggen, kan inte han med tryckmaskinen vända på en av tröjorna då?

:wink:
#234
Hej!


Jag blev vald till posten på årsmötet och tänkte bara säja ett litet "Hej!" här.

Är det något du saknar i rollspelsväg  eller om du har någon bra idé, prata med mig. Det är nämligen så att vi har en liten bunt pengar vi kan fixa något kul för och jag är öppen för alla bra idéer.

Jag har inte pratat med Carlos än, så om någon vill säga vad han gjorde för bra saker för sektionen förra året blir jag glad.

Hittills har jag klart för mig att jag ska se till att ljus finns och det ska jag försöka ordna. Det vore kul att fixa något mer än det,  så som sagt alla idéer tas emot.

Ha det bra allihop
Gunilla Hellén
#235
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
januari 20, 2005, 00.06
Hej kompisar!

Här kommer min tankar och ideér om ämnet.

En ideell förening får inte spara pengar, eller egentligen inte gå med vinst om jag fattat det rätt.

En flytt kommer kosta en massa, massa pengar under flyttperioden, även om vi på lång sikt kanske kan spara en slant.

Miljöombyte, ja jag tror också det skulle vara bra.

Med det engagemang bland medlemmar som denna förening har, är det inte rimligt att tro att vi kommer flytta på oss inom en överskådlig framtid. Jag lägger ingen värdering i detta, vi  är de vi är. Men jag kan i dagsläget inte se någon i föreningen, som skulle vara villig att lägga ner det stora arbete som krävs. Men det kanske är någon som känner sig manad.
Det känns som att vi som grupp, är mer engagerade i de spel i håller på med än själv föreningen/föreningslokalen. Och är det egentligen inte där fokus bör ligga? Föreningen/föreningslokalen finns ju till för att husera de spel vi är intresserade av.

Om det togs fram ett bra och sansat förslag skulle jag bli jätteglad. Både för förslaget och det faktum att någon engagerade sig i just denna fråga.

Gunilla
#236
BSK 23 / BSK 23 - 2005
november 13, 2004, 17.13
Tack Apanpapan, allt jag ville ha var lite uppskattning!

Jag ledsen att jag gick så hårt åt er figurspelarrangörer, egentligen är det inte alls er jag är sur på. Ni gjorde ju något för BSK och i förlängningen Armagedon.

Alla som ställer upp för BSK borde få en puss och inte massa skäll. F'låt.

Björn, jag förstog inte vad du menade med ditt inlägg.

Vad det gäller planeringen; både kioskeschemat och bagageschemat (om jag föstog Tommie rätt) var väl planerade bara totalt omöjliga att fylla med folk, därför att folk inte vill vara med.

Du har rätt i att huvudarrangörerna inte ska sitt i styrelsen samtidig som de anordnar konventet. Men det spelar ingen roll, jag behöver minst 20 personer för att fylla kioskschemat under konventshelgen och det är bara jag. Sedan behöver receptionen, bagaget, säk och slutstäd folk. Dessutom borde vi ha en avbytar pool som kunde gå in och låta tex figurspelansvariga få en timme fritt här och där. För att käka lunch, snacka skit eller spela lite. Var får vi tag på alla dessa personer?

Som jag ser är en lösning att engagera andra föreningar i BSK, alla skulle tjäna på det. Vi bränner inte ut oss, BSK fortsätter existera, personal tillkommer och de nya föreningar har en chans att få in lite extra cash.

Jag hoppas på ett bra BSK nästa år även om kanske håller mig bort, men jag har nog hunnit ändra mig tills dess.
#237
BSK 23 / BSK 23 - 2005
november 12, 2004, 18.31
Robin:

CitatOm jag får "cred" eller inte för att jag inte hjälper till med röjning SAMTIDIGT som jag röjer undan alla våra grejer från gympasalen är för mig, ganska egalt.

Självklart har man ansvar för att röja undan sitt eget arr.  Vem fasiken tror du röjt undan i köket varje år? Självklart kioskansvarig med hjälp av några personer man raggat upp för ändamålet själv. Om man inte frågar efter hjälp får man ingen eftersom det är så mkt att göra. Att vara huvudansvarig för något innebär att genomföra hela projektet, även röjningen efteråt.

Jag hade inget emot att plocka undan WHFB-borden på geddon i onsdags, jag önskar bara att ni genomfört projekt till slutet. Antingen städat undan efter er själv eller bett om hjälp.  Jag hade ställt upp. Men nej, ni valde att bara låta det bero och ja, ni fick ju rätt någon annan röjde ju åt er.
#238
BSK 23 / BSK 23 - 2005
november 12, 2004, 16.18
Jag röstade nej av den enkla andledningen att det finns folk som bryr sig och sedan finns det folk som inte gör det. Titta på slutstädet; 5 från Armagedon  och c:a 17 Piasavor. Pinsamt, pinsamt.  Vi är ju huvudarrangörer. Speciellt när vissa spelade Starcraft under slutstädet i receptionen, vet inte vem det var så jag nämner inga namn av den anledningen annars hade jag gjort det.
Att minibussarna kom tillbaka till uthyraren berodde på att Piasava- Lasse(? dålig på namn, hoppas han hette Lasse) var schysst och ställde upp och hjälpte till fast han egentligen vill äta pizza samtidigt som alla andra. Ok, jag och Martin hade kunna köra bussarna i 2 omgångar för att få dit dom så det hade väl löst sig om vi struntat i pizzan totalt.

Inse fakta: Vi är för få för att ro runt ett sånt här stort arrangemang.
Jag är så ledsen för att jag numera tänker med avsky på BSK för jag gillade det innan, jag tyckte det var kul.

Jag tycker vi borde bjuda in någon/några andra föreningar i närheten för samorganisering av konventet. Dela på jobbet och dela på eventuell  vinst. Strukturera upp viktiga funktioner som bagage, logistik, reception, kiosk och slutstäd(hoppas jag inte glömt någon funktion). Varje medarrangerande förening får så stor del av vinsten som de bidrar med i mankraft. Alla spel vi från armagedon arrangerar jämställs med utomstående arrangörer och ger inte någon del i eventuell vinst.
Givetvis bör det finnas en stark konventsgeneral som inte gör så mkt själv men har stenkoll på vad alla andra gör och att det blir gjort. Jag hoppas på Dina i den rollen eftersom hon efter detta första "prov"år har potential att strukturera upp det bra.

Vissa jobbade hårt under konventet all cred till er och tack till alla som ställde upp för oss i kiosken så att det funkade. För första gången av de år som Martin hållt i kiosken lyckades både han och jag smita i väg för att spela var sitt brädspel, fast inte samtidigt dock.

Total anti-cred till de figurspelarrangörer som lägligt höll sig undan från röjande i lokalen efter konventet; Ewers, Larsson och Robin. Dålig stil men kom ihåg att jag gillar er ändå bara inte just i denna sekund. Emil drog sitt strå till stacken,  cred cred.

Bubba, Rickard, Dyne, Dale och jag CRED, CRED, CRED till oss som röjde undan i lokalen på onsdagen. Lyfte alla tunga WHFB-bord osv. Kanske är det förmätet att berömma sig men eftersom ingen annan bryr sig får man väl vara lite snäll mot sig själv.

Dock så tycker jag att vi ska visa vår uppskattning för figurspelsarrangörerna som faktisk slet som djur innan med att göra alla nya bord och alla den fina, nya terängen.

Tack alla för att ni orkade läsa, behövde skriva av mig.