Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Beach

#1
Warhammer Tabletop / War of the Beard
februari 07, 2006, 13.37
Vet inte om ni minns detta lilla inslag, men det tillät über-dvärgar att slåss mot über-alver, med massiv upphottning av flera enheter medan andra dumpades. Det var en kul idé, men det finns ju inte tillräckligt med hårda dvärgar i omlopp.
Hur skulle man kunna modifiera andra listor för att matcha kraftnivån som finns i det scenariot för t.ex. lizardmen, Tomb kings, Dark Elves, Chaos? Ja, jag vet att fluffet inte stämmer, men det vore i alla fall kul att köra npgra slag med denna alternativa lista... Förslag?
#2
Alla är så "normala" jämt.  :wink:

Jag kommer snart vara klar med min tredje Super-heavy, snart kommer jag ha titaner redo, Harlequins är redo och Squats ska målas upp. Är det över lag så att folk inte skulle vilja spela med sådant på plan, eller skulle det kunna uppskattas i spel?
#3
Rollspel / Lokala spel
augusti 05, 2005, 09.37
Om jag säger att jag har ett rollspel som ska tryckas snart, kan man räkna med att lojala Borås-bor köper lokal-producerade spel och vill ha?