Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Gizmo

#1
Brädspel / Någon som spelar Go?
februari 03, 2008, 23.01
Kan försöka komma ner, men har börjat läsa en kurs på kvällstid på högskolan på tisdagar, och skall försöka komma igång med min självförsvarsträning igen (som naturligtvis är tisdagar/torsdagar). Hade behövt fler dagar i veckorna... Eller kunna klona mig..

/Gizmo
#2
Eller så kan du ju använda exemplevis Google Earth. De bryr sig inte direkt om vad vi här i sverige anser är försvarshemligheter har jag för mig...

/Gizmo
#3
Brädspel / Brädspel på torsdagar
juni 21, 2007, 20.26
Jag skulle ju gärna åka, men får nog bli till nästa år för att få ordentlig ordning på finanserna. Samt att jag har en något begränsad mängd semesterdagar i år...

/Gizmo
#4
Brädspel / Brädspelsdagen, kommer du?
januari 25, 2007, 19.35
Är det sagt någon tid då det kör igång?

/Gizmo
#5
Brädspel / Nytt brädspels/rollspels community
december 27, 2006, 23.17
Citat från: "jonte"Databasen måste väl vara snodd från BGG, inte har de suttit och knåpat in info om alla de där spelen för hand?

Det ser ut att vara en rimlig förklaring. Gjorde en snabb-test på texten till ett supplement till Carcassonne. Verkar vara identisk text.

/Gizmo
#6
En vägbeskrivning beror ju en del på om du kommer med tåg eller med bil.

Nu har inte jag koll på exakt vilken ingång i huset de tänkt nyttja, men här kommer vägbeskrivning hur du hittar dit.

Med tåg: ställ er så ni har järnvägen bakom ryggen och stationshuset framför er. Tag den väg som går precis framför stationshuset, följd den åt vänster (längs järnvägen) tills ni har korsat viskan (ån som rinner genom stan). När i korsat viskan skall ni upp för den stora leden (yxhammargatan), förbi studenthemmet Balder och ovanför det restaurangen China Town. Ni har då arbetsförmedlingen mitt emot. Här tar ni vänster och gå denna väg tills ni passerat turistbyrån på hörnet vid Järnvägsgatan. Sväng höger. I backen upp där finns en ingång och det finns även en ingång på Allegatan (gatan som ni kommer till när gått backen upp.  Det huset ni är vid just nu är kåren.

För bil så beror ju på vilket håll ni kommer från. Helst rekommenderar jag att ni tar och svänger vid Annelundsmotet om ni kommer på motorvägen. Tag sedan Kungsleden (tror det är skyltat Knalleland eller Borås Arena).  Kungsleden leder direkt till högsklan. Fats här får ni svänga vänster ner på järnvägsgatan, och så finns det parkeringar på första avfarten åt höger (bakom biblioteket).
Tips, studera kartan med... =^_^=

/Gizmo
#7
BSK 24 / hemsidan
november 01, 2006, 19.15
Närmaste parkeringarna är dels bakom högskolans bibliotek (infart från Järnvägsgatan), dels nere vid Borås energi.

/Gizmo
#8
Ingen aning var Daniel tänkt placera in mig med mitt Go-spelande, men de tider vi kommit överens om var:

10-14 Lördag
17-21 Lördag
10-14 Söndag

/Gizmo
#9
BSK 24 / Rollspel
oktober 17, 2006, 19.19
En synpunkt: om ni har rollspelsarrangemang som är färdiga så kan det vara rätt listigt att lägga upp info om dessa på hemsidan... Nej jag tänker inte ställa upp som spelledare, då jag redan är upptagen med att arra Go.

/Gizmo
#10
BSK 24 / Konventsordförande påminner...
september 28, 2006, 23.46
Räcker det inte med att jag svarade ett mail från Daniel där han bad om info om mitt arrangemang? =^_^=

/Gizmo
#11
BSK 24 / Brädspel
september 12, 2006, 19.06
Jag kan som vanligt försöka lära folk spela Go. =^_^=

Det jag behöver är minst 1, men gärna 2 avlångt bord (om möjligt. Runda bord är betydligt sämre i det här avseendet).

Arrangemanget kommer vara drop-in (inte hela tiden dock, men 2 pass på lördag och 1 på söndag kan jag köra utan problem. Är upptagen på fredagen så därför inget pass där.) Låt första lördagspasset börja vid 10 eller senare.

/Gizmo
#12
Brädspel / Någon som spelar Go?
juli 25, 2006, 16.34
Öppen för förslag på andra dagar som passar för spelande. Är som tidigare sagt upptagen på fredagskvällar och söndagskvällar. Nu på måndag börjar aktivitetsgarantin igen för mig så sedan är det bara kvällar/helger som funkar för mig.

/Gizmo
#13
Brädspel / Advanced Civilization
juli 25, 2006, 16.31
Nackdelen med Civ/Advanced civ är ju att det tar ändå en förbaskat lång tid att köra om man skall köra full omgång och inte bara konvents-varianten.

Björn var det samma variant som vi körde på Lincon? Men började vi ett steg längre fram på ASt'n då? Det ställde ju till vissa problem vill jag minnas att folk kom fram till.

/Gizmo
#14
Brädspel / Någon som spelar Go?
juli 22, 2006, 22.34
Inga problem för mig. Jag tar en sväng ner så får vi se om det är någon som vill spela. Fast då är ju 10 knaske lite tidigt, så om jga dyker upp vid något efter 11.

/Gizmo
#15
Brädspel / Någon som spelar Go?
juli 20, 2006, 21.21
Söndagen är bättre för min del. Räknar med att jag är allt för trött efter rollspelande i gbg imorgon. =^_^=

/Gizmo