Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - hake

#91
Rollspel / Gryning på Ereb
juni 14, 2007, 09.41
Nu drar jag till Kusten,  men kan som sagt spela på ganska kort varsel bara någon hör av sig till mig på min mobil. Och återigen, jag kan spela när som helst utom från den 24/6 och ca en vecka framåt.

Ha de bäst!
#92
Rollspel / Gryning på Ereb
juni 13, 2007, 15.07
23/6 är lätt den bästa dagen för mig oxå. jag åker nämligen på semester den 24/6 och kan som längst vara med en kort stund då.

Hur är det för dig Erik? stenkört den 23:e??
#93
Rollspel / Nästa Spelning...
juni 12, 2007, 16.59
Jag kan spela nästan när som helst. Skulle gärna spela snart. Jag kan dock inte spela vecka 26 då det är min semestervecka det här året och jag kommer att befinna mig på annan ort. (Smögen typ....)

Någon som är sugen på att spela nu i helgen? Eller kanske en "midsommar spelning"?  Kom med förslag.  Någon som har hört med Carlos om tänkbara datum?

Jag kommer nog även att ha lite svårt att kolla forumet den närmaste tiden, men blir det spelning så är jag på bara ni ger mig typ 12 timmars förvarning på min mobil.  0709-856032  :D

Mer spelningar åt folket!


//Hake
#94
Rollspel / Gryning på Ereb
maj 29, 2007, 13.00
Check här oxå. Från 1700 kanske?
#95
Rollspel / 2/6
maj 25, 2007, 09.16
Instämmer med Spiff, BUMMER.

Det är ju för övrigt helgdag mitt i veckan... 6/6.  Vilket bättre sätt att fira Sveriges Nationaldag än att spela rollspel??
Om inte då så borde vi boka in lördagen den 8/6 tycker jag. Så vi kan komma vidare någon gång snart.

Är det HELT kört för dig nästa helg Maxi??  

/Hake
#96
Rollspel / beklagar Oscar och Marie...
maj 15, 2007, 14.43
Ska man ta det som ett bra tecken att det inte beklagades till mig?  ;)

//Hake
#97
Rollspel / Spelning på Fredag,
maj 15, 2007, 11.32
Well, inte för att jag vet hurvida Tyko lever då, men om han gör det, så kan inte jag heller spela då..  Känns väl spontant som att det är vist att ta en annan dag..

Nu e de snart dags för en TeXmeXpaj på Bakgården!  Mums!  :)

//Hake
#98
Tänkte bara meddela att på Tisdag ska jag och PA spela en kortspelning där vi lite snabbt och lätt ska dyrka upp några dörrar, slå ner en drös med vakter, sno tillbaka våra saker, ta en bar runda i Ara, elda upp slottet och.....  

ja, som ni fattar så kommer det nog att ta någon timma att genomföra detta... men sen sluter vi upp med er någonstanns bra...  ;D

Wish us luck!

//Hake
#99
Rollspel / Kvällens spelning...
maj 04, 2007, 14.01
Hej på Eder alla,

jag tänkte bara meddela att jag finns att nå på min mobil om något bra/dåligt skulle inträffa. Jag är oxå lite 'stand by' utifall min närvaro skulle krävas på något sätt.

Vill likaså önska er lycka till med kvällens eskapader!

'Må Epanas lykta skina upon Er!'   ;)
#100
Rollspel / Jag är ödmjukast! :)
maj 02, 2007, 14.21
Apan Papan: -"jag bestämmer!"

hmm... *kliar sig i huvudet..  -Kan det gå väl?  ;)
#101
Rollspel / fredag 4/5
april 29, 2007, 16.48
Hej,
jag dyker väl upp någon gång där på kvällen... jag antar att ni kan behöva en halvtimma eller så för att rädda oss?  ;)
#102
Rollspel / Dussinet vakter...
april 27, 2007, 09.16
Hej på er Alla,

Nu e de fredag och åtminstonde jag har en "långledighet" att se fram emot!    :)

Det är uppfriskande och värmande att se att många av Er funderar och klurar på hur ni ska lyckas rädda livhanken på Stir och Tyko. Ett om ni frågar mig, beundransvärt initsiativ! :D

Men en fråga, sen när blev ett dussin vakter ett nästintill oöverstigligt mål? Några svepande senare och de lär vara 24 vakter... (halva sådana?)
Jag vet att de förmodligen har armoborst.. men så länge som de inte får in ett perfekt skott kommer väl pilen att på sin höjd sätta sig i rustningen??

Jag vill inte på något sätt förringa faran med att rusa upp där, men det lär ju knappast vara farligare än att kloppa ihjäl en trupp med 20-talet orcher? Något som de flesta av oss gör utan att fundera en sekund.

Självklart är det bättre att ta en alternativ trappa om det finns, eller att tömma hela 4:e våningen på folk genom att rökfylla huset... Något som man kan göra ganska enkelt förresten.. det är ju bara att ta sig upp på taket och täcka för lite skorstenar??

jaja, ni kommer säkert på något bra och på Tykos vägnar  ;)  lyckönskar jag er med ert räddningsuppdrag!

Over and out!  

//Hake
#103
Rollspel / Gryning på Ereb
april 15, 2007, 23.21
Hej, håller på och packar för Holland och Tyskland som jag åker till om ehh knappt 6 timmar. Men jag håller med Sparvel, klart vi ska spela på lördag. Det är ju till och med lysande att det blir en kort spelning med tanke på att vi ändå kommer att dela upp grupperna på något bra sätt och sedan är spelningen över för hälften av oss.

Så gaska upp dig nu Carlitoz så kör vi järnet på lördag!

Och förslagsvis så träffas vi allihopa någon timma innan på Geddon och pratar igenom vad vi vill göra. Det behöver vi ju inte SL för..

/Hake