Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Ekis

#1
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
januari 03, 2005, 16.00
Vem har din vassa tunga nu fäktat ned?  Man brukar ju bli så  :idea:  av dessa drycker...
#2
Rollspel / WFRP 2nd edition
december 28, 2004, 23.32
Ebba Grön... låter som ett goblin band...

Jag kan hålla med om att texten passar... Kan förstå att föll för deras Taube cover... den är grym. Precis som det mesta annat de gjort.
#3
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
december 28, 2004, 23.28
Att supa spelledare under bordet är ju en gamal beprövad taktik... varför inte använda den... Jag kan nog gräva fram lite gammalt Sövvel för ändamålet...

Tja.. Med tanke på att vare sig Henry eller Theo är skogsmulletyper så antar jag bara att de håller sig till byn. Men det är klart ni kan ju ha stuckit/följt med under tvång mot annan plats. Om fallet är så att ni faktiskt följt efter förföljarna så är ju saken "biff" som harnborna säger. Vi har dem mellan två fronter... bara att slå till.

Oavsett så tror jag att vi kommer att få roligt som vanligt. Det skall bli intressant att se hur det utvecklar sig. Vi kan ju alltid köpa oss ur knipan med exotiska harnbor... platsar på vilken freakshow som helst...


Tjoff... That was a crossbow
#4
Rollspel / WFRP 2nd edition
december 28, 2004, 18.02
Alltid Rött Alltid Rätt...
#5
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
december 28, 2004, 17.57
Ja... Ja... Jag har hört den förut... "men-at-armsen är såååå farliga..." Ni har ju ett gyllene läge att fimpa de vakter som är kvar och lägga byn (+båten) under er... När kommer ett sådanhär läge igen? Vi har ju lockat bort hela soldathorden, och det lär dröja innan de kommer åter. Ta chansen nu, gör något konstruktivt (destruktivt).

Man skulle ju nästan kunna tro att vi planerat alltihop...

Att krypa tillbaka in i byn låter just som Henry. Vem kan anklaga honom, han är väl ingen skogsmulletyp direkt. Kan dock tro att du fick dig ett gott skratt...
#6
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
december 27, 2004, 21.33
Tja.. Nå´t klommer vi väl hitta på antar jag... Jag menar... Vi kommer ju inte bara sitta och mögla i någon by i ödemarken bara för att några stackars förkrympta soldater med nya ringbrynjor säger åt oss  8)

Jag tror att det blir dags för Doppare Dan att åter visa vilken mästare han är på covert ops (han lyckades ju fint förra gången :D)...

Tjoff!!! That was a crossbow...
#7
Rollspel / WFRP 2nd edition
december 27, 2004, 21.27
Jasså Emil... du är låst på Imperiet... Jag trodde Dark Elves (brudar med piskor) var din melodi.
#8
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
december 23, 2004, 20.13
Jag trodde att det var den 14:e vi skull rocka nästa gång...

Apropå rocka... Jag tror att det nog ändå är bäst att ta en lov runt förföljarna och bränna/skövla skräveltrynets by för gott. Dessutom lär vi ju kunna hitta både det ena och det andra av intresse i byn (i askan då)...

Lite eld har väl aldrig skadat?
#9
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
december 13, 2004, 18.02
Kul spelning i fredags... jag är fövånad över hur lite fiender vi lyckats skaffa oss... Tänk om vi inte hade haft ett gäng Harnbor att ta hand om... Inse hur bra allt skulle gått... :wink:

Fråga: Vad gör Doppare Dan på dopparedan?
#10
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
oktober 12, 2004, 18.05
Håller helt klart med om att ett helt spann byrackor ligger begravda någonstans i gruvsoppan. Det positiva är att vi en liten skabbig by kan lösa saker och ting mer handgripligt än i Ifane... Gött att slippa tänka ett tag... Jag menar... Hur svårt kan det va... Lika så bra att vi på egen hand invarderar och rensar hela gruvdistriktet.... Så snabbt som möjligt så vi inte tappar vittringen på ALVSKATTEN
#11
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
oktober 09, 2004, 11.32
Shysst spelning igår... Det verkar som om Beppo försöker distrahera oss från det verkliga målet... ALVSKATTEN. Vi kanske skulle ta oss till grottan istället, eller det kanske kan vänta till våren...

Vad säger ni?
#12
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
september 02, 2004, 17.23
Inga problem... Klart att vi fixar de där Trollen. Kolla bara in Marcus, han går bara och snackar hela dagarna, klart att trollen spöade upp honom och hans amatörmässiga anhang. Jag anser på fullaste allvar att vi borde söka uåpp Marcus grotta och gå till botten med vad än dväls i dunklet. Kanske kan vi finna ledtrådar som för oss närmare alvprinsen och de utlovade jungfruerna, eller så kanske vi helt enkelt bara blir rika på kuppen. Naturligtvis kan vi inte låta oss avskräckas av Marcus varningar eller det faktum att ett gäng späkiga alver dukat under för ett par tusen år sedan. Jag menar... Alver... Klart att de inte kan hantera troll.

Apropå det där hjonet som riddarna släpade upp ur sjön så måste det alldeles tydligt undersökas närmare. Jag har precis verktygen som behövs för sådan undersökning (battleaxe o bastardsvärd!! (CSI Harn...?)). sedan är det bara att kötta vidare på vad än hjonet nu är satt att vakta.






P.s Blir ni rädda kan ni alltid gömma er bakom Beomund... d.s
#13
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
juli 19, 2004, 19.33
Nu pratar Evil-E om att andra är fega.....!!!!! När han själv inte ens VÅGAR se vad som händer när vi förvandlar det lyckliga och välmående  Ifane (med bara en galen knivmördare...) till en mordisk häxkittel av slående proportioner.

Kan dock kanske se att vi blir de första offren... men ändå... Ni måste hålla med om att det vore kul... (faan att jag inte spelar gycklaren i denna kampanj... eller Anselm). Jag står fast vid att vi skall prata med kammarherren, med tranke på alvskatten. Sen kan vi ju se till att få vara de raska gossar som "befirar" staden från lustmördarn, och hans hem från onödiga dyrbarheter.  Kammarherren är faktiskt den enda vi känner till som kan tänkas se informationen vi har som värdefull. Vi är nästan tvugna att satsa på honom eller på eget bevåg fimpa mördarn.

Är det någon som kommit på ett slugt sätt att hantera Oliver på ? Jag har ett par idéer...

Bra idé med nostalgiforum... Där kan vi vältra oss i gågna tiders stordåd... Tror faktiskt att lyckades med att nämna de två mest avskydda genom tiderna, Eldstorm och Marky Mark. Kan bara tänka mig Lan du Val som kan konkurera. Fast han var ju ingen NPC. Hamnkaptenen i Cherafir är ju också en gammal goding. Impopulär så det förslår.

Apropå Morgathcurse så har Henk det perfektan motmedlet. Ducka under spelbordet och skrik...


Alver? Är inte det sådana där ni vet... som har en förkärlek att gräva ned prylar i onödan... MOT SKATTEN!
#14
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
juli 18, 2004, 13.22
Jag kan fortfarande inte begripa vad Emil har emot det totala kaosets plan... Varför inte använda informationen vi har på så många ställen som går... samtidigt... :twisted:  :?:

Suck... Vi får väl nöja oss med skrället till kammarherre... Går något fel skyller vi på utlänningarna från harn... Så kan vi jaga efter platsen där det regnar magiska svärd och dvärgsmidda ringbrynjor... :D
#15
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
juli 14, 2004, 16.40
Wlikommen Ros... Givetvis kommer jag 17.00 prick... Enkom för att njuta av karaktärframslagningen... (Mouhahaha...)

Kul att vi blir fler spelare...