Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - KOBOLDKUNGEN

#1381
Figurspel / [MMM]Viktigt, Läs alla BB spelare
augusti 23, 2005, 15.37
GW har ju aldrig gjort sig kända för att skriva genomtänkta och välformulerade regler men spp fås även om det är den blockande spelaren som blir cas. Se det som att det är två spelare som stångar ihop, ovsett vems runda det är, och en vinner.
#1382
Om det finns någon BB-spelande Torbjörn här på forumet, så får han gärna höra av sig angående match :)
#1383
Figurspel / [MMM]Viktigt, Läs alla BB spelare
augusti 23, 2005, 02.31
KLARGÖRANDE AV VAD SOM ÄR CASAULTIES :!:

Du får bara starplayerpoints för casaulties orsakade då du blockar eller blir blockad. Och det är bara dessa som modifierar slaget för att öka/minska i FanFactor :(

Däremot räknas alla casaulties in i lagstatistiken, dvs cas for/cas against, oavsett hur de uppkommit ( foul, publik, snubbling... whatever ) och oavsett om de botats av apotekare, kort, regeneration eller liknande   :twisted:
#1384
Har, enligt önskemål, lagt till att chaos warriors och rotters kan ha chainsaw, såg ingen anledning till varför inte  :twisted:
Som ni ser så lönar det sig att böla, så sätt igång och övertyga mig om att just ditt lag ska få ha det bästa och coolaste vapnet 8)
#1385
Tja, eventuellt skulle man kunna lägga till att chaos warriors får ha chainsaw, känns inte särskilt beastman, men vem f*n vill offra en chaos warrior på en chainsaw  :roll:
#1386
Citat från: "jonte"Mors mors!

Faktum är att jag har Fan-factor 6 (eller om det var 8?), men dvärgarna spelade ut ett kort som nollade all min fan factor för just den matchen. Och jag slog dubbel-etta för mina klor! Ingen offence taken dock, jag gör förmodligen tonvis av misstag så det är bra med lite guidning.

Det KAN vara lite tjockt för mig i helgen, vet inte riktigt än. Ska undersöka saken.

Ok, för att ge dig lite mer utrymme så funkar i princip när som helst fredag-söndag. kan inte tidigare eftersom jag har omtenta på torsdag å sedan ska det inmundigas diverse alkoholhaltiga drycker :D
#1387
Citat från: "jonte"BEEPING person Renis som jag ska möta denna vecka. Hänger på forumet? Hör av dig isåfall!


Extra:
Någon som vill spela en träningsmatch? Jag har bara en match i kroppen totalt under hela min Bloodbowl-karriär, så jag tänkte tjyvöva lite.

Tjena, tjena!
Det är jag som är Renis. Läste din matchrapport, trevligt med lite engagemang. Inget illa menat med detta men eftersom du är nybörjare så vill jag bara upplysa om att man måste ha minst 1 i Fanfactor från början och att det krävs att man slår dubbelt för att få välja claws (physical). Matchrapporten antydde något annat.  8)
Angående match så vore lördag 1800 fint för mig om det funkar för dig. :)
#1388
Figurspel / MMMT - Snabbrapport om 1:a match
augusti 14, 2005, 12.06
Lite hjälp för framtiden, det kan du behöva  :wink:

http://www.specialist-games.com/assets/Ogreplaybook.pdf
#1389
Figurspel / Mean Mountain Manglers Trophy FAQ!
augusti 12, 2005, 21.24
Citat från: "emil"En regelgrej. När man foular ngn så har man +1 genom AV, plus ev assistans. Dirty Player ger +2 på Armour or Injury roll. Jag tolkar det som så att om en Dirty Player foular så får han inte +1 och +2 (+3) på att komma genom Armour. Kommer han genom Armour utan att använda Dirty Player med bara +1 på tärningsslaget, fine, då kan man använda Dirty Player på Injury slaget.

OK?

Stämmer bra det
#1390
Just chainsaw verkar ju bara vara för spelbalansen, kanske ska begränsa den till lag som inte kan ha nåt annat ballt vapen och som passar ihop, annars kommer väl alla springa omkring med en chainsaw.
Exempelvis: plocka bort chainsaw från Amazon, Chaos, Dark Elf, Norse och ge Norse en ball & chain istället. I övrigt ser det väl ok ut.
#1391
Tycker vi bör lägga till SW redan till omgång 2, alltså match 2, med tanke på att gobbos nästan kräver SW för att vara dugliga eller åtminstone roliga. Om vi kör med bb-net reglerna rätt av och bara de officella GW vapnena till en början så är det ju inte så avancerat. Bara att annonsera att de reglerna är officiella ligaregler från match 2.
#1392
Håller med, de suger fett http://www.specialist-games.com/assets/secweap.pdf. De har vidarutvecklat dem i Perpetual Blood Bowl League Rules 1.9 http://www.specialist-games.com/assets/BBLRB_1.9.pdf, men de suger ändå rätt hårt. Innebär i princip att ingen kan använda dom och de som kan vill inte för det är så fetekasst. Håller på blood-bowl.nets regler. http://www.blood-bowl.net/Weapons.html
#1393
Figurspel / Mean Mountain Manglers Trophy FAQ!
augusti 10, 2005, 02.40
Citat från: "emil"Huh? Kan man ha mer än en läkare? Får kolla upp det senare...
Nä, man kan ha en apotekare, såvida vi kör med 4.0
#1394
om inte annat för att brain ska slippa göra ett nytt lag redan till andra omgången :lol:
#1395
Figurspel / Mean Mountain Manglers Trophy FAQ!
augusti 07, 2005, 12.42
kungen är lugn, länge leve kungen :D