Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Heavy

#21
Köp/Sälj / Tzeetch demuner säljes/bytes..
november 18, 2005, 17.58
Råkade köpa 2 flamers, en screamer och 6 horrors av nån outgrundlig anledning idag..

Nån som behöver ??

I bytesväg är jag intresserad av det mesta skojsiga..
#22
Warhammer Tabletop / Airbrush..
oktober 26, 2005, 20.30
Nu finns kompressor och air-brush nere på klubben, redo att användas :D :D :D..

Prata med mig för introduktion till att använda den..
#23
Warhammer Tabletop / Målardagar på Gedon..
oktober 22, 2005, 00.41
...

Hallå..

Snart är det dags att börja göra iordning diorama/målarrummet på riktigt med dragskåp och airbrush osv..

Vi är några som pratat (främst jag och vår Ärade och Högvördige Ledare for figurspelssektionen) att ha en dag i veckan (eller snarare kväll) som lite granna målarkväll..

Sitta och måla ihop, fika lite gôtt, snacka skit, hjälpas åt, och framför allt få kidsen att vara med också..

Låter det som en galen ide, eller nått att ta fasta på och göra "på riktigt" ??

Kommer DU att komma nån gågn då och då, eller kommer du komma vajre xxxdag du kan för att det är så roligt att måla ihop ??

Eller är det en kass idé som kommer att självdö ??
#24
Jepps, så om ni har nåt tliggande i nått gammalt förråd eller så så hojta till via PM eller mail..
#25
Är nån på ?? Spelet är gjort för 4 spelare, och varken mer eller midre gör det lite trist..
#27
Så...
Dags att mustra sina tappra fotbollsspelare till denna omgång av Blood Bowl på Armagedon..

Tanken är att ha ett förberedande möte och ev. lite spelande onsdagen den 27:e Juli..

Reglerna som gäller finns på www.specialist-games.com -> Blood Bowl, dvs. gratis på nätet för nedladdning.

Husregler:

*Är man med så är man med, inga avhopp. Känner du att du inte kan klara av att spela ett spel 2 timmar i veckan utan att krångla är detta inte kampanjen för dig.

*Inga Starplayers kommer att användas, det kommer att finnas regler för hur man köper secret weapons till sina vanliga spelare för den hugade.

*Omålade figurer får inte xp´s, så måla ditt lag.

Upplägget är att man kör en till tre Conferences med 5-6 spelare i varje, sedan avslutas säsongen med ett cupspel. Efter detta drar hugade vidare med ett nytt säsongsspel som avslutas med cupspel osv.. Detta gör att man binder upp sig att sköta sitt lag i 10-12 veckor i stöten, men kan hoppa av efter cupen eller möjligen starta ett nytt lag. Visionen är att kunna hålla på och spela på detta sätt under ett år åtminstone..

Vid det inledande mötet kommer säsongen alla matcher att lottas, vilket betyder att vi har en färdig matchordning, sen är det upp till spelarna att komma överrens om när man vill spela sin match under den givna veckan. Att lämna WO kommer att bestraffas å det grövsta och man blir dessutom upphängd för spott och spe på den kommande Mean Mountain Manglers Notice Boarden som kommer att finnas på klubben när det drar igång.

Kampanjen kommer att kosta 50 kr att vara med i vilket kommer att täcka kostnaderna för byggandet av ett gäng planer, kopiering av regler och kort samt priser.


Anmälda hittils:

Brain - Goblins
Heavy - Nurgle Chaos
Steve - Skaven
Sala/Dyne - Chaos
Ewers - Norse
Emil - Ogres
Robin - Zombie Pirates (eller alver)
Martin - Orcs
Nisse - Wood Elves
Renis - Lizardmen
Kari M - Norse
Torbjörn - Dvärgar
Eriksson - ?
Spider - Orcher
#28
Beror det på datasalsproblemen månne ??
#30
Habla MP-5 / 50% Rabatt på GW...
juni 16, 2005, 14.52
... på Barnens Varuhus i knalleland..

Allt enligt Sala :)
#31
Warhammer Tabletop / Terrängpärm..
juni 08, 2005, 18.38
Numera finns en pärm i diorama/förråds/terräng/målarrummet som är tänkt att användas för små ritningar, how-to´s osv vad gäller terrängbyggande.

Kan vara kul att bygga upp lite litteratur runt byggandet om man nån gång får för sig att ha en kurs eller liknande.

Så hitta, skriv ut och sätt in i pärmen för kommande generationer...
#33
Finns på:
http://games.groups.yahoo.com/group/BWC-Archive/
http://games.groups.yahoo.com/group/sfcma/

Där finns ritningar och byggbeskrivningar till de flesta Imperie tanks, några titaner, lite fasta gun-turrets osv. Man måste dock bli medlem på yahoo för att komma åt dom, dvs. registrera en mailadress.
Bygg, Bygg Bygg !

8)
#34
Intresseanmälan av er som vill vara med tack.. :)

Tanken är väl att det hela ska starta nångång i slutet på sommaren, inkludera alla regler som till dags dato finns på //www.specialist-games.com och vara gruppspel med slutspel.


@Larsson - Kunde inte du fota/beskriva med mått hur en BB-plan ska vara ? Rutor på bredd och längd, vart linjerna ska vara, ungefär hur stort det är vettigt att ha dug-out´sen osv.. Kliar i fingrarna efter ett sånt projekt nu :D
#35
Habla MP-5 / Necromundakampanj..
maj 27, 2005, 08.53
Vi har så smått dragit igång kampanjen i Necromunda som beräknas hålla på i 6 veckor till.. Intresserade kollar med fördel in Necromunda-trådarna i forumet för övriga figurspel...

Rulla tärning..
#36
Habla MP-5 / SydCon inställt...
maj 26, 2005, 13.03
<saxat från Traddan>


SydCon.14 inställt
Det är med stort vemod som vi i projektgruppen för SydCon.14 samt styrelsen i AF SydCon måste meddela alla besökare och arrangörer att årets upplaga av Sveriges sydligaste konvent är inställt p g a lokalbrist.

Vi blev tidigare i vår varslade om att de lokaler vi tänkte använda för årets konvent kunde vara svåra att få tillgång till. Ett antal reservplaner utarbetades och dessa fick också sättas i verket då vi i påsktider fick det definitiva beslutet om att vårt primära val av lokaler inte kunde nyttjas. Dessvärre har alla reservplaner stött på problem i olika former, såsom ombyggnationer, förbud mot nyttjande som sovlokal, höga kostnader m.m. De senaste veckorna har vi sökt mer eller mindre bra lösningar men ingen av dessa har kunnat tillfredställa våra redan sänkta krav. Och därmed har vi beslutat att vi hellre ställer in än arrangerar ett häftigt nedbantat konvent.

Vi förstår att många blir besvikna, både besökare och arrangörer, och vi kan bara be om er förståelse. Det har varit svårt att fatta detta beslut men risken har blivit allt för stor att ingen lösning kan hittas och att samma beslut då måste fattas senare.

Men SydCon kommer tillbaka. En projektgrupp inför 2006 är redan under utformning och arbetet inför nästa år sätter igång så snabbt som denna grupp är klar. Vi hoppas kunna erbjuda båda arrangörer och besökare ett större, häftigare och bättre konvent.

Vi vill tacka alla besökare, arrangörer och hårt arbetande personer som verkar i kulisserna för de senaste åren och hoppas ni fortfarande vill vara med nästa år igen. Med det så säger vi farväl och på återseende för denna gång. Gripen flyger vidare....

Undertecknat

AF SydCon
Projektgruppen SydCon.14

Har du frågor, synpunkter eller är intresserad av att utforma SydCon 2006 redan från start så når du oss på e-post: fraga@sydcon.org
#37
Så, som ni märkte var jag hastigt och (o)lustigt tvungen att sticka idag.. Hur gick det, har ni spelat nått ?
#38
Jag forsätter mitt glanståg i denna forumsdel med att tvinga av er era gamla Epic grejor.. Imperial flyg och titaner samt spacemarines i massor vill jag lägga vantarna på..

Kan funka med annat gammalt bös med !


Brain, du har säkert en del sånt här liggande ?? :D
#40
Datorspel / KotoR 3?
maj 01, 2005, 21.24
Spelade just klart 2:an efter mycket om och men.. När kommer 3:an ??



:D