Ni datorproffs, titta hit! (ang datorköp)

Startat av jonte, april 10, 2006, 19.58

Föregående ämne - Nästa ämne

Clifford

Citat från: "dagle"Fast hårdiskanarna kanske inte blir så glada om man drar ut alla fläktarna eftersom den almäna temperaturen högs vilket gör att de kommer att bli varmare (vilket skadar diskarna), visst det kan man kompensera med att uppna ena sidan på datorn men då låter den kanske lite mer :S.

BTW. Vet någon hur man stänger av att cd-spelaren i windows går igång så fort man går den här datorn (vill inte ta bort den där ifrån). Blir helt galen på att farsan burk låter som ett flygplan när han går in på den här datorn.

tror man kan stänga av autoplay i groupedit, groupconfig eller vad fan det nu heter. Om du kommer på hur, berätta!

dagle

Found it: GPEDIT.MSC ->
Datorkonfiguration ->
Administrativa mallar ->
System ->
Inaktivera automatisk uppspelning.
Fan vad härligt det kommer att bli att slippa höra hans cdspelare varje gång han skall göra något.. :D

emil

Att uppdatera BIOS kan orsaka en hel del problem va? Nackdelen med att köpa ett nylanserat mammakort är att BIOS uppdateras varannan vecka eller nåt. nTune kanske stabilt fixar det iofs.

Clifford

Citat från: "emil"Att uppdatera BIOS kan orsaka en hel del problem va? Nackdelen med att köpa ett nylanserat mammakort är att BIOS uppdateras varannan vecka eller nåt. nTune kanske stabilt fixar det iofs.


ja, en grundregel vad gäller BIOS-uppdateringar är ju Don´t mend what´s not broken. Så om allt i övrigt funkar, vänta några månader tills de verkar släppa en någotsånär testad biosuppdatering.

emil