Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Spiff Rymdspionen

#1
Styrelsen kallar till årsmöte den 3/2, 11:00.

Årsmötet hålls i föreningen lokaler. Dessa är helt bokade från annan aktivitet för dagen.

Ryktena gör gällande att något sorts bakverk med mandelmassa och grädde kommer att bjudas på.

Motioner och propositioner behöver komma in senast en vecka innan mötet; alltså söndagen innan. Dessa lämnas in skriftligt och undertecknade antingen i styrelsens brevlåda bredvid styrelserummet, eller ges till styrelsemedlem. Det går bra att diskutera frågor över Facebook, eller annat medium, men endast förslag som fysiskt lämnas in, eller väcks under övriga frågor på mötet, går till omröstning och beslut.

Årsmötets främsta uppgift är att välja styrelse för verksamhetsåret 2019/2020. Är du intresserad, eller kanske bara lite nyfiken om vad det innebär, så pratade med valberedarna så kan de berätta mer.

Dagordningen följer nedan. Den kommer att uppdateras vid behov om motioner eller propositioner trillar in.

1)   Mötets öppnande

2)    Mötets behörighet

3)   Fastställande av dagordning och röstlängd

4)   Val av mötesordförande och mötessekreterare

5)   Val av justerare och rösträknare

6)   Verksamhetsberättelser för året
•   Ordförande
•   Lokalansvarig
•   Konvent
•   Kassör
•   Revisorerna

7)   Frågan om styrelsens ansvarsfrihet

8 )   Verksamhetsåret 2019-2020 budget

Planerad fikapaus.

9)   Val av styrelse
•   Presentation från valberedning

10)   Val av revisorer och valberedare

11)   Propositioner från styrelsen

12)   Motioner från medlemmar

13)   Övriga frågor

14)   Mötets avslutande
#2
Styrelsen informerar / Medlemsmöte 21/10, 11:00
september 18, 2018, 16.55
Styrelsen kallar till medlemsmöte den 21/10, med start 11:00.

Medlemsmötet har en stående punkt; beslut om nästa års medlems- skåps- och nyckelavgifter. Det är avgifter som kommer att gälla efter 2019 årsmöte i februari.

Styrelsen har en proposition (förslag) kring avgifterna, vilket beskrivs i detalj i dagordningen i kommentarsfältet. Det går bra att diskutera egna förslag i tråden, men endast om de lämnas in som motioner, eller tas upp av person på självaste mötet, kommer dessa att behandlas.

Motioner kring avgifter, eller andra frågor, behöver komma in senast en vecka innan mötet. Dessa kan ges till styrelsemedlem, eller läggs i brevlådan bredvid styrelserummet.

Lokalen är helt bokad så länge mötet pågår. Fika, eller frukost för sjusovare, bjuds på.
#3
Studiecirklar / Slutrapportering
juli 02, 2018, 16.15
Det är dags att slutrapportera för din studiecirkel.

Om du är cirkelledare så är det dags att föra muspekaren till 'slutrapportera'. Armagedon är uppdelat i två aktivitetsperioder. En period löper mellan 1/1 2018, till och med den 30/6 2018. Den andra perioden löper mellan 1/7 2018 till och med den 31/12 2018. Det är den första perioden vi nu rapporterar för.

Det du behöver göra är att dubbelkolla att alla din aktivitet för året finns med på de digitala dokumenten fram till den 30/6. Det gör inget om enstaka arrangemang gått in i juli månad. Om din cirkel avslutades någon gång tidigare under året så behöver den fortfarande slutrapporteras så att vi propert söker bidrag för de aktiviteter som existerat.

Det som bör ske efter du klickat på slutrapportering är att en liten ruta dyker upp där kontrollkod skall skrivas in. Denna kod skickas till dig via SMS så länge ditt telefonnummer är angivet. Jag rekommenderar att du går in på ditt namn och dubbelkollar att det är det. Du kan ta bort det efteråt om du inte vill ha det liggandes där.

När detta är gjort så kommer jag att återkomma någon gång i slutet på juli (eventuellt efter semestertider) och höra efter med dig om din cirkel fortfarande är aktiv, om ändringar behöver göras, och om vi skall köra vidare för andra halvan av året.

Frågor? Skriv här eller skicka till mig.
#4
Jag har fått information att de workshop-dokumenten som fyllts i inom lokalen under året behöver backas upp av ett digitalt dokument. Vår samarbetspartners försöker hitta ett system som är enklare att rapportera via, men för tillfället behöver dokumenten fyllas i fysiskt, precis som vi redan gjort, för att sedan skapas digitalt av Medborgarskolan, för återigen, av samma ledare, fyllas i digitalt. Jag hoppas att ni som rapporterar er aktivitet har tålamod med detta medan vi försöker hitta ett enklare sätt.

För er som är cirkelledare så skall det ha skapats en workshop, precis som en vanlig cirkel, under ert vanliga login.

För er som inte är cirkelledare, men som ändå har gått ledarutbildning och fyllt i workshop-dokument, så har en användare skapats till er. Jag pm:ar login och lösenord till respektive. Självaste ifyllandet skall vara rätt så självförklarande. Gör ni det på föreningen så finns det nästan garanterat hjälp att få av andra cirkelledare på plats.

Kontakta mig vid problem. Jag har självt endast en test-användare då jag i år inte är cirkelledare, så jag kan tyvärr inte säga exakt hur det ser ut.
#5
Då har äntligen samtliga login och lösenord skickats ut till cirkelledarna.

För att komma åt din cirkel, gå till www.medborgarskolan.se, klicka på logga in, scrolla ned till 'medborgarskolans interna system' och klicka på 'digital närvarolista för studiecirklar'.

Därifrån fyller du i ditt login och lösen, samt eventuellt ändrar det sistnämnda. När du väl är inne på din användare så tryck på 'digital närvaro' för att komma åt en överblick på just dina cirklar. Där väljer du vilken, om du har flera, du vill fylla i sammankomst för. Om du inte har fasta datum så skapar du regelbundet nya genom att trycka på +-iconen. Resten skall vara rätt så intuitivt. När datumet är ifyllt och närvarande deltagare valda så behöver du trycka på 'klarmarkera' en gång. Det gör att det rapporterade tillfället är avslutat, och du kan gå vidare till nästa. Märk, de flesta cirklar börjar på 2018-01-01 som redan ifyllt datum. Då du (troligtvis) inte hade aktivitet under det datumet så måste du fylla i det som 'inställt' innan du kan gå vidare till senare datum. Anledningen till att 2018-01-01 finns där är för att det är det tidigaste datumet du kan rapportera från, om din cirkel varit aktiv redan i januari.

Överst på respektive sida för cirklar så finns det några länkar där du kan fylla ut din cirkel med extra information. Vissa är valfria. Andra är det inte. Information som måste fyllas i är studiematerial. Här skriver du ned de regelböcker som används, samt eventuellt annan litteratur som ligger till grund för aktiviteten. Undvik gärna material med stötande namn (använd sunt förnuft här).

Det andra som behöver fyllas i är kursplan. Endast cirklar som är skapade för 2018 behöver en kursplan. Om Armagedon rapporterade din cirkel 2016 eller 2017 så har du redan en existerande plan. Mallar för kursplaner kommer att komma upp på hemsidan inom tid och nya cirkelledare kommer att påminnas om dessa när de är tillgängliga.

Det sista som kan fyllas i, men inte är nödvändigt, är arrangemangsloggen. Om större förändringar sker i aktivitet så kan det vara värt att nämna det i arrangemangsloggen. Ett exempel kan vara en rollspelsgrupp som byter från ett spel till ett annat, vilket helt skiftar tonen i deras spelande.

Vid frågor så går det bra att pm:a mig eller skriva här. Om jag inte kan svara på dem självt så tar jag dem till vårt studieförbund.
#6
Studiecirklar / Information mars
mars 05, 2018, 14.35
Då har vi tagit det första steget 2018 i vårt rapporterande av Armagedons aktivitet som studiecirklar eller Workshops. Vi har återskapad de äldre cirklarna som fanns under 2017, även i fall de inte är öppnade ännu för cirkelledarna att fylla i.

Nästa steg är att fortsätta att fånga upp all aktivitet som utförs i föreningen regi, för att sätta denna antingen under en ny studiecirkel, en befintlig studiecirkel, eller som en Workshop. I det första steget vill jag gå ut med vad som skiljer de båda åt, och fokusera på Workshops, då det berör de flesta medlemmar. En utförligare beskrivning kommer att komma upp på hemsidan, planerat start senast den 1a april, men i korthet kan man säga att:

En studiecirkel är en återkommande träff med i stort sett samma grupp människor, och samma ledare.
En Workshop är en enskild träff med en varierande grupp människor, vilka kan ha olika ledare för var gång.

Av Armagedons aktivitet så faller till exempel rollspel enkelt under studiecirklar. Annan aktivitet som är kampanj- eller turneringsbaserad, så som i att en grupp medlemmar träffas med målet att under flera tillfällen spela klart ett spel, bör likaså bildas cirkel kring. Spel som påbörjas och tar slut under samma dag faller dock oftast bäst in under Workshops. Det är dock upp till enskild medlem att besluta vad dennes aktivitet passar bäst in som. Jag kommer att fokusera på Workshops i denna post, men om du tycker att din aktivitet faller under studiecirklar så går det bra att pm:a mig så hjälper jag till med information och skapandet av den.

Workshops rapporteras enkelt med blanketter som finns fysiskt i vår lokal. Dessa ligger från och med på torsdag i facken jämte styrelserummet. Om du utför en aktivitet på Armagedon, så som ett figurspel eller ett brädspel, ta en sådan blankett och skicka runt den bland deltagarna för ifyllande. Kontrollera att de fyllt i alla uppgifterna korrekt, och lägg sedan tillbaka pappret i dokumentfacken där du tog den. Någon från styrelsen kommer att samla upp dem månadsvis.

Vem som helst kan vara Workshop- och cirkelledare, men det kräver att man gått en onlineutbildning. Denna tar cirka en kvart. De som har varit cirkelledare redan 2017 behöver inte gå utbildningen, men jag rekommenderar /samtliga/ andra medlemmar att gå den. Länk kommer här;

http://intro.medborgarskolan.se/

Trycka på 'starta kursen' och följ instruktionerna för cirkelledare (ja, även Workshopsledare kallas cirkelledare i programmet).

Efter att du gått utbildningen så kan du sätta dig självt som ledare för en Workshop, när du och andra hänger på Geddon, och passa runt dokumentet. Det är extremt lite jobb för något som ger föreningen väldigt mycket. För cirkelledare – om din aktivitet är cirkelrapporterad, så kan du inte också fylla i samma aktivitet, samma dag, som en Workshop. Det är antingen eller som gäller. Men om din grupp har gästspelare under ett tillfälle, så går det bra att frångå att fylla i den som cirkelverksamhet och istället, under just det tillfället, rapportera aktiviteten som en Workshop istället. Detta gör att du kan ta med även de nya spelarna.

Du kanske undrar vad godkänd aktivitet för Workshops är på Armagedon? Alla former av avancerade spel som inkluderar hjärngympa, strategi eller regeltolkning funkar. Enkelt kan man säga: Fia med knuff, nej. Alla andra spel, ja. Annat som funkar är administrativt planerande, så som för konventet eller andra möten, diskussioner kring film, terrängbyggande, målning, renoveringsarbete, diskussioner kring spel, eller annan spelteori. Det finns inga krav på längd på Workshoppen. Tar ett spel 10 timmar, skriv 10 timmar.

Finns det då inga krav utöver ledarutbildningen? Jo, två stycken. Workshoppen måste bestå av minst 3 deltagare, inklusive ledaren, och minst 3 deltagare inklusive ledaren måste vara över 20 år.

Några sista ord..

Just /du/, och nu skriver jag inte till några andra, utan speciellt endast till just /dig/, kanske tänker att någon annan kommer att göra det, så varför behöver jag komma ihåg att fylla i något dokument? Vi har länge haft problemet med föreningen att, krasst, äldre medlemmar inte bidrar till någonting ekonomiskt (även om många är jätteduktiga på annat). De genererar helt enkelt inga bidrag. Nu är det äntligen ändrat på, och allt som krävs är att du ger ett par minuter när du deltar i aktivitet på Armagedon. Minns tillbaka 3 år hur föreningen såg ut. Titta på hur det ser ut idag. Den förändringen från då till nu har kunnat ske tack vare samarbetet med vårt studieförbund.
#7
Styrelsen informerar / Sopbingen & sophämtning
februari 15, 2018, 16.36
Vi har haft lite problem med sopsäckar som brutits upp av djur som varit ute efter matrester. Detta har gjort att skräp ibland spritt sig utanför Armagedons dörr, vilket ju inte är så trevligt. För er som då och då tar ut soporna (först; tack för hjälpen och bra jobbat), tänkt på att sopbingen aldrig skall vara så full så att den inte går att stängas. Vi har utökat tömning av sopbingen med var vecka istället för varannan, men i de fall då den blir full igen, så går det bra att ställa sopsäckarna, så länge de är väl förslutna, längst ned i trappuppgången i kortare perioder.
#8
Styrelsen informerar / Äskning
februari 13, 2018, 22.53

För enskilda medlemmar, eller sektioner, som äskar pengar från styrelsen så finns nu ett dokument på anslagstavlan med namnet 'inköpsförfrågan'. Detta kommer så småningom att leta sig till hemsidan så att ansökan kan göras online.
Tills vidare så kommer vi endast att använda formuläret för godkännande. Det vill säga, även om de egenskrivna förfrågningarna som använts tidigare oftast varit bra, så innehåller formuläret den information vi behöver för att fatta ett beslut.
Efter ifyllande, lägg förfrågan i styrelselådan så behandlas det på kommande styrelsemöte.
#9
Den 26/11, klockan 13:00 i förenings lokaler, kommer vederbörande, och kanske andra i styrelsen, att hålla ett första (och eventuellt enda) diskussionsmöte kring föreningens namn- och loggobyte. Det kommer att presenteras en variant av loggan som vi i styrelsen tänkt oss den, samt arbetsnamnet som vi just nu utgår ifrån, Borås spelförening.

Tanken bakom namn- och loggobytet är tvåfaldigt.

I och med att vill växa så behöver vi vara tydligare med vad våran förening faktiskt gör. Det förenklar för intresserade som inte redan är bekanta med medlemmar eller föreningen, att hitta oss.
Ett tydligare namn förenklar i mötet med omvärlden. I vårat växande så kommer vi att vara allt mer och mer beroende av olika institutioner inom kommun och stat, men också av nya medlemmar. Det är viktigt att vi ger ett någolunda seriöst intryck i bemötandet med dessa. 
Vi vill också förenkla för en ny styrelse, som inte har en historia med föreningens namn, med ovan kontakter.

På medlemsmötet höll vi ingen diskussion kring styrelsens planer, men på det kommande mötet så är du välkommen att vädra alla bekymmer eller egna idéer du kan tänkas ha. Förslaget kommer sedan att presenteras som en proposition från styrelsen till årsmötet, eller om vi känner att det inte finns ett intresse eller röster mot våra idéer, så finns möjligheten att vi istället tar ett styrelsebeslut kring frågan.

Om du känner att datumet är dåligt, eller om du har frågor som du inte riktigt vet huruvida de passar, pm:a mig, så skall jag försöka svara på dem, eller eventuellt bära med dina synpunkter till mötet.

Då Facebook är lite av en soppa för att nå ut med bred information så får du hemskt gärna peka, de som du tror kan ha intresse av det, mot detta inlägget.

Som kassör så har jag dessutom semla-befogenheter, och jag är inte rädd för att missbruka det i fördel till de som närvarar.
#10
Hej kära medlemmar.

Nedan följer en klase text, men läs gärna igenom denna. Det som beskrivs är viktigt för föreningen.

Som en del kanske känner till så ingick vi ett samarbete med Medborgarskolan under förra året. Detta är studieförbund, vilket i korta drag ger oss bidrag för verksamhet som de klassar som folkbildande. De är, för egen del, både smickrande och väldigt trevligt, i att de ser värdet som våran förening har, i att samla människor i en social gemenskap, samt att spel förvisso är underhållning, men också så mycket mer; att interaktionen får oss att må bra, masserar våra små hjärnceller, samt ger utlopp för fantasi.

Stödet som Medborgarskolan ger oss har gjort att vi har kunnat renovera lokalen i år, och kan fortsätta med fixandet och trixandet i framtiden. De har också gett oss bättre ekonomiska förutsättningar för att möta eventuella hinder som skulle kunna dyka upp, så som hyreshöjningar, eller inventarier som behöver bytas ut.

Så gott som all aktivitet som vi har inom föreningen rapporteras numera som studiecirklar. Tidigare så rapporterades aktiviteten till kommunen, men skillnaden mellan kommunen och ett studieförbund, är att den förstnämnda endast stöttar ungdomsverksamhet. Detta innebär att vi numera kan få en liten peng för i princip allt som sker i föreningens regi. Kravet är endast att verksamheten är ledarledd och rapporteras.

Vad innebär då ledarledd verksamhet? Endast att det finns en person till hands som kan svara på frågor. Detta är alltså oftast (men inte nödvändigtvis) personen som går igenom reglerna för ett spel, han eller hon som postar på Facebook om en träff, eller spelledaren i ett rollspel. Att vara ledare innebär alltså endast att du behöver vara tillgänglig när det spelas, vilket oftast kommer av sig självt. Cirkelledaren behöver också godkänna Medborgarskolans stadgar, men det är något som tar ett par minuter, och endast behöver göras en gång.

I skrivandets stund så har jag sökt efter cirkelledare för att täcka upp aktiviteten vi har på föreningen, och gensvaret har varit positivt. Så ett stort tack till de som gett mig tummen upp att ta på sig (det förvisso väldigt enkla) ansvaret. Vi har cirklar för Bolt Action, Bolt Action Games Day, Drakar & Demoner, Brädspelstorsdagarna, Warmachine, Warmachine Hordes, Warhammer 30K, Warhammer 40K, Advanced Squad Leader, inte mindre är 4 stycken Pathfinder-grupper, Bygg & renovering, Borås spelkonvent, 2 stycken Western-grupper, Blood Bowl, Film, och AD&D.

Nu är jag bara en person som har det övergripande ansvaret för studiecirkelverksamheten på föreningen, och även om styrelsen stöttat mig, så tänker jag att det kanske finns aktivitet på föreningen som vi missar för att vi själva inte deltar i den. Jag är positiv till öppenheten som föreningen har, men det gör att jag självt, eller styrelsen, inte alltid är på plats.

Om just du spelar någonting; det kan vara löpande verksamhet, eller bara för en enstaka gång, hör gärna av dig till till mig via PM, eller posta här, antingen med frågor, eller om du känner att du kan tänka dig vara cirkelledare för just den aktiviteten. Det är väldigt lite (för att inte säga inget) jobb, och du bidrar till den gemenskap vi redan byggt upp, och den positiva kultur vi strävar efter där vi stöttar varandra.

Game on.
#11
Styrelsen informerar / Nytt Swish
mars 28, 2017, 18.43

Det har nog uppmärksammats av flertalet att föreningens Swish-nummer har ändrats de senaste dagarna. Information som sitter uppe i föreningen där Swish omnämns har det nya numret. Anledningen till förändringen beror på omstrukturering på banken, bland våra konton.

Det går bra att använda både det gamla och det nya numret fram till den 31/5, men sedan går det äldre numret ur tiden. Hjälp gärna till att informera medlemmar som sällan besöker föreningen om detta.

Det nya numret är: 123 670 04 13
#12
Styrelsen informerar / Kioskbizzness
februari 08, 2017, 09.30
Om du, som jag, tycker att allt på föreningen utöver snask är relativt oviktigt, och går i taket när geléhallonen du lärt dig att älska inte längre finns i kiosken, så har du hittar till rätt tråd.

Här postar du saker som du vill ha inköpt till föreningens kiosk. Nu när vi lämnat samarbetet med Menigo så är vi lite mer flexibla i vad som kan köpas in.

Precis som mellanmjölk så är vi lite sådär lagom. Det får inte kosta för mycket, och kan inte säljas för billigt (då swish-kostnader gör att vi i sådana fall går med förlust). Det finns också vissa produkter som vi av erfarenhet vet inte säljs. Men med det sagt, var inte blyg. Med lite tur så kanske hockeypulvret du drömt om sedan 80-talet hittar sig tillbaka.
#13
Styrelsen har glädjen att kalla till årsmöte för föreningen Armagedon efter ett spännande och aktivt år. Årsmötet är förlagt till den 5/2, 13:00 i föreningen lokaler. Under tiden för mötet så är lokalen stängd för annan aktivitet. Dagordningen ser i skrivandet stund ut som följer:

1 )   Mötets öppnande
2 )   Mötets behörighet
3 )   Fastställande av dagordning
4 )   Val av mötessekreterare och mötesordförande
5 )   Val av justerare och rösträknare
6 )   Verksamhetsberättelser för året; inkluderar ordförandes, lokalansvarigs, kassörs och till sist revisorernas.
7 )   Frågan om ansvarsfrihet
8 )   Verksamhetsåret 2017-2018 budget

Planerad fikapaus.

9 )   Val av styrelse
10 )   Val av revisorer och valberedare
11 )   Propositioner från styrelsen (se nedan)
12 )   Motioner från medlemmar
13 )   Övriga frågor
14 )   Mötets avslutande

Styrelsen har en proposition för året som följer nedan;

'Spelföreningen Armagedon har sedan sin start varit delvis eller helt beroende av bidrag från kommun och stat. Det är genom dessa bidrag som vi kan tillhandahålla, förbättra och utöka vår verksamhet. Styrelsen vill därför att tecknande av medlemskap i förening innebär att medlem godkänner att sittande styrelse använder dennes personuppgifter för ansökan av bidrag från kommun, stat, studieförbund eller annan instans som de finner lämpligt. Om särskild anledning finns där medlem inte är bekväm med att personuppgifter används, så ligger det på denna att kontakta styrelse innan medlemskap tecknas.'

Om du vill inkomma med en fråga så behöver den vara styrelsen tillhanda senast en vecka innan årsmötet. Det går bra att lämna denna skriftligt i brevinkastet jämte styrelserummet, eller på styrelsen@armagedon.se. Det går också bra att väcka frågan på mötet under punkten övriga frågor, men då kräver denna 2/3 majoritet för att gå igenom. Årsmötet är helt beslutsfattande med de medlemmar som närvarar.
#14

Av någon anledning blev asfalten på gården utanför föreningen aldrig reparerad under det förra utsatta datumet. De gör ett nytt försök den 16/9, med start 13:00. Från och med denna tid så är parkering förbjuden på de sedvanliga platserna. Arbetet förväntas bli klart under kvällen samma dag.
#15
Styrelsen informerar / Medlemsmöte 2/10, 13:00
september 11, 2016, 12.26

Styrelsen kallar till medlemsmöte den 2/10, start 13:00. Medlemsmötet är öppet för alla, medlemmar så väl som andra nyfikna. Det kommer att bjudas på fika och informeras om händelser som berör samtliga som besöker föreningslokalen under det resterande året, men också verksamhetsåret 2017. Kom och lyssna, eller om du vill själv vill prata om något. Inget bekymmer, diskussion eller fråga är för liten.

Dagordningen ser ut som följer:

1) Mötets öppnande
2) Mötets behörighet
3) Val av mötesordförande och mötessekreterare
4) Val av justerare och rösträknare

5) Information från styrelsen
6) Medlems- skåp- och blippavgift för kommande verksamhetsår
7) Övriga frågor

Om du självt vill ta upp något på mötet, eller vill att styrelsen tar upp det åt dig, posta det under respektive tråd på Facebook eller Armagedons forum. Det går också bra att ta upp det under mötet under punkten övriga frågor. Det kan vara något så enkelt som ett spel du önskar fanns på hyllorna, till att du tycker att en stor väggmålning av sittande ordförande vore otroligt snygg på väggen i trappan.

Märk också: Lokalen är helt bokad från annan aktivitet under tiden som mötet pågår.
#16

Fredagen den 26/8, från 13:00, så kommer asfaltering att ske utanför Armagedon. Det beräknas vara klart tidigt på kvällen, men så länge arbetet pågår så är parkering inte tillåten på de vanliga platserna.
#17
Styrelsen informerar / Årsmöte 7/2, 13:00
januari 02, 2016, 18.17

Styrelsen kallar till årsmöte för föreningen Armagedon. Årsmötet kommer att påbörjas söndagen den 7/2, 13:00. Under tiden för mötet är lokalen bokad och stängd för annan aktivitet. Viktiga punkter som kommer att behandlas är:

Val av styrelse.
Budget för verksamhetsåret 2016/2017. Denna kommer att visa kraftigt rött då det är den sittande styrelsens önskan och rekommendation att en del renoveringar genomförs under nästa styrelseperiod.
2 propositioner som behandlar problem med medlemskortsförsäljning.
Övriga frågor.

Motioner, alltså förslag från medlem, behöver vara styrelsen tillhanda senast 7 dagar innan årsmötet. Då övriga frågor är väckt så kommer dessa, vid behov, att behandlas. Dessa kräver dock 2/3 majoritet för att träda i kraft. Årsmötet är beslutsfattande med de medlemmar som närvarar. Vill du göra din röst hörd, tveka inte att komma på mötet. Det kanske till och med  bjuds på en semla eller två.
#18

Den 27:e september är det sista chansen att betala för sitt skåp på Armagedon. Har man inte betalat innan dess blir skåpet tömt och innehållet avlägsnas för att skänkas bort eller säljas.

Kostnader:
Stort skåp - 100kr
Litet skåp - 50kr

Det går att betala genom Swish eller kontant. Betalning kan göras till ALLA styrelsemedlemmar.

Vid frågor kontakta vice ordförande Unni (unni.andren@gmail.com)
#19
Styrelsen informerar / Medlemskort
juni 02, 2015, 20.08

En påminnelse till alla;

Nu finns medlemskort att köpa. Knacka din styrelsemedlem på axeln så fixar vi det.
#20
Styrelsen informerar / Medlemsmöte 2014-10-26
oktober 05, 2014, 18.35

Styrelsen kallar till medlemsmöte den 26/10, klockan 13:00 i Armagedons lokaler. På dagordningen finns punkten medlemsavgift för 2015, samt övriga frågor. Motioner från medlemmar skall vara styrelsen tillhanda senast en vecka före mötet. Vid skrivande stund finns ingen proposition från styrelsen. Mötet är beslutsfattande med de medlemmar som närvarar.
Frågor, idéer och förslag välkomnas.