Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Jimp

#1
Kortspel / Kult CCG
januari 05, 2009, 06.14
Någon som sitter på en massa kort dom vill sälja eller finns det folk på geddon som fortfarande spelar detta underbara spel?
Eller någon som rent ut vet vart man kan lyckas få tag på starter decks och boosters än i dag?
#2
Habla MP-5 / Åka till stockholm.
maj 07, 2008, 15.07
Jag åker till stockholm på fredag 9/5 15.00, är det någon fattig stackare som skall dit då finns det plats för sammåkning och dela på kostnaden.
finns plats för 2st vid skrivandets stund iaf.
#3
Warhammer Tabletop / spel i veckan?
december 04, 2007, 18.42
är det några som tänkt spela någon typ av warhammer nu i veckan fram tom fredag? har en arbetskompis och hans son som är sugna att komma och kolla in föreningen, men det kan ju vara bra att skicka dit dom när det spelas. det är ju warhammer dom verkar mest intresserade av iaf så.
#4
BSK 24 / Rollspel
september 21, 2006, 23.16
Vi är i behov av en drös spelledare även i år, beroende på vad ewers lyckats fixa med western killarna så är det 12 alternativ 18 spelpass som skall täckas upp. så tveka inte att skicka ett mess till mig =)
#5
Rollspel / Gamla Scenarion på BSK
september 10, 2006, 20.10
tjena alla, Jimmy här och jag vart satt som rollspelsansvarig på BSK även detta år =) Som jag fick tips om tidigare här på forumet finns det en hel del scenarion på geddon sen tidigare BSK som jag tänkte använda mig av till årets upplaga av BSK i viss del eller helt.
Men då jag vet att det finns en hel del folk som varit med på betydligt mer än dom 2 åren av BSK jag har varit med så tänkte jag be om lite förslag om scenarion som ni tycker är värda att damma av igen =) finns ju en hel del nere på BSK och jag är inte dummare än att jag inser att ett scenario som låter jävligt coolt inte är samma sak som att det är det ;)

så hjälp mig och ge tips =)

Mvh Jimmy
#6
Habla MP-5 / Min väska är borta.
juni 24, 2006, 07.53
jo så är det, min ljusbruna och oranga Salming väska är bort efter midsommarfirandet hos john. med tanke på att det mest var geddon folk på festen tänkte jag att den kan ha hamnat i fel hem på fyllan under kvällen och i så fall om den som har den orkar lämna tillbaka den ^^ lämna den på geddon funkar, säga till styrelsen så borde den hamna på rätt väg igen.