Finns det några av er som spelar Blood Bowl?

Startat av Eriksson, februari 12, 2005, 00.57

Föregående ämne - Nästa ämne

Eriksson

Det är så att jag lirar BB , men skulle vilja komma i kontakt med lite fler som spelar detta underbara spel. Så om det finns några på Geddon som gör det kan ni väl höra av er.

Clifford

Vi har precis i dagarna tagit upp denna idé om en turnering nån gång under våren. Vi vill egentligen spela ALLA specialist-games typ BFG, Necromunda och Mordheim. Generellt sett, these are interesting times.

Eriksson

Det låter ju bra. Det har varit lite trögt på BB fronten ett tag nu. Det är trots allt ett spel som är rätt lätt att lära sig spela. Och grymt kul.
Hur många är det som spelar det i Armagedon??
Spelas det några matcher med BB i eran lokal?

Usually_Insane

nja, jag vet inte, jag kanske har några figurer, säg inget, kan kanske tänka mig att spela BB om det spelas, gärna med fler lag än mitt och någon annans... och dom är inte målade, figurerna alltså... fast det är väl inget som inte ett par sprejfärger inte kan åtgärda, måhända...

sure spelar gärna BB
Suffering from Knight in Shining Armor syndrome and proud of it!

"We put poisons in our water and air to weed out the weak! We detonate fission bombs in our only biosphere! We nailed our god to a stick! Don't fuck with the human race!"
- attributed to General Nikolai Nikolai at a galactic summit

Martin Larsson

För en herrans massa år sedan spealdes det fett med BB, dvs då 3d ed va ny och typ 3 år framöver, så det finns en hel drös med folk som har spelat spelet tidigare. Med bakgrund av detta så borde det inte vara så svårt att få igång folk...
When one person is delusional it's called insanity
When millions are delusional it's called religion

"Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience" ㅡ Mark Twain.

Clifford

Precis, alla kan reglerna till BB men ingen lirar det just nu, troligen endast pga att man har inte tid att spela ALLA spel, och 40K/whfb har spelats MYCKET den senaste tiden.

Martin Larsson

Cliffen summerade mycket bra. Men ta en seriös förfrågning med ett nytt Topic och undersök intresset så lär ju det ena ge det andra :wink:

Å gör klart redan från början under vilka former det kommer bli aktuellt att spela(just 4 fun, liga med Cup-spel eller dyl) och kanske ett min/max antal intressenter om det gäller ligaspel...
When one person is delusional it's called insanity
When millions are delusional it's called religion

"Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience" ㅡ Mark Twain.

Eriksson

Det låter ju bra att det är såpass många som kan spelet. Det kan öppna många möjligheter för att börja spela ett par matcher "for fun". Så får man se vad det ger.