Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Martin Larsson

#46
Stämmer, man kan välja concede om man bara kan ställa upp 2 eller färre spelare och då kommer man undan med det utan bestraffning, iaf enligt LRB6 8)
#47
Det verkar seriöst vara lite av en grej att ha dauntless på en catcher online bland folk som en snabb touchdown stoppare som Larsa säger.
Vet inte helt vad jag tycker om det själv, men folk spelar det tydligen ???



Edit: Vinnande tips mot Orcs är väl det vanliga, låt bli att bli ihjälslagen så gott det går och tvinga fram ett öppet spel på något sätt och vis ;)
#48
Skilla för kommande match(er) är alltid en rätt solid plan :)
#49
Du slog 6 4 eller vad?
Höjd AV är kanske att fundera på isåfall ja, jag hade nog övervägt det iaf. 9 är grymt mycket bättre än 8 ju :)
#50
Citat från: emil skrivet maj 18, 2017, 20.14
Min Blodge LineElf vet jag inte vad jag ska ge för någon 3:e skill, han står i Line of Scrimmage mest hela tiden. Dauntless eller Sidestep kanske? Några förslag?

Side step kan va bra ja, fend är kanske intressant med. Dauntless ger ju andra bra alternativ fast på ett annat sätt. Beror ju lite på om du behöver dauntless i laget?
Står han bara längst fram hade jag nog mer sett fram emot att överleva, men om han förväntas bidraga så är ju dauntless mer proaktivt och brukar ju ha sina offer i LoS  ???
#51
Asså riktig WO = 0 SPP och ingen inkomst så det kan man sällan vinna  något på, om man typ inte har 7 spelare MGN eller nåpot men då har man ju förmodligen så mycket loners att man borde kunna spela matchen ändå och hålla de få riktiga spelarna man har skapligt safe iaf delar av tiden ???
#52
Citat från: emil skrivet maj 12, 2017, 22.53
Citat från: KOBOLDKUNGEN skrivet maj 12, 2017, 20.50
Ted har inte svarat än men förhoppningsvis!

Jo det vore ju käckt om alla bokade i forumet, men kanske blir lite rörigt, ser man när alla ska spela med :)

Snygg team logo för övrigt  :D
Rörigt vet jag inte, man skulle kunna ha en separat tråd bara för matchbokning, och låta gnabbet vara här.

Tackar, jag har lagt ner lite Nurgle Löving i loggan.  :D Det var faktiskt kul att leka i Gimp 2, mina Photoshop-skills kom till användning.

Gurgal dem nurgals!! 8)

Mjo det hade varit en model att skapa en ny tråd. Då blir det mycket lättare att ha någon koll på vad, vem, hur, varför någon match inte spelas ???


Allt hade varit så mycket enklare om alla matcher bara spelades hela tiden. Tyvärr är det ju nu bevisat att det inte är säkert.
Ju mer jag tänker på det ju mindre finns det något system som funkar bra i scenariot "när något lag WOar". Det leder liksom alltid till att något lag "spelar med andra regler än resten av lagen" eftersom det laget som hade "tur" och fick en WO kommer ha en långt bättre väg till nästa match än resten av lagen, vilket leder till skevt slutspel direkt ???
#53
Det spelar ingen roll hur vinsten bedöms, concede eller bara förlust med fixerat resultat. Det är egalt enligt mig och jag kanske inte borde skrivit concede när andemenningen var att man "på något sätt och vis förlorar samtliga sina matcher i slutspelet". Förlust 2-1 blir lite mindre illa än concede för andra spelare, det stämmer, jag skiter personligen i vilket.

Jag hajjar att det är segt å tråkigt att behöva "tvinga ut resultat", det är jag helt med på. Det tycker jag med.
Vem vet, man kanske skulle satt det som "om en spelare är otillgänglig under den tiden matcherna ska vara spelade på i slutspelet så får 9an i ligan en vecka på sig, efter deadline, att ta hans plats och boka match med frånvarandes motspelare". Om så sker byter frånvarande och 9an plats för resten av slutspelet. Då ökar chansen att matcher spelas?
Jag hajjar också att byta regler hux flux kanske inte är optimalt. Men ibland kanske man borde överväga det ändå.

I vissa fall kan det eventuellt vara lurigt att lista ut hur saker hänt, i detta fallet är det inte riktigt lika svårt.
Detta är ingen häxjakt mot Ted, det hade varit lika illa om det varit Marcus & Fluffs match som riskerade att inte bli av. Detta är en jävligt fet "jag kommer spela på reglerna" poäng.

Alla slutspelsmatcherna är viktiga vilket gör att det blir ännu mer snett om en match inte spelas, det blir mycket lättare att gå vidare med en gratisvinst, man får dessutom som "belöning" ett helt lag inför nästa match osv. Den enda matchen när box&slölagen möts är ännu mer viktig för resten av gruppen och de kommande matcherna ska utforma sig.
Om du får spelare skadade mot Ted kommer det påverka vår kommande match mer eller mindre mycket. Om du klarar dig helskinnad och Ted går paj ger det Tomas en chans att kanske vinna sin omg2 match, återhämta sig en del och kanske ha en sportmössa i 3e.
Om ni slår sönder varandra kommer det ge oss andra 2 avgjort bättre chans de kommande 2 matcherna.

Om ni 2 inte spelar så kommer vi 2 ha "glädjen" att spela mot 2 100% friska och uppvilade slagsmålslag lag våra kommande 2 matcher, för det är inte direkt troligt att de 2 alvlagen slår sönder Orcs & Nurgle (och nej, man kan inte räkna med spelets slumpgenerator som ett argument här).
Detta betyder att vi förmodligen kan ha en chans match 2 men få smörj, och sedan vara grus antingen i eller efter match 3 och högst troligen ha avgjort försämrade chanser om man skulle gå vidare.
#54
Som den ena som faktiskt drabbas ganska jävla mycket av den matchens vara eller icke vara anser jag att man om man inte spelar en slutspelsmatch så spelar man inte någon, aka man concedar alla 3 oavsett pardon.

Det är fruktansvärt jävla fel att Renis och Ted får en "vila upp sig till 100 match" innan dem stampar på mig och Tomas i 2 matcher nu.
Dvs det är vi 2 som egentligen betalar priset om dem inte spelar.
Nog för att det inte finns några garrantier för att det blir skador i den matchen, men den chansen är rätt jävla hög med tanke på vad det är för spel.

Den direkta följden av att det tydligen är ok att inte spela en match i slutspelet är att jag 100% inte kommer spela mot ted i omgång 3 om jag inte 100% måste för att komma vidare. Då får man ju både pengar, mvp och ha ett helt lag inför top 4.

Öppna inte den dörren för sådant tänkande, det kommer snabbt degenerera.
#55
Eftersom bottenmatchen bara är en match och dem andra 2 grupperna kommer hålla på ett tag så kanske man ska ge dem typ till när gruppspelet är över att spela av sin match?
Om dem vill spela matchen dvs?
#56
Låter det inte lockande att sälja användbara hobgoblinslavar spelare till "overcooked beef" :o ::)

Speciellt potentiella framtida nyckelspelare?
Otippat ;)
#57
Citat från: emil skrivet maj 09, 2017, 14.30
Citat från: Martin Larsson skrivet maj 09, 2017, 11.36
1a på wuzzard hjälpte dig en aning på vägen att vinna det där, han hade nog ställt till det en del om den träffade ;)
Ja det stämmer. Jag gjorde ett stort misstag där efter jag plockat boll: Ta till vänster framåt ut på fältet där allt och alla hotade min Witch Elf, eller ta till höger in i skydd bland medspelare som screenade, jag tog givetvis vänster mitt nöt. Jag lyckades parera mitt misstag något genom att få till en någorlunda screen ändå, med min Runner som inte tål att någon ens tittar på honom.

*edit* Jag upplever det som att wuzzards misslyckas allt som oftast faktiskt med sina trollkonster. Det kanske är en sån där RNG-grej, vad vet jag. Bloodweisser-babes & Rerolls är stabilare.

Jo det var ett "intressant" val av väg mot TD 8)
Springa iväg helt själv och taunta motståndaren med att mona witch elf rumpa är bevisligen den säkrare vägen mot mål, istället för att gömma sig bakom medspelare.
Då hade ju 100% säkert wuzzarden träffat, nu fick han väl hjärtflimmer ;D
#58
Håller med er, förstod inte riktigt hur han resonerade med sin spelplan, men snyggt spelat av dig!
Frågan är nog om han insåg hur mycket tid som gått för sent, eller om han bara gav upp att göra mål i 1a. Den där dodgemanövern han gjorde på slutet ska inte kunna gå.

1a på wuzzard hjälpte dig en aning på vägen att vinna det där, han hade nog ställt till det en del om den träffade ;)
#59
4 känns som sweet spot enligt mig :)
Kanske inte om man spelar korta feta äckliga saker med långa skägg som aldrig försöker något 1d6 move alls, då kan man nog klara sig med 3 men som alg i RNGfiaskofiestan som är det där spelet så tar 3 alltid slut hela tiden för mig. Det känns verkligen när man får 1 till på KO tabellen, vilket borde betyda att 4 är rätt.
#60
Död åt skinkbitarna!