Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - oscar

#1
De som har spelat det svårt beroendeframkallande spelet "World In Flames" har med icke ogina ögon och gröna ansikten konstaterat att blod-bollarna har en egen sektion på hemsidan. Om inte även vi erhåller en sådan sektion tvingas vi att förklara krig mot styrelsen + de individer som håller i hemsidan och kasta tusentals gluters i ansiktet på dom. Så det så!

:D
#2
Brädspel / Krylon på kartor?
december 13, 2005, 09.22
Har funderat på bästa metoden att skydda sina brädspelskartor på bästa sätt. Då sprang jag på (tack vare Brain) en spray som heter Krylon och som skall ha en skyddande funktion. Såg att dom hade den här sprayen på matton.se (där den kostar 100 spänn).

http://www.mattonbutiken.se/2/KRY%25201311/kat-343/o-1/KRYLON_COAT_MATT_FINISH_1311

Om det är så att den fungerar så blir det bra mycket billigare att arbeta med sprayen än att använda kartplast/laminering för att skydda kartorna.

Jag skulle vilja veta om det är ngn som har erfarenhet av att arbeta med den här sprayen? Fungerar den?
#3
Datorspel / Civilization IV
oktober 31, 2005, 11.00
Har prövat Civilization IV. Eftersom jag tycker att Civ III är ett av världens roligaste spel måste jag säga att jag är helsåld. Grafiken är uppgraderad, systemet med goverment types är omgjort, relationerna till andra civilisationer fungerar, man har lagt till ett system med religion som är grymt bra osv.... Det enda som jag tycker är lite halvkass är att det tar en stund att vänja sig vid gränssnittet. Men det beror nog på att jag är så van vid Civ III.

Rekomenderas varmt.