Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Offra

#1
Twilight imperium med expansionen shattered empire. Tanken är ett åttamannaparti blir vi inte åtta struntar vi i det.

Helgen 19-20 maj. lördag 12:00 och ca 6-8 timmar beroende hur smidigt vi kan hålla spelet igång inklusive en timmes matpaus. Söndagen 12:00 inklusive en timmes matpaus tills det är klart.

Först till kvarn så kommentera så det syns när ni anmäler er. Jag har lagt upp ett event på ansiktsboken. Jag kommer titta på tiderna och se vilka som var först glöm inte att skriva era namn då jag inte vet vad alla kallar sig här på forumet. Fortsätt anmäla er ifall det första bordet skulle bli fullt. Ifall vi blir åtta till så spelar vi på två bord. Eventet i sig har inga kostnader.

Har man inte spelat spelet innan är man inte välkommen. Jag spelar gärna någon helg tidigare för att lära ut hur det funkar ifall det behövs.

Är ni osäkra på ifall ni kan spela hela tiden så anmäl er inte. Se till att ni kan spela tills det är klart. Jag ska försöka förbereda så det går så smidigt som möjligt att komma igång. Helgen krockar med lincon dessutom.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE TILL DEN DEL ATT JAG INTE KOMMER VILJA VARA KOMPIS MED DOM SOM DRAR SIG UR.

/Oskar