Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Barcus

#1
Coachnamn i bb2: Barcus
Lagnamn: Mean Mountain Orcs
Ras: Orcs
Matchbokning: 0705597023 FB
#2
Kortspel / SV: Jyhad/Vampire
januari 07, 2015, 17.15
Hej alla

Nu har jag försökt så många gånger med sms
Tänkte att vi kanske skulle köra en dag istället

Hur fungerar tisdagar för folk?
#3
Rollspel / SV: Drakar & Demoner - Cimir
juni 15, 2014, 15.42
Styrelseprivlegier.....

Jag kan tänka mig att offra mig.
#4
Styrelsens vision för Spelföreningen Armagedon 2014Styrelsen vill se en förening bestående av fler medlemmar med ett ökat engagemang och större sammanhållning. Detta för att säkra föreningens fortlevnad och lägga grunden för en i framtiden välmående förening där alla kan känna sig välkomna.

För verksamhetsåret 2014 har styrelsen därför satt som mål att lägga en bra grund för kommande års arbete och utmaningar. Styrelsen har valt att arbeta med följande punkter;

- Först och främst vill styrelsen få bättre ordning och reda på föreningens pappersarbete och lokalrutiner. Rutiner för ekonomi, bidragsansökningar och skåps- och nyckelhantering skall ordnas för detta och kommande år.

- Ett större engagemang från föreningens medlemmar vill uppnås. Stora som små insatser är viktiga för föreningens välmående och vi hoppas att man som medlem inte tvekar att hjälpa till eller ta upp idéer/önskningar med styrelsen. Varje medlem är viktig och kan göra något.

- Jämställdhets- och diskrimineringsfrågor har länge stått i centrum i samhällsdebatten. För att vara en öppen förening är det här frågor vi jobbar med för att skapa en förening av alla för alla. Språk och ton med inslag av rasism, sexism, nedlåtande uttryck gentemot HBTQ-personer eller andra kulturer har inte någon plats hos oss. I det här avseendet gäller samma normer i Armagedons lokaler som på arbetsplatsen, i klassrummet och samhället överlag. Även i grupper där alla känner alla behöver vi tänka på detta.

- Sammanhållningen i föreningen är också något vi gärna ser ökar. Att hänga på Geddon en liten stund efter skola/jobb ska vara en trevlig möjlighet. Att medlemmar trivs så bra med varandra att de även umgås privat vore en kul bonus.

- Fler unga medlemmar i föreningen. Rent ekonomiskt sett skulle föreningen må bättre med en positivare medlemsutveckling då detta ger viktiga bidrag för föreningens fortlevnad. Vi ser också ett stort värde i att unga genom oss kan erbjudas en demokratisk fostran som låter dem se värdet i att engagera sig och arbeta ideellt. Styrelsen hoppas därför under året kunna prova olika uppsökande verksamheter och detta kommer vi behöva hjälp med av föreningens nuvarande medlemmar.

- Borås Spelkonvent behöver precis som föreningen en nystart. 2014 blir förhoppningsvis året då vi lägger ny grund för ett återigen växande konvent. Även detta är beroende av engagemang från föreningens medlemmar. Konventet har de senaste åren arrangerats av ett fåtal hjältar som fått bära alldeles för mycket ansvar och tyngd fördelat på alldeles för få axlar. Detta är inte hållbart i längden och en förändring måste till.

Styrelsen vill slutligen poängtera att det visserligen finns ekonomiska resurser att ta av men att vi ändå inte kan slappna av. En ständig utveckling av föreningen ser vi som ett måste för att kunna utnyttja våra resurser på ett bra sätt. Ett större engagemang från föreningens medlemmar är därför en förutsättning för vårt fortsatta välmående. Vi ser positivt på föreningens möjligheter att utvecklas och förändras till det bättre. Vi hoppas föreningens medlemmar gör detsamma och ser de kommande årens arbete som något kul och utmanande att ta sig an tillsammans med oss!


Spelföreningen Armagedons styrelse 2014
#5
Warhammer Tabletop / SV: Kill team
april 14, 2014, 14.59
Hej
Glömde ta telefonnummer till er om att låna tyranids till gothcon.

Skulle någon av er kunna kontakta mig genom att ringa mig på 0705-597023
Vi åker på fredags morgon skulle vara kanon om det fortfarande funkade att låna en massa gubbar.
#6
Tjo alla figurspelare eftersom ni typ slutat spela 40k tänkte jag att ni inte läser den tråden längre så jag skriver här om att låna ut figurer till föreningen.
Ni kan väl läsa min post i warhammer tråden

Mvh ordf
Marcus
#7
Hej

Jag kommer åka till gothcon på BSK räkning i år, då vi skall gör lite reklam för bsk där även ha lite spel.

starmax och 40k skirimish.

Vi vill köpa lite space marines som kommer spelas med där (karaktärer till spelare) så jag är intresserad av bits och äldre även nya marines men inte plast modeller utan metall spelar ingen roll på målning eftersom det kommer doppas och konverteras så ingen liknar den andra det minsta då vi bara behöver runt 8 st figurer.

har ni bara en ni vill skänka till geddon/BSK är det fint men vi har en budget för detta men allt gratis är gott.
är tacksam för snabba svar då det börjar närma sig gothcon och färgen skall hinna torka innan de skal spela med.

Vet även att det finns folk som målar bra på föreningen och nej det är inte frågan om att måla figurerna det är redan löst, men vi skulle behöva ett gäng saker de kan döda så vi vill låna folks figurer till canonfodder, då är det framförallt orks, tyranider, chaos, guards, heretics osv....

fixat att låna guards av jerry men han har inte tyranider eller orks i mängder vad jag vet.

olika senarier blir roligare om det finns olika fiender och döda behöver jag inte anstränga mig så mycket när jag skall hålla i det ;)

de lånade figurerna kommer BARA jag pilla på och då flytta och packa upp ner osv.

en stor hjälp till föreningen och bsk om ni vill låna ut.
#8
Föreningsfrågor / Årsmöte 2/2 kl14
januari 06, 2014, 11.59
Hej alla glada årsmötet kommer i år hållas den 2/2 klockan två i lokalerna på geddon.
#9
Jag skulle kunna komma den tiden med som det se ut nu.
#10
Hallå Peter vi ha inget beslutat för pris på konventet för barn men det är helt gratis att gå på konventet om man ej skall spela.

Men vi har inte tagit betalt för barn innan så kom med barnen till receptionen så får de ett band.


Mvh Marcus
#11
Tjo alla jobba jobba jobba. 

Kontakta mig eller dilba aka David "Dyne" Dynefors
#12
motioner skall vara lämnande till styrelsen senast 7 dagar innan mötet enligt stadgar, så vill man få en motion med på mötet skall den lämnas till styrelsen genom mail till mig eller lämnad i handen till styrelsemedlem 7 dagar innan mötet.
#13
Styrelsen informerar / Nycklar och skåp
februari 24, 2013, 18.07
Hej alla
Nu är det ny styrelse nytt år det betyder nya ansökningar för skåp och nycklar.

Skåp går bra att skriva nytt kontrakt med styrelsemedlem på plats i lokalen 100:- stort skåp 50:- litet skåp

Ansökan för nyckel skall skriftligt lämnas till styrelsen som sedan ta beslut om nyckel skall lånas ut, ansvarig kan fram till beslut tagits av styrelsen tillfälligt låna ut nyckel till person som ansökt.

Styrelsen
#14
Föreningsfrågor / lyset
januari 20, 2013, 01.15
tjip fixade inte att släcka i natt på geddon man ska väl göra  nått trix när det inte funkar men kom inte ihåg vad det var hoppas de som spela magic i morgon vet.....
#15
Jag jobbar den dagen men sen ser det ljusare ut framöver.