You are Here:
projektstöd att söka

Författare (läst 1446 gånger)

projektstöd att söka
« skrivet: februari 22, 2019, 19.33 »
 

Isalow

  • Kindergarten Kobold
  • *
  • 7
    Antal inlägg
  • Karma: +0/-0
    • Visa profil
En förenings verksamhet bygger på vad den har ekonomi för och nu under våren har vi två ypperliga tillfällen att söka projektbidrag för ännu mer fantastisk verksamhet!
Vi i styrelsen behöver dock hjälp från er medlemmar, dels med idéer för vad verksamheten kan bestå av och dels för att ta del av informationsmöten med bidragsgivarna.

Först har vi en informationskväll från Allmänna Arvsfonden. Allmänna Arvsfonden är en statlig fond som erbjuder ekonomiska medel till föreningar för nya projekt, främst riktade mot barn, ungdomar & folk med funktionsnedsättningar.
Det vi behöver hjälp med är någon frivillig som kan ta på sig att åka till informationsmötet och ta del av informationen. Mötet är den 12 mars, 18-21 i Folkets Hus i Göteborg.

Vi tar även tacksamt emot tips och idéer till projekt som kan bli verklighet med Arvsfondens bidrag.


Vidare har vårt studieförbund, Medborgarskolan, stipendier som kan delas ut till de föreningar som samarbetar med Medborgarskolan. Stipendierna går till att utöka, förbättra och förverkliga föreningens idéer till projekt.
Även här önskar vi få tips och idéer till folkbildande projekt som förbättrar och utvecklar vår verksamhet. Senaste ansökningsdagen är 8 mars.

Det går bra att spåna idéer här i tråden, eller PM:a styrelsen med sina tankar osv. Alla idéer är bra idéer!