Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Martin Larsson

#41
Detta är motsv som den tråd som finns för hemsidan, fast gällande datorerna i Geddons datorsalar, dvs är det något som inte funkar så skriv in det här nedan så att det kommer kunna åtgärdas och fungera i framtiden :idea:

Själv undrar jag om det var routern som var besväret för "sal 2", eller annat mystiskt fel :?:
#42
För att blidka den tväre "adminen" så flyttade jag detta hit...

Citat från: "sebbe"
Citat från: "Ewers"Alla lever inte i cyberåldern och har därmed inte internet i hemmet mm. Det kan vara svårt att tänka sig men sådan är verkligheten.

Mvh /F
näh, men alla har tillgång till styrelsedatorn som har internet, där man borde kunna spendera fem minuter nån gång i veckan.
skickade ett email till styrelsen@armagedon.org, och på tio dagar har jag fått två svar (från styrelsen).
nu vet jag iofs inte om den är helt uppdaterad och skickar till hela nya styrelsen, men om den gör det så kan vi lika gärna lägga ner all form av elektrisk korrespondens, för det ger ett bättre intryck att inte ha några emailadresser på sidan än att ha tio där man inte får svar.

Citat från: "Clifford"Som jämförelse har Sveroks förbundsstyrelse beslutat om att alla måste kolla sin mail och forumet minst var tredje dag.


Elakt nog(som jag alltid är här) så håller jag med Sebbe till 100% , och ännu mer när man läser Cliffords inlägg.
Om man nu sitter med i föreningens styrelse så borde man precis som Sebbe säger kunna "spendera lite tid i veckan" för att se om någon vill en något, samt se om nån skrivit något vettigt på forumet :roll:

Enligt mig(med flera) så är forumet det bästa stället för icke styrelsemedlemmar att lägga fram förslag, dels för att inte massa personer ska lägga in samma förslag, och dels för att alla andra oxå kan få se att nån har tänkt(så mycket så brandlarmet gick...)
#44
Mwuahahahahahaha, I am evul :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Tycker i fortsättningen, som god tradition, att alla som uppnår det heliga antalet poster på forumet ska dedikera den ondaste av poster till denna tråden för att blidka Kapten Armagedon :twisted:

Personligen tror jag att Heavy kommer vara den näste som uppnår "enlightenment" och får ett giltigt skäl att uttrycka sig här 8)
#45
Habla MP-5 / Metalnews @ Geddon
mars 10, 2005, 18.33
Aaight musiclovers, ta en titt på detta :arrow:

Hultsfred 2005:  
MARILYN MANSON [US]
SYSTEM OF A DOWN [US]
NY! NINE INCH NAILS [US]
SLIPKNOT [US]
SLAYER [US]
NY! TURBONEGRO [N]
THE HAUNTED

I år blir det tungt på riktigt :twisted:
#46
Figurspel / Necromunda
februari 24, 2005, 15.57
Känns bättre att snacka om detta i en tråd bara för det, och inte en blandtråd.

Enligt mig(och de flesta andra om  ni tänker efter) så kommer det att behöva byggas stuff att spela på. Utan pråper terräng så kommer det inte att bli kul. Detta ger följande slutsats :arrow:
Vi bör besluta oss om en dag då det ska byggas Necromunda terräng i första hand. Personligen anser jag deltagandet i detta som lite av ett krav för att få va med å lira. Om man inte e villig att hjälpa till lite så bryr man väl sig inte så mycket egentligen(å inget skitsnack om att "...jag kan inte bygga...") det kan alla i mer eller mindre grad. Alla kan klippa papp tex :!:

Sedan anser jag att WYSIWYG ska gälla stenhårt. Det handlar typ om 15 modeller. Det ska alla kunna klara av att lima ihop och slaska på lite färg på :o

Sedan för att bestämma ett datum då vi kan snacka igenom det hela: Nästa onsdag, den 3/3, klockan 20.00 är föreslaget
#47
Warhammer Tabletop / Gothcon
februari 18, 2005, 23.00
Jaha, då va det dags att mustra trupperna å åka till Gbg i slutet av Mars, den osökta frågan blir ju då: Vilka ingår i truppen :?:
#48
Habla MP-5 / KOBOLD 2005!
februari 13, 2005, 22.42
Vet att det kanske inte är riktigt rätt tid att börja dra upp detta redan, men det måste ju finnas åtmistone en tråd om geddons viktigaste "lajv" eller hur...

Appropå dagens väder förresten, Vinterkobold :?:
#49
Warhammer Tabletop / Price Changes
februari 10, 2005, 15.31
Ok, för alla er som glott på att det ska bli ännu dyrare(senaste WD) med figurer så gäller kommande höjning bara gälla för England, så att allt e cool :idea:
#50
Ok, för att informera alla om hur detta fungerar :arrow:

Först och främst så är M/O stängt på söndagar :!:

Man betalar ordern när man lägger den, dvs med en gång, för att butiken ska slippa hålla reda på vad som är betalat och inte :!:

Om man beställer bitz via M/O genom en GW-butik, och kan tänka sig att stuffet fraktas dit, så kostar frakten £1 om man beställer bitz för intervallet £5-£25. Om man beställer för över £25 så e frakten gratis.
Det som man beställt kommer sedan med största sannorlikhet att dyka upp på tordsdagen eller fredagen  veckan efter det att beställningen lades. När lådan anlänt till butiken rings kunden upp och informeras om detta, och sedan är det upp till denne att hämta ut sitt stuff(ja, 1 år senare om man vill, vi skiter i vilket eftersom det är kundens ansvar att hämta det han köpt) :idea:

Alt 2 är att man beställer hem det till dörren, det kostar £6 extra(istället för frakt) och då kör UPS hem paketet till en.

För att hämta ut en order så krävs kvittot, där även ordernummret skrivs på.

Good Luck :)
#51
Warhammer Tabletop / WHFB Collectors Guides
december 05, 2004, 22.43
Lite info angående ovan nämnda böcker...

Redan utgivna: Empire, Chaos, Orc´n´Gobbo :idea:

På ingående :arrow:
Undead: March 2005
Monsters and Mercenaries: May 2005
Dwarfs: July 2005

Allt detta taget från ett utskick som följde med min senaste mail-order så det borde vara någorlunda spikat 8)
#52
Figurspel / Övriga GW spel
oktober 04, 2004, 17.29
Som listats ut på annan tråd här så finns det på specialist-games hemsida något som kallas för living rule book, där man kan läsa alla regler till respektive spel. Rekommenderas varmt :idea:

http://www.specialist-games.com/
#53
Kör hårt :!:
#54
Slänge en blick på vår memberlist, och kom till en viss slutsats :arrow:

Vore roligt om alla medlemmar i föreningen läste på forumet (och då helst titta på alla delar, inte bara magic/whfb/rollspelsdelen) regelbundet om de har möjlighet att göra det, och gärna kommentera saker och komma med egna tankar om saker och ting.

Tycker att det är gôrbra att folk disskuterar saker på forummet, men att det bitvis känns som om det mest är ett par personer som disskuterar en större del av frågorna :shock:
De topics som är tänkta som debattfrågor blir generellt intressantare för varje ny person som lägger in sin åsikt :!:
#55
Föreningsfrågor / Lokalen som helhet
juli 17, 2004, 23.17
Anser att det är dags att börja ta upp frågan så nu kör jag.

Först en fråga: när löper vårt kontrakt ut, samt när måste vi säga upp det för att det inte ska förlängas igen?

Jag anser att Armagedon bör börja se sig om efter en ny lokal, eller att på något drastiskt vis sänka hyran vi begåvats med i den lokal vi just nu har till vårt förfogande :shock: