Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - emil

#47
Deadline omgång 9 onsdagen den 23 september. 🏈
Sista omgången, sedan slutspel.
#49
Hej! Har lagt upp en del annonser på Tradera till Vampire Counts Warhammer: https://www.tradera.com/item/341005/409491581/warhammer-aos-9th-age-40-ghouls-vampire-counts

Sprid gärna vidare till de som kan vara intresserade.

Ha en fortsatt skön sommar.
#50
Anmäld förhoppningsvis
#51
Ny mästare har korats. Kanske blir några mindre förändringar kosmetiskt, annars är det nästa säsong som gäller snart.
#52
Har lagt upp en massa av mina gamla Eldars på Tradera om ngn är intresserad. Dom var hyggligt målade iaf, samt en hel del Nurgle m.m.
#53
Jag la upp Slaanesh Daemons på Tradera om ngn är intresserad, det är nog bara att söka på Slaanesh.
#55
Köp/Sälj / [Säljes] Epic Titaner Eldar
februari 08, 2020, 17.14
Är det ngn här som vill förbarma sig över lite gamla Epic Titaner? Kom med ett bud vetja? Alla verkar vara kompletta utom en som saknar spröt/vingar.



Allt ska bort! (Nästan iaf)
Lägger upp dom på Svenska 40K också.
#56
Har lagt upp massor av Säljes-grejer på 9th Age & lite svenska40K om det är ngn som är intresserad. Förbereda sig på nya WarhammerSquaresläppet kanske? Mera kommer under dagen.

https://www.the-ninth-age.com/community/index.php?board/692-k%C3%B6p-byt-s%C3%A4lj/&s=bdfe9cfb9ee01d26437f4e6add6485abe2b9aa75
https://www.sv40k.se/forum/viewforum.php?f=14

Vet inte om ni kan kolla fora utan att vara inloggad.

Ha det bra!
#57
Hej!

(Kom på att jag kan pröva här också.)

Kom gärna med ett bud på dessa, se mina övriga annonser också för ev. bättre pris på frakt. Det mesta är väl rariteter med högt andrahandsvärde, man får antagligen tillbaka pengarna om man hittar rätt köpare.

Det här är nog överblick över allt Slaanesh jag har: 2 Äldre Greater Daemon, Noice Marine Champion (med 2 likadana huvuden)*såld* 12 Daemonettes, 6 Fiends of Slaanesh. Dechala the denied One*såld*, gammal Slaanesh Champion Warhammer, jättemasken med banéer tillhörde en Slaanesh Champion*såld*, & så är det en grotesk figur som kan passa till Slaanesh.

#58
Om du gillar Google & Android, samt vill bli av med kablar, så är Chromecast  bra.
Runt 450 sKr i nypris, kan tänka mig 250 sKr alltså. *såld*
#59
...& Premier är bara att spela.
#60
Uppdaterad med säsong VII & Bling Bling. Meddela mig om ngt inte stämmer. Det enda som kommer hända här är lite mera Bling Bling på ett tag.