Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Clifford

#21
Köp/Sälj / Chaos Warhammer 40K?
januari 02, 2010, 16.50
Nån som har lite Chaos Marines & Demons till 40K till salu?
#22
Är man det minsta sugen på att spela spel i Western-miljö så måste ju detta vara drömmen eller?

http://www.fz.se/filmer/20091216/red-dead-redemption-trailer-introduktion-till-spelet/
#23
Habla MP-5 / Minimagi-lista?
oktober 05, 2009, 22.00
Nån som har en sammanställd lista över all minimagi i DoD tillgänglig? Orkar inte sammanställa allt om det redan är någon som gjort det :)
#24
Ja, tyvärr såg jag SSK's affischer på Gothcon. De har alltså bestämt sig för att flytta sitt konvent i Stockholm två månader framåt i tiden, till samma helg som BSK.

Tråkigt, flera jag talade med var kluvna över vilket konvent de helst åker till.

Mina konkreta förslag för att motverka tappet av besökare och arangörer är att gå ut nu redan, se till att få tag på arrangörer direkt. Skapa ett föranmälningssystem som ger rabatt ju tidigare de anmäler sig till BSK. Bäst vore om man kunde anmäla sig redan nu :P
Avtala framför allt med arrangörer. Låt inte SSK ta alla etablerade arrangörsgrupper från BSK.

Annars riskerar BSK tappa alla besökare som bor norr om Linköping samt en betydande del av Göteborgare och västgötafolk också.
#25
Stockholms stadsteater sätter upp "i Reptilmännens Klor", Mutantscenario från 1985:

http://www.svenskbladet.se/kultur/index.php?alias=i_reptilmannens_klor_blir_teaterpjas.html



För övrigt är Svenskbladet en lysande sida. :lol:
#26
Habla MP-5 / Sno en skärm från Geddon?
januari 26, 2009, 00.12
Imorrn kommer Pasi ta med min gamla burk som står i datorsalen, och skärmen som den använder är en gammal 15tums Geddonskärm som blev avställd när datorsalen köpte nya skärmar.

Jag tänkte kolla om det rentav är så att Geddon helst ser att skiten försvinner, så att det slipper stå en skärm och skräpa?

Jag erbjuder mig helt enkelt att ta med skärmen, ifall den ändå ska slängas. Annars får den stå kvar. Nån från styrelsen som kan uttala sig om vad de helst vill?

jag vill verkligen inte ta den om nån tycker att jag inte borde, men jag kan likaväl föreställa mig att nån tycker "varför lämnade han skräpet här?" så jag gör det som passr.
#27
Hemsidan och forumet / Forumproblem 26/12 2008
december 25, 2008, 20.16
Det verkar som att flera trådar inte visar de senaste posterna, alternativt förvunnit från listan. All data verkar dock finnas kvar om man letar upp tråden för hand.

Det är ett allvarligt problem och jag ska kolla på det så fort jag har tid.

Tills vidare vill jag att ni rapporterar alla fel och problem här, så att vi har koll.
#28
Habla MP-5 / Filmtips
oktober 06, 2008, 02.01
Äntligen en filmatisering av datorspel som kan bli riktigt bra:

http://ve3d.ign.com/videos/play/36626/PC/Max-Payne

Klicka på bilden, kör fullscreen. Det är ju en fördel att ha lirat Max Payne förstås... annars ter det sig nog tyvärr som vilken dussinrulle som helst. Det är det dock inte... 8)
#29
Datorspel / Dawn of War 2
juli 17, 2008, 00.41
Jag skiter i spelet men trailern är fanimig inte dum:


http://www.gametrailers.com/player/36578.html


Se den om du nånsin spelat 40K.
#30
En tråd för den som vill ha någon att spela GW-spel mot, samt när var hur och andra detaljer.
#31
Habla MP-5 / Festfanskap
april 29, 2008, 00.16

:wav:

Fest

Klicka på ovanstående text för att se själva budskapet.

Alla är välkomna!

:occasion4:  :occasion5:  :occasion7:  :occasion8:  :occasion9:  :sad4:  :sleepy3:  :sleepy2:  :sleepy1:
 :occasion1: :occasion2: :sex:  :laughing5:  :headbang:  :hello1:  :pukeleft:  :shaking2:  :tool:  =D>
#32
Föreningsfrågor / Rapport från årsmötet?
februari 04, 2008, 18.08
Ang. Årsmötet:
Kan någon göra en snabb recap om vad som sades och vem som valdes?

Ska forumet byta motor? Blev påven ordförande? Ska telefonkiosken hämtas från rockborgen?

;)
#33
Föreningsfrågor / Valberedning 2008
januari 06, 2008, 19.32
Hepp

Jag är INTE kompetent nog att sitta i valberedningen i år. Jag vet lika lite som pingviner i öknen om året som gått. Attans jävla demokratiskt mandat, jag kan ju inte be nån annan heller. Jag får väl yrka på sittande styrelse, helt enkelt ;)


Allvarligt talat får väl jag & Ivar ta ett snack med folk. Är man intresserad av att påverka valberedningen går mutor bra, helst cash.
#34
After Action Report:
Nu har jag lirat en omgång Europe Engulfed. Jag spelade som Axis och satsade helhjärtat på en kraftig Barbarossa i klassiskt manér.
Jag tänkte sammanfatta intrycken för de som vill spela:

Det tar mer tid än vad de påstår. Det tog oss tre speltillfällen á 6 timmar att spela till 1943. Ingen av oss var dock någon hejare på regler då det var första riktiga spelningen för alla inblandade. Det ska enligt utsago gå att spela hela kriget på 12 timmar.

Reglerna är väldigt bra
och enkla, de misstag vi gjorde berodde oftast på att vi är vana vid att spela World in Flames och blandade ihop vad man får och inte får göra. Vi körde utan optional rules och kände ändå att spelet var ganska komplett.

Blocken fungerar utmärkt, i vissa fall bättre än i exempelvis WiF. De två fördelarna är dels att de är hemliga, och att de kan ta skada. Utnötningskriget blev väldigt tydligt när man som tysk hela tiden måste förstärka sina dyra pansarförluster. Och ett block på cadernivå, dvs motsvarande divisoner i WiF, är dyrt att förstärka till full kapacitet/kårnivå.


Ubåtar fullkomligt sänker britten
de första två åren om britten slår som Oscar och tysken slår som jag. Grovt räknat åt ubåtarna upp mer än hälften av brittens produktion fram tills 1943, sen går det dock raskt utför.

Tysken känns oövervinnerlig fram tills 1942. Ajaj vad snabbt spelet svänger sen. Som Axis hade jag totalt herravälde i Europa fram tills första vintern i Sovjet, då det plötsligt svängde.

Sammanfattning ur tyskens perspektiv:
Polen, Norge, Benelux, Frankrike, Grekland och Yugoslavien föll enkelt 1940. 1941 anfölls Sovjet med en halvdan Barbarossa som iallafall lyckades krossa det ryska flygvapnet. Läget såg bra ut tills vintern kom och allt infanteri frös fast. (alla tyska inf-kårer tar 1 i skada första vintern i Sovjet)Tack vare att jag brände all produktion på östfronten lyckades jag ta Baku sommaren 1942, men led relativt stora förluster mot ryssen. Italienaren var som vanligt en tacksam slagpåse för britten. Dock lyckades italienaren inta Malta vilket köpte Italien ett par extra månader i kriget. När så Baku var intaget kunde tysken plötsligt åka stridsvagn ner i Mellanöstern och på så vis anfalla Suez bakifrån. Så långt hann vi dock inte eftersom ryssen såg mitt första och enda avgörande misstag och utnyttjade det till fullo genom en vacker utbrytning. Två ryska kårer hade lämnats kvar i fortet Sevastopol. Dessa två kårer ryckte plötsligt ut och skar av alla tyska förbindelser till Baku, hösten 1942. När det så blev Axis tur att göra motanfall förvandlades vädret till ösregn och marken till gyttja. Plötsligt stog hela den tyska panzer-fronten fast i Baku och Stalingrad utan mat. Snipp snapp snut så svälte halva Kampfgruppe "Center", "North" och "G" ihjäl. Även om delar av pansarkilen hölls vid liv med hjälp av Görings luftbroar var ändå slaget förlorat och jag kastade in handduken. Hälften vunnet allt försvunnet.

Till sist, en liten bild av hur det såg ut när tysken gav upp:
http://hem.passagen.se/marcusc/SlutetJan43.JPG
#35
Datorspel / 40K Online MMO
maj 25, 2007, 16.31
Ett MMO baserat på 40K är i görningen.
Ska göras av Relic/THQ, de som gjort Dawn of War.

Kan bli bra?

http://www.gamespot.com/news/6166560.html?sid=6166560
#36
4 nya rollspelsgrupper, 4 nya rollspelsforum, samt ett musikspelsforum har tillkommit. Rollspelsforumen är dolda för de som inte deltar i relevant grupp. Standardutseendet på forumet har bytts till Nosebleed då headern på det förra standardutseendet var för stor om man hade mindre upplösning än 1280*1024.
#37
Av någon anledning har två medlemmar nyligen visat sig ha användarnamn som markerats som "inaktiva" av forumet och därmed inte kunnat använda dem. Det verkar antingen bero på någon märklig automatiserad funktion i phpbb eller en ren bugg.

Nu vill jag att andra medlemmar som drabbats hör av sig via telefon eller msn till mig om de råkat ut för detta, då jag inte kan kolla upp det själv. :!:
#38
Vem av ovanstående entiteter är störst, bäst och viktigast på Armagedon?
*edit*
det går bra att argumentera för sitt val!
#39
Datorspel / Mount & Blade
februari 22, 2007, 02.37
För alla som inte fattat hur fantastiskt detta spel (Mount & Blade) är, kolla detta vackra screenshot:



Jag försökte belägra fortet med enbart 20 armborstskyttar, prickskyttar och en handfull bönder som köttmur. Det gick inget vidare...När jag så ensam kom upp på murkrönet möttes jag av 5 arga riddare med hillebarder, glavar och annat som man lätt petas ner med.  :roll:  :roll:

hemsida för nerladdning:
www.taleworlds.com
#40
Föreningsfrågor / Stadgar på hemsidan
februari 21, 2007, 23.38
Tills Sebbe kan reda ut CSS och sånt som jag är lite kass på finns en lite efterbliven version av stadgarna här:

http://www.armagedon.se/proto.htm

Helst skulle jag vilja lägga upp senaste versionen, om nån kan skicka den från Geddon via email?