Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Greger

#541
BSK 23 / Krismöte!
september 21, 2005, 01.00
ok, tack Dina! :)
#542
Habla MP-5 / Geddon OldBoyz
september 21, 2005, 00.32
ok, toppen :)
#543
BSK 23 / Krismöte!
september 20, 2005, 22.35
Antar att det är på föreningen? Kanske dyker upp och kollar va ni kids har för er *flin*  :wink:
#544
Habla MP-5 / Geddon OldBoyz
september 20, 2005, 22.24
Tjena Johan!

Ett partaj vore givetvis jämrans kul, vi får väl se hur många som dyker upp här så kanske vi kan dra ihop något såsmåningom - vore görkul!!!

Vi ses när du kommer hem, får ta en bärs i Götet - jag flyttar ju tebax i slutet av oktober, så kan du bära lite möbler så vore det toppen! (har inte så mycket prylar) :D
#545
Warhammer Tabletop / Dioramabyggarworkshop
september 20, 2005, 22.16
Ja, förra kursen var ju kul - fast det blev lite upp som en sol och ned som en nyfödd val á la Liftarens Guide till Galaxen. Första kurstillfället kom ett tiotal glada människor som byggde riktigt käcka vikingahus, många gjorde två var på en kväll, mycket bra. :D

Nästa kurs blev det väl inte fullt så många... typ jag, Ivar, den otäcka finnen (just kidding), och någon mer som jag nog glömt, Sebbe kanske?

Hursomhelst tyckte jag det var kul, och ingen verkade alltför grining första gången, så om det finns intresse kunde man ju bygga klart det hela någon dag/kväll?

Brädet vi började på (om det finns kvar) blev väl någon sorts strömlinjeformad kraschat-ufo-kulle, så den får vi nog göra om, men det borde vi kunna fixa på två byggtillfällen (eftersom limmet tar tid att torka).

Vad säger pöbeln... erhm... jag menar - de kära medlemmarna... ? :)
#546
Habla MP-5 / Geddon OldBoyz
september 20, 2005, 21.45
Jag saknar email-addresser till Mekka, Nyman, Patrik, Erik, Christian och några till, så sprid gärna detta vidare, tackar! :D

Om någon har kontakt med Rata, Imse, Magnus Andersson, Felix och hela det gänget, så sprid det gärna till dem också! The more the merrier! :D
#547
Habla MP-5 / Geddon OldBoyz
september 20, 2005, 21.23
Hej! Tänkte försöka dra ihop det ursprungliga Geddon-gänget, så många som vill, för att hålla kontakten på detta viset. Alla har ju fullt upp med sitt, men att gå hit och snacka lite strunt med gamla polare när man har en minut över kan ju vara kul!

"Nya" medlemmar eller sådana som känner sig manade att snacka här är naturligtvis välkomna, bara tonen är gooo och syftet är att ha kul ihop.

Hoppas att se många dyka in här och säga hej! Ordet är fritt! :D

Greger
#548
Habla MP-5 / Vem är Vem på forumet?
september 20, 2005, 21.14
Hej!

Greger heter jag och är en "gammal" medlem som inte är aktiv i föreningen längre, men som fortfarande tycker att spel är kul. Blir mest dataspel online nu för tiden och då främst Neverwinternights, där jag både DMar och "bygger värld". Spelar Vampire bordsrollspel någon gång ibland, när man lyckas få ihop den gamla spelgruppen. Var länge sedan nu, tyvärr.

Var dioramabyggare och scenarioskrivare för konventet i en massa år, satt i Geddons styrelse i ca 4-5 år (kommer inte ihåg riktigt, heh).

Kul att se er här! :)