You are Here:

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Barcus

Sidor: [1] 2
1
Styrelsen informerar / Styrelsens Vision 2014
« skrivet: april 27, 2014, 14.47 »
Styrelsens vision för Spelföreningen Armagedon 2014Styrelsen vill se en förening bestående av fler medlemmar med ett ökat engagemang och större sammanhållning. Detta för att säkra föreningens fortlevnad och lägga grunden för en i framtiden välmående förening där alla kan känna sig välkomna.

För verksamhetsåret 2014 har styrelsen därför satt som mål att lägga en bra grund för kommande års arbete och utmaningar. Styrelsen har valt att arbeta med följande punkter;

- Först och främst vill styrelsen få bättre ordning och reda på föreningens pappersarbete och lokalrutiner. Rutiner för ekonomi, bidragsansökningar och skåps- och nyckelhantering skall ordnas för detta och kommande år.

- Ett större engagemang från föreningens medlemmar vill uppnås. Stora som små insatser är viktiga för föreningens välmående och vi hoppas att man som medlem inte tvekar att hjälpa till eller ta upp idéer/önskningar med styrelsen. Varje medlem är viktig och kan göra något.

- Jämställdhets- och diskrimineringsfrågor har länge stått i centrum i samhällsdebatten. För att vara en öppen förening är det här frågor vi jobbar med för att skapa en förening av alla för alla. Språk och ton med inslag av rasism, sexism, nedlåtande uttryck gentemot HBTQ-personer eller andra kulturer har inte någon plats hos oss. I det här avseendet gäller samma normer i Armagedons lokaler som på arbetsplatsen, i klassrummet och samhället överlag. Även i grupper där alla känner alla behöver vi tänka på detta.

- Sammanhållningen i föreningen är också något vi gärna ser ökar. Att hänga på Geddon en liten stund efter skola/jobb ska vara en trevlig möjlighet. Att medlemmar trivs så bra med varandra att de även umgås privat vore en kul bonus.

- Fler unga medlemmar i föreningen. Rent ekonomiskt sett skulle föreningen må bättre med en positivare medlemsutveckling då detta ger viktiga bidrag för föreningens fortlevnad. Vi ser också ett stort värde i att unga genom oss kan erbjudas en demokratisk fostran som låter dem se värdet i att engagera sig och arbeta ideellt. Styrelsen hoppas därför under året kunna prova olika uppsökande verksamheter och detta kommer vi behöva hjälp med av föreningens nuvarande medlemmar.

- Borås Spelkonvent behöver precis som föreningen en nystart. 2014 blir förhoppningsvis året då vi lägger ny grund för ett återigen växande konvent. Även detta är beroende av engagemang från föreningens medlemmar. Konventet har de senaste åren arrangerats av ett fåtal hjältar som fått bära alldeles för mycket ansvar och tyngd fördelat på alldeles för få axlar. Detta är inte hållbart i längden och en förändring måste till.

Styrelsen vill slutligen poängtera att det visserligen finns ekonomiska resurser att ta av men att vi ändå inte kan slappna av. En ständig utveckling av föreningen ser vi som ett måste för att kunna utnyttja våra resurser på ett bra sätt. Ett större engagemang från föreningens medlemmar är därför en förutsättning för vårt fortsatta välmående. Vi ser positivt på föreningens möjligheter att utvecklas och förändras till det bättre. Vi hoppas föreningens medlemmar gör detsamma och ser de kommande årens arbete som något kul och utmanande att ta sig an tillsammans med oss!


Spelföreningen Armagedons styrelse 2014

2
Warhammer Tabletop / 40k figurer och låna figurer till gothcon
« skrivet: januari 08, 2014, 00.26 »
Hej

Jag kommer åka till gothcon på BSK räkning i år, då vi skall gör lite reklam för bsk där även ha lite spel.

starmax och 40k skirimish.

Vi vill köpa lite space marines som kommer spelas med där (karaktärer till spelare) så jag är intresserad av bits och äldre även nya marines men inte plast modeller utan metall spelar ingen roll på målning eftersom det kommer doppas och konverteras så ingen liknar den andra det minsta då vi bara behöver runt 8 st figurer.

har ni bara en ni vill skänka till geddon/BSK är det fint men vi har en budget för detta men allt gratis är gott.
är tacksam för snabba svar då det börjar närma sig gothcon och färgen skall hinna torka innan de skal spela med.

Vet även att det finns folk som målar bra på föreningen och nej det är inte frågan om att måla figurerna det är redan löst, men vi skulle behöva ett gäng saker de kan döda så vi vill låna folks figurer till canonfodder, då är det framförallt orks, tyranider, chaos, guards, heretics osv....

fixat att låna guards av jerry men han har inte tyranider eller orks i mängder vad jag vet.

olika senarier blir roligare om det finns olika fiender och döda behöver jag inte anstränga mig så mycket när jag skall hålla i det ;)

de lånade figurerna kommer BARA jag pilla på och då flytta och packa upp ner osv.

en stor hjälp till föreningen och bsk om ni vill låna ut.

3
Föreningsfrågor / Årsmöte 2/2 kl14
« skrivet: januari 06, 2014, 11.59 »
Hej alla glada årsmötet kommer i år hållas den 2/2 klockan två i lokalerna på geddon.

4
Tjo alla jobba jobba jobba. 

Kontakta mig eller dilba aka David "Dyne" Dynefors

5
Styrelsen informerar / Nycklar och skåp
« skrivet: februari 24, 2013, 18.07 »
Hej alla
Nu är det ny styrelse nytt år det betyder nya ansökningar för skåp och nycklar.

Skåp går bra att skriva nytt kontrakt med styrelsemedlem på plats i lokalen 100:- stort skåp 50:- litet skåp

Ansökan för nyckel skall skriftligt lämnas till styrelsen som sedan ta beslut om nyckel skall lånas ut, ansvarig kan fram till beslut tagits av styrelsen tillfälligt låna ut nyckel till person som ansökt.

Styrelsen

6
Föreningsfrågor / lyset
« skrivet: januari 20, 2013, 01.15 »
tjip fixade inte att släcka i natt på geddon man ska väl göra  nått trix när det inte funkar men kom inte ihåg vad det var hoppas de som spela magic i morgon vet.....

7
BSK 30 / Möte 1/12
« skrivet: november 22, 2012, 07.32 »
Hej alla glada den 1/12 skall vi ha ett litet möte på föreningen och se vad vi lan göra för att starta arbetet med bsk 31 så fort som möjligt.

Så är man intreserad av att jobba med det få man gärna komma.
Besluta skall tas om ordf osv för sektionen.

8
BSK 30 / Konvents möte 18/11
« skrivet: november 07, 2012, 12.01 »
Hej alla glada Bsk medarbetare.

Tänkte vi kunde ha ett efter möte den 18 prata lite om vad som var bra och vad som var bäst.
Så tänk nu igenom vad ni vill ta upp på mötet det kommer vara ett medlemsmöte damma dag så direkt efter det mötet startar vi vårt bsk möte.

9
BSK 30 / Reception
« skrivet: oktober 09, 2012, 12.43 »
Hej alla glada geddoniter och andra berörda.

Nu är det så att vi behöver trevlig och kunnig personal till BSK receptionen, gärna gammla konvents rävar som känner till bäckäng.

Pm:à mig eller maila har just du mitt telefon nummer får du gärna ringa eller sms:à

10
Datorspel / Borderlands 2
« skrivet: september 24, 2012, 19.56 »
Är det någon mer som spelar Borderlands oftast roligas att spela fler.

Jag heter iaf sarimner1 eller Marcus(à)armagedon.se

11
BSK 30 / Konventsmöte 21/9 18:00
« skrivet: september 18, 2012, 15.14 »
Då var det fixat och klart nu ska vi bestämma:
-vad det kommer kosta
-hur mycket lokaler vi behöver
-kiosk
-städ
-har ni sen något mera ni vill diskutera skriv en post så folk hinner tänka lite på det. 

12
BSK 30 / konventsmöte 1/8 17:30
« skrivet: juli 24, 2012, 22.19 »
Hej alla glada Geddoniter skulle vilja ha ett lite möte och diskutera lokal frågan på konventet då högskolan iår har bestämt sig för att ta betalt för att vi skall vara där så har jag kollat runt lite på andra förslag och skulle vilja ha lite åsikter samt kolla av läget hur det går för alla.

13
BSK 30 / Kallelse till konventsmöte den 9/5 2012 kl 18:30
« skrivet: maj 03, 2012, 19.05 »
Tjo jag blev vald av styrelsen till Ordförande för konventet i år.
Vi behöver nu ha ett möte för att diskutera hur vi skall lägga upp årets konvent.
Det blir ett informations möte där de som är intresserade av att hjälpa på konventet är mycket välkomna.

14
Kortspel / release
« skrivet: maj 11, 2011, 21.08 »
tjip jag är lite sugen på att åka på releasen på lördag är det någon som kommer åka dit?

Jag kommer vara i Göteborgs området på morgonen och sen åka till kungälv på kvällen så man kan ej åka med mig till och från men kul att veta om det kommer någon mer från borås.

15
Kortspel / Alla draftare läs.
« skrivet: december 12, 2010, 22.02 »
Nu har jag städat gluters, plastfickor, pennor, länder, tokens och livpapper i 20 min innan jag nu åker från Geddon det behövs skärpning på denna fronten från oss alla.
( Då jag även fick städa där jag satt.)

Sidor: [1] 2