Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - erikkusama

#1
Hej jag söker efter spelare till en kampanj jag ska starta upp.Vi kommer använda Dc Adventures (mutant and mastermind ) som spelmotor. I en värld som utspelar sig år 2025, I ett kina  som har vuxit sig för stort. Skillnaden mellan de fattiga och de rika är för stor. För inte mindre än fem år sedan började speciella människor vid namn Guimeis. Började dyka upp över hela världen och började förinta allt i deras väg. Man vet inte så mycket om dom. Förutom att dom bär på övernaturliga krafter. Spelarna kommer att spela personer som nyligen har blivit Guimeis. Jag har tänkt att kampanjen skulle vara för nya medlemmar på Armageddon. Men alla är så klart välkomna. Om du gillar Akira,Tokyo Ghoul, X men, Darker than black eller bara är intresserad av rollspel. Då kommer det här att passa dig.  8) ;)
#2
Rollspel / söker grupp
augusti 25, 2017, 08.11
Hej heter Eric är intresserad av att spela rollspel. Jag kan vara med på alla slags rollspel. Men dom spelen jag kan är pathfinder world of darkness , star wars , mutant och dungeons and dragons 5 edition. Kan även lite shadow run. Kan även tänka mig spel leda också