Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - pzkpfw

#1
Ewers du har pm.

Mvh
Magnus
#3
-------------------------

10 st Judge Dredd Graphic Novels
500:- för allihop eller 75:- styck
http://i788.photobucket.com/albums/yy168/amrtaka/For%20Sale/SAM_2440.jpg


-------------------

Imperator
150:-
http://i788.photobucket.com/albums/yy168/amrtaka/For%20Sale/SAM_2428.jpg

----------
Lord of the Rings + Sauron expansion
200:-
(Ingen Bild)

-------------

Supremacy + Expansion
Låda lite skavd, komponenter i Mycket bra skick
500:-
http://i788.photobucket.com/albums/yy168/amrtaka/For%20Sale/SAM_2436.jpg



För dyrt? Ge ett bud (PM)!

Spelen finns i V.Frölunda/Göteborg.



Mvh
Magnus
#4
Figurspel / Den nya ligan BB 5.0
juni 03, 2007, 22.51
Pga av ökad arbetsbelastning kommer jag endast att kunna spela helger, dvs Fredag kväll, Lördagar eller Söndagar.
#5
Figurspel / Den nya ligan BB 5.0
maj 05, 2007, 10.49
New Orcleans Saints är på.
#6
Figurspel / Den nya ligan BB 5.0
april 18, 2007, 22.40
Efter en Chaos Dwärpf barbecue har New Orcleans Saints gått vidare till Semi.
#7
Figurspel / Den nya ligan BB 5.0
april 18, 2007, 09.29
Då ses vi där
#8
Figurspel / Den nya ligan BB 5.0
april 17, 2007, 22.34
Emil
Vad sägs om imorgon (Onsdag) kl 17 eller 18?

Mvh
Magnus
#9
Figurspel / Den nya ligan BB 5.0
april 17, 2007, 16.36
Blizting Bulls, när kan du spela?

Mvh
Magnus
#10
Figurspel / Den nya ligan BB 5.0
mars 26, 2007, 10.02
HUr kommer Dungeonbowlen att spelas. En speciell dag eller på samma sätt som ligan (1 match i veckan).

Finns det tillräckligt med Dungeonbowl planer? Jag har annars två set från 2nd edition Dungeon Bowl jag kan ta med.

Efter mitt senaste möte med Playmates (som för övrigt slutade 2-2 efter förlägning) har jag haft galet mycket att göra. Håller på med ett DBA projekt som jag hoppas kunna presentera på Gothcon (är ni intresserade av DBA/DBM hör gärna av er för lite speltester). Därav den saknade matchrapporten. Kanske kommer en senare, men sammanfattningsvis kan man säga att det nog var den roligaste och mest spännande matchen jag spelat hittils. I förlägningen var hade både jag och Thomas svårt att hålla i tärningarna, så spännande var det. Om jag klantade till det eller om Thomas spelade bra i förlängningen låter jag vara osagt men efter att ha börjat med bollen lyckades han i alla fall stoppa mig trots att han startade med färre spelare på planen.

En goblin knep MVP (hurra!) och jag börjar bli lite irriterad över utvecklingen av mitt kära troll och mina blackorcs. De rör sig inte alls, vilket börjar kännas mer och mer kritiskts för lagets vidare utveckling.

Nu är det råttorna kvar. Hade hoppats få en spelare till med Tackle men det lyckades inte. Nu blir det nog svårt att stoppa de små pälsbollarna.
#11
Brädspel / Brädspel på torsdagar
mars 11, 2007, 13.48
Junta är ett spel som verkligen lyfter om man lägger in lite lättare rollspel i spelet. Allt blir mycket roligare om presidenten kräver att de olika underhuggarna motiverar varför de vill ha mer pengar i sin budget. Dessutom kan det styra spelet i mer irrantionell riktning eftersom skojjiga formuleringar har en tendens att belönas.
#12
Warhammer Tabletop / köpa figurer vart?
mars 09, 2007, 23.18
www.ebay.co.uk är trots fraktpriserna från england troligen det billigaste stället att hitta figurer.
#13
Figurspel / Den nya ligan BB 5.0
mars 09, 2007, 15.58
Du har rätt. Den regeln har de tagit bort.

Min orc kommer fortfarande att vara coach i mitt lag men han räknas inte som en Assistant Coach.

I LRB 4 kunde man "retira" en spelare till Assistant coach men inte i LRB 5.
#14
Figurspel / Den nya ligan BB 5.0
mars 07, 2007, 20.34
De grönaste skinnen i stan.

Då var det äntligen dags för ligans egen version av "The Orc Bowl". Det var dags att göra upp om vilka som hade de grönaste hudarna i ligan och, eftersom alla är väl medvetna om att orcher är de enda som kan spela "riktig blood bowl", avgöra vilket som var ligan tyngsta lag.

I det blå hörnet, med en team rating på 2130 och ett dopat troll, har vi WasInTown Greenskin, ligans för närvarande mest välbetalda lag. I det röda hörnet, med en anständig rating på 1430 och en dopad blitzer, har vi en av årets nykomlingar New Orcleans Saints. Man kunde inte höra ett flygplan krascha på stadion, så stora var förväntningarna på denna matchen.

Hela veckan hade media försökt blåsa upp matchen och i ett utspel av WasInTowns thrower hävdades et att han "troligen kunde spela matchen själv och fortfarande sopa banan med det förbannade träskfolket". En klar referens till New Orcleans hembygd och efter en lång diskussion fann man att det troligen var menat som en förolämpning (rösterna blev 9-7).

WasInTowns Throwers övermod manifesterade sig även under matchen då han mer eller mindre försökte vinna matchen solo. WasInTowns övermod straffade sig också då självaste gudarna verkade ha ogillat deras beteende i media. Denna dag skulle de inte lyckas göra någonting rätt.

Efter en lång kick-off så försökte Ego-Boy throwern ta sig uppåt i banan men blev snabbt omringad av New Orcleans Blitzers. Ego-Boy försöker då sig på ett vansinnespass och bollen poppar loss. Draw Breath plockar upp den och efter en kort pass till Rage Bash springer han in med bollen.  1-0.
Ytterligare en kick och efter en genomlöpning av WasInTowns MA 7 blitzer blev han av med bollen. En snabb pass till Mak McKillsea och en löpning från mittplan blev det 2-0.

Andra halvlek tog New Orcleans emot bollen och en snabb pass från Draw Breath till Duce McMollester ledde snabbt till 3-0.
WasInTown var i realiteten reda slagna men gav sig inte och fick till en reducering. Efterföljande kick-off omhändertogs av ett mycket defensivt New Orcleans som skyddade bollen tills tiden tog slut.

(Ibland har man en sån där match när precis ingenting fungerar. Varenda dodge och varenda go for it blir 1:or eller dubbelettor efter rerolls. Double sculls tittar in flera gånger och precis ingenting hjälper. En sån dag hade inte New Rocleans, men väl WasInTown. Kombinerar man det med att New Orcleans hade en match där allt lyckades (det enda jag kan komma ihåg som misslyckades, under hela matchen, var 2 st dodge försök och den sista "jag vill ha ett SPP passet i turn 8) då är det väldigt skoj att spela blood bowl.)

Matchen slutar med ärorika 3-1 och New Orcleans har utnämt sig själva till det bästa orclaget i ligan (och det kommer vi att hävda med bestämdhet tills nästa gång  :D  )

Draw Breath hade 3 lyckade pass, och har övat sig på att passa rakt hela veckan. Blitzern Juice Bollocks har resignerat till en hemlig träningsanläggning och ingen har sett honom sedan dess (normal skill, ej bestämd ännu).

Lineorc Mak Slimeetoe som haft ryggbesvär den senaste tiden valde att stiga av och kommer nu att agera assisterande coach. En smaskig Blackorc, Gnarles Grunt, har skrivit under sitt kontrakt och anländer inför nästa match.

1 ny medlem i vår fan-klubb (nu är de 8 st).

New Orcleans har nu vunnit 3 matcher och förlorat 4.

Som belöning har coachen lovat orcherna att de i nästa match inte behöver bekymra sig om resultatet. Det har fria händer att klämma på så mycket Playmate bunnies som de bara kan. (Trollet ville äta Playmates och efter att ha konsulterat några lagpsykologer kom man fram till att den genomsnittlige Playmates nog skulle föredra det framför andra aktiviteter med trollet. Trollet fick ok på det.)

Team Rating  inför nästa match 1560.
#15
Figurspel / Den nya ligan BB 5.0
mars 07, 2007, 20.11
Korrekt. Jag blandade ihop det lite där. Editerar posten.