Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Lindbergh

#1
Habla MP-5 / Tips om bra trådlös router?
mars 31, 2012, 08.53
Hej på er!

Min router är nu läge att byta ut och det är ju en djungel därute, så tips om bra, enkla, säkra routers mottages tacksamt! Den ska kunna strömma det mesta snabbt och driftsäkert samt vara en del av det moderna hemmet :)

Kör i dag min gamla 3com och dessförrinnan var det ett yx-märke som jag inte minns men den var kass och svår. Efter tips köpte jag en 3com och har varit helnöjd i flera år!

Prisbilden är inte så intressant utan kan tänka mig lägga lite mer om jag får en bra produkt över tid!

Ha det gott!

L
#2
Hej där!

Vill du förvissa dig att komma fram till Geddon i vinter på glashala vägar? Osäker på om du kommer upp för backen till lokalen med dina gamla däck?  8-[

Rädd för att hinna stanna i tid och hamna vid disco-  bowlingen? :violent3:

Säljer nu mina dubbdäck från min "gamla" bil,  det är par rackarns fina dubbade vinterdäck:

Good Year Ultragrip 500 M+S 205-55 R16 91T

givetvis på sju-ekrad originalfälg =D>  till Ford Focus (2007) i riktigt bra skick (två kortasäsonger)!

Ring, PMa eller maila för mer info eller bilder!

Slänger med en dunk Valvoline 5W-30 Motorolja med cirka 3,5 liter kvar sompassar perfekt till Fordens  Flexifuel motor som tarvar lite extra kärlek :love7:

Annonsen hittar du här, är du geddoit får du lite rabatt ;)

http://www.blocket.se/alvsborg/Fina_Dubbdack_pa_originalfalg_till_Ford_Focus_36689034.htm?ca=16&w=116
#3
Hej!

Då fortsätter arbetet även denna sommarvecka och jag kommer att vara på plats:

tisdag 13:30-17:30
onsdag 09:00-18:00
torsdag 09:00-18:00

Utifrån vem/vilka som kommer så gör vi prioriteringar löpande. Alla kan vara med och föreningen kommer behöva allt från någon/några som tvättar av inför målning, sorterar spill till de mer sedvanliga uppgifterna som snickra vägg/spackla/slipa/måla.

Ritning och bilder: http://www.armagedon.se/ny-lokal-2011/lokalrenovering-2011/krigsspelsrummet-vagg-regla.html


Tjohej!

L
#4
Föreningsfrågor / Lokalen olåst...
april 20, 2010, 18.47
Hej vänner av ordning och reda!

Nu när jag kom till lokalen (18:36) var ytterdörren olåst och lokalen i mörker. Allt förefaller vara i sin ordning men det är inte bra att en lokal står olåst ens i en minut enligt mig.

Manar därmed till:

S K Ä R P N I N G  
F F S

L
#5
Hej!

Pro primo; spelledde i går i Röda Rummet och funderade över att det var riktigt kallt inledningvis - cirka 15 grader när vi började. Således är det egentligen inte lämpligt att vistas i om man ska vara riktigt kinkig. Uppfattade det som att det var drag och golvet var troligtvis ännu kallare. Bör krav för drag är max 0,15 m/s och riktlinjer för bostäder ligger inom intervallet 20-23 grader (SoS) och för inomhusarbetsmiljö i ett liknande spann (AFS 2000:42), så oavsett verksamhet i lokalen så är det inte bra...alls.

Gissningsvis är det fastighetsägaren som är den ansvarige då det inte drivs något arbete i lokalen, så denne ska tillse att inomhusklimatet uppfyller SoS allmänna råd.

Detta måste åtgärdas, då det inte har varit riktigt såhär innan vad jag erfar, även om det har varit uselt.

Pro secundo är det kanske min högst personliga uppfattning, men det är oerhört irriterande att få börja städa INNAN jag ska spelleda. Jag kommer i mån av tid nästa vecka försöka grovstäda och slänga ut lite skit från rummet i syfte att få det mer lättstädat. Det finns ingen anledning att det i ett dussin dussin år ska ligga allmänt krafs i rummet som ingen ändå använder. Därtill funderar jag på om föreningen behöver har någon sorts handhavandemanual för chips, för uppenbarligen fungerar det inte riktigt för vissa att äta dem.

Pro tertio är det detta eviga pillandet med stearin och rinnande, droppande och ständiga eldande. Försök åtminstone att använda underlägg i våra allmänna lokaler och plocka upp efter er.

L
#6
Habla MP-5 / Tips om laptop?
november 09, 2009, 20.53
Hejhej!

Funderar på att köpa en ny laptop, max 15 tums skärm och den behöver inte någon värstinggrafik, men minst 4 GB RAM som helst ska vara möjligt att uppgradera. Funderade på en Dell, men inser att det finns nu en uppsjö med 7-13 tums schyssta laptops, HP har släppt sina 13,3 tums som verkar riktigt behändiga. Vill inte lägga ut för mycket, men vill inte heller snåla för att få skräp  :D

Tips och råd mottages tacksamt!

L
#8
Hej datorälskare!

Håller på att uppgradera till ny dator och införskaffat en Athlon 64 x2 4600+

Det innebär att jag skall nog sälja min snart 4 år gamla
P4 2,66 GHz med 512 MB DDR i internminne, 120 GB hårddisk och ett GeForce 4 Ti4200 grafikkort (128 MB DDR grafikminne tror jag...). Har en 17" TFT skärm till den och hade planer på att sälja allt i ett paket. Slänger med en LExmarkskrivare och en AGFA Scanner med typ massa år på nacken men som fungerar...

Någon som vill lägga ett bud?

L
#9
Köp/Sälj / Säljes: IKEA Soffbord & Hylla
augusti 29, 2005, 18.34
BILLY bokhylla 202 hög 60 bred
JUSSI Soffbord
LACK bord (litet)

...alla i björk och okey skick!

Säljes till hämtpris - 250 spänn för rubbet...

L