Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Dale

#1
Föreningsfrågor / Den stora flyttarhelgen
augusti 04, 2011, 20.12
Som alla säkert vet kommer föreningen att flytta till nya lokaler. Den 19-21 augusti blir det den stora flyttarhelgen. All hjälp behövs, även om man bara kan vara med en liten stund. Det finns något att göra för alla så var inte rädd för att dyka upp.

Preliminära tider: OBS ÄNDRADE DATUM
Fredag 19/8 kl 17-22
Lördag 20/8 kl 10-22
Söndag 21/8 kl 10-19


Viktigt! Alla skåp ska fortfarande vara tomma innan 12/8!
Även alla andra personliga tillhörigheter bör avlägsnas från lokalen, då dessa kan komma att slängas eller säljas under flyttandet


Skåp som inte är tomma kommer att öppnas med våld och innehållet placeras i lådor, utan hänsyn till ömtålighet. Alla skåp ska lämnas utan hänglås.


Skriv här vilka dagar du kan vara med och hjälpa till, det underlättar planeringen.
#2
Köp/Sälj / Rhino säljes
maj 01, 2011, 11.18
Jag har en Rhino över, helt oanvänd på sprues (Har köpt en Wirlwind men ville bara ha takkanonen). Säljes för 250:- plus eventuell frakt.
#3
Jag är på jakt efter 2 par Landspeeder Typhoon missile launcher, har du ett eller två par över så hojta till.

/Dale
#4
Greger hade för ett par år sedan en idé om att arrangera resor i Armagedons namn. Tanken var att medlemmar tillsammans åker på utflykter och tittar på intressanta sevärdheter. Tyvärr så blev det inget då, men nu tänkte jag kolla om det finns något intresse för att starta upp den verksamheten igen.

Min idé är att vi samåker med egna bilar och alla delar bensinkostnad. Man betalar själv eventuella inträden, lunch, souvernirer, paraply, osv. Föreningen bidrar inte med pengar för dessa resor.

Tanken jag har, i alla fall till en början, är att resmålen ligger på lagom avstånd för en dagsutflykt. Man ska inte behöva dedikera alla vakna timmar under dagen åt resan utan vi åker runt 8-9 och är hemma igen 17-19. Om intresse finns senare kan vi alltid göra längre resor med övernattningar. De förslag på resmål som skrevs i den andra tråden är såklart intressanta, och kom gärna med fler förslag på ställen vi kan besöka.

Detta är som sagt till en början en intressekoll, så skriv här om det kan vara intressant för dig, så fortsätter jag med planerandet om det finns tillräckligt med underlag för att genomföra detta.

/Dale
#5
Jag behöver nya/fler lådor till mina figurer, och har snubblat över denna hemsidan: http://www.krmulticase.com/

Är det någon som vet något om dem, eller har testat dem? Det verkar vara bra lådor med mycket plats och man får välja ilägg lite som man vill. Man verkar få ner 288 modeller på 20mm bas i en låda för 100 Euro (ungefär 920kr) inkl frakt.

En stor GW-låda kostar 850kr och sväljer 216 modeller, men är inte alls så staplingsbar som man hade önskat.

Några tankar?

/Dale
#6
Rollspel / Jag spelar gärna rollspel!
september 30, 2009, 23.49
Om någon har plats för mig någonstans är jag gärna med. Är öppen för allt.

/Dale
#7
Köp/Sälj / TV bortskänkes
september 25, 2009, 22.30
TV'n borta
#8
Rollspel / Inantias heliga spira
januari 27, 2009, 22.20
Jaerie drog en suck av lättnad när han red över krönet och såg pallisaden runt Skulr. Reflexmässigt satte han knytnäven till halsen såsom han alltid gjort när han tackade Islye för någonting. Boken han hade med sig skulle förändra hela kyrkan, det var han säker på. Han sneglade på Orikir som red brevid honom, den ärrade legosoldaten hade beskyddat honom väl under resans gång. Han kanske skulle föreslå att Orikir skulle få Lorelmas Lilja, om han nu skulle komma ihåg det i all den uppståndelse som skulle komma. Omedvetet lade han handen på byltet han hade fastspänt framför sig på sadeln. Det viktigaste som skett på tusen år, tänkte han. En lång resa hade han företagit sig för att nå hit. Men resan hade bara börjat.

Om intresse finns, så tänkte jag nu efter en längre tids funderande dra igång en kampanj. Den kommer utspela sig i det lilla landet Siem, mestadels i städerna Skulr och Palaa (uttalas Palå). Det är ett land helt och hållet uppdiktat av mig, ingen kopiering av länder/städer/platser från andra källor.

Spelsystemet är en modifiering av drakar & demoner, kanske lite krångligare men mer realistiskt.

Vill ni vara med i en episk historia där magin är farlig, monstren ännu farligare och skatterna är värdiga en kung, sätt en signatur här nedanför.

/Dale
#9
Motion medlemsmöte 21/10 2007

Jag föreslår härmed följande angående medlemsavgifterna för 2008:
100 kr/år för medlem 0 till och med 26 år
200 kr/år för medlem från och med 27 år och uppåt
100 kr för livstidsmedlem/hedersmedlem

För medlemmar i åldern 0 till och med det kalenderår de fyller 26 år anser jag 100kr vara en bra nivå för medlemsavgift. Det är vad vi har haft i flera år nu, och jag ser ingen anledning till att vare sig höja eller sänka det.

Från och med det kalenderår en medlem fyller 27 år anser jag att en medlemsavgift på 200kr är befogad. Det är en mer ekonomiskt stark grupp och av tradition så är det så att äldre medlemmar "tar för sig" mer när det gäller tidsbokning av rollspelsrum, platsutnyttjande i figur- och brädspelssammanhang, och allmänt nyttjande av föreningslokalen. Som det är nu så är det den gruppen som har mest pengar som betalar minst till föreningen.

Att brytpunkten ligger vid 26/27 år har med bidragsreglerna att göra.

Livstidsmedlemskap/ hedersmedlemskap föreslår jag övergå till att vara ett sorts stödmedlemskap. Om man är livstidsmedlem så är man medlem på livstid, men om man vill göra mer än att bara umgås lite då och då så måste man lösa ett vanligt medlemskort. Livstidsmedlemmar har alltså inte rätt att delta i föreningsarrangemang eller nyttja föreningslokalen för spel eller spelrelaterade aktiviteter. Att handla i kiosken får man naturligtvis göra. Vill man vara en aktiv medlem i föreningen och är 27 år eller äldre betalar man alltså 200kr/år. Om man sedan tidigare är livstidsmedlem och löser ett vanligt medlemskort så upphör inte livstidsmedlemskapet att gälla, utan det har man kvar utöver det vanliga medlemskapet.

Jag vill också införa en formell regel om att man inte får köpa livstidsmedlemskort innan det kalenderår man fyller 27 år. Även detta har med bidragsregler att göra, då man måste ta ett aktivt ställningstagande  för medlemskap varje år.

Frågan om eventuell kompensation till de medlemmar som har köpt livstidsmedlemskort de senaste åren, till högre pris och med andra förmåner, överlåter jag till mötet alternativt styrelsen att avgöra.
#10
Köp/Sälj / Letar efter Witch hunters
mars 03, 2007, 15.05
Jag letar efter följande grejer:

Inquisitor witch hunters

Sisters of battle karaktärer, både nya och äldre

Sisters of battle troops, med bolter och/eller special weapons

Sisters of battle med heavy weapons

Sisters of battle immolator/rhino

Necromunda Esher gang

Space marine/Sisters of battle/necromunda bits, och speciellt combi-weapons


Någon som har något av detta som bara tar plats?
#11
Som titeln säger, var annonseras begagnade GW-figurer nuförtiden förutom Tradera & Blocket?
#12
Datorspel / Southpark WoW episode
oktober 05, 2006, 16.20
Gillar man både southpark och World of Warcraft kan man titta på denna, gör man det inte så tror jag inte att man har så mycket behållning.

http://video.google.com/videoplay?docid=-4887084348700090964&q=south+park+warcraft[/url]
#13
Hej!
Armagedon har årsmöte den 5:e februari i föreningslokalen. Klockan 14:00 skall allt sätta igång, så var i tid. Semlor finnes.

Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 7 dagar före mötet. Motioner kan lämnas in i pappersform till styrelsemedlem eller skickas via mail, poster på forumet kommer inte klassas som motioner.

Om du har något att fråga om inför detta så maila mej (ordförande) på martin.dalevik(at)armagedon.org. Valberedningen nås på ivar(at)armagedon.se

Alla sektioner skall lämna in en årsberättelse före mötet.


Styrelsen för Armagedon genom ordförande Martin Dalevik.
#14
Styrelsen informerar / Styrelsemöte 20/11 14:00
november 16, 2005, 17.23
Som rubriken säger :)
#15
Styrelsen informerar / Styrelsemöte 8/8 18:30
augusti 06, 2005, 11.49
Som vanligt är alla medlemmar välkomna att deltaga, dock önskar styrelsen reservera sig för eventuella "stängda dörrar" som kan uppkomma vid känsliga frågor. Kom och tyck!
#16
Som rubriken säger
#17
Brädspel / ASL-dagar under året
mars 03, 2005, 15.26
Hej!
Jag skriver här på uppdrag av de ASL-ansvariga. Följande dagar är det ASL-spel för alla intresserade:
5/3
9/4
14/5
4/6
9/7
13/8
3/9
8/10
12/11
3/12

Starttid 11:00
I år kommer vi för spänningens skull att införa ett litet turneringssystem som spronsras av Trojan Games med priser till de som presteras bäst under året.

Kom som du är, kan du inte reglerna så finns det alltid någon som kan lära dig. Medlemskap i Armagedon krävs, det kostar 100:- per kalenderår. Frågor ställs här eller under aktuell dag i lokalen.
#18
Warhammer Tabletop / Ny Skirmish-kampanj WFB
december 30, 2004, 19.34
Jag har för avsikt att dra igång en ny kampanj. Denna gång kommer karaktärerna att dyrka chaos, och samtliga är magiker.  Jag tänkte ha en liten samling på söndag 2/1 vid c:a 15:00 för de som är intresserade. Kom och ha åsikter!

/Dale
#19
Warhammer Tabletop / Dioramabyggarworkshop
juni 20, 2004, 20.55
En dag under helgerna vecka 29 och vecka 31 kommer Greger att köra sin dioramabyggarworkshop. Den är öppen för alla intresserade. Tanken är att vi tillsammans skall planera och genomföra byggandet av ett diorama som sedan skall användas under konventet. Det kommer även att ingå hur man skriver ett scenario och måla figurer som hör till. Alla är välkomna att delta, oavsett förkunskaper.  Mer information och anmälningsinstruktioner kommer Fredrik Ewers med här på forumet och i föreningslokalen.