Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - xDantex

#1
Figurspel / Blood bowl liga 2012
februari 09, 2012, 16.34
Nu är det på tiden att vi drar igång en ny Blood bowl liga!  Vill du vara med så följer info här. (rippar skamlöst en gammal tråd av Jerry ;))



Alla möter alla liga + avslutande cup/spel.

BB competition rules aka LRB6 kommer användas.

1 match per vecka och som vanligt ansvarar alla själva för att se till att matcherna spelas. Kan inte matchen spelas i tid så går man bara vidare till nästa match på listan.

WO = automatisk vinst för motståndaren med 2-0. Vinnaren får en mvp och +2 i fame enl. Post-match sequense. Spiraling gäller ej vid WO.

Inga starplayers i lagen

Husregler enligt sida 32:  Special Cards enligt alternativ 1
                                      Free fan factor: alla startar med FF5
                                     


Tänkte ta emot anmälningar fram till den 1\3 och därefter Lottas spelschemat fram. För att anmäla dig så skicka ett pm till mig (xDantex) med vilket lag du vill använda och hur du kan kontaktas.
Ex:
Namn, lagnamn, ras, telefonnummer


Knopa ihop era listor och damma av era knogjärn Så möts vi på planen!!!  :D


//Tommi


1.  Jerry - SonS Of Anarchy (Dwarf)
2.  Tommi - Da Face Stompas (Orc)
3.  Kari -  Scent of Roses (Necro)

#2
Warhammer Tabletop / hero of the week
juli 12, 2007, 17.00
v 28: min goblin wolf chariot, kostnad 60p

lyckades i andra rundan charga in och slakta/ få på flykt över kanten 892 poäng inklusive generalen, en magiker, ett bågskytte regimente, EN white lions enhet och en bolt thrower

detta lyckades han dessutom med  trots att enheten han chargade befann sig bakom en häck och han förlorade impakt hits....

:twisted:  :twisted:  :twisted:
#3
har en fråga.... i battle of skull pass boxen till WFB, ingår där regler till de båda armeerna?

framgår inte på boxen men samtidigt så står det att allting man bhöver för att spela finns med och då måste det ju finnas någon form av regler och poäng... eller?
#4
Warhammer Tabletop / M-wolf
juni 26, 2007, 23.35
hej tänkte bara klämma in en lite efterlysning. såg att det var nån här som var med i M-wolf och dom är från kina området va?

jag har precis flyttat till skene och tagit up warhammer igen efter ett par års uppehåll och tänkte att det skulle vara roligt att se om man kunde hitta någon att spela mot utan att behöva ta sig in till borås.

om det finns någon därifrån här... var spelar ni och vilka dagar/ tider och är det okej om man skulle ta och titta in nån gång och se på lite?

mvh Tommi