Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - emil

#2026
Jag tolkar "pollen" som att vi kör lördagen den 28:e Augusti, då 7 röstat på den 28:e mot 3 på de andra lördagarna. Kan vara skönt då SydCon går av stapeln en månad tidigare.

Kommer med mer info senare om regler osv.
#2027
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
juli 11, 2004, 18.22
Citat från: "Bo"Så nu är man här!
Då är det spelning för oss här i Göteborg idag och det ser ut att bli en mycket underhållande sådan. Vad ni än hör om oss så är vi faktsikt riktigt snälla och känsliga individer...

Heh! Sure... Spelar inte Sven sin psykbryt till lustmördare med båge?  :) Tja,  hoppas att det gick bra för er, men inte FÖR bra. :wink:
#2028
Citat från: "Martin Larsson"Bra sagt Emil :!:  

Det är nog dags att medlemarna i vår fina förening lär sig att man måste ha en ganska schysst armé för att kunna vinna på konvent, eftersom komp-poängen är  såpass viktiga :idea:
Jag vet! :D
Många av våra ignoranta :shock:  medlemmar verkar inte förstå att det är ett krig som utspelar sig just nu :!:  runt om i Sverige, och att vi håller på att loosa fett trots våra så kompetenta och eminenta generaler.

2004 Klubbranking förnuvarande
Ylva  44978
AF Sydcon  34254
Armagedon  34156
Isen  29033
Atlantis  28772
HFF  17344
:lol:

-"Danskj-r!" som vår käre Ernst-Hugo skrek en gång i tiden, trots att han var skåning :oops:
Bara 100p efter nu... :lol:


Det är just därför vi måste ha en turnering under skarpa och realistiska turneringsförhållanden. *Ställer mig på stenen och talar för den lilla samlade åhörarskaran med hög röst*

-"Ehem! Vi måste finslipa våra strategier så vi kan nedgöra lede fi och brilliera på slagfälten runt om i Sverige. Framför allt behöver vi vara fler generaler som åker, och SLÅSS!!! för vårt stolta fana, emblem och föreningens Mean Mountain-Jolly Roger!"
:lol:
#2029
Citat från: "Barcus"
Citat från: "emil"
Man kan snabbt och lätt fixa en topplista med bara ihoptjänade battlepoints också, för ostmästare med fiktivt målade arméer och cheddar sprutandes ut ur öronen, allt för inbördes beundran för män/kvinnor med machokomplex. No probs...

Bra hoppas jag verkligen på....  :evil:
Nee vinna är super viktigt... :twisted:
Öh! Cheddarlistan kommer att vara "out of competition" så att säga, hoppas du förstod det. :roll: Du kanske borde ompröva din strategi istället för att bygga den på 16 powerdice  :shock: eller motsv.  :x
Om man gillar att vara cynisk så innebär ju en armésammansättning bara att man ostar inom vissa givna ramar.
#2030
Citat från: "Ewers"Får man vara med även med en nästan inte målad armé?
Då skulle ju Nisse och jag kunna vara med...

/F

Alla ska kunna delta, armésammansättning och målningsbedömning kommer att vara version "light", och kommer inte att utesluta ngn att delta.

Exempelsvis:
0p för ngn figur omålad
20p för en helt målad armé(minst 3 färger någorlunda på rätt ställen), struktur på baserna(Gräs, grus, whatever...) och banéer till sina standarbärare.

0-20p enligt WPS senaste armésammansättningsmall som jag kommer skriva ut senare.

Jag vill ha med dessa "bedömningar" för att sådan är verkligheten ute i turnerings/konventssverige. I.o.m att den som vinner får en sponsrad konventsbiljett för att delta i en warhammerturnering, så skall Armagedonchampinjonen också vara väl förberedd. Man skickar inte ut en förkämpe under Armagedons fana utan en viss grundutbildning och målad armé. Annars blir det lätt en norsk pickadulverman hållandes pickadulverna bakofram glatt skjutandes sig själv i ansiktet.

Men kom ihåg, det viktiga är att delta och ha roligt, inte bara att vinna turneringen.

Man kan snabbt och lätt fixa en topplista med bara ihoptjänade battlepoints också, för ostmästare med fiktivt målade arméer och cheddar sprutandes ut ur öronen, allt för inbördes beundran för män/kvinnor med machokomplex. No probs...  :lol:

Bäst att repetera: Det viktiga är att delta och ha roligt, inte bara att vinna.
#2031
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
juli 06, 2004, 13.40
Nästa försök till spelning blir den 16/7, med eller utan 1-2 spelare. Känn er informerade. Röda Rummet är bokat, och jag slipar ivrigt på min huggare och handyxa.

Bitte! Danke! För f :o n!
#2032
Citat från: "Barcus"buhu ingen komp lr målnings poäng det är juh inge kul då kan man juh int super osta juh
Ha-ha! Argumenterar du mot dig själv? Eller? 8)
#2033
Tjo!

Det årliga arrangemanget i Armagedons WHFB-champinjonship skall bli av ngn gång i Augusti. Frågan är NÄR, vilken helg och lördag, folk tycker att det är bäst att köra turneringen på.

Då elaka? kobolder redan lagt beslag på lördagen den 7:e återstår 3 lördagar att välja på i Augusti.

Övriga frågor kan också besvaras här om ni undrar ngt. Övrigt kan jag meddela att ngn form av poäng för målning och armésammansättning kommer att finnas, men det kommer ut senare. Turneringen körs med 2000p, 4 duster swizz samt en ev avgörande final vid lika poäng.

Tyck till!
#2034
Habla MP-5 / OMG!!! Kolla in filmen...
juli 02, 2004, 13.53
Den var riktigt, riktigt, läcker den demon John. Blir det multiplayer också, eller kör man sin squad?
#2035
Habla MP-5 / OMG!!! Kolla in filmen...
juni 23, 2004, 05.49
Det luktar intern konfliktstrid...

Aktieägares kortsiktiga vinstintresse VS långsiktiga vinst/spelintresse. Varken första eller sista gången ett GW-projekt via ett externt företag kraschar.
#2036
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
juni 10, 2004, 15.25
Citat från: "deadbolt"det är för lång tid tills dess...mutter.... :cry:

Det är ALLTID för lång tid tills nästa spelning...  :D
#2037
Rollspel / Re: Harnspelningar
juni 06, 2004, 18.37
Citat från: "Beppo"Fredagen den 2 juli har Boråsgruppen möjlighet att spela.
:D
Kör i vind på det! För fulla segel, kapa trossarna osv... Skaka mig timmer!!! Arh! Mot alvskatten! Eller var det alv-katten? :)

Vad ska vi ha för ngt tema på nästa spelning då? Jehovas dörrknackningar? Vakttornet? "All along the watchtower", med Bobban Dylanovic kanske?
#2038
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
juni 02, 2004, 12.24
Är det inte dags för lir snart igen, är det ngn som hört ngt?
#2039
Habla MP-5 / OMG!!! Kolla in filmen...
maj 25, 2004, 20.15
Citat från: "Huggorm"Kolla på trailern till Damnatus då. Lågbudjet 40k på tyska, det kan ju knappast bli bättre

www.damnatus.com

Mwahahaha! Tufft med 40K på tyska! Måste se den on/när den eller det kommer...
#2040
Rollspel / [Hârnmaster] Lir für alle!
maj 16, 2004, 15.29
Citat från: "deadbolt"Jag tror beppo mest e besviken för att vi inte fångat dagen och lemlästat juvelerare, bryggare och diverse socitetspersoner och på så sätt blivit  efterlysta i hela Harbaal.

:lol:
Nytt rekord? 3-4 spelningar utan att vara efterlysta...

@Beppo
Tack själv för schyssta spelningar!