Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - oberon

#1
Habla MP-5 / SV: Vem är Vem på forumet?
september 16, 2014, 21.05
Simon Pagil heter jag och var så fräck nog att jag registrerar mig på forumet innan jag ansöker om medlemskap inom föreningen.

Är 21 år och bor för tillfället i Borås, har övervägt ett flertal gånger att flytta till en större stad eller rentav utomlands, men som arbetslös och utan kapital är det en omöjlighet.

Spelade Warhammer när jag var yngre och hade då Tau samt Warriors of Chaos men fick lägga dessa på hyllan när jag flyttade till Borås och inte hade någon aning om att Geddon fanns.
Börjat med Fantasy igen och har börjat med Wood Elves.

Började min rollspelskarriär med några vänner från taekwon-don (ITF) men blev oense med dessa då jag ville rollspela och inte rullspela.
I nuläget sitter jag och en polare och pillar på en egen rollspelsvärld med väldigt lätta regler och så lite tärningsrullande det går för att fokusera mer på rollspelandet.

Sitter och drönar väldigt mycket framför datorn också, då är det oftast Ryssimulatorn (dota2), Incestsimulatorn (Crusader Kings 2) och diverse fightingspel (KoF 13 och USFIV)

[När jag registrerade mig så var användarnamnet 'rannarootsi' upptaget, men när jag kikade igenom medlemslistan så fanns det ingen med det här namnet. What gives?]