Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - mlkr

#81
Föreningsfrågor / moderator
februari 03, 2014, 18.24
Som vice ordförande - finns möjlighet att bli moderator?
#82
Styrelsen informerar / STYRELSEN ÅR 2014
februari 02, 2014, 20.29
Efter avslutat årsmöte kan vi nu med stor glädje presentera årets styrelse:

Ordförande: Marcus Johansson
Vice ordf: Marcus Mellqvist
Kassör: Carl Tatti
Vice kassör: Adam Hallams
Sekreterare: Sylwia Przystawska
Ledamot: Unni Andrén
Ledamot: Amanda Rydberg
Suppleant: Ola Ståhl
Suppleant: Charlie Larsson
Suppleant: Jan-Erik Kantola
Suppleant: Tamara Christmann-Olofsson

Den nya styrelsen kommer ha sitt första möte söndag 9/2 och kommer därefter presentera sig och sin vision mer utförligt.

Det är med stor glädje vi kan meddela att vi utöver en fullt tillsatt styrelse även har hjältar till revisorsposterna samt valberedningen.

Dessutom kan vi meddela att vi utöver en fullt tillsatt styrelse även har hjältar till revisorsposterna samt valberedningen.

Revisorer för 2014 är följande:
Patrik & Kari + Personliga suppleanter Otto & Anna Malmer
(Känner tyvärr inte till allas efternamn)

Valberedning inför årsmötet 2015 är:
Anders Ivarsson & Peter + Jerry som suppleant.
(även här saknar jag efternamn)

Vidare kan vi presentera att Marcus J även är sektionschef för den nybildade BSK-sektionen.

Det var allt. REJOICE!
#83
Föreningsfrågor / Nytt logotypförslag
januari 26, 2014, 13.27
Hej på er Geddoniter.
Denna har legat en vecka på FB-gruppen. Men den behöver ju komma upp här också. Jag har gjort förslag på ny logotyp för Spelföreningen Armagedon.
Helgerån vore att röra Mean Mountain så den ser ut som den alltid har gjort. Däremot har jag funderat på om inte nytt typsnittsval var aktuellt. Så här kommer det förslag på det samt hur det skulle kunna funka i samband med BSK samt min idé kring minikonvent...

Åsikter, hyllningar och sågningar välkomnas! /Marcus Mellqvist
#84
BSK 32 / Prov av nytt databassystem för BSK32
januari 26, 2014, 13.11
Hej på er.

Jag har letat runt lite på nätet efter ett modernare databassystem inför BSK32. Har fått tag på kreatören till Lajvkonventet PROLOG's system som jag visste om fanns.
Jag har suttit lite på back-end nu och satt ihop ett väldigt basic och påhittat konventsschema. Så nu finns det något som visar funktionaliteten för det möjligt nya konventsanmälningssystemet.

Först och främst - för att se hur anmälningssidan ser ut som vanlig användare går ni hit:
http://bsk.spelkonvent.se/

- Fyll i era uppgifter. Sedan kommer ni behöva betala till Payson - vilket inte går pga fejksida. så vi skippar det. använd istället min användare.
användarnamn: 8207205512
Lösen: armagedon (gemener)

(jag har varit inne på backend och ändrat så att jag står som betald. så på den användare kommer ni in. genom den användaren kan ni se hur en besökare sedan kan se schema och boka in sig osv.

Vill ni kika på och leka med backend så är det följande adress:
http://bsk.spelkonvent.se/admin/

användarnman är: Armagedon (versal, gemener)
lösen: Armagedon (Versal, gemener)

Där kan ni sedan gå in om ni vill och ändra era anmälda användare till betalda. Luska runt och se hur det funkar. Systemet är INTE perfekt för våra ändamål ännu, men enligt mig användarvänligt och åtminstonde för besökare lite modernare än det som är i bruk idag. (vet ej hur backend skiljer sig då jag inte sett det i bruk på det nuvarande systemet)

sist en liten nice grej: http://bsk.spelkonvent.se/reception
användare: Armagedon
lösen: Armagedon

(denna text kopierad från facebook-konversation så lite stolpig. ni överlever.)
Testa och återkom gärna med feedback. Svårt att ta beslut annars.
/Marcus Mellqvist
#85
BSK 32 / Hemsidan under konstruktion
januari 20, 2014, 13.57
Hej hej Geddonfolk samt eventuella besökare (varmt välkomna). Nu har vi börjat arbeta om hemsidan inför Borås Spelkonvent 2014, Nr. 32 i ordningen!

Hemsidan finns på bsk.sverok.net & är för tillfället VÄLDIGT barebone. Vi vill dock ändå ha förslag/input/idéer kring innehåll osv.

Just nu ligger de flesta menyalternativ uppe men texter & information bearbetas fortfarande.

Vi kommer uppdatera & ta in feedback här & via facebook :)


#86
Föreningsfrågor / Uppsökande verksamhet
december 17, 2013, 20.52
Hej,
Jag har ett förslag på uppsökande verksamhet för att försöka få nya medlemmar till Armagedon.

Minikonvent 1-3(?) gånger per år.
- Grundtanken är att föreningen till en början INTE lägger dessa minikonvent i föreningslokalerna utan istället ordnar in sig på andra ställen där nya potentiella föreningsmedlemmar redan rör sig. Förslag på lokaler/institutioner är Brygghuset, Högskolan i Borås, Kulturföreningen Tåget & Hemgården.
- Brädspel, figurspel, kortspel, rollspel (mer?) finns tillgängligt att prova på och föreningsmedlemmar finns på plats för att spela med, förklara regler, visa olika delar av hobbyn osv.
- Information om Armagedon går ut till deltagare. Deltagare får vid inträde lämna namn, ålder + kontaktinformation så att vi kan fortsätta "marknadsföra" oss efteråt.
- Kort efter avslutat minikonvent går information ut om öppet hus, spelaktivitet eller liknande i föreningens lokaler.

Dels tänker jag att detta skall leda till fler nya medlemmar i föreningen, men också att redan befintliga medlemmar har föreningsevent att delta & engagera sig i.
Tanken är att det ska arrangeras så att minimal arbetsinsats krävs och att arrangörer/medhjälpare kan spela och ha roligt tillsammans med besökarna.

Vad tror ni om detta?
/Marcus Mellqvist
#87
BSK 30 / Blood Bowl - BSK 30
september 24, 2012, 11.59
Hej allihopa jag heter Marcus Mellqvist och jag är en snäll, glad kille på 30 jordsnurr. Jag söker en trevlig, fin tjej som älskar BLOOD BOWL! ;D

Hej,
Tror ni det finns intresse och deltagare nog för att arrangera en turnering i Blood Bowl på BSK 30? Jag har lirat detta härliga spel på pc ett bra tag, precis gett mig på brädspelet och skulle gärna se att det spelas under BSK.

Jag kan stå som huvudansvarig arrangör, sköta det mesta praktiska och sådant under konventet men behöver garanterat diskutera & få hjälp med upplägget inför.
Låter det intressant? Några av er bör ha någorlunda koll på vem jag är och vad jag går för. Finns intresset och supporten så fixar jag detta :)

/MM