Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - mlkr

#41
Övriga arrangemang / GOTHCON!
mars 07, 2016, 13.05
GOTHCON! (& andra konvent)

Ska du besöka GothCon? Arrangörsgruppen för BSK34 skulle uppskatta om du samtidigt gjorde reklam för vårt konvent. Hur då?

T-shirt med tryck! Meddela din T-shirtsize till: Mellqvist@outlook.com så kommer vi ordna en svart t-shirt med årets logotyp tryckt på bröstet samt webadress till BSK på ryggen.

Vi uppskattar all hjälp vi kan få med detta :)
#42
Info - Röda rollspelsrummet är nu omvandlat till tillfälligt lager inför föreningens stundande renovering.
Rollspelare hänvisas till bruna rummet :) Vi i renoveringsgruppen ursäktar eventuella besvär detta skapar.

Tjo! /M
#43
Styrelsen informerar / 2016 års styrelse
februari 07, 2016, 19.28
Årsmötet har idag tillsatt följande styrelse för Spelföreningen Armagedon.

Ordförande: Carl Tatti
Vice Ordförande: Andreas Carlsson
Kassör: Fredrik Larsson
Vice Kassör: Cristopher Josephsson
Sekreterare: Marcus Mellqvist
Ledamot: Ola Ståhl
Ledamot: Lars-Robert Gregorsson
Suppleant: Amanda Rydberg
Suppleant: Love Sandquist

Första styrelsemöte under 2016 är fredag 12/2 - 18:00
Nyckelansökningar och övrigt lämnas in skriftligen i den vita brevlådan vid styrelserummet.


Skickat från min iPad med Tapatalk
#44
Hej hej,

Föreningen har utvärderingsmöte gällande BSK33 söndagen den 15/11, 18:00.

Var du där? Har du input? Var du inte där? Varför? Vad kan vi göra för att engagera just dig?

Hejhopp! :)
/Marcus M


Skickat från min iPad med Tapatalk
#45
Föreningsfrågor / HJÄLP TILL BSK33!
oktober 22, 2015, 21.55
Hej föreningen.

Vi är sjukt få ideellt arbetande i år och det behövs hjälp. På riktigt - hjälp.
Det funkar inte att driva ett konvent med ca 10-15 frivilliga när det ska bäras och ställas iordning och bemannas och slutstäda osv.
Folk går sönder.

Om man så enbart kan tänka sig att bära på torsdagen eller söndagen eller ta ETT ynka litet 4timmars pass någon gång under nästa helg så vore det väldigt uppskattat.

anmäl er:
http://bsk.armagedon.se/wp/index.php/arbeta/

Det var allt. tack.
#46
Dags för medlemsmöte i Spelföreningen Armagedon!
Söndag 25/10 klockan 13:00.

Medlemsavgiftsfrågan skall behandlas & övriga frågor är väckt!
#47
BSK 33 / hemsidan
september 16, 2015, 21.23
Sprid denna!

bsk.armagedon.se
#48
Figurspel / Mordheimkampanj på Geddon
juni 20, 2015, 23.04
Hej allihopa!
För er som vill upptäcka, återuppta eller fortsätta sitt figurspelsintresse är vi några glada gossar som funderar på följande:

Trevlig, kul och spääääännande(!) Mordheimkampanj på Geddon.
Mordheim är ett fantasyfigurspel med RPG-element. Lätt att lära sig även för "n00bs" ;) Inte särskilt dyrt då du behöver ca 8-15 figurer för att spela beroende på vad man fastnar för.
Tanken är att börja någon gång efter sommaren och försöka få till att alla deltagare spelar 1 gång i månaden.

Alla intresserade är varmt välkomna att skriva en liten rad så vi kan bedömma intresse och se över behov osv.
Aldrig spelat figurspel är inga bekymmer då Mordheim är relativt lätt att lära sig och ett väldigt kul och trevligt spel ^^

Så... nån föreningsmedlem som är sugen? Vi kör en intressekoll och ser vad det leder till ^^
#49
Övriga arrangemang / BSK33
april 19, 2015, 19.59
Öppet föreningsmöte om BSK33 nu på TORSDAG den 23/4 18:00
Kan vara bra om folk som har intresse av att konventet arrangeras dyker upp om de kan. Tjo :)
#50
Hej,

Detta inlägg skriver jag utifrån ett beslut taget av 2014 års styrelse. Ett beslut som även styrelsen för år 2015 står bakom.

BAKGRUND OCH LITE TEKNISKA FAKTA
(Ni mer tekniskt kunniga får ursäkta om jag förklarar detta dåligt)

Under 2014 beslutade SVEROK att av ekonomiska skäl sluta erbjuda sina medlemsföreningar hosting av websidor. Denna tjänst har genom åren varit hem för BSK's hemsidor och databaser. Något som nu alltså inte längre är möjligt.

Detta innebär rent praktiskt att BSK.SVEROK.NET inte längre existerar och att vi därför måste migrera allt innehåll till nya servrar.
Idag ligger WWW.ARMAGEDON.SE hos one.com som inte tillåter tillräckligt med databaser. Därför behöver båda föreningens hemsidor flyttas till nytt webhotell som tillåter detta.

BESLUT
2014 års styrelse beslutade att föreningens och BSK's hemsidor i framtiden (av kostnadsskäl samt för enkelhetens skull) ska hostas på samma webhotell.
Föreningen har även beslutat att vi inte längre ska erbjuda lagring av mail för våra medlemmar. Föreningen kommer dock fortfarande erbjuda mailadress.

VAD INNEBÄR DETTA FÖR VÅRA MEDLEMMAR?
Många av våra medlemmar har en @armagedon.se-emailadress.
- För några av dessa hänvisas mail till denna adress vidare till er egentliga email där de sedan lagras. Beslutet om att byta webhotell kommer inte att påverka er alls.

- För andra är denna mailadress er huvudsakliga mail och allt lagras på föreningens server. Denna service kommer enligt beslut inte längre erbjudas.
För de av er som i dagsläget lagrar era mail på föreningens nuvarande server innebär detta följande:

* Ni behöver skaffa en email-adress  som er @armagedon.se-mail i framtiden kan vidarebefordras till.
* Era mail som ligger på föreningens nuvarande server kommer inte flyttas till föreningens nya server. (Tror inte ens det är tekniskt möjligt)

Styrelsen inser att detta kan skapa stora problem för ett fåtal av er som har mycket sparat på våra servrar. En enkel lösning är att vi överlåter nuvarande server och webhotellskostnad på er om detta är önskvärt.
Nuvarande one.com kostar 15kr/månad så det är inga direkt massiva kostnader.

Idag är ännu inget datum satt för när vi avslutar vårt konto hos one.com men vi kommer lämna förvarning i god tid. För de av er som är osäkra vart era mail lagras så har ett mail gått ut med bifogat exceldokument med information.
Hoppas att jag förklarat detta hjälpligt för er och att vi tillsammans kan lösa eventuella bekymmer snabbt och smärtfritt!

Alla frågor ktas vidare till styrelse och jag svarar sedan så fort jag kan.
#51
Föreningsfrågor / Arbetsgrupp BSK 2015
mars 19, 2015, 21.05
Arbetsgrupp BSK 2015!

För att styra upp ett konvent på en nivå högre än "phew vi klarade det typ" och inte köra folk i botten har det efter ett möte mig och Fredrik Ros emellan diskuterats fram följande roller i en arbetsgrupp. Detta är positioner som bör fyllas för att vi ska vara intresserade av att arbeta med konventet under 2015.

Arbetsgruppens gemensamma ansvar:
Gruppen ska gemensamt ta beslut om vilka huvudmål konventet ska ha under 2015. Vart ska vi lägga krutet? Hur ska vår budget se ut och sådana viktiga frågor. Besökaravgift, konventsregler osv. Vi utgår förstås från förra årets samlade kunskaper.


Huvudansvarig:
Kallar till och håller i möten med arbetsgruppen. Överblickar arrangerandet av konventet och ser till att alla parter samarbetar så saker blir gjorda.
Samtalar med föreningens kassör om konventsekonomi och ser till att vi håller oss inom godkända ramar. Sköter överlag kontakten med Bäckäng och kommun.


Receptionsansvarig:
Ser till att receptionen fungerar under konventet. Arbetar för att skapa en reception som är trevlig och effektiv i sitt möte med våra besökare.
Receptionen fungerar även som sambandscentral under konventet. Här finns information, konventschema, kontanthantering osv.
Kioskansvarig:
Ordnar med en fungerande och inbjudande kiosk som erbjuder våra besökare lite av varje. Enklare matalternativ, godis & dryck. Veganalternativ och andra specialkoster? Sköter även kontakt med eventuella yttre entreprenörer som vi bjuder in. (Hamburgervagn) Sätter arbetsschema och ser över arbetsplats och ordnar så att det kan arbetas effektivt bakom disk.


Koboldansvarig:
Arbetar för att hitta volontärer som vill hjälpa till under konventet. Både inom föreningen och utifrån via web och under konvent. Receptions- & kioskpersonal, bärhjälp, efterstäd osv. Samarbetar med övriga ansvariga och hjälper dem att fylla upp sina arbetsscheman. Är ej ensamt ansvarig för detta - alla måste hjälpa till att hitta folk. Websystem.


Arrangemangsansvarig:
Den person som sköter kontakt med alla inre och yttre arrangörer till konventet. Denna person ska gärna arbeta uppsökande & utåtriktat. Bekräfta till arrangörer/butiker att deras arr-idé tagits emot, fråga om lokalbehov, tider, bärhjälp osv. Websystem.
Logistikansvarig:
Styr upp bygg och riv av konventet. Planerar så att saker kommer på plats och att det finns en plan för var när och hur det ska hjälpas till att bäras, köras osv.


Webansvarig:
Ser till att det finns en fungerande websida med uppdaterad information från resterande delar av arbetsgruppen. Samarbetar med övriga ansvariga för att deras delansvar på webben fungerar.


Media-ansvarig:
Är huvudansvarig för att vi syns på nätet och om möjligt via andra medium eller forum. Sköter blogg på hemsidan? Sköter facebookuppdateringar och andra forum.


Grafiskt ansvarig:
Ansvarar för att producera trycksaker - Konventslogotyp, affischer, flyers, muggar osv. Hjälper web så att det finns grafiskt material att bygga websida med.


Vaktmästaransvarig:
Vi funderar på om vi ska ha en huvudansvarig sådan under konventet som har en mindre arbetsgrupp som finns på standby vid oväntade händelser, kontrollrundor, städrundor osv.


Medlemsansvar:
Vad kan du som medlem i föreningen bidra med för att göra arrangerandet och genomförandet av konventet lättare för arbetsgruppen?


Är du intresserad eller vill tipsa om någon som skulle passa bra i arbetsgruppen så meddela gärna det här eller via FB. Jag försöker kolla båda platser regelbundet.
Första deadline om 2 veckors tid ungefär då vi kollar över läget och ser om det finns ett intresse. Tjo!
#52
Extrainsatt årsmöte!
Datum: Torsdag den 26/2 2015
Tid: 18:00
Plats: Föreningslokalen
Övriga frågor är utlyst, motioner lämnas i postlådan utanför styrelserummet senast 19/2.
Valberedning: Anders Ivarsson, Jerry Hammarberg, Peter Wahlström

Varför extrainsatt årsmöte?
Under årsmötet den 1/2 gick vi igenom året som gått och avgående styrelse var nöjda med resultatet.
Ekonomin ser bra ut, revisorerna var nöjda och verksamhetsberättelsen gicks igenom utan anmärkning.
2014 var på många sätt ett bra år för föreningen och sådana nyheter är ju alltid glädjande.

Vi behöver dock kalla till ett extrainsatt årsmöte då vi var för få på plats för att kunna välja en styrelse.
Torsdagen 26/2 ser vi fram emot att kunna tillsätta en styrelse för 2015, säkra personer till revisorsposter samt valberedning inför styrelsevalet 2016.

Kontakta därför redan nu 2014 års valberedning om intresset finns. Det är förstås bra om så många medlemmar som möjligt kan närvara den 26/2!
Det kommer enligt rykten finnas bakverk på plats för de sockersugna

Följande personer har hittills visat intresse för styrelseposter, revisorsposter samt valberedning.

Styrelse:
David Dynefors
Ola Ståhl
Marcus Mellqvist
Unni Andrén
Andreas Carlsson
Sylwia Przystawska

Revisorer:
Patrik Lennartsson

Valberedning:
Peter Wahlström

Vi ses den 26/2, 18:00
/Styrelsen 2014
#53
Repostar Carlos text från FB här:

"Vi i styrelsen har blivit informerade om att vår nuvarande hyresvärd och ägare under 2015 önskar sälja byggnaden som inkluderar Armagedon. För närvarande har vi inte mycket mer information, men vi kommer att delge det vi fått reda på under årsmötet."
#54
Lördagen den 24/1 2015 klockan 11:00 håller Sverok VÄST sitt årsmöte.
De har dessutom (efter lite hint hint och inspiration från spelkonventet) valt att lägga detta i Borås.
Brygghuset är platsen och vi bör självfallet närvara. Vi bör få skicka ca 5 personer baserat på vårt medlemsantal.

DESSUTOM har vi blivit tillfrågade om Armagedon kan hålla i lite spel för årsmötesbesökare. Ypperligt tillfälle att visa framfötterna tycker jag.
Så PLEASE, om just DU kan finnas på plats och hålla i lite brädspel, visa runt i lokalerna, bjuda på lite roliga anekdoter om föreningen, köra en magicdraft, ett diorama, figurspelsprovapå eller vad du nu kan tänka dig. GÖÖÖÖR DET! Framfötterna Geddon! Framfötterna!

Maila mig om du vill med på mötet: Mellqvist@outlook.com
Maila mig om du kan tänka dig arra något i föreningens lokaler: Mellqvist@outlook.com

Tack. /MM
#55
Dags för årsmöte för Spelföreningen Armagedon! Övriga frågor är utlyst och vi kommer förstås välja ny styrelse för år 2015.

Datum: 1/2 2015
Tid: 13:00
Plats: Föreningslokalen
Motioner: Lämnas i postlådan utanför styrelsens dörr
Valberedning: Anders Ivarsson, Jerry Hammarberg, Peter Wahlström



--------------------------------------------------------------------------------------------

Styrelsen uppmanar alla medlemmar att närvara. Vår förening kan och bör i vår mening vara något mer än en gemensam lokal att spela spel i. Föreningen har redan en stabil grogrund i lokalen, konventet och nuvarande medlemmar. Men det finns definitivt utrymme för förbättringar som kan må bra av små till stora insatser. Vi hoppas helt enkelt på fler som gör något, istället för färre som gör allt :)
Så boka in datum & tid i din kalender, lämna in era motioner senast 25/1 & kontakta valberedningen om du kan tänka dig en position i styrelsen.


OBS! För att ha rösträtt på mötet behöver du ordna medlemskap för år 2015. Detta kan självklart ordnas på plats. Glöm dock inte att ta med kontanter.

/Varmt välkomna.
#56
BSK 32 / Hur du når ordförande idag:
oktober 30, 2014, 11.03
Om folk behöver nå mig idag finns jag på mobilen: 0733 25 32 42
#57
BSK 32 / BÄRHJÄLP!
oktober 27, 2014, 21.57
För de av er som vill hjälpa till inför Borås Spelkonvent så att vi får ihop allt till en fungerande enhet gäller:

Vi möts upp torsdag 18:00 i Armagedons lokaler. Där är det bära och lasta för att sedan frakta stuff till Bäckängsgymnasiet. Där lastar vi in och ställer iordning så mycket som möjligt inför fredagen.

All hjälp uppskattas och belönas uitfrån insats. Utan er blir det svårt att få iordning allt så kom kom kom :)
#58
Övriga arrangemang / BSK32! Bärhjälp!
oktober 27, 2014, 21.57
För de av er som vill hjälpa till inför Borås Spelkonvent så att vi får ihop allt till en fungerande enhet gäller:

Vi möts upp torsdag 18:00 i Armagedons lokaler. Där är det bära och lasta för att sedan frakta stuff till Bäckängsgymnasiet. Där lastar vi in och ställer iordning så mycket som möjligt inför fredagen.

All hjälp uppskattas och belönas uitfrån insats. Utan er blir det svårt att få iordning allt så kom kom kom :)
#59
BSK 32 / MÖTE 25/10 LÖRDAG 10:00
oktober 24, 2014, 12.32
Hej allihopa!

Jag skulle varmt uppskatta om så många som möjligt från föreningen, utanför föreningen osv. ville närvara på morgondagens möte.
Jag kommer finnas på plats från 10:00 men senare anländan är helt ok det med. Vi har en del saker som behöver spikas och så inför konventet!

Ses!
#60
Förslag att vi kör BSK-möte på söndag 12:00 då jag personligen har svårt att dyka upp imorgon samt att fler gett indikationer på detta. Söndag 12:00 alltså.