Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - wileruilaer

#1
Rollspel / Martins kampanj
november 29, 2013, 17.20
Kampanj i gamla 80- och 90-talets svenska D&D.

Startade: 28/11 2013.

Spelledare: Martin

Spelare: Anna, Otto, Helene och Mathias
#2
Hell Eskapister.

Nu har jag inte spelat rollspel på flera timmar. Jag är beredd att starta en grupp och spelleda en kampanj. Vilket spel det blir kan diskuteras, men sannolikt åt retro-hållet. Speltid från en månad till ett decennium eller mer, beroende på efterfrågan.

Min "karaktär":

namn: Martin Bratt
ålder: 33
klass: Healer
hemvist: Tvärreds dimmiga skogar
färdigheter: -rollspela 13, -spelleda 8, voice acting 7, onda grimaser 16, gruppledarskap 11, tidsoptimism 14, alviska 4.
besvärjelser: -bota spetälsk 9
spelat/spelar: drakar&demoner (gamla och trudvang), mutant, western, diverse world of darkness-varianter, rouge trader, förmodligen några fler som jag inte kommer på nu, Magic någon gång 1994-98, provat lite miniatyrspel, en massa brädspel och de flesta kategorier PC- och konsolspel, många års lajvande.

Spelare sökes. Tar alla mellan 10 och 100 eftersom jag inte tycker att generationsgränser spelar någon roll när man har kul. Kvittar också om du aldrig hört talas om annat än 6-sidiga tärningar, eller om du spelat alla rollspel som finns. Jag såg att det fanns 5 personer som postat i detta forum och presenterat sig som nya spelare som söker grupp bara i år. Om ni inte hittat något än, hoppa på.

Alternativt, om tiden inte är den rätta för att rekrytera en grupp, vill jag ställa mig till förfogande för att ingå i en grupp som söker spelare. Tips mottages.