You are Here:
Login & lösen, samt lite annan information

Författare (läst 35 gånger)

Login & lösen, samt lite annan information
« skrivet: mars 25, 2018, 16.24 »
 

Spiff Rymdspionen

  • Styrelsen
  • Captain Armagedon
  • *****
  • 1 907
    Antal inlägg
  • Karma: +5/-0
    • Visa profil
Då har äntligen samtliga login och lösenord skickats ut till cirkelledarna.

För att komma åt din cirkel, gå till www.folkuniversitetet.se, klicka på logga in, scrolla ned till ’folkuniversitetets interna system’ och klicka på 'digital närvarolista för studiecirklar'.

Därifrån fyller du i ditt login och lösen, samt eventuellt ändrar det sistnämnda. När du väl är inne på din användare så tryck på 'digital närvaro' för att komma åt en överblick på just dina cirklar. Där väljer du vilken, om du har flera, du vill fylla i sammankomst för. Om du inte har fasta datum så skapar du regelbundet nya genom att trycka på +-iconen. Resten skall vara rätt så intuitivt. När datumet är ifyllt och närvarande deltagare valda så behöver du trycka på 'klarmarkera' en gång. Det gör att det rapporterade tillfället är avslutat, och du kan gå vidare till nästa. Märk, de flesta cirklar börjar på 2018-01-01 som redan ifyllt datum. Då du (troligtvis) inte hade aktivitet under det datumet så måste du fylla i det som 'inställt' innan du kan gå vidare till senare datum. Anledningen till att 2018-01-01 finns där är för att det är det tidigaste datumet du kan rapportera från, om din cirkel varit aktiv redan i januari.

Överst på respektive sida för cirklar så finns det några länkar där du kan fylla ut din cirkel med extra information. Vissa är valfria. Andra är det inte. Information som måste fyllas i är studiematerial. Här skriver du ned de regelböcker som används, samt eventuellt annan litteratur som ligger till grund för aktiviteten. Undvik gärna material med stötande namn (använd sunt förnuft här).

Det andra som behöver fyllas i är kursplan. Endast cirklar som är skapade för 2018 behöver en kursplan. Om Armagedon rapporterade din cirkel 2016 eller 2017 så har du redan en existerande plan. Mallar för kursplaner kommer att komma upp på hemsidan inom tid och nya cirkelledare kommer att påminnas om dessa när de är tillgängliga.

Det sista som kan fyllas i, men inte är nödvändigt, är arrangemangsloggen. Om större förändringar sker i aktivitet så kan det vara värt att nämna det i arrangemangsloggen. Ett exempel kan vara en rollspelsgrupp som byter från ett spel till ett annat, vilket helt skiftar tonen i deras spelande.

Vid frågor så går det bra att pm:a mig eller skriva här. Om jag inte kan svara på dem självt så tar jag dem till vårt studieförbund.
"Det finns tillfällen när inte ens mina turrymdskeppskalsonger hjälper."