Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - rAWTAZ

#1
Habla MP-5 / The Pirate Bay
februari 15, 2009, 20.04
Imorrn måndag 16/2 2009 börjar första rättegången, i en serie om förmodligen flera sådana, mot killarna bakom The Pirate Bay.

Rättegången kommer nog sändas på Bambuser tror jag, och man kan redan nu kolla på TPB och Piratbyråns pressträff som hölls idag på Tekniska Museet.

http://bambuser.com/node/77959

Fortsättning följer. Skall bli intressant.
#2
Bordshockey /  
januari 25, 2008, 23.36
Kom igen nu, tänk på stor begynnelsebokstav i forumets namn! :evil3:
#3
Föreningsfrågor / Datorförsäljningen
september 13, 2006, 20.59
Hur går det med den? Har väntat ett tag nu på ytterligare information ^^
#4
Habla MP-5 / FÖDELSEDAG!
februari 23, 2006, 08.16
Hej alla!

Idag fyller vår vän Marie (Sparvel, en av oss norrlänningar) år. För de som vill visa en liten liten fågel uppskattning och hälsa grattis till henne har jag satt upp en liten sender för de som vill ha eller kanske behöver för att det kostar att skicka SMS normalt.

Ni som känner att ni snackat med oss/Marie eller vill skicka ett grattis iaf får alltså gärna göra det :) Gå isf in på [ http://hobbyhotellet.se/bday.php ], fyll i namn/alias samt om så önskas, en hälsning utöver den standardiserade grattistexten. Klicka sedan på Send osså har ni skickat ett SMS med fördelsedagshälsning till Sparvel :)

PS: Jag vet en massa folk på Geddon som vi känner, you're all accounted for ;)

Sidan är uppe till midnatt idag givetvis! Mailat mig om ni har några frågor :)

// Leo
#5
Hemsidan och forumet / Webcam?
januari 29, 2006, 23.46
Hallo! (!!!)

Tänkte jag skulle slänga denna fråga här i forumet för o se vad folk tycker. Som ni vet har inte vi norrlänningar varit på plats på länge, o kanske lite därför föreslår jag detta xD

Vad sägs om en, eller kanske två, webkameror som shootar i lokalen o som visas på hemsidan? Vad jag förstår har föreningen pengar utan problem för en eventuell sådan grej, och det vore ju ganska kul. Jag ser en potentiell nackdel med det dock, säkerhet?

Är det någon större risk om folk kan se kameran och konstatera att det inte finns någon i lokalen, o kanske därför blir mer benägna att göra inbrott? Jag hoppas på att det inte är så stor risk. Om det anses vara det skulle man kunna stänga ned bilderna mellan vissa tider, säg någon/ett par timmar innan folk normalt går hem, osså ha dem av under natten/motsv o köra igång det igen vid lämplig tidpunkt på dagen. Mest för att eventuell idiot inte skall känna sig säker på att det inte är någon där o att d e grönt fram. Men jag kanske är paranoid redan nu.

Det vore kul iaf tycekr jag. Vet en förening idag som har två kameror, en till vardera rum, o de är ganska välbesökta (vet ej av vem, men normalt är det nog folk som kollar om polare är på plats eller ej, så de vet om de får sällskap).

Fundera :) Tekniskt är det nog inget problem tror jag, det står väl nån windowsserver där som kan ta hand om kablaget?

EDIT: Gör en poll av det, finns ju inte så många idag :>
#6
h0h0, nu är det dags igen, forumet har nu haft 12 användare online samtidigt ;)

Lägga till kommande maxantal som en liten historik kanske vore kul?
#7
Föreningsfrågor / Mer fys!
augusti 22, 2005, 12.44
Hallo,

När får vi reda på hur det går med föreningens ansökan om att använda Boråshallen för fysaktiviteter? Jag antar att det är vad som inväntas för stunden :J

// Leo
#8
Hemsidan och forumet / Adressen!
augusti 19, 2005, 23.42
Hej,

Jag tycker att det ser hemskt ut när man kommer till www.armagedon.org Jag tycker därför att ni bör antingen koppla ihop de båda domänerna, eller göra en redirect så att man "hoppas" vidare till www.armagedon.se, det senare om ni vill att man skall se just .se i adressraden.

// Leo

*admin edit - fixade länken*