Medlemsmöte 21/10, 11:00

Startat av Spiff Rymdspionen, september 18, 2018, 16.55

Föregående ämne - Nästa ämne

Spiff Rymdspionen

Styrelsen kallar till medlemsmöte den 21/10, med start 11:00.

Medlemsmötet har en stående punkt; beslut om nästa års medlems- skåps- och nyckelavgifter. Det är avgifter som kommer att gälla efter 2019 årsmöte i februari.

Styrelsen har en proposition (förslag) kring avgifterna, vilket beskrivs i detalj i dagordningen i kommentarsfältet. Det går bra att diskutera egna förslag i tråden, men endast om de lämnas in som motioner, eller tas upp av person på självaste mötet, kommer dessa att behandlas.

Motioner kring avgifter, eller andra frågor, behöver komma in senast en vecka innan mötet. Dessa kan ges till styrelsemedlem, eller läggs i brevlådan bredvid styrelserummet.

Lokalen är helt bokad så länge mötet pågår. Fika, eller frukost för sjusovare, bjuds på.
"Det finns tillfällen när inte ens mina turrymdskeppskalsonger hjälper."

Spiff Rymdspionen

 Dagordningen ser ut som följande i skrivandets stund;

1 - Mötets öppnande
2 - Val av mötesordförande
3 - Val av mötessekreterare
4 - Val av justerare, tillika rösträknare
5 - Godkännande av dagordning

6 - Mötesfrågor (I samband med att motioner och propositioner kommer in)

1) Avgifter 2019

Styrelsen föreslår följande för 2019 års avgifter.

Medlemskap - 100 kronor
Hyra stort skåp - 400 kronor
Hyra litet skåp - 200 kronor
Hyra elektronisk nyckel - 50 kronor

7 - Övriga frågor (I samband med att de tas upp på mötet)
8 - Mötets avslutande
"Det finns tillfällen när inte ens mina turrymdskeppskalsonger hjälper."

Spiff Rymdspionen

Då har föreningens oktobermöte kommit och gått. Medlemsmötet beslutade om följande avgifter och tillägg för kommande verksamhetsår, med start direkt efter årsmötet i februari.

Medlemsavgiften blir 100 kronor, med tillägget att barn under 6 år i målsmans sällskap, som är medlem, har fritt inträde.

Att elektronisk nyckel fortsatt kostar 50 kronor, med tillägget att medlemmar nya till föreningen först behöver finnas med bland rapporterad aktivitet, studiecirkel eller workshop, tre gånger, samt varit medlemmar i minst en månad.

Stort skåp kostar fortsatt 200 kronor, med tillägget att innehavare av skåpet behöver finnas med bland rapporterad aktivitet, cirkel eller workshop, under minst 10 tillfällen per halvår. Om detta inte uppfylls behöver denna lämna skåpet tillgänglig till förmån för aktivare medlem.

Litet skåp kostar fortsatt 50 kronor, med tillägget att innehavare av skåpet behöver finnas med bland rapporterad aktivitet, cirkel eller workshop, under minst 5 tillfällen per halvår. Om detta inte uppfylls behöver denna lämna skåpet tillgängligt till förmån för aktivare medlem.
"Det finns tillfällen när inte ens mina turrymdskeppskalsonger hjälper."