Armagedon.se

Spel! => Rollspel => Ämnet startat av: Ewers skrivet maj 06, 2009, 13.58

Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 06, 2009, 13.58
Hej!
Detta är tråden för min nya kampanj som kommer innefatta merparten av de utgivna scenariona till Twillight 2000, vilket innebär ca 20 stycken scenarion. Då jag har för avsikt att spela igenom alla scenariona kommer kampanjen vara något styrd i sina yttre ramar, vilket innebär att spelarna måste vara medvetna om det före kampanjstart.

Jag kommer som spelledare att sköta all "masskommunikation" genom detta forum. Kan man inte kolla forumet regelbundet kan man inte vara med i kampanjen.  :wink: Det innebär att all bokning av speltider mm kommer ske  på denna tråd.

Kampanjen innehåller en grupp spelare och vid eventuellt dödsfall av karaktär har spelaren möjlighet att skapa en ny karaktär.

Spelar klara än så länge är:
Niklas "Nisse"
Torbjörn "Tobbe"
Stefan "Spider"
Mattias
Tamara C
Erik
Mattias
Anders
Andreas

Lördag 16/5 kl 14.00 på Armagedon sker karaktärsskapande.[/size]

Vad man som spelare behöver ha gjort tills dess är att ha läst bakgrundsmaterialet på denna tråd samt funderat på en eller flera karaktärsideer. ALLA karaktärer kommer vara amerikanska medborgare som av en eller annan anledning hamnat i 5:e Mekaniserade InfanteriDivisionen. Karaktären kan alltså vara från vilken bakgrund som helst men kommer att ha blivit "rekryterad till denna enhet i det kaotiska slutskedet innan kampanjen börjar.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 06, 2009, 14.02
Nedräkning till Armageddon


1989
Kalla kriget slutar i och med att Warszawapakten upplöses. Samtliga länder som ingick i alliansen, förutom Sovjetunionen, håller fria val och de enda länderna som förblir i kommunistiskt styre är Jugoslavien samt Albanien.

Kina slår brutalt ner reformrörelser till omvärldens förfäran.

USA invaderar Panama i syfte att avsätta Manuel Noriega.


1990
Irak invaderar Kuwait och hela världssamfundet reagerar. Med ett vacklande Sovjet ställer sig en koalition under USA:s ledning och förbereder en FN-sanktionerad, militär aktion.

Tyskland enas och endast Polen höjer en protesterande röst. England, Frankrike, USA och Sovjetunionen garanterar Polens territoriella suveränitet.

Polen och Vitryska Sovjetrepubliken har osämja om sina gränser men man kommer inte fram till mer än att man är väldigt oense.

Sovjettrupper börjar dra sig ut ur Tyskland, Polen, Ungern och Tjeckoslovakien.

AIDS är ett allvarligt problem i Afrika, främst i Centralafrika och Södra Afrika. I Asien misstänks smittspridningen vara stor men man vet ej de egentliga siffrorna.
Europa och de Amerikanska kontinenterna är hittills relativt förskonade.

1991
I januari inleds flygkriget i Gulfen med förödande effekt, i februari inleds markoffensiven och på en månad är Irakutkastade ur Kuwait.

Kroatien, Slovenien samt Bosnien-Hercegovina förklarar sig självständiga och Serbien reagerar med väpnad makt i form av centralstat. Ett krig utbryter som omvärlden anser vara ett inbördeskrig.

Flera Sovjetrepubliker visar tendenser till ökat självstyre och Gorbatjov vacklar mellan glastnos och centralstyre. Ökat missnöje bland militären och politbyrån leder till en överraskande kupp 19:e augusti.
Kuppmakarna har militären i Moskva bakom sig, avsätter Gorbatjov av "hälsoskäl" och tillsätter en 8-mans kommitté. När stora delar av parlamentet samt lojala militära enheter förskansar sig i parlamentsbyggnaden stormar man med KGB-trupper i täten. Över 800 dödas, däribland Yeltsin, och inga mer protester hörs i Moskva.
I övriga Sovjet försöker Vitryssland, Ukraina samt Baltstaterna motsäga sig det nya styret och förklara sig självständiga men tvingas ge upp dessa tankar under hotet från militären.

I Centralasien ökar etniska och religiösa oroligheter, framförallt i Sovjetunionens delar.

1992
Bosnien förklarar sig självständigt och kriget i forna Jugoslavien blir allt blodigare. Världssamfundet väljer att ignorera rapporter om etnisk rensning och mediebevakningen är tämligen begränsad.

Tjeckien och Slovakien bildas då Tjeckoslovaken delar sig utan blodspillan.

I Italien uppdagas enorma kopplingar mellan maffian och regeringen vilket leder till en politisk kris, lågkonjunktur, inflation och allmänt missnöje.

Oroligheterna i Centralasien trappas upp och får ett ökat religöst inslag, framförallt av fundamentalistiska muslimer. Sovjetunionen tvingas skicka militär förstärkning till området. Oberoende militära observatörer börjar använda ord som "inbördeskrig".

Flera av Afrikas stater upplever inre oroligheter som direkt kan härledas till problematiken kring AIDS. Omvärldens representanter tenderar att isolera sig allt mer i de områden av Afrika där man opererar.
I Sydafrika höjs röster om att stänga sina gränser men inget händer.

Demokraten John Tanner (Kalifornien) väljs till president och den första kvinnliga vicepresidenten tillsätts. Han utlovar åtgärder mot droger och det försämrade infrastrukturen på bekostnad av försvarsmakten.

I Sydamerika har en relativ stabilitet rått under några år. Endast i Colombia sker en öppen och omfattande rebellverksamhet. Drogkartellerna är dock mäktigare än någonsin och experter hävdar att samtliga Sydamerikas drogsyndikat har påbörjat förhandlingar om samarbete.

1993
Trotts omfattande investeringar i östra tyskland ses ingen ekonomisk ljusning och ett ökat antal högerextremistiskt rörelser kan noteras, främst i östra tyskland. Staten reagerar inte på denna tendens i det politiska klimatet.

Cypern enas och turkiska trupper drar sig tillbaka.

På Balkan fortsätter den blodigaste konflikter Europa sett i modern tid. De som har tur kan fly området men det är allt för få som har sådan tur. Världssamfundet låtsas inte märka att konflikten existerar, trotts förtvivlade hjälporganisationers rop.

Striderna i Centralasien pågår under hela året och mot slutet av året har Sovjets trupper kontroll på städer med inte landsbygden. Veteraner sedan Afghanistan känner igen situationen med fundamentalistiska gerillakrigare på landsbygden.

Presidentens kampanj mot droger har ingen märkbar effekt men uppbyggnaden av infrastrukturen ger mycket nya jobb, vilket gör honom populär.
DEA ökar mängden konfiskerade droger med 250 % men det beräknas bara vara 4 % av totala drogimporten.


1994
Forskare i USA och Frankrike tror sig ha funnit ett vaccin mot AIDS och forcerade försök inleds både på djur och senare på människor.

Tyskland börjar i det fördolda att utöka sin militärmakt, vilket är ett brott mot avtal som landet ingick i samband med sammanslagningen.

I Kina sker en landsomfattande och välorganiserad protest för demokratisering som staten även denna gång slår ner med full kraft på. Dock är protestanterna beväpnade och förberedda denna gång och det tar i vissa provinser månader innan militären återställt ordningen.
Som en följd av de utdragna oroligheterna lämnar inte alla militära ledare tillbaka styret till de civila ledarna utan behåller militärt undantagstillstånd. Centralmakten protesterar men gör ingenting åt saken vilket gör att flera provinser nu styrs av militära krigsherrar, likt forna kinesiska dynastier.

I Centralafrika börjar omvärldens representanter dra sig ur området pga. ökat kaos och kollapsande samhällsstrukturer. Man bedömer att ca 75% av alla i befolkningen är infekterade med HIV eller har AIDS.

President Tanner skickar specialförband till Sydamerikas olika länder för att på plats bekämpa narkotikakartellerna i samarbete med nationernas militärmakt. Vid årets slut har inga märkbara resultat uppnåtts, främst pga. korruption.


1995
Kina ställer territoriella krav på delar av Sovjetunionen och gränsincidenter blir vanliga. Bakom kraven ligger nyfunna reserver av naturtillgångar som kinesiska forskare funnit.
Efter några månaders ökade provokationer från Kinas sida reagerar Sovjet med en fullskalig invasion på Kina, vilket fullständigt chockar omvärlden och Kina. Röda armen tränger djupt in i norra Kina och når de industriella områdena innan kinesiska försvarsmakten hunnit mobilisera. Kinas mobilisering sker dock snabbare än sakkunniga förväntat sig och röda armen finner sig nu omgärdade av en beslutsam folkarmé vilket hindrar fortsatt framryckning.
Kinas motoffensiv är förvånansvärt välplanerad och snart blir flera stora enheter ur röda armén inneslutna, vilket leder till att de måste slå sig ut med en hög kostnad i framförallt krigsmaterial.

Sovjetunionen påbörjar omställningen av landets ekonomi till krigsekonomi och skickar merparten av sina bästa förband till kinesiska fronten.

Vitryssland och Ukraina får stöd av de sovjetiska trupperna stationerade i provinserna och utropar sig som självständiga. Moskva motsätter sig men har inga resurser att stoppa vad som sker.

Som en följd av det osäkra läget i närområdet förklarar Tyskland att man inte längre känner sig bundna till avtalet om begränsad militärmakt. Man börjar öppet utöka sin militärmakt och endast Polen protesterar. Polen flyttar som ett svar trupp närmare gränsen till Tyska gränsen.

Ett spänt läge uppstår mellan Turkiet och Bulgarien som en följd av ett mordförsök på turkiska presidenten utfört av en bulgarisk nationalist. Det är inte Turkiet som reagerar starkt utan Bulgarien pga. av turkisk polis dödar den bulgariske mannen vid mordförsöket.

President Tanners påbörjade satsning på infrastruktur kommer av sig då man i all hast för tillbaka resurser till försvaret som ett svar på konflikten mellan Sovjet och Kina.
Presidenten godkänner att amerikanska specialförband genomför självständiga och hemliga operationer mot drogkartellerna. Med fria händer och utan inblandning av CIA sker en omfattande förberedelse och planering där Special Forces, Force Recon och SEALs samarbetar bra.

Försöken med AIDS-vaccinet i Afrika visar sig mycket framgångsrika och Sydafrikas regering lägger ner enorma summor i forskningen för att få de slutliga försöken utförda i landet.

Världssamfundet har nu lämnat Centralafrika och fullständigt kaos råder i regionen. Ingen tillförlitlig rapportering sker från området.
I Sydafrika sker ett häpnadsväckande enande av folket, oberoende av hudfärg då flyktingströmmarna norrifrån börjar överväldiga landets resurser, vilket leder till att man stänger sina gränser och skyddar dem med brutal beslutsamhet. Detta leder i sin tur till att länderna norr om Sydamerika översvämmas med flyktingar och dras med i kaoset.

Kriget på Balkan når ett stillestånd då gränserna har stabiliserat sig och den etniska rensningen är klar. Olika bedömare tror att mer än 300.000 människor har mördats i etniska rensningar utförda av alla parter i kriget. Serbien och Bosnien-Hercegovina är de starkaste parterna men har inte resurser att besegra de andra parterna.


1996
En ny Warszawapakt bildas av Sovjet, Polen, Bulgarien, Ungern och Tjeckien. Som en direkt konsekvens av att ha fiender i en pakt på båda sidor om sig kapitulerar Vitryssland till Sovjet och Polen utan strid. Till omvärldens förskräckelse delas landet upp mellan Sovjet och Polen och hela regeringen upplöses. Samtliga trupper tidigare trogna Vitryssland skickas till östfronten.

En tysk opinionsstorm rasar efter det att polen tvingat 7 etniskt tyska soldater till vitryssland i ockupanttjänst då de vägrat. Händelsen leder till officiella tyska protester samt truppförflyttningar men besvaras enbart av polska truppförflyttningar.
Efter månader av framprovocerade gränsincidenter, som initialt startades av tyska högerpolitiker och konservativa högre militärer, anfaller 3:e Tyska armén på bred front in i Polen mitt i sommaren.
Polen får snabbt hjälp av Sovjetiska förband stationerade i landet samt av Tjeckien, som en del i Warszawapaktens avtal. Den initiala tyska framgången vänds snart till paktens favör och mot slutet av året hotar man Berlin. Berusad av framgångarna uttalar Tjeckiska och Polska politiker sin intention att annektera tyskland och upplösa dess nation vilket leder till att tyskland vädjar om hjälp från NATO.
Medan de europeiska ledarna i NATO diskuterar vad att göra går amerikanska förband omedelbart till anfall mot Warszawapaktens förband, vilket räddar Berlin från belägring. Canada och Storbritannien följer USA:s exempel medan Danmark och Holland väljer att stå utanför kriget men kvarstår som medlemmar i NATO. Frankrike, Belgien, Italien och Grekland lämnar NATO i protest.

Vid årets slut står frontlinjen ungefär vid gränsen mellan polen och tyskland med trupper från Tyskland, Canada, USA och Storbritannien på ena västsidan. På östsidan står trupp från Polen, Sovjet och Tjeckien.

En gränsincident mellan Ungern (del i Warszawapakten) och Rumänien leder till krigsförklaringar mellan staterna. Detta leder till att Warszawapaktens länder förklarar Rumänien krig och snart anfaller Bulgariska samt Sovjetiska trupper tillsammans med de Ungerska.
Detta leder till att Rumänien söker hjälp från NATO men innan de hinner svara anfaller Ukraina och Serbien till stöd för Rumänien. Detta leder till att Nato erbjuder Ukraina och Rumänien medlemskap i NATO, vilket accepteras.
Detta leder i sin tur till att Turkiet (NATO-medlem) anfaller Bulgarien och har stora initiala framgångar.

Östfronten har stagnerat till en front där sovjet försvarar sig mot till synes outtröttliga kinesiska anfall. Situationen blir allt med ohållbar för de sovjetiska styrkorna som inte får de förstärkningar som behövs för att stå emot den kinesiska folkarmén.

Amerikanska specialförband genomför under årets första hälft en stor mängd välplanerade och kordinerade operationer i flera länder i Sydamerika. När stridigheterna i Europa bryter ut avslutas operationerna i all hast med att man eliminerar så många nyckelfigurer man kan på mindre än två veckor. Detta innefattar även korrupta politiker vilket lämnar ett flertal länder i politiskt kaos. Ett kaos som ytterligare förstärks av en snabbt uppblossande maktkamp mellan olika kriminella fraktioner.

Indien uttrycker under året sitt stöd för Sovjetunionen och strax därefter uttalar Pakistan sitt stöd för NATO vilket är början på ännu ett krig mellan de båda nationerna.


1997
Sovjetunionen har nu fullständigt ställt om sin industriproduktion för krig vilket ger landet en enorm produktion av krigsmateriel.

En sovjetisk invasion som föregås av omfattande luftlandsättningar stoppas tack vare Royal commandos och USMC som kommer till undsättning. Sovjetiska markoffensiven har helt undvikit finskt territorium, någonting som Natos motanfall i syfte att inringa ishavsflottan inte gör. Trotts norska varningar väljer Brittiska och Amerikanska att passera genom norra finland vilket finnarna motsätter sig. Nato tvingas avbryta sin offensiv och drar sig tillbaka till norskt territorium.

Antigrekiska upplopp på Cypern som kräver hårt ingripande för att inte urarta leder till att Turkiet invaderar ön. Detta leder till att Grekland förklarar Turkiet krig och anfaller både på Cypern och på fastlandet. Grekland förklarar Egeiska havet som krigszon och varnar Turkiets allierade (Nato) från att färdas i dessa vatten.

Frankrike och Belgien ingår en försvarsallians och någon vecka senare ingår Italien och Grekland i en likadan allians. Ytterligare någon månad senare offentliggör Spanien och Portugal att man ingått en försvarsallians samtidigt som man anser sig neutrala.

En tre veckor långt sjöslag står i Norska havet i linjen mellan Grönland, Island och Norge. Det är en pyrrusseger där ca 80 % av röda ishavsflottan sänks medan Natoflottan klarar sig något bättre. Sovjetiska konvojbrytare kommer dock igenom till Atlanten och det tar månader innan de har jagats ner till priset av omfattande konvojförluster.
Därefter sänks större delen av den kvarvarande Natoflottan i ett försök att inta kolahalvön då man kraftigt underskattat räckvidd och effekt på det kustbaserade missilförsvaret.

Natos offensiv i östlig riktning går stadigt framåt och vid sommarens början har man trängt in i Vitryskt mark.
Samtidigt är fronten i Rumänien vacklande och vid sommarens början faller den samman, vilket gör att Bulgarien kan vända hela sin armé mot Turkiet, som är hårt ansatt på sin andra front av Grekland.

Nato skickar en undsättningskonvoj mot Turkiet men den sänks av en liten men effektiv grekisk flotta. Nato svarar med att bomba grekiska hamnar och militära installationer, vilket i sin tur leder till att Grekland och Italien förklarar Nato krig.

På östfronten Påbörjar de sovjetiska trupperna en reträtt längs hela fronten och Kina följer upp med alla tillgängliga förband. Utan förvarning bombar Sovjet med kärnvapen mot kinesiska förband längs vägar och i befolkningscentrum. Hela den kinesiska militärmakten samt alla större städer i norra kina utplånas på ett dygn, förlusterna i människoliv räknas i miljoner.
Det kinesiska svaret mot sovjetisk trupp har begränsad effekt då de är väl förberedda och utspridda. Kina svarar även med strategiska kärnvapen men det sovjetiska missilförsvaret gör den kinesiska vedergällningen nästan verkningslös.
Därefter genomför sovjet begränsade strategiska kärnvapenanfall mot energi-, kommunikation och transportcentra i södra Kina, vilket leder till en kollaps av det kinesiska samhället.

På västfronten använder Sovjet taktiska kärnvapen samma dag som de används på östfronten, vilket sammanfaller med att tyska förband passerat gränsen till ryssland. Nato svarar med ett kärnvapen för varje som Sovjet använder.

När trupper från östfronten på senhösten anländer till västfronten börjar fronten pressas tillbaka mot väst. När kärnvapen sätts in mot Rumänien och Turkiet faller deras försvar samman och Warszawatrupper frigörs för offensiver mot Ukraina och Natoförbanden i Polen. Snart tvingas Natotrupperna retirera allt snabbare och man börjar använda kärnvapenattacker på djupet mot kommunikationscentrum och knutpunkter för vägnäten i hopp om att sakta ner paktens offensiv. Sovjet svarar genom att bomba industriella centrum i tyskland med strategiska kärnvapen.

Detta är starten på vad som kommer att kallas som svarta oktober, då både Nato och Sovjet sakta och missil för missil passerar gränsen för kärnvapenutplåning. Båda sidor är rädda för en fullskalig vedergällning med när oktober månad är över har man avlossat de mesta av sina strategiska kärnvapen, de kvarvarande kärnvapnen skjuts av sporadiskt och utan egentlig mening under november månad. I efterhand är väldigt många insatta i hemlighet glada för att nästan alla fartygsbaserade kärnvapen på båda sidor sänkts innan kärnvapen började användas.

Kriget mellan Pakistan och Indien leder till kärnvapenutväxling som inleds av Pakistan. Man siktar in sig på industriella centrum samt indiska kärnvapenförsvaret. Indien svarar med alla kärnvapen man har kvar, vilket är fullt tillräckligt för att de båda ländernas möjlighet att försörja sin befolkning eller föra krig är tillintetgjorda. Lejonparten av den Indiska flottan sänks i kärnvapenattacken då den till större delen låg i hamn.

Även om Afrika träffas av väldigt få kärnvapen faller hela kontinentens infrastruktur samman under året. Endast ett hårt ansatt Sydafrika behåller en fungerande stadsapparat och för första gången ser man vita och svart samarbeta sida vid sida utan motsättningar.

Mellanamerikas oljekällor träffas av kärnvapen men Sydamerika klarar sig tämligen bra och har bara inbördeskrig och allmänt tumult att hantera.

Japan blir kraftfullt bombat och Tokyo blir mer eller mindre utplånat, vilket lämnar landet i totalt kaos.


1998
Vintern är extremt kall vilket medför att alla döda kroppar inte orsakar sjukdomar förrän när de tinar till våren. Kolera, Tyfus och pest sprider sig snabbt bland den svältande befolkningen och skördar katastrofala förluster bland den civila befolkningen. Vid årets början hade de industriella länderna tagit ca 15 % förluster bland civilbefolkningen, när sjukdomsutbrotten dragit förbi är dödssiffrorna bland civila runt 50 % i samtliga drabbade länder.

Frankrike och Belgien, som träffats lättast av kärnvapenutväxlingen börjar översvämmas av flyktingar och stänger därför sina gränser. I syfte att ha lättförsvarade gränser tar man området fram Rehn, vilket görs utan motstånd av befolkningen i området då Frankrike fortfarande har en fungerande regering, någonting man inte kan säga om något av de krigförande parternas länder. En skyddszon på 2 km utlyses runt franska gränsen där man förbehåller sig rätten att skjuta för att döda. Efter en mycket blodig vår ligger zonen öde och utan mänsklig närvaro.

Initialt är samtliga militära förband paralyserade av materielbrist, personalbrist och ren konfusion över vad som hänt och hade det funnits fungerande regeringar hade nog en fred kunnat förhandlas fram. Istället tar den militära träningen över och man börjar så snart man kan ta i tu med de senaste order man fick.
Detta leder till ett förvirrat och okordinerat agerande av flera divisioner. Vilket i sin tur leder till att man i vissa områden genomför truppförflytningar och anfall helt utan högre mening. Mot slutet av året stabiliseras något av en frontlinje som sträcker sig mellan Stuttgart-Frankfurt-Hamburg. Stora fickor av Natoförband är inringade kring industriella komplex när förbanden går i vinterbivack.

På Balkan sker under året febrilt krigande och gränser skiftar om vart annat. Turkiet faller samman helt och upphör att existera mer än som en del av kartan längst i öster.

När USA:s södra gränser anhopas av flyktingar skickar man armén för att skydda gränserna vilket slutar med att man skjuter ner stora grupper av flyktingar. Mexikanska militären går då på offensiven för att skydda mexikanska liv vilket leder till et krig mellan USA och Mexiko. När fronten stabiliserar sig har Mexico ockuperat ca 2/3 av Texas samt södra hälften av Kalifornien.


1999
I USA sker en delning av landet. En civil President väljs och en regering tillsätts men med mycket bristande representation från folket i stort och utan allmänna val. Denna regering kallas i folkmun för Civgov.
Försvarsledningens chef anser att det fortfarande råder undantagstillstånd och kommer att göra så till dess att man kan hålla riktiga val. Denna regering kallas i folkmun för Milgov.
Trupper i landet fördelar sin lojalitet ungefär lika fördelat mellan de olika regeringarna. CIA ställer sig på Civgovs sida medan NSA ställer sig på Milgovs sida.
Båda regeringarna skickar trupper och förnödenheter i form av ammunition och lätta fordon till trupperna i Europa men är av så liten skala att det egentligen inte spelar någon roll.

Året ser väldigt lite stridigheter då de flesta förband slår sig ner i området de spenderat vinter på. Man hjälper lokalbefolkningen med skördar, använder maskinverkstäder till att reparera sin materiel mm. En mindre Natooffensiv i början på året knyter kontakten med de inringade förbanden i sydöstra tyskland.
Det är vanligt att man rekryterar tidigare fångar in i det egna förbandet för att fylla upp vakanser.

Marodörer i form av militära förband blir allt vanligare och inte sällan struntar man i vilken nationalitet det är på sina offer.

2000
Vid början av året kommer order som innebär att 3:e Tyska Armén tillsammans med 11:e Amerikanska Kåren skall genomföra en offensiv in i polen. Då den Amerikanska kåren är mindre bunden till sitt grupperingsområde, med tanke på skörd osv., får den gå i täten för hela offensiven.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Heavy skrivet maj 06, 2009, 21.16
Jag undrar lite stilla hur ofta det kommer vara speltillfällen för varje grupp samt hur stora grupperna är tänkta att vara.. Är klart intresserad bara det passar in med mitt schema med barn osv.. Kan inte dyka upp den 16:e just pga dom små, men en karaktär ska väl gå att svänga ihop ganska så snabbt vid tillfälle..
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 06, 2009, 22.24
Kampanjen är tänkt för en grupp och är just nu full. Skulle det bli avhopp vet jag att du är intresserad Heavy.

Hake, Anders och kanske Erik kommer göra karaktär hemma hos mig på lördag kl 14.00. Är det fler som vill göra karaktär då går det bra.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: pannan skrivet maj 06, 2009, 23.43
Är också intresserad vid ytterligare eventuella avhopp.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 07, 2009, 21.24
Halloj

Jag tänkte inleda en liten diskussion om vilka roller och kompetenser vi kan tänkas behöva under kampanjen.

Som ni säkert förstår så har världen i stort sett kollapsat så vår grupp kommer att få klara sig med våra egna resurser. Avancerad utrustning som helikoptrar och flyg är numera väldigt sällsynt. Bränslebristen gör att stridsvagnar inte heller är speciellt praktiska (annat än som stationära befästningar).

Förutom "lean-mean combatcocks" tror jag att vi kommer att behöva följande kunskaper till en ganska hög nivå (i fallande behovsordning):
- läkare (minst två, om någon skjuter läkaren)
- mekaniker
- elektriker
- kemist
- sprängämnen
- båtkunskap (många floder är farbara)
- jägare/överlevnadskunskap

Tänk på att det har varit globalt krig och många har blivit inkallade, man kan lätt ha haft en civil karriär innan den militära.

Lite bra info:
http://en.wikipedia.org/wiki/US_5th_Infantry_Division
http://en.wikipedia.org/wiki/Military_ranks#Modern_ranks

Over and out

/Erik
Titel: Re: Kompetenser
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 09, 2009, 02.21
Heja flottan!

Personligen är jag litet inne på att bygga en prickskytt från SEAL Team 4 (så armétomtarna får en flottist att häckla ;) ). Om någon är sugen på att multiclassa så är SEAL corpsmen (http://www.brooksidepress.org/Products/OperationalMedicine/DATA/operationalmed/SpecialOperations/NavySEALS.htm) ganska dugliga sjukvårdare/vapenplattformer. Då täcker man läkarrollen OCH dräparrollen. Det är i ett avseende munchkinismo på hög nivå, men det öppnar för en liten bakgrundsidé om tidigare tjänstgöring som jag gärna utvecklar med någon av er övriga (involverar dock lindrigare skador från kampanjstarten).


/böset
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 09, 2009, 02.37
Jag hade tänkt mig en greasemonkey av rang. För de som inte läst Twilight innan så innebär det en mekaniker. Båtar, bilar, häst och vagn etc... allt kör och fixar Beau-Bob Steele.

Här är hans bästisar förresten.

http://www.3rednecktenors.com/index.htm

Och detta känns han igen på.

1. Your idea of a traffic jam is ten cars waiting to pass a tractor on the highway.

2. "Vacation" means going to the family reunion.

3. You've seen all the biggest bands ten years after they were popular.

4. You measure distance in minutes.

5. You know several people who have hit a deer.

6. Your school classes were canceled because of cold.

7. Your school classes were canceled because of heat.

8. You've ever had to switch from "heat" to "A/C" in the same day.

9. You think ethanol makes your truck "run a lot better."

10. Stores don't have bags; they have sacks.

11. You see people wearing bib overalls at funerals.

12. You see a car running in the parking lot at the store with no one in it, no matter what time of the year.

13. You use "fix" as a verb. Example: I am fixing to go to the store.

14. All the festivals across the state are named after a fruit, vegetable, grain, or animal.

15. You install security lights on your house and garage and leave both unlocked.

16. You think of the major four food groups as beef, pork, beer, and Jell-O salad with marshmallows.

17. You carry jumper cables in your car.

18. You know what "cow tipping" and "snipe hunting" are.

19. You only own four spices: salt, pepper, ketchup, and Tabasco.

20. You think everyone from a bigger city has an accent.

21. You think sexy lingerie is a tee shirt and boxer shorts.

22. You think that deer season is a national holiday.

23. You find 90 degrees F "a little warm."

24. You know all 4 seasons: Almost summer, Summer, Still summer, and Christmas.

25. There is a Dairy Queen in every town with a population of 1000 or more.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Martin Larsson skrivet maj 09, 2009, 17.17
Citat från: "Gobbos Spider"Här är hans bästisar förresten.

http://www.3rednecktenors.com/index.htm

:lol: Var fan hittar du allt junk stefan? :lol:

Thats how the Curnel kind of saw us, an decided that he could make alot of money on us.
He just came from nowhere too, I dunno, he werent at the trailerpark before that. I dunno where he came from?
He came from stage right!
Oh thats right :lol:

Its easier for me to preform infront of a crowd if I just pretend theyre all Roosters...you know...
Naked Roosters?
Naked Roosters :lol:

*couldnt help it, back to topic*
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 10, 2009, 20.34
Vilka gjorde karaktärer i helgen och vad blev det för några?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 11, 2009, 02.25
I lördags skapades Bataljonsstabens Underättelsechef (UndC), Kapten William Bensson (Erik Norén). Dessutom skapades de två S.E.A.L.-soldaterna som blev anslutna till bataljonen förra hösten strax före vinterbivacken.
Löjtnant XX (Mattias Hake) och Sergeant (Petty officer 3 class) Joseph Lieberman (Anders Bergström), vilka har fungerat som Kn Williams stab-/span-/prickskytteenhet.

/F  8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 11, 2009, 20.00
Cletus Foreaux skapades idag. En mekaniker och förare av rang. Samtidigt föddes Missus XX med färdigheter i kreativt materialanskaffande samt kunskap om stora kanoner.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 12, 2009, 20.14
Då det bara är Flyckt, Tobbe och Nisse som skall göra karaktärer på lördag tycker jag att det är bättre vi sitter hemma hos mig.

Jag kommer dessutom jobba natten till lördag så starttid blir kl 15.00 så att jag hinner sova  ordentligt.

Skulle Andreas mot förmodan kunna på lördag är det naturligtvis ok det med.



Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 13, 2009, 16.22
Nisse har gjort karaktär idag. Plutonssergeant XX med lång erfarenhet av stridsfordonsstrid.

Kvarvarande karaktärer som skapas kommer att ha tilldelats 2 plut/C-komp och har en M2A2 Bradley som sitt fordon.


Andreas gör karaktär på fredag och Tobbe & Flyckt på lördag kl 15.00. Nisse dyker upp på lördag för att vara med och fixa utrustning.

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 13, 2009, 20.28
Platoon Sergeant Anthony "Tony" Fletcher reporting for duty...

----------------------------------------
5 Inf Div / 2 Brig / 1 Bat - 61 Mech Inf Reg/ C Comp / 2 Plut
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 14, 2009, 01.08
När ska vi spela då?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 14, 2009, 03.16
En bra början är att alla gör karaktär först.  :wink:

Jag har ännu inte fått mitt sommarschema så jag har ingen aning om hur jag jobbar.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 14, 2009, 14.23
Har du möjlighet att maila (eller pm'a) över listan över vad min karaktär gjort när (årtalen) så ska jag börja fila på en bakgrund?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 14, 2009, 15.35
Har räknat efter och insett att Erik, Anders och Hake har 15 poäng (som konverteras till 5% per poäng  :wink: ) kvar att sätta ut.

Kanske kommer världens näst bäste prickskytt att vara världens bästa?!!???

Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 14, 2009, 16.51
Gött, kan nog behövas

Bra sida med massor av bilder på amerikanska soldater:
http://www.walbtv.com/bravest1.htm
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 14, 2009, 22.15
En liten tanke. De som har $ över kan alltid köpa bränsle och andra nyttosaker att lägga på min o Tamaras lastbil.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 15, 2009, 01.49
Tack för erbjudan men vi har en egen humvee att fylla.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 15, 2009, 07.37
Köper alla smågrupper det som endast de behöver eller ska vi försöka lägga lite på gemensam utrustning som generator, kyl, frys, destilleringsapparat, en extra vagn bakom något av fordonen, en extra 1000l tank för sprit?  eller något annat nyttigt som fältkök
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 15, 2009, 12.08
Det beror ju lite på hur samordnade vi kan vara. Är vi alla delar av samma kompani eller bataljon så kan vi ju köpa gemensamt men annars blir det ju svårt lite svårt att förklara varför vi har ett kylskåp ihop.

Jag har gjort en liten lista med förslag på utrustning för vår lilla 3-manna grupp men ingenting är spikat.

En sak som jag tror att vi gemensamt måste tänka över är fordons och bränslesituationen. Våran Hummer drar runt 25 liter alkohol i timmen och vi kan producera 5 liter per dag i bivack (med en liten destilleringsapparat). Det innebär typ en resdag per månad. En Bradley drar runt 200 liter per timme.

Med andra ord så behöver vi diskutera fram en lösning där våra fordon är en tillgång och inte ett hinder.

Det är ju lite upp till Ewers hur samordnade vi får vara?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 15, 2009, 15.10
Som jag förstått det så tillhör vi samma kompani. Erik i staben och dina två prickskyttar. Stefan och Tamara i trossen. Vi övriga i 2plut.

Borde gå att vara ganska så samordnade då.

Vi kommer nog iaf att behöva en stor destillator och en extra tank för att fylla på om tillfälle ges.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 15, 2009, 15.44
Gött, då kan vi ju samordna oss ganska friskt.

Har du kollat vad en stor destillator väger. 83 ton!!! Den kräver 3 ton trämaterial per dag i drift. Jag tror inte att det funkar för oss.

Däremot skulle det kunna funka med en mellanstor destilleringsutrustning, den väger "endast" 2 ton och man skulle kunna ha den på ett lastbilsflak. Det skulle helt klart underlätta bränslesituationen lite, men det kommer fortfarande att bli besvärligt. Lastbilen som destillatorn står på sörplar i sig destillatorns dagsförbrukning på under en timme.

Hörde rykten om att vi hade en M2 Bradley i gänget, stämmer det? Den drar så mycket soppa så det är i stort sett omöjligt att flytta den. Ska vi ha ett stridsfordon så bör det ha hjul (LAV-25) och inte larvband.

Vilka fordon har vi tillgång till?
Vår grupp har som sagt en HMMWV i spaningsutförande.
Det finns en lastbil, vilken sort?

En princip som jag tycker att vi har när det gäller bränsleförbrukning är att vi alltid ska en full tank över i varje fordon. Detta för att kunna förflytta oss snabbt om skiten träffar fläkten. Vi bör alltså ha rejält med extra bränsle innan vi gör en förflyttning.

Vad behöver vi för gemensam utrustning?
Generator?
Tält?
Sjukvårdsprylar?
Verktyg?
Tunga vapen?

/Erik
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 15, 2009, 15.46
En BMP-3 är ganska sexig också...
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 15, 2009, 22.54
Idag fick Platoon Sergeant Anthony "Tony" Fletcher sin förare till deras M2A2 Bradley skapad. Menige XX som nog är en av de mest överutbildade meniga i kriget.

Civilingenjör i elektronik, PhD i Ryska samt 4:e dan svart bälte i Shin Fui Kung Fu. Fräcsh från "Stateside" och en av vårens förstärkningar.

Ni har en av Bataljonsstabens Hummers (UndC Batstab+Prickskytteteam SEAL), 2,5 ton lastbil (C-komp repgrupp) samt en M2A2 Bradley (PlutC-vagnen ur 2 plut).

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 15, 2009, 23.57
Vi köpte en medelstor destillator och en mindre generator. Dessutom har vi näst intill alla verktygsset. Dock ej demokit eller excavation kit. Vi saknar ytterligare ett kit som jag inte minns nu. Har inget släp på lastbilen heller.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 15, 2009, 23.59
Citat från: "Ewers"Har räknat efter och insett att Erik, Anders och Hake har 15 poäng (som konverteras till 5% per poäng  :wink: ) kvar att sätta ut.

Kanske kommer världens näst bäste prickskytt att vara världens bästa?!!???

Kram /F


OMG! Kan du skicka en spec på mina skills? :)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 16, 2009, 07.54
"Good luck with  that Bradley, boys. See you in Paris!"
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 16, 2009, 08.56
Jag har köpt ett tracked vehicle kit och ett excavation kit. Har tom för mig att jag köpte electronics repair kit.

Nya inköp:
Construction tools, 1 tons tank m släp till lastbilen, vattenpump m filter samt lite annat smått och gott till Bradleyn
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 16, 2009, 20.17
Då var alla karaktärer klara!

Mj XX, Afroamerikansk bataljonskirurg med förflutet i Special Forces (Torbjörn)

Sergeant XX, En ung spanskättad skytt (och sjukvårdare) i M2A2 Bradley.

Därmed är det full besättning i Bradleyn och kirurgen kan frossa i att ha hela lastutrymmet för sig själv.

Så fort jag får mitt sommarschema kommer jag lägga upp datum. Förhoppningen är att vi skall kunna spela en gång under sommaren.
Målet är att alla skall kunna vara med första spelningen.

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 17, 2009, 18.59
Jag behöver träffas och
A) Placera ut kvarvarande 15 poäng (typ Ewers)
B) Placera ut mina $5.000 (typ, någon som har regelboken)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 17, 2009, 22.24
Tycker att Anders kommer hem till mig och fixar det över en kopp kaffe någon kväll framöver.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 18, 2009, 11.15
Ewers: Ikväll (måndag) blir kanonbra. Jag hojtar på din mobil ogg.

Övriga (angående fordonsparken kontra bränsletillgången):
"Det enda vi vet om Timmen T, dag 1, är att vi ingenting vet. Och att ni inte vill ha med er mer smink än ni orkar bära. Så antingen skär ni ner på sminket eller så ser ni till att lägga litet mer kött på benen, sillmjölke! Ta iii! Den enda lätta dagen är igår! Ta iiii, sa jag! Ta iiiii, för helvete, annars tar jag er om ombord och då får ni åka båt till arméns rekryteringskontor! Smink, två, trrree, ni äääälskar att simma!" - PO2 Lieberman minns Hell Week

A) Samla ved 29 dagar, åka ståndsmässigt en dag
B) Marschera 30 dagar (och hamna lika långt, kanske mer).

Båda alternativen, som jag saken, ger lika goda förutsättningar för friskvård. :)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 18, 2009, 12.44
Hej!

Skulle vilja att ni alla angav era karaktärers favoritmusik. Har tänkt att göra ett soundtrack till kampanjen och skulle behöva ca 20-30 låtar från varje karaktär. Har man inte så bra koll kan man uttrycka sig i termer som "det som spelas på radion", "country" eller liknande.
Tänk dock på att det inte lanserats speciellt mycket musik sedan 97.

Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet maj 18, 2009, 13.00
Citat från: "Ewers"Hej!
Skulle vilja att ni alla angav era karaktärers favoritmusik.

http://www.youtube.com/watch?v=f2-zzmCmMVI
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 19, 2009, 16.27
Har nu fått mitt schema för sommaren och följande datum är möjliga för en första spelning (och kanske en andra).

Första spelningen kommer i mångt och mycket bli karaktärspresentation (vilket förkortas avsevärt om ni postar en beskrivning av er karaktär+bild på denna tråden  :wink: ), regelgenomgång och beskrivning av händelserna fram till spelstart. Förhoppningsvis kommer vi även komma igång med en stunds rollspelande.

29/5
30/5
31/5

5/6
6/6
7/6

12/6
13/6
14/6


17/7
18/7
19/7

24/7
25/7
26/7

/F
8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 19, 2009, 17.15
Kort genomgång av en standardiserad militär organisation och tillhörande grader.

Section (Halvgrupp/omgång) 4 soldater
Private (Menig soldat)
Private first class (menig med specialistutbildning)
Corporal (Korpral)


Squad (Grupp) 2xSection=8 soldater
Sergeant (Sergeant)
Staff Sergeant (Sergeant)

Platoon (pluton) 3xSquad=24 soldater + Stab (1 officer+sergeant)
Sergeant First Class (Ställföreträdande Plutonchef, underbefäl)
2nd Lieutenant (Fänrik, Plutonchef och officer)
1st Lieutenant (Löjtnant, Plutonchef och officer)

Company (Kompani) 4xPlatoon= 100 soldater (3 stridande+1 underhåll)
Company First Sergeant (Kompaniadjutant/stf kompC, underbefäl)
Captain (Kapten, officer & kompanichef)
Major (Major, officer) Endast i undantagsfall kompanichef, oftast stabsmedlem i bataljonstaber och högre staber).

Batalion (Bataljon) 5xCompany=500 soldater (3 stridande, 1 underhåll, 1 tunga vapen)
Sergeant Major (Bataljonsadjutant, underofficer)
Major (Major, officer och ställföreträdande bataljonchef)
Lieutenant Colonel (Övertelöjtnant, officer och Bataljonchef)

Bataljonen har en stab med ca fem officerare + soldater. Vanliga stabsofficersbefattningar är Underhålls-, Underättelse-, Artelleri-, Stridsledningsofficer.

Brigade (Brigad) 3-5xBatalion=3-5000 soldater
Command Sergeant Major (Brigadadjutant, underofficer)
Colonel (överste, Officer och brigadchef)

Brigader kan se väldigt olika ut beroende på vilka bataljoner som ingår. Har normalt några stridande bataljoner samt en underhållsbataljon. Brigaden kan även ha fristående kompanier underställd sig så som pionjärer, luftvärn mm.

Division (Division) 3 Brigader=10.000-15.000 soldater
Major General (Generalmajor, Officer och divisionschef)

Divisionsstaben är stor och varje tjänstegren (underättelser, underhåll, indirekt eld osv) har en egen liten stabsgrupp. Divisionsstaben är alltså lika stor som ett stridande kompani och är mycket officerstät.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet maj 20, 2009, 10.36
29/5
30/5
31/5

5/6
6/6
7/6

12/6 (carlsson)
13/6 (carlsson)
14/6


17/7 carlsson
18/7 carlsson
19/7 carlsson

24/7 carlsson
25/7 carlsson
26/7
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 20, 2009, 16.28
29/5 Stefan
30/5
31/5

5/6 Stefan
6/6 Stefan
7/6 Stefan

12/6 (carlsson)
13/6 (carlsson)
14/6


17/7 carlsson Stefan
18/7 carlsson Stefan
19/7 carlsson Stefan

24/7 carlsson Stefan
25/7 carlsson Stefan
26/7
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 20, 2009, 19.08
29/5 Stefan, Niklas
30/5
31/5

5/6 Stefan, Niklas
6/6 Stefan
7/6 Stefan

12/6 (carlsson),
13/6 (carlsson)
14/6


17/7 carlsson Stefan, Niklas
18/7 carlsson Stefan
19/7 carlsson Stefan

24/7 carlsson Stefan, Niklas
25/7 carlsson Stefan
26/7
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 20, 2009, 23.52
29/5 Stefan, Niklas
30/5
31/5 Erik

5/6 Stefan, Niklas, Erik
6/6 Stefan, Erik
7/6 Stefan, Erik

12/6 (carlsson), Erik
13/6 (carlsson), Erik
14/6 Erik


17/7 carlsson Stefan, Niklas
18/7 carlsson Stefan
19/7 carlsson Stefan

24/7 carlsson Stefan, Niklas, Erik
25/7 carlsson Stefan, Erik
26/7 Erik
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: hake skrivet maj 21, 2009, 14.56
29/5 Stefan, Niklas
30/5
31/5 Erik

5/6 Stefan, Niklas, Erik
6/6 Stefan, Erik
7/6 Stefan, Erik, hake

12/6 (carlsson), Erik, hake
13/6 (carlsson), Erik, hake
14/6 Erik, hake


17/7 carlsson Stefan, Niklas, hake
18/7 carlsson Stefan, hake
19/7 carlsson Stefan, hake

24/7 carlsson Stefan, Niklas, Erik, hake
25/7 carlsson Stefan, Erik, hake
26/7 Erik, hake
_________________
"My center is giving away, my right is pushed back, situation excellent, I am attacking."
Marshal Ferdinand Foch in message to HQ, Marne 1914
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet maj 22, 2009, 02.54
29/5 Stefan, Niklas
30/5
31/5 Erik

5/6 Stefan, Niklas, Erik , Flyckt
6/6 Stefan, Erik , Flyckt
7/6 Stefan, Erik, hake , Flyckt

12/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt
13/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt
14/6 Erik, hake , Flyckt


17/7 carlsson Stefan, Niklas, hake , Flyckt
18/7 carlsson Stefan, hake
19/7 carlsson Stefan, hake , Flyckt

24/7 carlsson Stefan, Niklas, Erik, hake , Flyckt
25/7 carlsson Stefan, Erik, hake , Flyckt
26/7 Erik, hake , Flyckt
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet maj 22, 2009, 14.36
29/5 Stefan, Niklas
30/5
31/5 Erik

5/6 Stefan, Niklas, Erik , Flyckt, Tamara
6/6 Stefan, Erik , Flyckt
7/6 Stefan, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00

12/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt, Tamara
13/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt , Tamara efter 16:00
14/6 Erik, hake , Flyckt


17/7 carlsson Stefan, Niklas, hake , Flyckt, Tamara
18/7 carlsson Stefan, hake
19/7 carlsson Stefan, hake , Flyckt

24/7 carlsson Stefan, Niklas, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00
25/7 carlsson Stefan, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00
26/7 Erik, hake , Flyckt

_________________
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet maj 22, 2009, 14.53
Irish Punk Rock - Bäst

http://www.youtube.com/watch?v=x-64CaD8GXw



Ac /DC -
Rolling Stones
Smashing Pumpkins
Queen

Everything That Rocks!!!!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Robin skrivet maj 22, 2009, 15.57
Bra musiksmak där Tamara. Kapar er tråd med finfin artikel.

Om jag hade vart med hade jag lätt haft rosa boxers och flipflops på mig 24/7!


http://www.reuters.com/article/asiaCrisis/idUSN21294974





(http://www.timesonline.co.uk/multimedia/archive/00556/boxer_pano1_556039a.jpg)

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas
/article6290978.ece
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 22, 2009, 17.02
Anders och Tobbe?

Skulle tycka det var bra om vi kunde få till en 7-manna spelning i juni och sedan en spelning (med hela gruppen kanske!) i juli.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet maj 23, 2009, 12.30
Mer musik...

http://www.youtube.com/watch?v=rcEEAjGtAkY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=d47gTUNY86k&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=CjhNWAo6DN8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=28GaKoCuobU  / the number of the beast

http://www.youtube.com/watch?v=ayACsykYOQ0&feature=related

the best scene in the world......

http://www.youtube.com/watch?v=HjrsePge2PM

http://www.youtube.com/watch?v=tK7bktYegm4&feature=related
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet maj 24, 2009, 09.20
29/5 Stefan, Niklas
30/5
31/5 Erik

5/6 Stefan, Niklas, Erik , Flyckt, Tamara
6/6 Stefan, Erik , Flyckt
7/6 Stefan, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00

12/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt, Tamara
13/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt , Tamara efter 16:00, Torbjörn
14/6 Erik, hake , Flyckt


17/7 carlsson Stefan, Niklas, hake , Flyckt, Tamara
18/7 carlsson Stefan, hake
19/7 carlsson Stefan, hake , Flyckt

24/7 carlsson Stefan, Niklas, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00
25/7 carlsson Stefan, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00
26/7 Erik, hake , Flyckt

Jag kan troligtvis också någon gång i juli. Vill dock inte lägga in någon tid innan vi har planerat semestern!

/Torbjörn
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet maj 24, 2009, 10.18
När det gäller musik för Mj Willis Parker är det framförallt soul-disco från 80-talet... Exempelvis:
Howard Johnson "Keeping Love New"
Freddie Hubert feat Jeanie Tracy
Midnight star "Midas Touch"
Millie Jackson

Sen är U2 ett band som håller...

De som vill läsa Mj Willis bakgrund får skicka ett mail till mig:
t_[mitt efternamn][krummelur]hotmail[punkten]com
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet maj 24, 2009, 12.03
Här kommer min karaktärs önske musik

Fly away - Lenny Krawitz
Scar tissue - Red hot chili peppers
The Rooster - Alice in Chains (har jag)
Wrong way, what i got - Sublime (har jag)  
U and me and the bottle makes 3 tonight - Big bad voodoo daddy(har jag)
Driven under - Seether (har jag men släpptes 2000 så den e gränsfall ;))
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 24, 2009, 21.07
29/5 Stefan, Niklas
30/5
31/5 Erik

5/6 Stefan, Niklas, Erik , Flyckt, Tamara
6/6 Stefan, Erik , Flyckt
7/6 Stefan, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00

12/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt, Tamara
13/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt , Tamara efter 16:00, Torbjörn, Niklas
14/6 Erik, hake , Flyckt


17/7 carlsson Stefan, Niklas, hake , Flyckt, Tamara
18/7 carlsson Stefan, hake
19/7 carlsson Stefan, hake , Flyckt

24/7 carlsson Stefan, Niklas, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00
25/7 carlsson Stefan, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00
26/7 Erik, hake , Flyckt
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 24, 2009, 23.02
29/5 Niklas
30/5
31/5 Erik

5/6 Stefan, Niklas, Erik , Flyckt, Tamara
6/6 Stefan, Erik , Flyckt
7/6 Stefan, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00

12/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt, Tamara
13/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt , Tamara efter 16:00, Torbjörn, Niklas
14/6 Erik, hake , Flyckt


17/7 carlsson Stefan, Niklas, hake , Flyckt, Tamara
18/7 carlsson Stefan, hake
19/7 carlsson Stefan, hake , Flyckt

24/7 carlsson Stefan, Niklas, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00
25/7 carlsson Stefan, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00
26/7 Erik, hake , Flyckt
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 25, 2009, 08.52
Hej!

Bokar in lördagen den 13/6 för första spelningen. Till denna spelning vill jag ha fått ett mail med kortfattad bakgrundsinformation samt en bild på er karaktär. Har ni inte min mailadress så meddela detta med ett pm här på forumet.

Lördag den 13/6 kl 13.00 på Armagedon



13/6 (carlsson), Erik, hake , Flyckt , Tamara efter 16:00, Torbjörn, Niklas


Bokar även in fredagen 24/7 för spelning nr 2.
Starttid för denna spelning fastställs under spelning 1

24/7 carlsson Stefan, Niklas, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00
(25/7 carlsson Stefan, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00)

För att undvika att det blir misstag skulle en tydlig bekräftelse på att ni läst och bokat in speldatumet vara bra.

Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 25, 2009, 15.59
check
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet maj 26, 2009, 18.10
OK. Läst och bokat speldatum.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 27, 2009, 13.04
OK

5/6 Stefan, Niklas, Erik , Flyckt, Tamara, Bergström
6/6 Stefan, Erik , Flyckt, Bergström

Helgen 12-14/6 bröllop (dock inte mitt eget). PM:a gärna e-postadress.

17/7 carlsson Stefan, Niklas, hake , Flyckt, Tamara, Bergström
18/7 carlsson Stefan, hake, Bergström
19/7 carlsson Stefan, hake , Flyckt

24/7 carlsson Stefan, Niklas, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00, Bergström efter 17.30
25/7 carlsson Stefan, Erik, hake , Flyckt, Tamara efter 16:00, Bergström
26/7 Erik, hake , Flyckt


Fråga: skulle man kunna använda den här länken (http://www.doodle.com/nrgaeu3f49576nyt) för att sätta datum? Den är både överskådlig och så kan man lämna kommentarer och så undviker man 3 miljarder trådposter?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet maj 27, 2009, 13.33
13/6: Har förstått att det är spelning. Kanske inte kan deltaga som sagt.
24/7: Har förstått att det är spelning. Jag är med.

Anders; Trevlig site du hade hittat där! Håller själv på att bygga en webbaserad spelplanerare för allmänheten (använder den än så länge bara till min egen kampanj), som vi också kan testa när den är klar (eta slutet på sommaren). Problemet med denna enkäten är att det inte finns något "kanske"-val. Det behövs...
Håller med Anders om att forumtrådar med datum är jobbigt, om det finns bättre alternativ.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 27, 2009, 13.48
Bägge spelningarna inbokade.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet maj 27, 2009, 16.39
Hej Fredrik

jag kommer lite senare men har bokat in spelningen.

Hälsning
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 27, 2009, 17.08
Kommer inte 13:e men bokar 24:e
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 27, 2009, 20.57
(http://www.fmft.net/Nigerian%20militia%20marijuana%20gangster%20gangsta%20Kalashnikov%20ak47%201.jpg)


Cletus eller?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: hake skrivet maj 31, 2009, 20.47
båda datumen är bokade. återkomer med bakgrund och musik senare fredrik. har en sista busy vecka framför mig.

//hake
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet maj 31, 2009, 21.33
Jonathan M. Hard
37 år, högutbildad f.d. spion åt CIA.

Musik att ha med på soundtracket:
Klassiskt, företrädesvis:
   JS Bach,The 2 Violin Concertos; Double Concerto; Partita No. 2 in D Minor
   Mozart, Night of the Proms

(http://www.walbtv.com/ServicePix/PhilipSchlesinger.jpg)


4771 9293 7465 0002 9818 882.9 9288 7360 1728-18.
OPERATION HERCULES

BEKRÄFTAR SU AVSER ANFALLA KI MED KÄRNVAPEN.
1997-08-13 TILL 1997-09-30. DATUM EJ STYRKT.

9 9288 7360 1728-18.2
SLUT


* * *

Jonathan sprang så fort han kunde, ner i Moskvas Metro. Han skulle till Ckalovskaja för att åka vidare mot Proletarskaja där hans nödutgång fanns. Han tittade snabbt bakom sig för att se om han var förföljd. Det var svårt att avgöra här nere, i massans kryllande stress.

Det var sista gången han åkte i Metron hann han tänka, innan dörrarna på vagnen gick igen med ett svampigt pysande. Vem som hade listat ut hans rätta identitet skulle han aldrig få reda på, lika säkert som hann aldrig mer skulle kunna spionera i Kreml.

Jonathan ursäktade sig för sina medpassagerare när han trängde sig bak i tåget. Det var viktigt att hamna i sista vagnen av flera anledningar, och alla hade dom med säkerhet att göra; Översikt, möjlighet att hoppa av, och det gav också den snabbaste rutten till tågbytet på Proletarskaja's station.

"Eezveeneetye" (ryska för "ursäkta") sa han på perfekt ryska till en äldre man som ännu inte hade fått sittplats. I samma stund insåg Jonathan att han hade gått i fällan. Den äldre mannen var Konstantin Zemtsov, avdelningschef för fältarbete på KGB. Både bakom och framför sig såg han nu två andra fältagenter, vars uppgift var att hinda honom att fly från scenen.

"Rutin är farligt, Vasily. Eller ska jag kanske säga 'Jonathan'? Du om någon borde väl veta bätte än att alltid ställa dig i samma vagn?" Zemtsov var för rutinerad för att blir träffad av det slag som Jonathan måttade mot struphuvudet, men han var inte beredd på den spark som slog av hans knä i samma sekund. Innan Zemtsov stönande låg på marken var Jonathan redan på väg mot agenten längre bak i vagnen. Denne drog sin Makarov, men i trängseln på vagnen var det omöjligt för honom att få till en ren träff.

Ett skott brann av och en student från Lomonosov-universitetet tog sig skrikande för armen. Sekunden därpå var Jonathan framme vid agenten. Han tog tag i pistolen och vred den uppåt samtidigt som han med högerbenet sparkade honom bakåt. Agenten träffade den bakersta dörren med sån kraft att den gick upp. Samtidigt saktade tåget ner då det snart anlände Proletarskaja. 

Jonathan såg sin chans – medan hans motståndare fortfarande hämtade andan hoppade Jonathan ut på spåret. Den andra agenten hann precis fram för att hinna avlossa några skott, men då var Jonathan redan försvunnen i mörkret...

* * *

Solen höll på att gå ner över Europa. Jonathan satt i säkerhet på den Boeing T-43 som skulle ta honom hem, till USA, efter fyra år som spion i Kreml. I öster lyfte samtidigt 44 stycken Tupolev Tu160 mot sina mål i Kina.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 01, 2009, 03.53
Ruskigt stämningsfullt Andreas. Snyggt Jobbat!

Kom bara ihåg att den lilla bakgrundshistorien som jag kräver skall göra så att du klarar att vara konsekvent i svaren om var du växte upp, närmaste släkt, skolor mm.

Sedan förväntar jag mig att ni broderar ut bakgrundshistorierna efter hand som era karaktärer lär känna varandra.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet juni 01, 2009, 09.35
Citat från: "Ewers"Ruskigt stämningsfullt Andreas. Snyggt Jobbat!

Kom bara ihåg att den lilla bakgrundshistorien som jag kräver skall göra så att du klarar att vara konsekvent i svaren om var du växte upp, närmaste släkt, skolor mm.

Tack för det! :)

Det här är en teaser, för att mina medspelare ska få en liten inblick i vad jag har gjort typ...

Bakgrunden kommer med alla fakta, senast den 13:e. Det är ju bara du som ska veta att att jag *egentligen* är spion åt Sovjet... ;)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 11, 2009, 00.16
Påminner alla om att det kan vara en stor fördel att ha ögnat igenom andra posten på denna tråden före spelningen på lördag, dvs Nedräkningen till Armagedon.

Bakgrund (Kortfattad ) + Bild i mail till mig innan lördag!

fredrikpungtenewerskrumilurteliapunktencom

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 14, 2009, 04.02
Första spelningen klar och ingen verkade ha tråkigt i alla fall.  :shock:

Gruppen hann spela ett helt dygn och lyckades ta sig en bit iväg från katastrofen runt Kalitcz (troligtvis fel stavning). Efter att ha omhändertagit två sovjetiska soldater och dragit ur dem en massa information åkte gruppen iväg mot en misstänkt drivmedelsdepå.

Vid en vägövergång hamnade gruppen i strid med Mekaniserad infanteripluton. Striden var kort, intensiv och lite kaotisk men rollpersonerna gick vinnande ur striden utan skador. Bradleyn rockade hårt.

Sedan bar det vidare mot staden där depån skulle vara. Väl i närheten spanades det resten av dagen (SEAL fick göra sig förtjänta av sin lön) medan fordonsunderhåll sköttes under ledning av Cleatus.

Planering och prat om framtida strider. Beslut om överfall mot drivmedelstransport. SEAL ger sig av på spaningsuppdrag som är lyckat. Klart för avfärd mot överfallsplatsen kl 04.00 på morgonen den 19/7. Spelning slut.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet juni 14, 2009, 08.23
Jäkligt kul var det!!

:)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 15, 2009, 12.57
Har nu startat en tråd för bokning av spelningar.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juni 16, 2009, 13.44
Är det någon som vill ta en kaffe nu i dagarna och briefa litet om upplägget?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 17, 2009, 00.10
Har skickat en fikaförfrågan som svar via sms till världens bästa prickskytt.  :D

Har även lagt ut nya datumförslag för Augusti.

Kram SL/F!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet juni 17, 2009, 08.12
Citat från: "Zebulon"Är det någon som vill ta en kaffe nu i dagarna och briefa litet om upplägget?

Torsdag hos mig? Bjuder på kaffe och musik.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juni 17, 2009, 08.57
Citat från: "Gobbos Spider"
Citat från: "Zebulon"Är det någon som vill ta en kaffe nu i dagarna och briefa litet om upplägget?

Torsdag hos mig? Bjuder på kaffe och musik.


Kommer! Ewers också?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet juni 17, 2009, 11.22
Det var förhoppningen.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 17, 2009, 23.33
Javisst!

Jag kommer gärna till Stefan imorgon torsdag.

Tid?

Sover till ca 15-16...

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet juni 18, 2009, 13.22
Här kommer min karaktärs önske musik igen.

Fly away - Lenny Krawitz
Scar tissue - Red hot chili peppers
The Rooster - Alice in Chains (har jag)
Wrong way, what i got - Sublime (har jag)
U and me and the bottle makes 3 tonight - Big bad voodoo daddy(har jag)
Driven under - Seether (har jag men släpptes 2000 så den e gränsfall )

(har jag) betyder att de kan jag fixa fram om det behövs.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juni 18, 2009, 14.01
Citat från: "Ewers"Javisst!

Jag kommer gärna till Stefan imorgon torsdag.

Tid?

Sover till ca 15-16...

/F


Jobbar hårt för att komma loss före 16.00. Ska hem med bolagsdrickat och pussa på konan innan jag kommer loss på allvar. Runt 17?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juli 16, 2009, 10.08
Fråga: är själva överfallet redan planerats eller blir det en del av speltillfället 24:e?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet juli 16, 2009, 10.48
Det är ganska planerat men om jag känner oss rätt så kommer vi säkert att planera det en gång till.

/Erik
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet juli 16, 2009, 13.14
Brukar lätt bli så i vår umgängeskrets. Dubbelplanering.
Titel: Dioramabygge?
Skrivet av: Zebulon skrivet juli 29, 2009, 09.52
Jag har äntligen hittat en modell av Bradley i skala 1:35. Ska fortsätta jaga 2,5-tonnare med bestyckning. Hummern inget problem att få tag på.

Återstår att bestämma hur dioramat skall se ut i övrigt. Uppställning för övernattning? Stridsförberedelser?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 05, 2009, 12.36
Påminnelsebump angående spelningen söndag 16/8.

Start kl 12.00? (eller är det för tidigt?)

Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet augusti 05, 2009, 13.05
Citat från: "Ewers"Påminnelsebump angående spelningen söndag 16/8.

Start kl 12.00? (eller är det för tidigt?)

Kram /F

check
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet augusti 05, 2009, 15.27
Spelningen söndag 16/8 check check.

Jag röstar för igångsättning kl. 14-15. Typ. Jag kommer att var litet nygift nämligen  :oops:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 06, 2009, 00.42
Nygifta snipers kommer att ha dispens för att komma in i handlingen hur sent denne vill. Vi andra vill dock börja tidigare eftersom det är söndag och vi inte kan hålla på hur sent som helst.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet augusti 06, 2009, 08.54
Åkejdå. Lieberman smyger men dricker inte från vattenpölarna eller EMO-skär sig på skrot.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 06, 2009, 12.19
Jag är på... Redo att se till att någon blir överkörd av mina larvband.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 06, 2009, 18.59
checxk
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet augusti 07, 2009, 10.02
Check
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet augusti 07, 2009, 22.28
Check. 12 funkar för mig.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 15, 2009, 19.42
Ser fram emot att sänka lite ryssar och polacker och en och annan hund eller nåt imorgon. Ses kl 12
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 17, 2009, 13.35
Ställningen efter söndagens spelning blev:
Polen 0
USA 1 överste + 2 bönder

Kortfattad resumé av spelningen.
Ni spanade några timmar mot Chestochowas ruiner från några kilomerers avstånd under förmidagen 20:e. På eftermiddagen begav ni er in mot staden för att ta er upp på höjden där klostret låg, men ganska snart inser ni att det är stor risk för att köra fast fordonen i ruinerna. Ni kamouflerar fordonen och lämnar SEAL-teamet plus Junk för att vakta fordonen medan de övriga efter en mindre dispyt beger sig av mot höjden.

Patrullen når höjden efter att ha skrapat och rivit sig upprepade gånger på allt skrot i ruinerna. Höjden söks av och man finner att höjden nog används av och till som rastplats. Man letar efter grottöppningen och finner den tack vare fladdermössen. Då det är sent och alla är trötta bestäms att man skall vänta till morgonen med att gå ner i grottorna.

Under natten sker en kortare eldstrid med några lömska polska bönder som slutar med att en av dem dör, en av dem skadas allvarligt och två av dem ber om syndernas förlåtelse då de tror att RP skall avrätta dem. RP släpper iväg de överlevande efter någon timma. Resten av natten är lugn.

På morgonen samtalar man om vad som hände under natten och vad som man bör tänka på till nästa gång när "Loverman" ansluter.
Patrullen beger sig ner i underjorden och finner grottor samt katakomber där faror lurar runt varje hörn. Efter ett flertal incidenter med armborstlod, avhuggna huvuden från okända soldater, mineringar samt ras lyckas patrullen nå det innersta rummet. Här görs en klassisk inbrytning med tårgas och först blir inbrytarna tillbakatvingade av fientlig automateld. En andra inbrytning sker efter tårgasen fått verka och en polsk fallskärmsjägaröverste neutraliseras.

Patrullen finner i rummet åtta lik som bundits upp som paradvakter vid pelare, en himla massa bråte där det även finns en massa guldföremål samt en stor tavla av jungfru Maria med Jesusbarnet. Här avslutades spelningen.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 27, 2009, 07.45
Då det bestämdes att andra söndagen i varje månad är speldag för kampanjen ser datumen ut som följande:

Starttid 12.00, sluttid ca 21.00

6/9

11/10

8/11

Då 2:a söndagen i december är luciadagen undrar jag om vi skall flytta till 6/12 istället?

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet augusti 27, 2009, 11.38
Citat från: "Ewers"Då det bestämdes att andra söndagen i varje månad är speldag för kampanjen ser datumen ut som följande:

Starttid 12.00, sluttid ca 21.00

6/9

11/10

8/11

Då 2:a söndagen i december är luciadagen undrar jag om vi skall flytta till 6/12 istället?

Kram /F 8)

6/9 är förvisso första söndagen i september, men jag kan varken eller.
11/10 carlsson
8/11 carlsson
6 eller 13/12 carlsson

/Mr Hard
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 28, 2009, 08.02
Jag är med 6/9
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 28, 2009, 11.30
Jag kan också.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 28, 2009, 15.20
Räknade med andra söndagen men ska kolla om jag kan vara med då istället.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 28, 2009, 15.22
Verkar som om det blir uppföljning styrelsemöte den 6/9
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 30, 2009, 18.08
Vet att det borde ha varit den 13/9, skrev fel helt enkelt.  :oops:

Kort fråga är då om det ställer till problem för Tobbe, Tamara mfl om vi ändrar till 13/9 som det var tänkt från början?

Jag har nämligen lösa planer på att åka bort över helgen 5-7/9.

Har ni som spelare gjort ändringar mm och tycker att det blir jobbigt att ändra bibehåller vi 6/9, annars passar det mig bättre med 13/9.

Kram Från virrig SL som haft tankarna snurrande en tid.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 30, 2009, 22.17
Röstar för 13/9...
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 30, 2009, 23.45
Jag kan också den 13:e
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet augusti 31, 2009, 08.54
6/9 kan inte spela. 13/9 är mycket bättre för min del.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 31, 2009, 11.17
kör i vind.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 31, 2009, 20.13
Då försöker vi igen

Då det bestämdes att andra söndagen i varje månad är speldag för kampanjen ser datumen ut som följande:

Starttid 12.00, sluttid ca 22.00

13/9

11/10

8/11

Då 2:a söndagen i december är luciadagen undrar jag om vi skall flytta till 6/12 istället? Fundera på detta till den 13/9 så pratar vi om det då.

Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 31, 2009, 21.36
Check.

6/12 är pinball-sm tror jag.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet september 06, 2009, 16.59
Ser fram emot söndagen...
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 09, 2009, 11.21
Andreas har meddelat att han inte kommer kunna medverka på söndag. Någon mer som inte kan vara med?

Kram /F :wink:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 30, 2009, 13.34
Påminnelsebump för spelningen 11/10.

Vilken tid är lämplig för start? Senast visade sig 12.00 inte vara så bra...

Någon förutom private Hard som kommer utebli?

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet september 30, 2009, 14.22
1300 brukar vara standard Söndagar.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet oktober 01, 2009, 00.06
13.00 känns mycket bättre. Jag kommer dessutom behöva åka från Göteborg (kan jag måhända åka med dig, Tobbe?) så 12.00 känns väldigt tidigt.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet oktober 02, 2009, 21.03
13 blir bra. Klart att du (Erik) kan åka med från Göteborg. Vi får höras innan och bestämma plats.

/T
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet oktober 06, 2009, 11.06
Så det blir 13? Helt säkert, alltså? Så det inte blir 14... :D
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 06, 2009, 13.28
13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,13:00,
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet oktober 06, 2009, 20.12
Hej

jag kan var med.
Tiden är inte säkert. Vet jag senast lördag.

Hälsning
Glädjer mig också.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet oktober 07, 2009, 08.54
Jag har glömt vilken tid vi ska börja. Är det kl. 13?


Sedan har jag glömt att fråga om vad som hände efter att jag avvek nu senast. Vad hände?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet oktober 08, 2009, 06.02
Klockan 13.00 funkar fint jag kommer
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: KOBOLDKUNGEN skrivet oktober 08, 2009, 14.20
Var det 13 ni skulle spela?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet oktober 08, 2009, 14.50
Citat från: "KOBOLDKUNGEN"Var det 13 ni skulle spela?

Det är ingen som vet det. Lite otydligt faktiskt.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 08, 2009, 15.15
Folk kommer ändå trilla in 1400 och säga att det var väl då vi skulle börja. ;-)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet oktober 10, 2009, 18.27
Citat från: "Nisse"Folk kommer ändå trilla in 1400 och säga att det var väl då vi skulle börja. ;-)

XP-bonus borde vara standard om man är i tid (note to self)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet oktober 13, 2009, 17.28
Ledsen att jag var tvungen att sticka så plötsligt i Söndags. Men det var inget annat att göra. Hoppas att ni hade en fortsatt bra spelning.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet november 04, 2009, 13.26
Hej

Jag kan inte spela nu den 8/11. Skall på dop. Har för övrigt full upp hela månaden. Hoppas på decemberspelningen för min del.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 04, 2009, 13.56
Måste tyvärr också meddela att jag inte kan på söndag. :(
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 04, 2009, 20.33
Påminnelsebump till er övriga om att vi startar kl 13.00 på söndag.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 08, 2009, 21.00
Spelarna som var med idag tyckte att 6/12 var det bästa datumet för december. Tycker ni som inte var med det också?

Geddon har julbord i Börshult denna dag men SL är student och kan inte deltaga av ekonomiska skäl.

Vi kom en hel dag framåt under spelningen men det hände intressanta saker. Viktiga papper, joints och gatuslagsmål...

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet november 09, 2009, 13.04
Citat från: "Allmighty SL"
Vi kom en hel dag framåt under spelningen men det hände intressanta saker. Viktiga papper, joints och gatuslagsmål...

/F 8)


...och Sanity Loss: Cletus valde alltså att inleda morgonen efter krogrundan med att göra vapenkata. Med sin boa constrictor.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 09, 2009, 20.47
Citat från: "Ewers"Spelarna som var med idag tyckte att 6/12 var det bästa datumet för december. Tycker ni som inte var med det också?

Geddon har julbord i Börshult denna dag men SL är student och kan inte deltaga av ekonomiska skäl.

Detta är inbokat sen tidgare. Jag vill dock brasklappa om att vårt nyinflyttade hus kräver sin uppmärksamhet. Om inte, så är jag på! :)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 29, 2009, 22.13
Påminnelsebump till alla spelare.

Söndag 6/12 kl 13.00

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet november 30, 2009, 14.35
Jag dyker upp efter julmiddagen med Geddon.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet december 01, 2009, 06.10
kommer
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet december 01, 2009, 10.05
50% chans att jag kommer. Har ett kök att bygga och vet inte hur mycket det är kvar på söndag...
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet december 01, 2009, 10.33
Kommer.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet december 01, 2009, 14.58
jag kommer också.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet december 01, 2009, 20.19
jag med
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet december 02, 2009, 08.10
Junk är med:-)

Jag älskar slagsmål!!!!!!!!
Försker kommer i tid.
Ser jätte bra ut.
Kan händer att jag behöver kanske kör iväg klockan 16:00 och hämta in alla julmarknadsgrejer...kanske min sambo gör detta för mig.


Hälsning
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet december 05, 2009, 14.03
kommer
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet december 06, 2009, 11.26
Jag är trista killen och måste sticka runt 5-snåret.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 07, 2009, 00.25
Kort resumé:
Prophet har feber, hosta och svullna mandlar. Doktorn ger medicin, sedan sängen. Loverman säger att knark är dåligt.

Cletus och Junk gav sig iväg för att betala för begravningsarbetet. Träffar på fyra ruskiga killar som säger sig jobba för Koko och som vill köpa pappren ni hittat. Tid för vidare förhandling anges till nästa dag.

Folk i övrigt fysar och går på marknaden på fm.

Dexter beger sig ut för att höra sig för om us special forces i staden.

Alla träffas hemma för att gemensamt gå till mötet för försäljning av bensinen. Dexter kommer inte hem i tid och är ej med. Man träffar Lt Lipowitz som säger att han fixat en köpare. Möte kl 20.00 strax utanför muren i ett gammalt garage.

Loverman och Fletch agerar spaning och lägger sig i position någon timme i förväg.

Man åker till platsen med bensinlastbil (Gutierez kör) samt Hummern (Cletus vid ratten, junk vid M2HBn). Vid förhandlingen dyker en rivaliserande part upp och en förvirrad eldstrid bryter ut. Rp dominerar med hjälp av överlägsen eldkraft/eldhastighet. Efter striden kommer man snabbt överens om ett pris och åker åt var sitt håll. Köparen hävdar att de rivaliserande mannarna är "Guz" män.
Cletus gömmer sig på lastbilen och får reda på var dom parkerar den.

Rp samlas hemma och märker efter en stund att de blivit lurade och endast fått en bråkdel av sin betalning. Ilskna hämtar de på ett listigt tillbaka sin lastbil från det lager där den parkerats. Man mutar en ORMO-patrull att bistå dem. (1/2 fat bensin)

Dexter har ännu inte kommit hem.

Lagret tillhörde Mr Rapacki, en rik fabriksägare som bor på samma gata som Rp. Hard luskar reda på att Guz är den mäktigaste bossen i undre världen och Koko är hans högra hand.

Rp besöker Mr Rapacki sent på kvällen och förklarar att de inte bröt sig in i hans lager för att stjäla utan bara ville ha tillbaka vad som var deras. Han lyssnar tålmodigt och erbjuder sig sedan för att köpa bensinen för 60.000. Man bestämmer att träffas på hans kontor nästa dag kl 11.

En man kontaktar Rp när de lämnat mr Rapackis bostad och vill sälja info om KGB. Rp vill kontrollera informationen och viss förhandling sker.

Spelning avslutas kl 23.37 (i spelet) och Rp har planer på att gå till Na Zdrowie för att kontrollera informationen. Dexter är ännu inte hemkommen.

Nästa spelning sker söndag 10/1 kl 13.00

Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 08, 2009, 15.14
Terve!

Hake har nu meddelat att han hoppat av kampanjen. Modernt rollspel i krigssetting var inte riktigt hans grej. Detta innebär att framtiden ser grumlig ut för Dexter, kanske behåller jag honom som Slp i gruppen.

Förvånad över att det inte kommit någon kommentar på resumén. Har ni blivit försoffade... :wink:

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet december 09, 2009, 16.44
Jag har inte hämtat mig från missen..... :D

Wooohoo för lastbilen!
Wooohoo för Guz som har så mycket kanonmat, även om det nog får antas
att klåparna vid verkstadsöverfallet inte var av samma kaliber som
dråparna vid fordonsöverfallet....
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet december 09, 2009, 17.54
Va?!?!?! Är det någon som missat? ;-)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet december 10, 2009, 07.00
MM han skadesköt ju bara en av busarna.............
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet januari 05, 2010, 09.09
Bump 10/1 kl. 1300
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 11, 2010, 00.36
Kort resumé av spelningen:

kl 02.02
Karaktärerna går till Na Zdrawie för att kontrollera om det går att kontakta DIA via barägaren Henryk. Han lovar inget men säger att det kanske kan vara så att karaktärerna kan bli kontaktade nästa kväll. Butch har fått Prophets virus och är sjuk.

kl 03.12
Karaktärerna går hem när baren stänger. Cletus och Junkk är lite på lyran. Man upptäcker att en man bevakar karaktärerna men gör inget åt det. Cletus spontandansar lite break dance på hemvägen.

kl 03.27
Rp kommer hem. Cletus, Junk och Hard går och lägger sig. Butch sover sen tidigare. Övriga genomför vapenvård i väntan på att KGB-informatören kommer åter.

kl 03.52
Informatören kommer för att föra Rp till en plats där han kan peka ut KGBs högkvarter i Krakow. Prophet, Loverman, Fletch och Guttan följer med, Cletus tvingas ha radiojour i sin säng.

kl 04.14
Informatörens bakhåll överaskar alla utom Fletch. I den följande striden dödas 4 fi grundligt, informatören tas tillfånga oskadd och några av Rp skadas lindrigt. Radioanrop på läkarvård får Cleatus att snabbutrycka tillsammans med Junk och den febrige Butch.

kl 04.27
De två grupperna sammanstrålar och Butch förbinder alla skador. Man beslutar sig för att förhöra fången på en avskild plats, varför man beger sig till den övergivna Juridiska Universitetsbyggnaden.

kl 04.43
Rp anländer till universitetsbyggnaden. Guttan och Cletus dyrkar upp källaren för att undersöka om det är en bra plats för förhör. Under tiden tar ett förhör sin start på herrarnas toalett i entréhallen.

kl 04.57
Guttan och Cletus lämnar källaren efter att delvis utforkat den. Fletch, Butch och ffa Prophet genomför intensivt förhör på toaletten. Övriga tar upp bevakningspositioner.

kl 05.11
Rp attakeras kordinerat och massivt av 12 fi i tre grupper. En intensiv och händelserik eldstrid utbryter i universitetsbyggnaden.

kl 05.15
Eldstriden är över och fi har förlorat 8 man. 4 fi flyr. Cletus lyckas snubbla på KGBs högkvarter i källaren samt "majoren". Efter en kort eldstrid flyr "majoren" och efterlämnar sig en snart exploderande ångturbin. Cletus flyr källaren i all hast, varnar de övriga och Rp tar sig diskret tillbaka hem.

kl 05.46
Rp har en kort debriefing om vad som hänt under natten och somnar sedan helt utmattade efter att genomlidit 2-3 intensiva eldstrider under natten.

kl 05.59
Samtliga Rp sover i sina sängar, utom Dexter som inte hörts av sedan i förrgår.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet januari 11, 2010, 09.26
4 från huvudentrén, 4 från källaren/gårdsplanen, 2 i korridoren nord-sydlig riktning, 1 på mg, och Mr Sneak bakom herrtoan. Får det till 4 som kom undan (2 från källaren, MG-skytten och Mr. Sneak).
.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 11, 2010, 17.26
Juden har rätt. Korrigerat nu.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet januari 11, 2010, 18.51
Tack för bra spelningen!  Junk hade skoj och jag med.

Till slut var Junk inte längre på bra humör så är det när tjejer lider under PMS  :lol:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet januari 12, 2010, 17.14
Citat från: "Tamara"Till slut var Junk inte längre på bra humör så är det när tjejer lider under PMS  :lol:

Jag röstar för att vi A-L-L-T-I-D förlägger eldstrider till Junks PMS. Det funkade ju alldeles utmärkt. ^_^
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 13, 2010, 12.26
Är 14/2 nästa speldatum?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 13, 2010, 12.41
Nästa datum 14/2 kl 13.00

Andra söndagen i varje månad.

/F 8)

Ps. tom Karin tyckte det var lite roligt att ni tog KGB-killen till våningen ovan deras hq för att förhöra honom om var det låg Ds
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet januari 13, 2010, 13.01
Ni vet om att 14/2 är alla hjärtans dag.
Alla i en förhållande kommer har det svart att förklara varför man prioritera rollspel.
Jag vill verkligen spela men måste först kolla med min sambo vad han tycker om och om han har planerat någonting.

En helgen senare går inte eller?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 13, 2010, 14.18
Det stämmer och är ju lite dumt...

Vad säger ni om att flytta till lördagen 13/2 i stället?

Det är ju faktiskt en hel del av de medverkande i kampanjen som har en respektive.

OSA snarast

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet januari 13, 2010, 15.39
Citat från: "Ewers"Det stämmer och är ju lite dumt...

Vad säger ni om att flytta till lördagen 13/2 i stället?

Det är ju faktiskt en hel del av de medverkande i kampanjen som har en respektive.

OSA snarast

/F

Lördagen 13/2: carlsson
Söndagen 21/2: carlsson
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet januari 13, 2010, 17.31
Det är iofs alltid svårt att förklara varför man prioriterar rollspel, men just februari kan vara litet lurig såtillvida att vi flyttar och
undantagstillstånd därmed råder. Ber att få återkomma om detta!
____________________________________________________________

2-4 käcka herrar/damer

Appropå flytten så kommer vi under 6/2 att köra prylar och jag vill ta tillfället i akt att sälja in
konceptet "Banankartong", för den som är intresserad av att delta. Ersättning utgår i form av
kaffe, ostamackor, pilsner och flyttgröt.

Operation Banankartong går alltså ut på att köra bohaget från Billdalsgatan till Kellgrensgatan.
Ett team (Billdal) lastar i vid Billdalsgatan, och ett annat team (Kellgren) lossar vid Kellgrensgatan.


Skyttelplanen är inte detaljskriven ännu, men jag uppskattar behovet till 2-4 extra par nävar och
om man är med så är man med så länge man kan och vill.
Skicka ett PM den som vill!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 14, 2010, 15.49
Den 13/2 funkar bättre för mig med.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 14, 2010, 16.51
Fortsätt fyll i listan är ni snälla.

/F

Lördagen 13/2: carlsson, Erik
Söndagen 21/2: carlsson
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet januari 15, 2010, 11.05
Jag hoppas att inte min sambo har planerat någonting. Jag ska fråga honom men annars är jag med!
Toppen.

Lördagen 13/2: carlsson, Erik, Tamara
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet januari 15, 2010, 17.15
blir väl bra............

Lördagen 13/2: carlsson, Erik, Tamara, Flyckt
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet januari 18, 2010, 20.02
Lördagen 13/2: carlsson, Erik, Tamara, Flyckt Stefan
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 19, 2010, 00.24
Fem spelare kan så vi bokar Lördagen 13/2 (Carlsson, Erik, Tamara, Flyckt Stefan).

Starttid kl 13.00 Sluttid:21-22

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet januari 19, 2010, 22.46
Jag kan den 13/2.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet januari 23, 2010, 11.35
Jag tror att jag kommer få jobba lite på detta för att vara med.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet januari 25, 2010, 11.48
För närvarande grymt osäkert om närvaro den 13:e. Fikar vidare!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet januari 25, 2010, 12.27
Brasklapp: Den 13:e krockar troligen med herrmiddag för mig. :(

I vanliga fall är det "först in" som gäller, men i detta fallet är det extremsvårt att påverka dom andra. Inget är spikat än dock, ville bara för(huds)varna.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 08, 2010, 08.56
Eftersom spelningen på lördag just är på en lördag finns optionen att spela lite längre än vad vi brukar på söndagar. Det finna även övernattningsmöjlighet för långväga gäster om de skulle vilja.

Vi bestämmer hur vi gör på lördag men ha det i åtanke.

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet februari 08, 2010, 10.49
Flyttstädar i helgen! :( men också :)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet februari 08, 2010, 13.07
Bekräftar härmed att jag inte kan vara med i helgen. :(
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet februari 08, 2010, 18.23
Jag kommer vara med i helgen men flaggar för att jag kanske drar hem vid 22 eller så
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet februari 08, 2010, 22.58
Bekräftar spelningen på lördag.

/Torbjörn
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet februari 09, 2010, 09.29
Då kanske jag kan samåka med dig, Tobbe?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet februari 15, 2010, 15.52
Hej

tack för spelningen.
Jag tyckde det var kanonrolig. Synd bara att jag kan inte var med nästa gång. När blir nästa spelning i april?

Automatic Junk
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 15, 2010, 22.48
Nästa spelning

Söndag 14/3 kl 13.00

Kram /F 8)

Superkort resumé:

Blev "inventerade" efter nyttiga färdigheter av stadsfullmäktige.
Gick och fixade med kontraktet för försäljning av bensin.
Möte med Koko som ledde till att ni har ett dygn på er att fixa fram pappren.
Fick ett brev med Dexters examensring och hot om stympning om ni inte levererar pappren enligt kommande instruktioner.
Gick till Na Zdrowie och pratade med DIA-kille som vill ha pappren. Stämde träff för senare möte under natten.
Pratade med Sgt Bailey som ville samarbeta med Rp med ett transportjobb, då hans killar tvingats göra stadstjänst.
Möte med DIA och "annan underättelseagent" om att stjäla prototypen som pappren avhandlar från Guz högkvarter.
Nästa morgon kommer nytt brev med instruktioner om leverans.
Rp går mot postkontoret för att snoka i vem som är avsändaren. På vägen stoppar Rp ett blodigt flyktförsök utfört av ett tiotal Robotnicks, samtidigt räddar man två prominenta damer som kommit i kläm.

Spelningen i april: andra söndagen kl 13.00 (preliminärt)

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet februari 16, 2010, 13.49
Woohooo!

Då blir det litet recon by fire mot Guz HK eller? :) Det funkade ju alldeles utmärkt på KGB-cellen (frånsett att vi inte kunde säkra några dokument). :lol:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet mars 11, 2010, 23.18
Ska på barnkalas på söndag, men kommer efter det.

Puss och kram!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 13, 2010, 15.10
Ser fram emot spelningen imorgon. :-)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet mars 13, 2010, 15.23
Det går troll i mitt deltagande. Har blivit jävelsjuk, mår jag som jag gör nu kommer jag inte. Hoppas på förbättring!

:x
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet mars 14, 2010, 22.09
Kort resumé av dagens spelning:

Kontakt togs med Warta (Dowodcas livvaktstyrka) för att kunna överlämna Den Svarta Madonnan i hopp om en fördelaktig/behaglig vinter i Krakow. Man pratade med kaptenen som är chef för styrkan, som i sin tur talade med Dowodca. Därefter överlämnades tavlan.

Under tiden lyckades Loverman få reda på att Bailey och Cutler är samma person. Sedan munhöggs han med en uppkäftig skotte.

Sedan planerade man tillslaget mot Guz Hq och skred sedan till verket på natten.

Spelningen avslutades mitt i rensningen av Guz hq medan kulor och splitter viner genom luften. Det finns alla chanser i världen för alla karaktärer att vara delaktiga i striden nästa spelning om man så vill.


Nästa spelning skulle vara den 11/4 men vi flyttar den 10/4 och blir därmed ett olämpligt datum. Jag har inte fått mitt schema för 18/4 och 25/4 så jag vet inte vilket datum som jag kan spela på. Ha med i minnet att det blir spel antingen 18/4 eller 25/4.


/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet mars 19, 2010, 18.57
Börjar likna ett skämt nu, jag kan inget av datumen.

18/4 är jag på kalas, dessutom är det dagen innan vi åker till Cypern, så då blir det tidigt i säng.
25/4 är vi på väg hem från Cypern.

Men så blir det ju ibland. Eller ofta, beroende på....

:bigsmurf:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet mars 19, 2010, 21.55
Har nu fått mitt schema och den enda söndagen fram till v 18 som jag kan spelleda på är 2/5.

Alltså blir det spelning söndag 2/5 kl. 13.00!

Ibland suger det att vara anställd som sjuksköterska på ett lasarett...

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 20, 2010, 10.20
Och dit är det ju inte långt.  Finns det inget annat datum innan? En lördag kanske vore något?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet april 26, 2010, 06.11
Nä nu är det inte så långt dit! Bit ihop nu Nisse så räddar vi situationen. ;)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet april 27, 2010, 18.22
Jag kommer med stor sannolikhet inte att vara med på spelningen på söndag. Har lite annat som får anses mycket viktigare i helgen men förlitar mig på att ni inte gör något dumt som att retirera. Fram med granaterna och ge de jävlarna.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet april 27, 2010, 18.33
Det finns ingen risk för att SL kommer låta "Pöördiebojj" spelas fegt. Sl kommer sköta din karaktär enligt önskemål och erfarenhet.

Tempo, tryck, hårdhet!

Det kommer vara en händelserik och tempofylld spelning där det rekomenderas att ni har huvudet på skaft. Först ett avslut på en strid, sedan vet man aldrig vad som händer... :roll:

Start kl 13.00 som vanligt.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet april 28, 2010, 21.05
Gott med spelning igen! Vi ses på söndag.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 01, 2010, 14.31
Kan bli så att jag hinner dyka upp en timme eller två innan jag åker till Göteborg imorgon. Behöver åka senast 16. Om det blir av finns det möjlighet att vi kan vara lite effektiva vid spelstart och dra igång direkt? Vill ju gärna ta hand om busarna själv. :-)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet maj 02, 2010, 09.32
Min dag är lite speciell:
- Vi ska äta valborgsmiddag hos Miriams mormor. Detta gör att jag inte kan komma förrän ca 14.
- Jag måste flytta på fem stycken solariebäddar från Miriams före detta firma. Då det har varit problem med detta, och jag möjligen får hjälp idag kanske jag måste lösa det under några timmar.
- Miriam är sjuk, detta gör att hon har det jobbigt att ta hand om Julia själv. Detta innebär att jag möjligen måste avvika.

Således; Jag ska försöka att dyka upp, men kan inte lova något i sittande stund!

:monkey:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 02, 2010, 22.49
Kort resumé:

- Guz HQ rensades och prototypen hittades. Sedan drog Rp  därifrån efter att ha satt huset i brand. Ingen Dexter hittades i huset, inga vittnen lämnades kvar. De som förskansade sig på tredje våning lämnades att brinna inne.

-Möte med de som kidnappat Dexter. Loverman gjorde sin grej och såg till att ett bakhåll utlöstes.

-Loverman tog Bailey/Custer till fånga och Rp förhörde honom.

-Rp fick besök av ORMO-utredaren som ställde kontrollfrågor och lät Rp veta att de ansågs som väl ansedda.

-Rp tog sig till flyktinglägret kring stationen och fritog Dexter. Junk visade hur en macho brud med kulspruta rockar fett.

Spelningen avslutas med Rp nere i källaren på stationen och flera tusen civila flyktingar som tagit skydd från den korta eldstriden.

Nästa spelning blir Söndagen 23/5 kl 13.00 på Geddon.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet maj 03, 2010, 09.25
Trevligt. :)

Den 23/5 är Mors dag. Kanske kan vara värt att tänka på.

Jag och min kära fru (som ju är mor till mitt barn) hade tänkt att hitta på nåt och det är osannolikt att jag kan närvara. :(
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 03, 2010, 18.42
Vi kör trotts att det är mors dag då tillfällena då jag är ledig och Karin jobbar är få. Dessutom är mors dag ett påfund av affärsidkarna för att kunna få ökad försäljning och bör inte uppmuntras lika lite som fars dag.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 03, 2010, 22.36
Jag preliminärbokar denna dag för spelning. Får kolla så datum funkar längre fram när sambon har kommit hem igen.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 08, 2010, 10.38
Jag far till Värmland den 22/5 och är borta två veckor. Kan ej!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 09, 2010, 18.20
Hur kan ni andra?

Kan: Nisse

Kan ej: Andreas, Anders

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet maj 09, 2010, 19.22
Jag vet inte än om jag kan den 23/5.. Återkommer när jag vet.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 10, 2010, 12.20
Jag kan och har skrivit in det i kalendern.

Kan: Nisse, Erik

Kan ej: Andreas, Anders
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet maj 10, 2010, 12.36
Hej

jag kan den 23 maj.

Hälsningar
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 10, 2010, 18.55
Kan: Nisse, Erik, Tamara

Kan ej: Andreas, Anders
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet maj 11, 2010, 23.31
Jag har bokat in det också! Alltså, jag kan 23/5!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 13, 2010, 16.02
Återstår alltså bara Tobbes svar. Fyra kan så det blir lir.

Kan: Nisse, Erik, Tamara, Flyckt

Kan ej: Andreas, Anders
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 14, 2010, 07.04
Jag kan också den 23:e
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet maj 15, 2010, 19.33
Med stor sannolikhet kan jag också den 23:e.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 15, 2010, 21.47
Spelstart kl 13.00, bruna rummet är bokat.

Kan: Nisse, Erik, Tamara, Flyckt, Stefan & Tobbe

Kan ej: Andreas, Anders

Ber om ursäkt för att jag missade att Stefan inte svarat. :oops:

Kram /SL  8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 21, 2010, 22.06
Andreas: Det är INTE mors dag på söndagen 23/5, mors dag är söndagen efter det. Innebär det kanske att du kommer kunna vara med? :D

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 22, 2010, 22.05
Evörs: Jag kollade Loverman's anteckningsbok innan jag for till Karlstad och där låg visst bilden på Scotty (om du undrar var den har tagit vägen)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 24, 2010, 17.15
Kort resumé:

Måndag: Rp stabiliserar Dexter och drar norrut ur stationsbyggnaden medan en folkhop stormar ner för att plundra i bagageutrymmet.

Rp stöter ihop med återvändande medlemmar ur Dexters kidnappare mitt i flyktinglägret. En kort men intensiv eldstrid bryter ut och ett tiotal fi nedkämpas innan Rp enskilt urnästlar kåklägret. Man återsamlas i hemmet.

Rp vilar resten av dagen och natten. Man överlämnar prototypen till DIA-mannen.

Tisdag: kan Dexter redogöra kort för vad som hänt honom. Inget speciellt nytt under solen. På kvällen drogas Bailey/Custer och dumpas i Wistula. Sedan köper man lite spånken och har en trevlig kväll i hemmet med dans mm. DIA-mannen kommer och meddelar att Guz överlevt men att det inte finns några indikationer på att han vet vilka som attackerade hans högkvarter.

Onsdag: fixar folk lite småärenden på fm. Vid lunch besöker chefen för Warta (Dowodkas livvakt) och meddelar att Rp är inbjudna på middag med Dowodka nästa dag. Han har ordnat så att Wartas skräddare fixar kläder till Rp. Cleatus fixar så att Junks klänning blir tight över bysten.

Torsdag: Rp besöker skräddaren och får sina kläder. De inser att skräddaren är lady Mariannes fader.
Rp tar det lugnt resten av dagen och ser till att skaffa bra skor till sina smokings/aftonklänning.
Rp (dom som var med på spelningen) blir hämtade med droska och körda till slottet. Trerätters middag med Dowodka, lady Marianne och chefen för Warta. Rp anser Dowodka vara lite lätt instabil men håller masken. De blir varse att det avses hållas en maskerad där "Den svarta madonnan" skall visas upp för stadens och omgivningens elit. Rp förväntas närvara.
Lady Marianne ber Junk om hjälp att fly från Krakow. Hon säger att Rp nog kan följa med i hennes flykt. Junk stämmer träff med Lady M på lördagen.

Fredag: Rp kontaktas av stfC ORMO som vill att Rp skall mörda Dowodka på balen. Rp erbjuds garantier för att inte bli lurade och hjälp att få loss sina fordon + information om läget i Polen vad avser fientliga/NATO-förband som betalning.
Rp ber att få tänka på saken och kontrollerar sedan om det stämmer att Dowodka gett order om att konfiskera Rp´s fordon, vilket det gör. Ilskna går Rp men och svär över Dowodka.

/F


8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 25, 2010, 20.02
Gött mos!

Har fordonen redan konfiskerats eller är det på gång? Fick vi något mer om den fraktion som stfc ORMO representerar. Och, framförallt, sa han varför Hövdingen måste dö?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 25, 2010, 21.15
Jag låter spelare svara på dina frågor.

Datum kommer snart.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet maj 26, 2010, 06.04
Kort är det väl som följer:

Dovodka är galen! Han har visat drag av narscicissm, paranoia och megalomani, (Guttans lekmanna profilering).
Han har humörsvängningar och gillar inte judar. Lägg till det att han är karismatisk och upplevs av folket som en räddare ur dessa svåra tider. Hans mål är att återuppliva Polens storhetstid.
Känner igen detta och anser att han kan vara farlig och borde dö.

Samtidigt så känner sig nog chefen över Ormo blåst på ära och makt av Dovodka.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 27, 2010, 17.44
Ahaaa! Jag anar klusterbomber i mossen...
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 29, 2010, 10.08
Lite kort inpå men jag chansar...

Vilka kan söndag 13/6?

Det är om två veckor så svara ganska snabbt är ni snälla.

Därefter vill jag boka 11/7 som nästnästa speldatum.

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 30, 2010, 10.53
Jag har bokat in båda datum.

/bergström
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 30, 2010, 12.01
13/6 är jag upptagen.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet maj 30, 2010, 16.27
Kan bägge som det ser ut nu.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet maj 30, 2010, 20.45
Kan bägge som det ser ut nu.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 31, 2010, 10.04
Som vi sagt tidigare kör vi om fyra kan. Alltså är Söndagen 11/7 bokad. Förhoppningsvis kan någon mer den 13/6 så vi kan lira även detta datum.


Söndag 13/6: Andreas, Flyckt, Anders

Söndag 11/7: Andreas, Flyckt, Anders, Stefan



Kram /F  8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet maj 31, 2010, 18.39
3½ den 13/6

Söndag 13/6: Andreas, Flyckt, Anders, Niklas(prel)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 31, 2010, 21.48
Söndag 13/6: Andreas, Flyckt, Anders, (Nisse)

Söndag 11/7: Andreas, Flyckt, Anders, Stefan, Nisse
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet juni 02, 2010, 10.35
Du har lyckats pricka både Metaltown och Hultsfred. Jag kan inget av de bägge datumen.

/Erik
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet juni 04, 2010, 21.45
Jag kan inte den 13/6 och vet inte angående den 11/7.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juni 06, 2010, 21.13
Äsch! Stryk mig från den 13; Transportstyrelsen i Säffle tyckte att jag skulle ha uppkörning den 15 (och instruktören såg helst att jag åkte upp redan på torsdagen och skaffade mer XP).
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 06, 2010, 21.50
Söndag 13/6:
Kan - Andreas, Flyckt, (Nisse)

Kan ej - Anders, Erik, Tobbe, Stefan


Söndag 11/7:
Kan - Andreas, Flyckt, Anders, Stefan, Nisse

Kan ej - Erik

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet juni 07, 2010, 13.54
Jag tolkar det som att det inte blir spel nu på söndag, right?

Måste veta eftersom fler saker börjar pocka på uppmärksamhet...

:flower:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 07, 2010, 16.53
Vi spelar på söndag!!!

Tamara har inte svarat och eventuellt kommer Hake att vara med. :shock:

Det blir alltså spel på söndag även om det blir tre spelare.

Starttid kl 13.00
Sluttid ca kl 21.30

Mvh /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juni 08, 2010, 19.21
min medverkan på söndag är inte direkt i fara. Kanske behöver åka iväg en sväng under dagen iofs
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juni 13, 2010, 21.44
Hej då Krakow. Kommer inte sakna dig. Kanske kommer jag tillbaka för att elda upp dig.  8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet juni 14, 2010, 21.01
Hur gick spelningen? Lever den galne härskaren fortfarande? Är det farväl Krakow?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 15, 2010, 13.37
Mycket kortfattad resume:

Dowodca är död för era händer. Mördad under balen, skjuten i ryggen och i huvudet.

Lady Marianne är räddad tillsammans med sin fader och sin älskade Jusip.

Ni har mönstrat på en bogserbåt som skall ta sin till warsaw.

Alla era tre fordon är lämnade i Krakow. Viss mtrl från fordonen är medtaget.

Ni har nu spelat klart modulen "Free city of Krakow" och har påbörjat modulen "Pirates of the Vistula".

Påminner om nästa speldatum Söndag 11/7

/F

ps. jag har inte Tamaras tfnnummer. skulle någon kunna messa mig det?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juni 15, 2010, 20.29
Huzzah!

Hur gjorde vi med alla stålar?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 15, 2010, 22.40
Ni förhandlade till er 3 hästar, en himla massa byggmtrl till två ramper, en svetsutrustning (till låns), en 82mm Wojo mortar samt en massa ammunition.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juni 16, 2010, 11.21
GRK! Nu blir vi farliga... Synd att man inte köpte mer i eldledning. I will dissapoint you 70% of the time!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juni 16, 2010, 21.08
Ramperna är ju iaf i dagsläget sjukt menlösa eftersom vi inte har några fordon. :-(
Iofs har jag kvar min cykel.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juni 17, 2010, 07.50
There now, det är ingen skam i att ligga i flottan...
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet juni 22, 2010, 21.12
Hej

sorry var i semester missade därför spelningen.
När är nästa?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet juni 22, 2010, 21.17
Citat från: "Tamara"sorry var i semester missade därför spelningen.
När är nästa?

Sön 11:e Juli.

Ta med glidmedel.

:lol:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet juni 30, 2010, 11.02
Troligtvis kan inte jag vara med den 11/7.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 06, 2010, 19.49
Sluttid runt 20.00 för min del. Grande finale del foppoll
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet juli 06, 2010, 20.36
Hej


jag kan också nu på söndagen.
Spelar vi?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 06, 2010, 22.33
Vi spelar definitivt på söndag (11/7)!

Start kl 13.00 i bruna rummet på geddon.

Det uppskattas om folk kommer i tid så att försnack, kaffe och kioskinköp är fixade före spelstart. Jag har full förståelse för att det finns spelare som vill bryta till finalen i fotbolls-VM. Vi ser hur intresset är att fortsätta efter det att vissa skall gå.

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet juli 07, 2010, 08.25
Föreslår att vi istället bestämmer spelslut 1930. Tror att de flesta vill se fotbollen.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 10, 2010, 21.26
Citat från: "carlsson"Föreslår att vi istället bestämmer spelslut 1930. Tror att de flesta vill se fotbollen.

Någon som bor en timmas restid från Borås?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juli 11, 2010, 12.05
Holland vinner. Allt klart? Vi kör till 21! ;)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet juli 14, 2010, 16.00
Hej Killar,

jag vill gärna går på airsoftlajv och fundera på att starta en grupp.
Det finns flera tillfällen nu till höst. Blir vi inte tillräcklig många kan vi säkert hänga med en annan spelgrupp.
Man spelar militär.

Vem av er är intresserat att vara med och testa?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet juli 14, 2010, 16.30
Jag glömde information:

http://www.silentwolf.se/

eller

Operation Deja Vu  
Titel:Operation Deja Vu
När:2009-09-19 08:00 - 18:00
Var:Bockaby - Borås
Kategori:Externa Spel
.Information
Efter att Kompaniet Vänner tog kontroll över Bockaby den 17 maj 2009, har den strategiska platsen precis utanför Borås fallit igen.
Rebellerna har nu tagit kontroll över staden tillsammans med ryssar, britter samt inhyrda legosoldater. Organisationen Vänner, som nu har en styrka på över 100 man, planerar ett anfall som inleds strax innan lunch den 19 september i Bockaby.

Dagen kommer bl.a. innehålla:
• Stora strategiska anfall.
• "Sneaky-peaky"-uppdrag.
• "Flyganfall".
• Gisslantagningar samt fritagningar.

För att ha kontroll över Bockaby krävs bl.a. att ta sönder viktiga mål, ha kontroll över strategiska punkter samt ta tillfånga högt uppsatta motståndsmän.


För mer information se www.gabtab.se.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet juli 14, 2010, 16.32
Ups,

fel tid:-)

Jag söker runt med lajv i närheten.
Ni kan kontakta mig om ni är intresserat.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet juli 14, 2010, 16.36
Så nu.

24 juli Bockaby utanför Borås.

Vad tycker ni?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet juli 14, 2010, 16.57
Inget air soft för min del men hör med Greger och Gunnar. De kör ju till och från.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet juli 14, 2010, 22.50
Hade varit superkul, men jag har tyvärr inte tid... :(
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juli 19, 2010, 12.44
Airsoft: grymt lockande men jag behöver minst ett halvår för att skaffa prylar och läsa in mig på grupps/plutons strid. :)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet juli 28, 2010, 16.31
Blir det spel andra söndagen i Augusti (8/8)???
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 29, 2010, 10.33
Om det funkar för er skulle det passa mig bättre att vi spelar lördagen den 7 augusti.

Skulle det inte passa flertalet spelar vi söndagen.

Skriv vilket som passar bäst:

Lördag:

Söndag:

mvh /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet juli 29, 2010, 11.15
Hej

jag kan både dagar.
Lördagen och söndagen.
Lördagen efter klättringen - klockan 14:00 kan jag komma.


Hälsningar
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juli 29, 2010, 11.41
Kan ej den helgen (ska till Evedal på kalas).
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet juli 29, 2010, 11.53
Lördag är det ASL-dag, således kan jag inte.
Söndagen kan jag kanske.

Alltså:
Lördag 7/8: Tamara
Söndag 8/8: Tamara, (carlsson)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet juli 29, 2010, 19.40
Jag kan troligtvis någon av dagarna. Vet inte vilken ännu.. Återkommer.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 29, 2010, 21.33
Jag gör som Tobbe och återkommer
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 29, 2010, 22.15
Alltså:

Lördag 7/8: Tamara
Söndag 8/8: Tamara, (carlsson)

Kan ej den helgen: Anders (fast en fågel sade att han kanske kan ändå!?!!??! :D )
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet augusti 01, 2010, 10.31
Lördag 7/8: Tamara , Flyckt
Söndag 8/8: Tamara, (carlsson) , Flyckt

Kan ej den helgen: Anders (fast en fågel sade att han kanske kan ändå!?!!??!  )
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 01, 2010, 13.34
Lördag 7/8: Tamara , Flyckt
Söndag 8/8: Tamara, (carlsson) , Flyckt, Niklas

Kan ej den helgen: Anders (fast en fågel sade att han kanske kan ändå!?!!??! )
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 01, 2010, 22.11
Apropå andra aktiviteter... Ingen som är sugen på att spela tennis någon gång? Har precis köpt ett rack och behöver röra på dököttet lite.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 02, 2010, 11.26
Då väntar vi på svar från Stefan, Tobbe och eventuellt Erik (det är ju festivalperiod)...

F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 02, 2010, 15.48
Jag kan faktiskt bägge dagarna:

Lördag 7/8: Tamara , Flyckt, Erik
Söndag 8/8: Tamara, (carlsson) , Flyckt, Niklas, Erik
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 02, 2010, 17.43
Hej!

Söndag 8/8: Tamara, (carlsson) , Flyckt, Niklas, Erik = 5 spelare kan!

Därmed fastställer vi speldatum till SÖNDAG 8/8 start kl 13.00

Kram!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet augusti 02, 2010, 19.44
Gott mos. Även jag kan på söndag. Skall bli kul att spela igen.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet augusti 02, 2010, 20.20
I can has targuts of opartunity? Fågeln fick rätt jag kommer söndag.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 02, 2010, 22.41
Jag var rätt säker att jag skrivit för länge sedan att jag inte kunde denna helgen. Om inte så vet ni nu.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet augusti 03, 2010, 09.23
Som tidigare varslats om så var jag inte säker på min närvaro, och jag bekräftar härmed att jag tyvärr inte kan närvara på söndag.
Någon annan får gör pinsamma djupdykningar i mitt ställe!  :roll:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 04, 2010, 06.22
Hej!

Då ser det ut som om vi blir alla utom Stefan och Andreas på söndag, vilket ändå är riktigt bra såhär i semestertider!

Kom ihåg att komma i tid så att kaffe är fixat, tjöt om frugan/barnen/fotboll/etc är klart till spelstart kl 13.00.

Förra spelningen skruvades rollspelselementet upp ett steg och så kommer vi fortsätta. Samtliga spelare förväntas vara "in character" om inte annat framkommer med väldigt tydligthet. "Out of character"-spelande undviks när så är möjligt.

Vi ses söndag 13.00 på geddon!

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet augusti 04, 2010, 09.09
Citat från: "carlsson"Någon annan får gör pinsamma djupdykningar i mitt ställe!  :roll:


Det är lugnt, jag täcker för dig.... :D
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 09, 2010, 22.46
Kort resumé:

tis 16/8: Avreser, i flera fall lätt bakfulla, från byn Niepolomice. Har med tre personer från byn som skall några mil uppåt floden. Släpper av byfolket.
Blir någon timme senare beskjutna från östra stranden men Junk reagerar snabbt och ger effektiv nedhållande eld. Mot kvällningen blir båten beskjuten från en mindre stuga. Rp svarar med välriktad kulspruteeld samt en spränggranat från grk'n. Går i land och samlar information, tar en fånge och reser sedan vidare några km. Fången tillhör "regeringstrupper" utsända från Lublin, vilket är huvudstad för den sovjetuppbackade polska regeringen.

ons 17/8: Fången släpps iland tidigt på morgonen. Fletch lagar en god amerikansk frukost. Styrman Uller frågar Rp om de vill färdas tillbaka till Krakow, Rp avböjer. Regnar en ordentlig skur på fm. Passerar en plundrad by.
Kommer fram till den halvtrasiga bron vid Szczucin och kommer fram till att den måste sprängas bort. Några timmar senare är bron riggad för sprängning.

Tors 18/8: Tidigt på morgonen sprängs bron till höga hurrarop och glada tjut. på em ser Rp två små motorbåtar som kommer i mötande kurs. De vänder tvärt och åker iväg. Det blir en hätsk diskussion om huruvida man borde ha skjutit eller ej.
Passerar byn Gawluszowice som är plundrad och öde. Butch opererar en skadeskjuten besättningsman med assistans av Guttan och Loverman.

fre 19/8: Vaknar av att regnet öser ner. Regn hela fm, båten ligger still.
Fortsätter på em, kommer till byn Baranow Sandow som anfallits och plundrats av flodpirater. Undersöker byn med omgivning, rastar hästarna och träffar civilister från grannbyn som vill idka byteshandel.
Finner en smal dold tunnel som leder till grottrum. Junk blir attackerad av 100 panikslagna råttor och blir illa biten/riven. När Rp håller på med att förbinda henne anfalls de av "civilisterna från granbyn". En mycket intensiv eldstrid senare är fienden nedkämpad och flera av Rp skadade.
Rp tar med värdesakerna från grottan ner till båten och lägger sig för ankar mitt på floden.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet augusti 11, 2010, 18.40
Ni hittar en dagboksanteckning!

"Kära mor och far,

jag fattar inte varför Ivan var så mån om att lägga vantarna på östeuropa; när regnet inte står som spön i backen är det så varmt att hjärnan kokar. Det är inte bra för moralen. Och inte blir det bättre när Pawel skakar hand med ena handen och knivar oss i ryggen med den andra. Vi är ett gäng som har tagit oss en bit på väg nu, och än så länge mår vi bra. En är flottist förresten. Vi har kommit på en båt nu så övriga är väl också flottister antar jag. Vet inte vad vi är i morgon. Inte flygvapnet i alla fall! Dagarna går långsamt när vi inte måste slåss. Jag har börjat uppskatta de långsamma dagarna. Det är inte som i sydamerika. Vi gör ingen nytta längre. Men vi fick spränga en bro i går. Mazel tov! Annars är det mest andra som står för förödelsen. Oy vey! Inte för att jag tycker särskilt synd om Pawel. Måste sluta, vi ska snart lägga till vid en by. Den ser lugn och fin ut. 205 kulor kvar. Hoppas Pawel sköter sig
"
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet augusti 21, 2010, 09.45
Meddelande från SL:
Nästa spelning söndag 5/9 kl 13-2130.

Vilka kan?
Carlsson kan inte
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 22, 2010, 14.36
Jag börjar jobba i Götet vid 22 men kan vara med fram till 19-20 snåret.

/Erik
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet augusti 24, 2010, 11.29
Hej

jag tror jag kan.
Min mama är på besök men jag tror det funkar ändå!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 24, 2010, 16.58
Jag kan.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 24, 2010, 20.59
kanske kan en stund. ska på kalas under dagen
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet augusti 24, 2010, 21.52
Kan ej. Åker till KD för att fira av farsans pensionsgång.[/url]
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet augusti 24, 2010, 22.47
Jag kan inte den 5/9.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet augusti 26, 2010, 06.22
Jag kan!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 27, 2010, 21.12
Hej!

SL är åter från Kreta och full av energi. Vi kör sagda datum med dem som kan.

Kram!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 31, 2010, 21.25
Hej igen!

På söndag smäller det igen. SL är full av idéer och har hunnit tänka på en massa regelfrågor. Kommer inleda med nya regler för läkning och vård. Sjukdomar är också intressant...

Kommer finnas möjlighet till hjältemod, tuffa manövrar och fläskig action om så önskas. Dessutom listighet och lömskhet.

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet september 05, 2010, 06.35
Dumdristighet och idioti då?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 05, 2010, 23.24
kort resumé av spelning 15

Drottningen seglar vidare lördag morgon och når nästa ort vid lunchtid. Här blir båten beskjuten av fyra kulsprutor i lika många värn samt av en 30mm grk. Macrostridsregler prövades med 30sek stridsrundor och en heroisk strid utkämpas. Hard lastar iväg ca 4500 skott med sin DShK, Junk ungefär lika mycket med sin M2HB och några granater med er grk. Loverman skjuter fem skott och sänker fem motståndare. Efter att ha nedkämpat allt motstånd på stranden bedömer Rp att fienden är bruten och landstiger. En kort kontakt med lokalbefolkningen tas och Rp konstaterar att ännu en polsk tätort är räddad från marodörer. I staden plockar Rp upp en amerikansk sjöman som hållits fånge av busarna (Nisse har en ny karaktär).
Cleatus tar med en liten motorbåt på släptåg.

Nästa stad drottningen kommer till har ett litet varv och Adam vill genomföra reparationer i docka. Staden har en organiserad ORMO (militärpolis) och det finns en god administration. Väl valda Rp tar sig en bläcka på stan och Cletus spelar bortamatch med springnota.

På söndagen blir staden attackerad och med krigslist luras stadens ORMO att vända sitt försvar mot fel håll. Rp uppmärksammar anfallets sanna riktning och blir beordrade att hjälpa stadens ORMO (vilket dom inte har något emot då de vill skydda Drottningen).
Rp använder Cletus nya motorbåt för att ta sig över till andra sidan floden i en lömsk kringgående manöver. En snabb plan fastställs efter att läget värderats, därefter börjar framryckningen. Plötsligt stöter tätmannen Guttieres på en fiendepatrull och en vild eldstrid utbryter. 30 sekunder, två handgranater och ett hundratal skott senare är fienden nedkämpad eller driven på flykt.

Samtidigt som alla ser sig om efter en eventuell skadad kamrat hör de med radio hur Hard ropar "För helvete, det är ju ett helt jävla kompani ute på fältet!!!".


Nästa spelning kommer bli en tärningsrullarspelning med strid från första sekunden. Rollpersonerna är mitt uppe i en stor strid med flera olika enheter inblandade och det kommer vara en farlig spelning.
Därför ser jag gärna att så många som möjligt är med på nästa spelning och funderar på att lägga den på en lördag för att veta att man kan köra klart en eventuellt utdragen invecklad strid.

Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet september 06, 2010, 08.16
Butch fick födelsedagspresent och några försökte sjunga.

Strax efter Hards utbrott över radion börjar Cletus tystlåtet sjunga följande text.

"Praise the Lord and pass the ammunition
Praise the Lord and pass the ammunition
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free

Praise the Lord and swing into position
Can't afford to be a politician
Praise the Lord, we're all between perdition
And the deep blue sea

Yes the sky pilot said it
Ya gotta give him credit
For a sonofagun of a gunner was he

Shouting Praise the Lord, we're on a mighty mission
All aboard, we ain't a-goin' fishin'
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free



Praise the Lord (Praise the Lord) and pass the ammunition
Praise the Lord (Praise the Lord) and pass the ammunition
Praise the Lord (Praise the Lord) and pass the ammunition
And we'll all stay free

Praise the Lord and pass the ammunition
Praise the Lord and pass the ammunition
Praise the Lord and pass the ammunition
And we'll all stay free"



Melodin finns här;

http://www.youtube.com/watch?v=Lr1JEDWs37Q&feature=related
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 07, 2010, 18.17
Hej!

Datumförslag för nästa spelning är:

17/10 kl 13.00-21.30

Fyll i om det passar er här under.

Kan:


Kan inte:


Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet september 07, 2010, 19.30
17/10 kl 13.00-21.30

Fyll i om det passar er här under.

Kan:Niklas


Kan inte:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet september 07, 2010, 22.18
17/10 kl 13.00-21.30

Fyll i om det passar er här under.

Kan:Niklas Stefan


Kan inte:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet september 08, 2010, 09.06
17/10 kl 13.00-21.30

Fyll i om det passar er här under.

Kan: Niklas, Stefan, Carlsson


Kan inte: Adolf, Stalin, Goebbels
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 08, 2010, 17.23
17/10 kl 13.00-21.30

Fyll i om det passar er här under.

Kan: Niklas, Stefan, Carlsson, Erik


Kan inte: Adolf, Stalin, Goebbels
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet september 09, 2010, 06.59
Då blir vi några på medlemsmötet iaf. Går inte ändra tiden på det till 12.00?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 09, 2010, 15.55
Medlemsmötet kommer förhoppningsvis ta 5 minuter.

Därefter blir det att slå initiativ... :wink:

/F 8)

Mortar team in action: http://www.youtube.com/watch?v=X7W8fhEHQo4&feature=fvw
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet september 10, 2010, 00.09
60 mm in action http://www.youtube.com/watch?v=gdbMpLHE8ww&feature=related

M2 HB, Tamara.
http://www.youtube.com/watch?v=iaozzC2rmTU&feature=related

M4 Loverman,
http://www.youtube.com/watch?v=A7xT0Et29pw&feature=related
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet september 10, 2010, 22.09
Kan: Niklas, Stefan, Carlsson, Erik, Tamara
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet september 12, 2010, 06.52
Kan: Niklas, Stefan, Carlsson, Erik, Tamara, Flyckt

Kan inte: Dovodka
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet september 12, 2010, 13.38
Kan: Niklas, Stefan, Carlsson, Erik, Tamara, Flyckt, Anders

Kan inte: Dovodka, Custer
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 30, 2010, 18.53
Torbjörn kommer inte kunna deltaga på nästa spelning men övriga är på. Kommer bli action från första stridsrundan så glöm inte tärningarna!

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet oktober 12, 2010, 12.55
Citat från: "Gobbos Spider"60 mm in action http://www.youtube.com/watch?v=gdbMpLHE8ww&feature=related

M2 HB, Tamara.
http://www.youtube.com/watch?v=iaozzC2rmTU&feature=related

M4 Loverman,
http://www.youtube.com/watch?v=A7xT0Et29pw&feature=related

Det är ju alldeles tydligt att vi inte behöver eldledning till grk:n   :D
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet oktober 12, 2010, 14.38
Jag kan tyvärr inte heller närvara på söndagens spelning. :(
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Raslurbat skrivet oktober 12, 2010, 22.56
Jag kan inte heller va med
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 21, 2010, 23.16
Hej!

Det finns två möjliga datum i den närmaste framtiden.

7/11 (konventssöndagen, blir spel hemma hos oss)

21/11

Vilka kan vilka datum?

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet oktober 22, 2010, 10.34
7/11: carlsson
20/11: -
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet oktober 23, 2010, 06.21
7/11: carlsson, erik
20/11: erik
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 24, 2010, 15.51
Någon mer som vet hur det ser ut för dom?

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 24, 2010, 18.29
7/11: carlsson, erik
20/11: erik, niklas
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 25, 2010, 18.04
Kan inget av datumen.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 25, 2010, 19.54
7/11: carlsson, erik
20/11: erik, niklas

Kan inget av datumen: Stefan
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet oktober 25, 2010, 21.25
7/11: carlsson, erik , Flyckt
20/11: erik, niklas, Flyckt

Kan inget av datumen: Stefan

Jag tycker att den 20/11 verkar bäst för min del om det bara blir spel ett av dem.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet oktober 25, 2010, 21.27
Hur förvandlades det från 21/11 till 20/11? Vilket är det som gäller?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet oktober 25, 2010, 21.31
Citat från: "Manfred Fisk"Hur förvandlades det från 21/11 till 20/11? Vilket är det som gäller?

Det är nog 21:a eftersom det var jag som skrev fel i mitt inlägg... :P
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 26, 2010, 06.30
7/11: carlsson, erik , Flyckt

21/11: erik, niklas, Flyckt

Kan inget av datumen: Stefan

Flyckt: Jag tycker att den 20/11 verkar bäst för min del om det bara blir spel ett av dem.
Ewers: Jag hoppas på spel båda datumen. :D

Tamara, Tobbe, Anders?

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet oktober 26, 2010, 14.15
Citat från: "Ewers"7/11: carlsson, erik , Flyckt

21/11: erik, niklas, Flyckt, Aanders

Kan inget av datumen: Stefan

Flyckt: Jag tycker att den 20/11 verkar bäst för min del om det bara blir spel ett av dem.
Ewers: Jag hoppas på spel båda datumen. :D

Tamara, Tobbe?

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 26, 2010, 16.19
7/11: carlsson, erik , Flyckt

21/11: erik, niklas, Flyckt, Anders

Kan inget av datumen: Stefan

Flyckt: Jag tycker att den 20/11 verkar bäst för min del om det bara blir spel ett av dem.
Ewers: Jag hoppas på spel båda datumen.  

Tamara, Tobbe?

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet oktober 26, 2010, 20.18
7/11: carlsson, erik , Flyckt, Torbjörn

21/11: erik, niklas, Flyckt, Anders

Kan inget av datumen: Stefan

Flyckt: Jag tycker att den 20/11 verkar bäst för min del om det bara blir spel ett av dem.
Ewers: Jag hoppas på spel båda datumen.

/Torbjörn
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 26, 2010, 21.25
Hej!

Då bokar vi in spel båda datumen!

7/11 kl 13.00 Hemma hos mig (carlsson, erik , Flyckt, Torbjörn, Nisse)

21/11 kl 13.00 Geddon (erik, niklas, Flyckt, Anders)

Hoppas Tamara kommer kunna vara med båda datumen. Det behövs ju en kvinna för att styra upp verksamheten.  :wink:

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 05, 2010, 06.15
Påminnelsebump.

Någon som hört av Tamara?

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 05, 2010, 09.08
Sir, yes sir!

Jag kommer dock bli sen. ETA 1500 CET.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 07, 2010, 21.22
Kort resumé av spelningen:

Drottningen lämnar torrdockan och färden mot Warsawa fortsätter.
Passagen förbi den sovjetkontrollerade sträckningen går bra. Endast ett stopp för att bärga reservdelar av Drottningens systerfartyg Prinsessan, vilket bevakas av misstänkta pirater som gör klokt i att ligga lågt.

Väl förbi den sovjetkontrollerade sträckningen blir Drottningen anfallen nattetid av 6 motorbåtar med pirater. En hård strid utbryter där en besättningsman dödas och några av Rp skadas lindrigt. Antibordningssystemet "hummerkokaren" visar sig mycket effektivt och därmed hindras strid på själva Drottningen.

Spelningen slutar med att en ammunition och skaderapport sammanställs.

Drottningen befinner sig nu ca två dagsfärder från Warsawa.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 07, 2010, 23.01
Är det inte prinsessan vi åker på nu?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 08, 2010, 11.30
Ni åker i Drottningen.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet november 08, 2010, 11.34
Hej  Killar,

gick det bra igår även utan kvinnligt stöd? He he

Jag är med den 21 november

Hälsningar
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet november 16, 2010, 00.23
Jag flyttar den 21:e och kommer inte att kunna vara med.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 17, 2010, 16.18
Bump

21/11 kl 13.00 Hemma hos SL (Tamara, Niklas, Flyckt, Anders)

Har vi tur kommer även Stefan att kunna vara med.

Orsak till att vi spelar hemma hos oss istället för på geddon är:
1. 11 grader celcius i bruna rummet igår kväll när vi spelade Mutant.
2. En grov doft av lösningsmedel som gav en huvudvärk som extra bonus.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet november 17, 2010, 19.13
Jag behöver saker som finns på geddon till spelningen. Ska nån mer dit som har nyckel kan vi väl ha en uppsamling där, säg typ 12.45 eller nåt?
Någon?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 19, 2010, 14.05
Jag kommer att vara nere på geddon från 12.30 till 12.50. Därefter vandrar jag hem till mig, förhoppningsvis med Flyckt i släptåg.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet november 19, 2010, 17.41
Låter bra, förhoppningsvis ja. Har haft mycket RL aggro på sistonde ;) Spela på söndag ska bli tjockt skönt.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet november 20, 2010, 18.22
Hej

vad gott att vi spelar hemma hos dig i morgon.
Vill slipper frysa.

Vi ses i morgon.

Kram
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 22, 2010, 16.37
Kort resumé:

Båten anländer en by där Adam hoppas kunna begrava Nicodem i vigd jord. Väl i byn träffar Rp några av de tyska Fjärrspanarna som gruppen stötte ihop med innan Krakow. De har för avsikt att hjälpa byn mot några skurkar som tillhör Den Svarte Baronens styrkor.
Mot löfte om hjälp med en guide som kan leda Adam och Rp till ett av "kommunerna" i Warsawa, som inte lyder under Baronen, lovar Rp att också hjälpa till mot skurkarna.

Ett eldöverfall förbereds och genomförs nästa dag med bravur. Tio nedkämpade fiender och ingen skadad av de egna, fienden hann inte få iväg ett skott. Krigsbyte blir en 82mm Mortar/kanon och 10 granater.
Kanonen placeras i fören av drottningen och viss omfördelning av ansvarsposter sker då 3 tyska soldater rekryteras till besättningen.

Efter en kort men välavvägd begravningsceremoni ilastas båten (men pråmen lämnas kvar) och drottnigen styr norrut mot Warsawa. Målet är en liten naturlig hamn där guiden brukar lämna sin båt och gå sista biten till fots. Att ett rikligt regn faller ser Rp som en bonus då det finns en piratflotta som man vill undvika.

Några dåliga tärningsslag senare och en undsluppen men beskjuten motorbåt senare möter man en hel piratarmada på ca 20 båtar! En vild strid utbryter och spelningen avbryts mitt i striden. Rp har lyckats oskadliggöra en handfull fiendebåtar men är under eld från två automatkanoner samt två 82mm granatkastare, förutom ett tjugotal kulsprutor.

Nya datum kommer upp innan veckan är slut då mitt schema blir klart imorgon.

/F
8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 28, 2010, 22.38
Förslag på datum: 19 dec med start 13.00 och avslut 20.30 (då jag skall jobba natt efter spelningen och börjar kl 21.00).

Det är enda söndagen (och lördagen) i december som är möjlig som speldatum för mig. För att spelningen skall kunna hålla på till 20.30 behöver jag dessutom skjuts upp till sjukhuset. Vilka kan spela denna dagen?

/F   :evil3:


Kan 19/12:

Kan ej 19/12:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 28, 2010, 22.51
Kan 19/12:

Kan ej 19/12: carlsson
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet november 29, 2010, 00.07
Kan 19/12:

Kan ej 19/12: carlsson, Stefan
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet december 03, 2010, 13.40
Kan 19/12: Bergström

Kan ej 19/12: carlsson, Stefan
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet december 04, 2010, 19.39
Kan 19/12: Bergström

Kan ej 19/12: carlsson, Stefan, Flyckt
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet december 05, 2010, 09.51
Kan 19/12: Bergström

Kan ej 19/12: carlsson, Stefan, Flyckt, Niklas
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 05, 2010, 11.26
Ställer in den 19/12 då så få verkar kunna detta datum.

Får se efter datum i januari istället.

/F :evil3:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet december 06, 2010, 13.53
Kanske ses på stan. Jag vet iaf att jag kommer jaga julklappar
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 16, 2010, 12.43
Det ser ut att vara tufft med datum i januari pga bröllop (andras, inte mitt!). De datum jag ser som tänkbara är följande:

6/1 Trettondagen. Jag är helledig och kan hela dagen till sent på kvällen.

Kan:

Kan inte:


29/1 Lördag. Jobbar till 15.45 men brukar kunna flexa från 14.30. Kan spela till sen kväll.

Kan:

Kan inte:


Vet att det inte är optimala datum men är grymt spelsugen så jag försöker få till ett datum. Spelningen kommer inledas med att sjöslaget spelas klart, vilket kommer ta en stund skulle jag tro. Dock skulle jag tro att vi även kommer hinna spela klart den modul som vi spelar för att kasta oss in i nästa.

/F :evil3:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet december 16, 2010, 16.49
Det ser ut att vara tufft med datum i januari pga bröllop (andras, inte mitt!). De datum jag ser som tänkbara är följande:

6/1 Trettondagen. Jag är helledig och kan hela dagen till sent på kvällen.

Kan: Flyckt

Kan inte:


29/1 Lördag. Jobbar till 15.45 men brukar kunna flexa från 14.30. Kan spela till sen kväll.

Kan: Flyckt

Kan inte:


Vet att det inte är optimala datum men är grymt spelsugen så jag försöker få till ett datum. Spelningen kommer inledas med att sjöslaget spelas klart, vilket kommer ta en stund skulle jag tro. Dock skulle jag tro att vi även kommer hinna spela klart den modul som vi spelar för att kasta oss in i nästa.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet december 19, 2010, 12.49
Det ser ut att vara tufft med datum i januari pga bröllop (andras, inte mitt!). De datum jag ser som tänkbara är följande:

6/1 Trettondagen. Jag är helledig och kan hela dagen till sent på kvällen.

Kan: Flyckt Stefan

Kan inte:


29/1 Lördag. Jobbar till 15.45 men brukar kunna flexa från 14.30. Kan spela till sen kväll.

Kan: Flyckt Stefan

Kan inte:


Vet att det inte är optimala datum men är grymt spelsugen så jag försöker få till ett datum. Spelningen kommer inledas med att sjöslaget spelas klart, vilket kommer ta en stund skulle jag tro. Dock skulle jag tro att vi även kommer hinna spela klart den modul som vi spelar för att kasta oss in i nästa.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet december 20, 2010, 08.58
6/1 Trettondagen. Jag är helledig och kan hela dagen till sent på kvällen.

Kan: Flyckt Stefan (carlsson)

Kan inte:


29/1 Lördag. Jobbar till 15.45 men brukar kunna flexa från 14.30. Kan spela till sen kväll.

Kan: Flyckt Stefan

Kan inte: carlsson


Carlssons kommentar: Jag har redan väldigt mycket uppbokat under jul och januari, varför hustrukontot kan bli kraftigt lidande. Därav min parantes den 6/1. Dessutom har Miriam ev vikariat samma dag.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 30, 2010, 11.24
Ett nytt datum har kommit upp.

/F :evil3:



6/1 Trettondagen. Jag är helledig och kan hela dagen till sent på kvällen.

Kan: Flyckt Stefan (carlsson)

Kan inte:


9/1 Söndag. Jag är ledig hela dagen, en vanlig söndagsspelning.

Kan:

Kan inte:


29/1 Lördag. Jobbar till 15.45 men brukar kunna flexa från 14.30. Kan spela till sen kväll.

Kan: Flyckt Stefan

Kan inte: carlsson
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet december 30, 2010, 11.35
Hej Fredrik!

Dum dag med den 9:e då vi ska ha städdagar på föreningen nästa helg. Jag har inte hunnit lägga ut det på forumet än, så det kunde ju inte du veta...

Dvs, jag kan inte söndag 9/1, och det vore superkul om du/ni också ville komma ner och städa lite! ;)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 30, 2010, 19.28
Till alla spelare i gruppen: städningen kommer vara klar och därmed kommer vi kunna spela på söndagen den 9/1, förutsatt att folk kan.
Det kommer ta några timmar på fredaden att städa lokalen, kanske eventuellt några timmar på lördagen men sedan är det väldigt klart.

Andreas verkar ju vara tillgänglig för spel i alla fall.  :wink:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet december 30, 2010, 20.37
6/1 Trettondagen. Jag är helledig och kan hela dagen till sent på kvällen.

Kan: Flyckt Stefan (carlsson) Niklas( runt 16 och framåt)

Kan inte:


9/1 Söndag. Jag är ledig hela dagen, en vanlig söndagsspelning.

Kan:

Kan inte: Niklas


29/1 Lördag. Jobbar till 15.45 men brukar kunna flexa från 14.30. Kan spela till sen kväll.

Kan: Flyckt Stefan

Kan inte: carlsson
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet december 31, 2010, 00.27
6/1 Trettondagen. Jag är helledig och kan hela dagen till sent på kvällen.

Kan: Flyckt Stefan (carlsson) Niklas( runt 16 och framåt), Erik

Kan inte:


9/1 Söndag. Jag är ledig hela dagen, en vanlig söndagsspelning.

Kan:

Kan inte: Niklas, Erik


29/1 Lördag. Jobbar till 15.45 men brukar kunna flexa från 14.30. Kan spela till sen kväll.

Kan: Flyckt Stefan, Erik
Kan inte: carlsson
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 31, 2010, 12.55
Spelning bokad!

6/1 Trettondagen kl 13.00 på Geddon.

Inte svarat än: Torbjörn, Tamara och Anders

Kan: Flyckt Stefan (carlsson) Niklas( runt 16 och framåt), Erik

Kan inte:

Kram /F :evil3:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet december 31, 2010, 17.36
Kan
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet januari 01, 2011, 20.16
Ursäkta det sena svaret. Jag kan inte. Skall fira Sveas tvåårsdag. Lycka till med spelningen.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet januari 01, 2011, 23.37
Hej

jag kan inte hellre. Jag är i Tyskland.
Lycka till
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet januari 03, 2011, 13.56
Uppdatering: är i nuläget manligt förkyld och det är långt ifrån säkert att jag kan komma.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet januari 04, 2011, 10.57
Jag är tyvärr dubbelbokad och kommer inte kunna närvara heller. Kommer iofs vara på gedon om någon vill säga hej.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet januari 04, 2011, 11.23
Vill förtydliga att jag heller inte kan närvara, min parantes blev bokad.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 04, 2011, 18.13
Vi kör ändå och hoppas Anders är frisk nog att vara med. Då är vi fyra spelare och det är ju gott nog.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 06, 2011, 12.14
Spelningen 6/1 inställd då alla spelare utom Erik fått förhinder av en eller annan anledning.

Jag lämnar nu över bollen till er spelare och låter er fixa nästa speldatum. Mitt krav är minst fyra spelare för att det skall bli en spelning.

/Fredrik
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet januari 06, 2011, 17.21
Är det verkligen en bra idé? Vi är ju liksom i första hand beroende av din närvaro...  :roll:

Förstår iofs din frustration, men det är nog bara att slänga upp ett antal datum. Kanske kan vi bestämma en fast dag i månaden? Typ, sista söndagen varje månad eller nåt sånt.

Fasta dagar = Bra.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet januari 06, 2011, 23.44
Tyckte att detta funkade bra när vi hade andra söndagen varje månad
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 14, 2011, 12.05
Andra söndagen fungerar inte eftersom jag jobbar var tredje helg.

Jag tycker det är tråkigt att förbereda spelningar som sedan blir inställda i sista sekund. Tråkigare tycker nog Erik det var att åka till Borås för att sedan åka tillbaka till Göteborg direkt. Nog sagt om detta.

Vi försöker igen och ser om det finns intresse för att spela kampanjen. Här är samtliga söndagar som jag är ledig så långt som mitt schema sträcker sig. Jag hoppas vi skall kunna boka in två spelningar men en är ju trevligare än ingen.


Sön 23/1
Kan:
Kan inte:

Sön 6/2
Kan:
Kan inte:

Sön 13/2
Kan:
Kan inte:

Sön 27/2
Kan:
Kan inte:

Sön 6/3
Kan:
Kan inte:

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet januari 14, 2011, 16.14
Sön 23/1
Kan:
Kan inte: carlsson

Sön 6/2
Kan: carlsson
Kan inte:

Sön 13/2
Kan:
Kan inte: carlsson

Sön 27/2
Kan:
Kan inte: carlsson

Sön 6/3
Kan: carlsson
Kan inte:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet januari 15, 2011, 14.35
Sön 23/1
Kan: Niklas
Kan inte: carlsson

Sön 6/2
Kan: carlsson Niklas
Kan inte:

Sön 13/2
Kan:
Kan inte: carlsson Niklas

Sön 27/2
Kan: Niklas
Kan inte: carlsson

Sön 6/3
Kan: carlsson Niklas
Kan inte:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet januari 17, 2011, 21.31
Sön 23/1
Kan: Niklas, Stefan
Kan inte: carlsson

Sön 6/2
Kan: carlsson Niklas Stefan
Kan inte:

Sön 13/2
Kan:
Kan inte: carlsson Niklas Stefan

Sön 27/2
Kan: Niklas
Kan inte: carlsson Stefan

Sön 6/3
Kan: carlsson Niklas Stefan
Kan inte:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet januari 18, 2011, 21.33
Sön 23/1
Kan: Niklas, Stefan, Torbjörn (om inget annat datum funkar)
Kan inte: carlsson

Sön 6/2
Kan: carlsson, Niklas, Stefan, Torbjörn
Kan inte:

Sön 13/2
Kan:
Kan inte: carlsson Niklas Stefan, Torbjörn

Sön 27/2
Kan: Niklas
Kan inte: carlsson Stefan

Sön 6/3
Kan: carlsson Niklas Stefan
Kan inte:

Angående 27/2 och 6/3 så vet jag inte ännu.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 19, 2011, 03.02
Sön 23/1
Kan: Niklas, Stefan, Torbjörn (om inget annat datum funkar)
Kan inte: carlsson, Erik

Sön 6/2
Kan: carlsson, Niklas, Stefan, Torbjörn
Kan inte: Erik

Sön 13/2
Kan:
Kan inte: carlsson Niklas Stefan, Torbjörn, Erik

Sön 27/2
Kan: Niklas
Kan inte: carlsson Stefan, Erik

Sön 6/3
Kan: carlsson Niklas Stefan
Kan inte: Erik

Massa jobb och andra grejer just nu, sorry
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 20, 2011, 06.06
Tamara, Flyckt och Anders?

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet januari 21, 2011, 20.20
Sön 23/1
Kan: Niklas, Stefan, Torbjörn (om inget annat datum funkar)

jag behöver fixa parken på söndag - har fått stor bokning för februari. Vet ej hur länge det tar tid - jag kan efter klockan 16:00  hoppas jag, om jag blir inte för trött.

Kan inte: carlsson, Erik

Sön 6/2
Kan: carlsson, Niklas, Stefan, Torbjörn
Kan inte: Erik ,Tamara

Sön 13/2
Kan:
Kan inte: carlsson Niklas Stefan, Torbjörn, Erik,Tamara

Sön 27/2
Kan: Niklas, Tamara
Kan inte: carlsson Stefan, Erik

Sön 6/3
Kan: carlsson Niklas Stefan
Kan inte: Erik , Tamara
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet januari 21, 2011, 22.50
Om det inte blir lir på söndag är jag öppen för att spela ngt annat. Brädspel eller kortspel... typ
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 22, 2011, 01.32
Jag bokar in följande spelning:

Sön 6/2 Tid: 13.00, plats: Armagedon
Kan: carlsson, Niklas, Stefan, Torbjörn
Kan inte: Erik ,Tamara

Svar till Nisse: Jag kan tänka mig att spela spel på söndag, hör av dig.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet januari 22, 2011, 13.58
Bergström kan 6/2!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet januari 22, 2011, 19.08
Jag är ju dum i huvet.

Min dotter fyller år 6/2, så jag kan naturligtvis *inte* då.

:oops:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet januari 23, 2011, 17.29
Jag kan också den 6/2!!

Sön 23/1
Kan: Niklas, Stefan, Torbjörn (om inget annat datum funkar)

jag behöver fixa parken på söndag - har fått stor bokning för februari. Vet ej hur länge det tar tid - jag kan efter klockan 16:00 hoppas jag, om jag blir inte för trött.

Kan inte: carlsson, Erik

Sön 6/2
Kan: carlsson, Niklas, Stefan, Torbjörn , Flyckt
Kan inte: Erik ,Tamara

Sön 13/2
Kan:
Kan inte: carlsson Niklas Stefan, Torbjörn, Erik,Tamara ; Flyckt

Sön 27/2
Kan: Niklas, Tamara
Kan inte: carlsson Stefan, Erik , Flyckt

Sön 6/3
Kan: carlsson Niklas Stefan
Kan inte: Erik , Tamara
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 23, 2011, 22.28
Sön 6/2 Tid: 13.00, plats: Armagedon
Kan: Niklas, Stefan, Torbjörn, Anders, Flyckt
Kan inte: Erik ,Tamara, Carlsson

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet januari 25, 2011, 18.14
Recap på senaste spelningen kthanxbye
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 25, 2011, 22.19
Citat från: "Ewers"Kort resumé:

Båten anländer en by där Adam hoppas kunna begrava Nicodem i vigd jord. Väl i byn träffar Rp några av de tyska Fjärrspanarna som gruppen stötte ihop med innan Krakow. De har för avsikt att hjälpa byn mot några skurkar som tillhör Den Svarte Baronens styrkor.
Mot löfte om hjälp med en guide som kan leda Adam och Rp till ett av "kommunerna" i Warsawa, som inte lyder under Baronen, lovar Rp att också hjälpa till mot skurkarna.

Ett eldöverfall förbereds och genomförs nästa dag med bravur. Tio nedkämpade fiender och ingen skadad av de egna, fienden hann inte få iväg ett skott. Krigsbyte blir en 82mm Mortar/kanon och 10 granater.
Kanonen placeras i fören av drottningen och viss omfördelning av ansvarsposter sker då 3 tyska soldater rekryteras till besättningen.

Efter en kort men välavvägd begravningsceremoni ilastas båten (men pråmen lämnas kvar) och drottnigen styr norrut mot Warsawa. Målet är en liten naturlig hamn där guiden brukar lämna sin båt och gå sista biten till fots. Att ett rikligt regn faller ser Rp som en bonus då det finns en piratflotta som man vill undvika.

Några dåliga tärningsslag senare och en undsluppen men beskjuten motorbåt senare möter man en hel piratarmada på ca 20 båtar! En vild strid utbryter och spelningen avbryts mitt i striden. Rp har lyckats oskadliggöra en handfull fiendebåtar men är under eld från två automatkanoner samt två 82mm granatkastare, förutom ett tjugotal kulsprutor.

Nya datum kommer upp innan veckan är slut då mitt schema blir klart imorgon.

/F
8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet januari 26, 2011, 10.21
Å fanken, inget har alltså hänt sedan vi mötte The Imperial Fleet of Dice? *sheep*
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet februari 03, 2011, 20.44
Jag räknar med ETA strax efter 14-tiden för min del.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet februari 05, 2011, 20.22
Återigen måste jag dra mig ur. Har ingen möjlighet att åka hemifrån imorgon. Ingen som kan jobba istället för mig. :-(
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet februari 06, 2011, 21.10
Alla överlevde utom ett par NPC´s samt båten som sjönk. All extra utrustning med den.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet februari 07, 2011, 10.46
+ förutom en mindre patrullbåt med söndersmulad akan och 5 småbåtar är piraternas flodverksamhet strängt begränsad

- det finns inga båtar kvar som har nytta av ovan :D

Korrigering: Queen of Vistula sjönk inte, hon flög i bitar ;) (men det gjorde å andra sidan torpedbåten också)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 10, 2011, 09.41
Hej!

Ursäktar om jag var lite trött på förra spelningen. Lan till 17-05 fredag, rollspel till 13-03 lördag och sedan rollspel 13-21 blev lite för mycket för den gamle kroppen efter en intensiv arbetsvecka.

Jag undrar om detta fortfarande stämmer? I hopp om att det inte stämmer längre försöker jag igen. Fyll gärna i igen.

Sön 6/3
Kan: carlsson Niklas Stefan
Kan inte: Erik , Tamara


Sön 6/3
Kan:
Kan inte:

Måste tacka spelarna som medverkade för att de "gillade läget" och efter bästa förmåga spelade sina karaktärer bra inom ramen för kampanjen, dvs att man accepterade uppstarten på nästa scenario utan större knussel.

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet februari 10, 2011, 10.08
Sön 6/3
Kan:
Kan inte: carlsson

Det har smugit sig in en begravning i Stockholm denna helgen, och det är osannolikt att vi är tillbaka innan söndag. Räkna inte med mig.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet februari 10, 2011, 20.23
Hej!

Ursäktar om jag var lite trött på förra spelningen. Lan till 17-05 fredag, rollspel till 13-03 lördag och sedan rollspel 13-21 blev lite för mycket för den gamle kroppen efter en intensiv arbetsvecka.

Jag undrar om detta fortfarande stämmer? I hopp om att det inte stämmer längre försöker jag igen. Fyll gärna i igen.

Sön 6/3
KanNiklas Stefan
Kan inte: Erik , Tamara : carlsson

Sön 6/3
Kan:
Kan inte:

Måste tacka spelarna som medverkade för att de "gillade läget" och efter bästa förmåga spelade sina karaktärer bra inom ramen för kampanjen, dvs att man accepterade uppstarten på nästa scenario utan större knussel.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet februari 13, 2011, 17.40
Sön 6/3
KanNiklas Stefan Flyckt
Kan inte: Erik , Tamara : carlsson

Sön 6/3
Kan:
Kan inte:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet februari 19, 2011, 20.57
Sön 6/3
Kan: Niklas, Stefan, Flyckt, Torbjörn
Kan inte: Erik , Tamara : carlsson
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 20, 2011, 06.07
Då fyra spelare kan spela, kör vi spelning.
Därmed bokar jag dagen för spel.

Sön 6/3 kl 13.00 Spelning hemma hos mig

Kan: Niklas, Stefan, Flyckt, Torbjörn
Kan inte: Erik , Tamara : carlsson

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet februari 22, 2011, 17.29
Å jaaag. Bokcirkeln blev flyttad till lördagen! FTW!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 28, 2011, 19.32
Vill påminna om att spelningen sker hemma hos mig.

Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet mars 11, 2011, 19.06
Kort resumé av helgens spelning.

En grupp av spelarna (de fyra som var med och spelade) tog sig till Warsawa och lyckades få kontakt med Adams släkt.
Adams släktingar är i ledarskiktet i en av de "kommuner" som uppstått i stadens ruiner.

Den svarte baronen (en krigsherre med en stor skara soldater men lite matreserver) har tagit över flera kommuner och har siktet inställt på att ta över de sista två likaså.

Rp ombeds hjälpa kommunen genom att leda ett 20-tal man från kommunen i en räd mot en vapentransport. Rp får även hjälp av fem amerikaner ur 22:e kavalleridivisionen som bor i kommunen.

Enheten ger sig ut på en lång marsch i fordonskonvojens spår och kommer efter några dagar till en bro där en säkerhetsdetalj lämnats kvar. Ett klassiskt infanterianfall med högt tempo genomförs framgångsrikt varefter ett bakhåll förbereds för den återvändande fordonskonvojen.

Fordonskonvojen kommer precis enligt förväntan någon dag senare och ett mycket lyckat eldöverfall genomförs där samtliga fientliga enheter nedkämpas.

Rp har tillskanskat sig en lätt bepansrat trupptransportfordon, har fulla tankar och skall återvända mot Warsawa när spelningen avbryts.

Nya tider kommer upp snart.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet april 04, 2011, 19.28
Nya datum fram till min semester börjar. Jag hoppas kunna boka in minst två datum så sega er inte med att skriva upp er utan skriv när ni kan så snart det går.

10/4

1/5

8/5

15/5 (efter 15.00)

22/5

29/5

12/6

19/6

Fyllt i listan: Ewers,
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet april 04, 2011, 20.47
10/4 Stefan

1/5 Stefan

8/5 Stefan

15/5 (efter 15.00) Stefan

22/5 Stefan

29/5 Stefan

12/6 Stefan

19/6  Stefan
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet april 04, 2011, 20.56
10/4 Stefan,

1/5 Stefan,
8/5 Stefan, carlsson
15/5 (efter 15.00) Stefan, carlsson
22/5 Stefan, carlsson
29/5 Stefan, carlsson

12/6 Stefan, carlsson
19/6 Stefan,

Kommentar: Kommer troligen bara kunna vara med på en av dessa söndagar (även om jag fyllt i att jag kan alla).
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet april 05, 2011, 21.08
10/4 Stefan,

1/5 Stefan,
8/5 Stefan, carlsson, Torbjörn
15/5 (efter 15.00) Stefan, carlsson
22/5 Stefan, carlsson, Torbjörn
29/5 Stefan, carlsson, Torbjörn

12/6 Stefan, carlsson
19/6 Stefan,

Angående spelningar i juni så vet jag ännu inte om jag kan.
/Torbjörn
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet april 09, 2011, 18.11
10/4 Stefan,

1/5 Stefan, Flyckt
8/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt
15/5 (efter 15.00) Stefan, carlsson,
22/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt
29/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt

12/6 Stefan, carlsson, Flyckt
19/6 Stefan, Flyckt
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet april 10, 2011, 04.57
Hej!

Fyra spelare kan och därmed blir det bokad spelning.

8/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt

29/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt

Kl 13.00 på geddon. Sluttid ca 21.30


Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet april 12, 2011, 10.58
Helt osannolikt så tror jag faktiskt att jag kan bägge datumen.

8/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt, Erik

29/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt, Erik
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet april 12, 2011, 11.23
Citat från: "Ewers"8/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt

29/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt

Kl 13.00 på geddon. Sluttid ca 21.30


Vill poängtera att jag som sagt bara kan ett av dessa datum, och troligen blir det 8/5.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet april 12, 2011, 13.10
Bokat båda datumen kl 13 geddon.

8/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt, Erik

29/5 Stefan, (carlsson), Torbjörn, Flyckt, Erik

Ej svarat: Nisse, Anders, Tamara

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet april 12, 2011, 13.45
okat båda datumen kl 13 geddon.

8/5 Stefan, carlsson, Torbjörn, Flyckt, Erik

29/5 Stefan, (carlsson), Torbjörn, Flyckt, Erik, Niklas

Ej svarat: Anders, Tamara
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet april 14, 2011, 10.56
Jag lurpassar i vassen
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet april 14, 2011, 19.19
Tamara har meddelat att hon kommer ta en paus i kampanjen pga tidsbrist. Junk blir en obstinat slp med ÄNNU mer skjutglatt avtryckarfinger.  :wink:

/F 8)

Ps. Tolkar Anders kryptiska inlägg som att han kommer vara närvarande och kommer fördela minusxp om han inte dyker upp. :shock:  :wink: Ds.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet april 24, 2011, 15.05
Tamara har nu meddelat att hon inte kommer ta en paus utan avser spela vidare men meddelar samtidigt att hon kanske inte kommer hinna vara med varje gång. Vi glädjs åt att allas våran Junk kommer behålla sin spelare. :D

Nästa spelning bjuder på möjligheter för lömska planer, listigheter och militära manövrar som kan gå till historien.
Ha med tänkarmössan och vässa rollspelstungan inför en spelning med mycket planering, dialog och analyserande.

Kram /F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet maj 04, 2011, 22.01
Halloj.
Blir tyvärr svårt för mig nu på söndag. Saker har dykt upp som jag inte kan rå på. Hoppas att ni andra fyra kan och att det blir en bra spelning. Den 29e däremot ser jag fram emot spel.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 05, 2011, 06.25
8/5 Carlsson, Torbjörn, Anders, Erik, Niklas, (Tamara)

29/5 Stefan, Torbjörn, Flyckt, Erik, Niklas
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 12, 2011, 17.33
Kort resumé:
De Rp som gav sig iväg för att stoppa Svarta Baronens konvoj återkommer efter 9 dygn med en illa åtgången M113.
http://www.dejawolf.com/steelbeasts/gallery/m113A1.html

Efter en längre diskussion om vad att göra och varför (främst handlade den om varför Rp skall hjälpa andra istället för att bara hjälpa sig själva) fäller Mj Parker den slutgiltiga kommentaren "Därför att vi är amerikanska soldater. För att vi representerar någonting större än oss själva och måste därför sprida andan av demokrati, frihet och det rätta sättet till vår omgivning."
Efter detta uttalande insåg alla i gruppen, mer eller mindre, att han hade rätt och att folket i Warsawa behövde hjälp mot en självutnämnd krigsherre som sprider terror och förgörelse omkring sig.

Rp tar sig in till kommunen där Adams släkt bor, håller krigsråd med kommunens ledare samt representanter för en rysk militär enhet som allierat sig med kommunen. Det planeras och kuckilurars, Hard kommer på att man borde kunna använda kloaksystemet och lyckas få fram en hyfsad karta över kloakerna.

Rp ger sig ut på ett kortare uppdrag men stöter på en fiendepatrull i ingenmansland och en häftig eldstrid utbryter. Med stridsavstånd på 2-15m är striden kort och blodig. Gruppen tar två fångar som förs tillbaka och förhörs framgångsrikt.

En CIA-kapten som färdas med ryssarna kontaktar Rp och vill hjälpa dem att välja sida i konflikten mellan CivGov och MilGov. Rp ber honom fara åt helvete.

Nästa spelning börjar den 11/9 och Rp har som plan at reka kloakerna för att undersöka möjligheterna att göra en inbrytning i Svarta Baronens högkvarter när striderna börjat.

Nästa spelning:29/5 Stefan, Torbjörn, Flyckt, Erik, Niklas

Ej svarat:Anders (som inte får svara med kryptiska meningar som inte egentligen säger bu eller bä)

Plats: Hemma hos SL :wink:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet maj 13, 2011, 09.18
Det får jag visst! Eller vänta, det får jag förresten inte alls...
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet maj 23, 2011, 21.08
Hej! Här kommer lite bu och eller kanske bä från mig. Det har kört ihop sig för mig på söndag med morsdag och en syster som firar sin födelsedag på annat datum än då hon fyller egentligen.
Därför kommer jag att spela men bara till senast lite efter 1700 (kanske lämnar redan runt 1600). När börjar vi spela förresten?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 24, 2011, 05.58
Vi börjar 13.00 hemma hos mig, alltså är folk välkomna från 12.00 så att vi kan komma igång med spelandet 13.00.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 26, 2011, 14.31
Jag kommer inte att kunna vara där till 13 men jag kommer så snart jag kan.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 02, 2011, 10.48
Hej!

Nu är jag inte så sjuk längre och har allvarlig rollspelsabstinens så här kommer lite nya datum som jag hoppas vi skall kunna fixa till ett datum på. Som vanligt kommer jag låta det gå några dagar och ta det datum som flest kan men det räcker med fyra spelare för att vi skall boka spelning.

För dem som gillar kryptiska svar som är svårtolkade ber SL om översyn med brist på kreativt tänkande hos SL, varför enkla svar med namn vid respektive datum som man kan spela räcker gott.

Datum för nästa spelning:

12/6

19/6

10/7

17/7

Datum för nästnästa spelning:

(24/7)

31/7

14/7

21/7

Svarat:

Ej Svarat: Stefan, Tamara, Nisse, Andreas, Flyckt, Erik, Anders

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet juni 02, 2011, 10.57
Datum för nästa spelning:

12/6: carlsson

19/6:

10/7: carlsson

17/7:


Datum för nästnästa spelning:

(24/7):

31/7: carlsson

14/8:

21/8: carlsson

Svarat: Carlsson

Ej Svarat: Stefan, Tamara, Nisse, Flyckt, Erik, Anders


Jag tog mig friheten att ändra 14/7 och 21/7 till x/8. ;)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 02, 2011, 11.05
Du är bra Andreas, jag gillar dig! :bigsmurf:

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juni 02, 2011, 12.57
Datum för nästa spelning:

12/6: carlsson

19/6: Niklas

10/7: carlsson, Niklas

17/7: Niklas


Datum för nästnästa spelning:

(24/7):

31/7: carlsson, Niklas

14/8: Niklas

21/8: carlsson, Niklas

Svarat: Carlsson, Niklas

Ej Svarat: Stefan, Tamara, Flyckt, Erik, Anders, Tobbe
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet juni 02, 2011, 13.36
12/6: carlsson

19/6: Niklas

10/7: carlsson, Niklas Stefan

17/7: Niklas Stefan


Datum för nästnästa spelning:

(24/7):

31/7: carlsson, Niklas Stefan

14/8: Niklas

21/8: carlsson, Niklas Stefan

Svarat: Carlsson, Niklas Stefan

Ej Svarat: , Tamara, Flyckt, Erik, Anders, Tobbe
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet juni 05, 2011, 16.55
12/6: carlsson

19/6: Niklas

10/7: carlsson, Niklas Stefan, Erik

17/7: Niklas Stefan, Erik


Datum för nästnästa spelning:

(24/7): Erik

31/7: carlsson, Niklas Stefan, Erik,

14/8: Niklas, Erik

21/8: carlsson, Niklas Stefan, Erik

Svarat: Carlsson, Niklas Stefan, Erik

Ej Svarat: , Tamara, Flyckt, Anders, Tobbe
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 07, 2011, 09.56
Hej!

Då har det gått några dagar och jag kan med glädje se tre datum med fyra spelare!

Därför tar jag och bokar in alla dessa tre datum för spel! :shock:

Bokade datum för äventyr i Europa, och kanske även Nordamerika:

10/7: carlsson, Niklas Stefan, Erik


31/7: carlsson, Niklas Stefan, Erik,


21/8: carlsson, Niklas Stefan, Erik


Ej Svarat: , Tamara, Flyckt, Anders, Tobbe


Som vanligt start 13.00 och om inget annat sägs, lir hemma hos mig.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet juni 11, 2011, 15.24
Bra jag har noterat datumen, ledsen att jag dröjde med svar annars. Skall försöka komma på samtliga men vet inte riktigt med semester och sånt.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet juni 15, 2011, 21.47
Ursäkta att jag inte har svarat. Kan tyvärr inte säga om jag kan spela på bestämda datum. Hör av mig det närmar sig...

höres
/Torbjörn
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juni 22, 2011, 15.45
Jag ska kolla detta å återkomma
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 07, 2011, 23.06
Stämmer detta?

10/7: carlsson, Niklas Stefan, Erik, Flyckt


31/7: (carlsson), Niklas Stefan, Erik, Flyckt


21/8: carlsson, Niklas Stefan, Erik, Flyckt

Osäkra: Tobbe & Anders

Ej i Sverige: Tamara

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 07, 2011, 23.17
Funkar iaf för mig
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet juli 08, 2011, 15.28
Jag har lyckats dubbelboka mig så jag kommer nog inte (om inte Cliffords spelning blir inställd av någon anledning). Ber så hemskt mycket om ursäkt, känns tråkigt att inte kunna vara med.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 08, 2011, 15.49
Sådant som händer. Hälsa Cliff.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 23, 2011, 08.52
Jag kommer inte kunna vara med den 31/7. Ska flytta den dagen. Flyttstart 14.00.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 23, 2011, 09.40
Behöver du flytthjälp? I så fall senarelägger vi starten med några timmar och hjälper till att flytta.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 23, 2011, 11.22
Flytthjälp är ju alltid trevligt. Skulle väl vara bra med en 4-5 personer till så om någon vill så är det helt ok. :-)  Kommer troligtvis att börja köra saker redan på fredagen i min bil... om jag får nyckel och inte behöver måla om något.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet juli 25, 2011, 12.24
Även jag måste kapitulera inför verkligheten och ställa in mitt deltagande på söndag. :(

(Känner mig fantastiskt usel. Hata mig inte)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet juli 26, 2011, 01.04
Kan ej 31/7, osäker hand över augusti!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 26, 2011, 13.38
Om det ska spelas först efter flytt skulle jag vilja veta hur många som kan tänkas hjälpa till ett par/tre timmar?
Titel: Jodå
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet juli 27, 2011, 21.56
Jag kan med största säkerhet både flytta lite och spela. Blir vi nog många för spel?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 28, 2011, 21.33
De som anmält sig som klara för spel är Stefan, Erik, Tobbe och Flyckt så spel blir det.

Jag och Nisse kommer köra grejer på fredag efter bästa förmåga men jag har tagit mig friheten att anmäla oss alla som frivilliga att hjälpa till med möbler på söndag.

Vi gör helt enkelt ett avbrott för att agera flytthjälp, för att sedan fortsätta spelandet.

Som vanligt spel hos mig start kl 13.00 men alla är välkomna från 12.00.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet juli 29, 2011, 14.40
Måste tyvärr dra mig ur. Skall ner till bror i Skåne. :oops:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 29, 2011, 15.40
Vi blir tre spelare och kör ändå.

Start kl 13.00, välkomna från kl 12.00, paus för möbelbärande.

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet juli 30, 2011, 05.10
Jag jobbar ju natt så jag kan bara vara med mellan 15 och 19, slår en signal när jag närmar mig.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet juli 30, 2011, 06.33
Bra, vi ses på söndag. Skall bli kul med spelning igen!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 30, 2011, 10.03
Måste säga att det är riktig dedikation att komma till borås för att lira i 4 timmar.  :D

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 30, 2011, 21.49
Flyckt har lämnat återbud och därmed är det endast två spelare som kan.

Därmed ställs spelningen in.

Vi siktar på nästa bokade datum.

Kram /F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 30, 2011, 22.23
Folk får gärna hjälpa till att flytta ändå men det blir svårt eftersom det bara är Fredrik kvar från Borås som kan. Jaja... mer träning åt oss andra
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 30, 2011, 22.52
Tobbe och jag hjälper till med flytten.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 30, 2011, 22.55
Jag kolla upp att detta fortfarande stämmer. Bekräfta med ett litet inlägg.

21/8: carlsson, Niklas Stefan, Erik, Flyckt

Osäkra: Tobbe & Anders

Ej i Sverige: Tamara

/F  8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 15, 2011, 22.07
Påminnelsebump

21/8: carlsson, Niklas Stefan, Erik, Flyckt

Osäkra: Tobbe & Anders

Bekräfta att ni kan eller inte kan med inlägg eller sms. Vill inte behöva ställa in i sista sekunden igen.

Spelar hemma hos mig eftersom nya lokalen inte kommer vara färdig för spel.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet augusti 16, 2011, 18.11
Skall på husvisning 21:e men kan nog lite senare under dagen.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet augusti 16, 2011, 21.34
Som det ser ut just nu är det 50% chans till närvaro för min del.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet augusti 17, 2011, 08.47
Vet först på fredag om det är go för min del.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet augusti 18, 2011, 10.25
Har ådragit mig en förkylning och därmed blir det inte av att åka till Götet i helgen. Håller jag mig tillträckligt frisk så blir jag med på söndag!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet augusti 18, 2011, 19.39
Jag kommer med största sannorlikhet att kunna på söndag. Kan ej vara 100% då Malin har haft ont i sin mage och går på starka smärtstillande här hemma. Har varit så här flera gånger förr men denna gången har det hållt i 3 veckor. Men hon ska ha en kompis hos sig på söndag om allt går enligt plan.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet augusti 19, 2011, 17.54
En liten uppdatering. Jag kommer att kunna spela till 18.00 ca på söndag.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 21, 2011, 09.34
Kommer med bussen 12.50 till Borås så jag blir några minuter sen.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 23, 2011, 19.04
Kort resumé av spelningen:
Några av era landsmän sgt Thomson och pvt Paul kontaktar Rp angående idén att flyga med en gammal bombare från första världskriget till Bremerhavn. Flygplanet undersöks och mekanikerna tror på idén.

För att få tag på ca1200 liter bensin åker tre av Rp (Garner, Guttieres och Prophet) med en handelsdeligation till "staden med playwoodbunkern på bron som Rp hjälpte till att försvara". Förhoppningen var att få köpa tillbaka bensin man sålde tidigare.

Warsawadeligationen står för lejonparten av betalningen för bensinen men stadens härskare vill ha en tjänst i utbyte av Rp.
Tjänsten består i att ta reda på vad som hänt vid en silvergruva som inte hörts av på några veckor.

Rp beger sig till gruvan. Finner två svårt sjuka milismän, Prophet och Garner blir smittade med oidentifierad sjukdom, Guttieres vårdar samtliga tillbaka till hälsa under en vecka. Svaga av sjukdommens efterdyningar tar sig Rp tillbaka till Warsawa med bensinen.

Rp (8personer)+ Jänkarna från Warsawa (5personer)+ tyskarna (2 personer)=15 personer packar in sig i bombaren med 10 kg utrustning/man. Extra utrustning blir sjv-mtrl.
Flygningen går bra och Rp kommer fram till Bremerhavn efter ca 2 timmars flygning.

Rp tar farväl av tyskarna och skrivs in för överfart, får lite info och väntar på transport i några dagar.

Konvojen lämnar tyskland och kommer två stormiga veckor senare fram till Norfolk. Rp har ännu inte satt sina fötter på amerikansk mark men ligger för ankare utanför kusten.


Datum för nästa spelning kommer inom kort.
/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet augusti 23, 2011, 21.04
Jiihay! :)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet augusti 24, 2011, 10.35
Och DÅ får vi vackert plikta för att vi bad opinionsmannen dra åt helvete...
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 26, 2011, 16.57
Nytt datum:

16/10:

Svarat:

/F
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet augusti 26, 2011, 17.55
16/10: carlsson

Svarat: carlsson
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 28, 2011, 21.18
16/9 eller?
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet augusti 28, 2011, 22.02
Citat från: "Nisse"16/9 eller?

Nä, han menar nog oktober. Vi är på Kielbåten, på väg till Europa, den 16:e!

Samma båt du kunde följt med på, men du valde ju att svika gänget och göra annat... ;)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 29, 2011, 00.02
Menar 16/10. Det är dessutom enda söndagen fram till november som jag kan spelleda.

/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet augusti 29, 2011, 20.50
16/10: carlsson, Flyckt

Svarat: carlsson, Flyckt
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 29, 2011, 22.51
16/10: carlsson, Flyckt, Niklas

Svarat: carlsson, Flyckt, Niklas
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet augusti 30, 2011, 20.21
16/10: carlsson, Flyckt, Niklas, Torbjörn

Svarat: carlsson, Flyckt, Niklas, Torbjörn
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet september 01, 2011, 16.48
16/10: carlsson, Flyckt, Niklas, Torbjörn, Anders

Svarat: carlsson, Flyckt, Niklas, Torbjörn, Anders
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 01, 2011, 16.56
Bokar härmed 16/10 för spel eftersom fem spelare kan. Hoppas att Stefan och Erik också kan vara med då det är lite "starta på ny kula hemma i USA"

16/10 kl 13.00 hemma hos mig eller på geddon, besked senare om det.

Kan: carlsson, Flyckt, Niklas, Torbjörn, Anders

Svarat: carlsson, Flyckt, Niklas, Torbjörn, Anders

Puss i ljumsken/F 8)
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Zebulon skrivet september 02, 2011, 13.58
Awesome! Första bästa klocktorn, here I come!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 06, 2011, 01.40
sixteen ten thirteen hundred hours, check
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet september 26, 2011, 18.33
Kommer vara grymt bakis den 16:e så jag är ett osäkert kort.
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 18, 2011, 16.49
Bokar Söndagen 27/11 för nästa spelning.

13.00-21.00 Geddon: Bruna Rummet

Vilka kan vara med?

Kan: Ewers

Kan ej:
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet oktober 18, 2011, 17.04
Bokar Söndagen 27/11 för nästa spelning.

13.00-21.00 Geddon: Bruna Rummet

Vilka kan vara med?

Kan: Ewers, carlsson

Kan ej:

Carlsson meddelar: Min fru står på vikariepoolen denna dag, så det kan skita sig. Men så länge det inte händer så är jag på!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 18, 2011, 18.02
Bokar Söndagen 27/11 för nästa spelning.

13.00-21.00 Geddon: Bruna Rummet

Vilka kan vara med?

Kan: Ewers, carlsson, Niklas

Kan ej:

Carlsson meddelar: Min fru står på vikariepoolen denna dag, så det kan skita sig. Men så länge det inte händer så är jag på!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet oktober 23, 2011, 22.56
Bokar Söndagen 27/11 för nästa spelning.

13.00-21.00 Geddon: Bruna Rummet

Vilka kan vara med?

Kan: Ewers, carlsson, Niklas

Kan ej: Erik

Carlsson meddelar: Min fru står på vikariepoolen denna dag, så det kan skita sig. Men så länge det inte händer så är jag på!
Titel: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 26, 2011, 17.26
Bokar Söndagen 27/11 för nästa spelning.

13.00-21.00 Geddon: Bruna Rummet

Vilka kan vara med?

Kan: Ewers, carlsson, Niklas

Kan ej: Erik

Carlsson meddelar: Min fru står på vikariepoolen denna dag, så det kan skita sig. Men så länge det inte händer så är jag på!

Jag har en svag aning om att ja är upptagen det datumet men kan inte sätta fingret på med vad. Får avvakta så länge.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 02, 2011, 02.41
Avbokar spelning den 27/11 pga bristande intresse och lägger kampanjen på is tills dess att inspiration och gaist kommer tillbaka hos såväl spelare som SL.

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 02, 2011, 08.55
Ok. :(
Är det för att alla inte svarat, eller för att SL verkligen tappat inspirationen?
Eller är Deathwatch roligare? ;)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 03, 2011, 01.35
Det är mest för att SL inte tycker det är roligt med inställda spelningar i sista sekund pga spelarbrist, att behöva jaga spelarna för att de skall skriva på forumet, för att spelare glömmer av bokade spelningar och bokar upp sig på annat mm.

Det tar tid och energi att förbereda och leda en rollspelskampanj, minst dubbelt så lång tid som speltiden. Därför vill SL känna att det är värt mödan.

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 03, 2011, 22.54
Jag förstår dig...
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet november 06, 2011, 01.42
Tråkigt att höra men fullt förståeligt.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet november 08, 2011, 18.52
MM tråkigt, förlåt för att jag inte svarat om den 27e men fick klart idag att om jag kunde eller ej.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet september 10, 2013, 21.08
Nån mer än jag som är sugen på att fortsätta kampanjen....?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet september 11, 2013, 09.37
Alltid sugen på twilight 2000
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 11, 2013, 15.49
Finns det ett genuint intresse från minst 4 spelare är jag verkligen på att fortsätta kampanjen. Anders Land har dessutom frågat om just en T2000 kampanj.
Är ni två spelare till som vill fortsätta kampanjen så är jag på.
Kram F!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet september 11, 2013, 20.42
Spelare sökes!!! Anmäl intresse snarast!! :-)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet september 11, 2013, 21.29
Jag vet att jag inte borde men Twilight lirar jag gärna.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 14, 2013, 12.22
Då Andreas, Tobbe, Nisse och Stefan visat sig intresserade att fortsätta kampanjen kommer jag att dra igång den igen. Nya spelare i kampanjen blir dessutom Anders Land och kanske Stefan Land.

Datum för första spelning kommer snart.

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet september 14, 2013, 16.16
Citat från: Ewers skrivet september 14, 2013, 12.22
Då Andreas, Tobbe, Nisse och Stefan visat sig intresserade att fortsätta kampanjen kommer jag att dra igång den igen. Nya spelare i kampanjen blir dessutom Anders Land och kanske Stefan Land.

Datum för första spelning kommer snart.

/F 8)

Yeyh!  :)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet september 15, 2013, 15.34
Gott mos. Ska bli kul att sprida den överlägsna amerikanska moralen över Europa ;D
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet september 25, 2013, 10.23
Vill spela... :-) Tider önskas
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 25, 2013, 22.56
Hejsan!
Möjliga datum i närtid. Start 13.00, stop 23.00. Plats: Hemma hos SL.

Lördag 5/10
Kan:
Kan inte:

Lördag 19/10
Kan:
Kan inte:

Kopiera listan från föregående inlägg och skriv in när du kan/inte kan.

/Fredrik
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet september 26, 2013, 00.04
Lördag 5/10
Kan:
Kan inte: carlsson

Lördag 19/10
Kan: carlsson
Kan inte:
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet september 26, 2013, 10.55
Lördag 5/10
Kan: Niklas
Kan inte: carlsson

Lördag 19/10
Kan: carlsson, Niklas
Kan inte:
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet september 26, 2013, 18.37
Lördag 5/10
Kan: Niklas
Kan inte: carlsson, Torbjörn

Lördag 19/10
Kan: carlsson, Niklas, Torbjörn
Kan inte:
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet september 26, 2013, 21.00
Lördag 5/10
Kan: Niklas
Kan inte: carlsson, Torbjörn, Anders

Lördag 19/10
Kan: carlsson, Niklas, Torbjörn
Kan inte:
Kanske: Anders

Lägger till ett eget alternativ. Jag är ju ensamstående pappa jämnaveckor  :( som ni vet... Och jag är ju lite beroende av att spelningarna sker vissa veckor/dagar. Båda dessa alternativ är ju jämna veckor. Om detta skulle bli väldigt krångligt för mig så lämnar jag min plats till någon annan spelare. Pappa rollen går ju före så att säga.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet september 26, 2013, 23.28
Lördag 5/10
Kan: Niklas Stefan
Kan inte: carlsson, Torbjörn, Anders

Lördag 19/10
Kan: carlsson, Niklas, Torbjörn
Kan inte: Stefan
Kanske: Anders
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet september 27, 2013, 15.44

Lördag 5/10
Kan: Niklas Stefan, Stefan land
Kan inte: carlsson, Torbjörn, Anders

Lördag 19/10
Kan: carlsson, Niklas, Torbjörn, Stefan land
Kan inte: Stefan
Kanske: Anders

Ser fram imot detta. länge sen jag spelade twillight har saknat det.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 27, 2013, 17.32
Majoriteten talar för att vi bokar 19/10 men jag hoppas att Stefan kanske kan komma att vara med ändå. Gruppen klarar sig ju inte länge utan Cletus och hans "resurser"... ;-)

Alltså, spelning bokad 19/10
Tid: 13.00-23.00
Plats: Parkgatan 3A. Fredriks lägenhet.
Utrustning: Ant mtrl, Trng (t4, t6, t8, t10x2, t20), gds & drck

Anders L o Stefan L kommer kl 11.00 alt att vi tar en separat spelning med er någon vardagskväll innan. Ni snackar ihop er och återkommer till mig.

Kram /F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 04, 2013, 19.39
Nu är två karaktärer nästan klara. Det blev två intressanta karaktärer som kommer tillföra kampanjen intressanta dimensioner.

Ser fram emot att få spela som tusan!!!

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 04, 2013, 21.14
Spännande... :-)

Vill lira imorgon eller på söndag!!! :-(
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 15, 2013, 10.58
Spelning bokad LÖRDAG 19/10Tid: 13.00-23.00
Plats: Parkgatan 3A. Fredriks lägenhet.
Utrustning: Ant mtrl, Trng (t4, t6, t8, t10x2, t20), gds & drck

Anders L o Stefan L kommer kl 11.00 och ni andra är välkomna också.

SL står för kaffe o mjölk men spelarna får stå för fikabröd.  ;)

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet oktober 15, 2013, 21.37
Jag tänkte köpa med lite färskt bröd och goda pålägg!
Detta är en gammal rollspelsvana som tyvärr fallit bort de senaste åren. Den går ut på att en person står för fikat varje spelning. Fika i detta fall betyder något matnyttigt som t ex bröd och pålägg.

Någon som INTE är intresserad av detta tilltag? :)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 16, 2013, 08.15
Låter trevligt. Kan testa det en gång iaf. ;-)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 19, 2013, 08.31
Jag behöver ta mig till Gedon innan för att hämta tärningar och gamla anteckningar. Någon mer som ska dit först eller som kan tänka sig att låna ut sin nyckel så jag kan ta mig dit?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet oktober 19, 2013, 11.12
Citat från: Niklas skrivet oktober 19, 2013, 08.31
Jag behöver ta mig till Gedon innan för att hämta tärningar och gamla anteckningar. Någon mer som ska dit först eller som kan tänka sig att låna ut sin nyckel så jag kan ta mig dit?

Jag ska till Coop och handla om en timma ungefär. Messa mig!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 24, 2013, 19.21
Nytt datum bestämt.

Söndag 10/11 kl 12-22 hemma hos den goe SL.

Som vanligt står SL för kaffe, the och mjölk. Spelarna står för fikat.  :)

Kan:

Kan ej:

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet oktober 24, 2013, 22.35
Kan:

Kan ej: carlsson
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 24, 2013, 23.01
Söndag 10/11 kl 12-22 hemma hos den goe SL.

Som vanligt står SL för kaffe, the och mjölk. Spelarna står för fikat. 

Kan:

Kan ej: Carlsson
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet oktober 25, 2013, 13.29

Söndag 10/11 kl 12-22 hemma hos den goe SL.

Som vanligt står SL för kaffe, the och mjölk. Spelarna står för fikat.

Kan:Stefan L

Kan ej: Carlsson
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 25, 2013, 20.34
Söndag 10/11 kl 12-22 hemma hos den goe SL.

Som vanligt står SL för kaffe, the och mjölk. Spelarna står för fikat.

Kan:Stefan L, Niklas

Kan ej: Carlsson
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet oktober 26, 2013, 13.47
Söndag 10/11 kl 12-22 hemma hos den goe SL.

Som vanligt står SL för kaffe, the och mjölk. Spelarna står för fikat.

Kan:Stefan L, Niklas, Landers

Kan ej: Carlsson
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet oktober 27, 2013, 22.43
Söndag 10/11 kl 12-22 hemma hos den goe SL.

Som vanligt står SL för kaffe, the och mjölk. Spelarna står för fikat.

Kan:Stefan L, Niklas, Landers Stefan N

Kan ej: Carlsson
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet oktober 28, 2013, 12.58
Söndag 10/11 kl 12-22 hemma hos den goe SL.

Som vanligt står SL för kaffe, the och mjölk. Spelarna står för fikat.

Kan: Stefan L, Niklas, Landers, Stefan N, Torbjörn

Kan ej: Carlsson
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 30, 2013, 18.50
Söndag 10/11 kl 12-22 hemma hos den goe SL.

Som vanligt står SL för kaffe, the och mjölk. Spelarna står för fikat.

Kan: Stefan L, Landers, Stefan N, Torbjörn

Kan ej: Carlsson

Kan delar av spelning: Niklas (ska på kalas 15.00)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet oktober 31, 2013, 21.48
Krönika – på Amerikansk mark
Härligt att vara tillbaka i Amerika. Efter strapatsfyllda äventyr tog vi oss till slut till Bremenhaven där båten Alice II tog oss över Atlanten. Statusmässigt var båten inte någon höjdare och antagligen en relik från första världskriget men den tog oss hem utan incidenter. Båten anlände till Norfolk och alla fick välja om de ville gå iland på sidan som styrs av Civgov eller av Milgov. För oss som tjänstgjort i militären under många år och eftersom något ordnat samhälle inte tycktes finnas var valet enkelt. Snabbt blev vi satta i ett litet hyreshus i "karantän". Uppenbarligen handlade det inte om medicinsk karantän utan för att ge ledningen en möjlighet att kolla upp de som återvänt från Europa.

Hela den löst sammansatta grupp som jag varit en del av hamnade tillsammans i ett logement. Guitierres – den erfarne sjukvårdaren som gjort mycket nytta, Prophet – den tatuerade underrättelseofficeren men skarp blick för samband och framtid, Hard – attachén (troligtvis agent inom CIA) från ambassaden i Moskva som nu försöker göra det bästa av livet i militären, Junk – den luttrade kvinnliga mekanikern, Cletus – rep-gruppchefen som ser Junk som en lillasyster, Mike – den hårförde SEAL-soldaten med förkärlek för sprängämnen och Liebermann – den väsande prickskytten från USMC. Också jag då, Butch – en läkare från Special Forces med politiska ambitioner. Förutom de från vår grupp hamnade två till i vårt rum. Det var Rocky – en helikopterpilot och jägare från Alaska samt Ted – en spaningssoldat från Rangers. Otåligt väntade vi på vad som skulle hända. Efter lite gnabb om vilka enheter som är bäst föll de flesta in i kortspel som tidsfördriv. Prophet var givetvis ute och försökte luska.

Efter två dagar var det allmän info för alla hemvändare. Civgov styr ett större område omfattande några delstater utifrån Omaha (Nebraska) och ett annat område med delstaterna North Carolina, Carolina och Georgia. Milgovs högkvarter ligger i Colorado (Denver) och har ett mer utspritt område som de kontrollerar. Detta möjliggörs av den bättre militära kommunikationen. Rent allmän verkar dock samhället ha förfallit i princip helt, inga av de större städerna har klarat sig undan kärnvapenattackerna.  Min hembyggd i Maryland och staden Washington verkar vara helt förstörd. Med allra största säkerhet måste då mina föräldrar vara döda. Norfolk november 2001, så nära Maryland men ändå så långt från hemma... Milgov verkar ha en sund inställning med målet att styra tillsammans med lokala civila till dess att samhällsstrukturerna är återbygga och en civil regering åter kan styra landet. När nu detta kan bli möjligt?

Strax efter den allmänna informationen blev officerarna (jag, Rocky och Prophet) från vårt logement kallade till major Holtz. Förutom att skapa en två nya Divisioner av återvändarna håller de på att skapa en särskild enhet (vid namn SOC, Special Operations Command) för speciella uppdrag. De vill att jag, Prophet, Hard, Mike, Rocky och Ted skulle bilda en enhet. Även Liebermann hade fått frågan men tackat nej av oklar anledning. Vårt uppdrag skulle vara att ta oss till Manhattan som tydligen skal vara i relativt oskatt skick. Väl på Manhattan är vårt uppdrag att:

•   Upprätta en officiell bas för Milgov
•   Räkna och registrera befolkningen
•   Utvärdera situationen i området
•   Värdera möjliga återvinningsmöjligheter
•   Utvärdera och registrera grupperingar i området
•   Skapa en grund för lag, ordning och en fungerande administration
•   Ta reda på vad som hänt enhet 426 och kapten Ralph Lawrence
•   Ta reda på vad som hänt enhet 302 och kapten Dwight Toll

Enhet 302 har tidigare fått motsvarande uppdrag. Efter fyra månader upphörde dock kontakten med dem.
Ett spännande uppdrag. Ett uppdrag enligt devisen "heart and mind" som vi inom Special Forces gärna arbetar efter. New York har alltid varit städernas stad och Manhattan kärnan i denna stad. Går det att etablera Milgov här kan det Manhattan bli navet i återuppbyggnaden av den en gång så stolta och ärofyllda Amerikanska staterna!

Vi tackade givetvis ja till uppdraget. Strax efter det blev vi officerare även inkallade till överstelöjtnant Fitzpatrick. En hårdförd typ av den gamla skolan. Aktiv redan under Koreakriget och tungt dekorerad. Han beskrev att det egentliga uppdraget är att hitta och återbära en guldreserv som fanns i Manhattan. Guldreserven skulle 1998 föras ut från Manhattan i en massiv operation som leddes av 78 lätta infanteridivisionens militärpoliskompani (78 MP-kompaniet) under ledning av Mj James T Porter och Kn Christofer Kellog. De misslyckades. Om vi skulle kunna återfinna och få ut guldreserven skulle den kunna användas för att skapa en ny valuta för Amerika. En fungerande valuta är givetvis kritiskt för att återuppbygga ett samhälle. För att komma in i Manhatten ska vi använda oss av gänget "Harbour rats" som hjälp Milgov tidigare och tydligen ska vara hyffsat pålitliga.

Givetvis informerades hel gruppen om hela uppdraget. I denna typ av operationer är det viktigt att alla är motiverade och förstår helheten. Nu började en hektisk tid för att utrusta gruppen för uppdraget. Vapen och ammunition samt mycket mer. Ted som har erfarenhet från jordbruk föreslog att vi skulle ta med utsäde för att kunna ha bättre odlingar på Manhattan för att hjälpa staden och dess invånare att försörja sig själva. Från början lät det lite lustigt men faktum är att lokala odlingar i London under andra världskriget var en viktig del i stadens försörjning. Sammanlagt blev det ungefär två ton med utrustning..

En fiskarbåt som sköttes av tre generationer av fiskare skulle ta oss till Harbour rats. Resan dit gick tog cirka två dygn och bra även om fiskarna hade en lätt inskränkt och fördomsfull människosyn. Väl på Harbour rats imponerande gamla tremastade skonare "The Pioneer" uppstod diskussion angående hur vi ska få iland alla utrustning utan att halva Manhattan får reda på det. Efter en lång diskussion slutar det med att vi låter största delen av utrustningen vara kvar på båten och att vi ska plocka upp den om fyra nätter eller om en vecka. Innan dess måste vi då ha hittat ett sätt att få iland och flytta den till ett säkert ställe utan att det väcker uppmärksamhet. Eftersom vi inte litade på Harbour rats så låste vi "vårt" lastutrymme och Mike försåtsminareade det på ett diaboliskt sätt. Detta förklarades för dem på ett pedagogiskt sätt. Det verkar som om de förstod allvaret i frågan...

Sen satta vi oss, utrustade för att klara en vecka, i två gummibåtar för att i nattens mörker paddla oss i mot Manhattan. En imponerande syn med siluetter av skyskrapor och ljus från eldar i en del olika byggnader.  Äntligen på väg mot uppdraget på riktigt.

/Major Willis Parker
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet november 01, 2013, 07.40
En bra sammanfattning av läget. :-)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 01, 2013, 09.05
Gött mos!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet november 02, 2013, 02.35
bra sammanställning. tummen upp
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 11, 2013, 00.10
Nästa spelning bokad.

Söndag 8/12 kl 12-21 hemma hos den goe SL.

Kan:

Kan ej:

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 11, 2013, 11.23
Nästa spelning bokad.

Söndag 8/12 kl 12-21 hemma hos den goe SL.

Kan: carlsson

Kan ej:
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet november 11, 2013, 11.42
Nästa spelning bokad.

Söndag 8/12 kl 12-21 hemma hos den goe SL.

Kan: carlsson, niklas

Kan ej:
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet november 11, 2013, 17.12
ästa spelning bokad.

Söndag 8/12 kl 12-21 hemma hos den goe SL.

Kan: carlsson, niklas Stefan (julfest kvällen innan)

Kan ej:
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet november 11, 2013, 20.50


ästa spelning bokad.

Söndag 8/12 kl 12-21 hemma hos den goe SL.

Kan: carlsson, niklas Stefan (julfest kvällen innan men jag kan vara nykter), Landers

Kan ej:




Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet november 13, 2013, 20.47
Fick just erbjudande om fast jobb på DSV från den 1 dec så jag vet inte om mitt schema kommer va det samma. som det är nu med mitt schema  så kan jag spela men om dom ändrar schemat??
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 14, 2013, 16.49
Grattis till fast jobb!!!  :D

Vi får se hur schemat ser ut sedan. Vi får försöka ordna så att alla kan vara med och leka när vi vet.

Kram /F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 18, 2013, 16.47
Glatt besked! Tamara har lyckats missa att kampanjen är återuppväckt och vill också vara med. Nästa speltillfälle är hon i Tyskland så kvinnlig fägring låter vänta på sig till tidigast januari.

Kram /F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet november 18, 2013, 17.21
Wohoo! :-)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet november 18, 2013, 20.11
Nästa spelning bokad.

Söndag 8/12 kl 12-21 hemma hos den goe SL.

Kan: carlsson, niklas Stefan (julfest kvällen innan men jag kan vara nykter), Landers, Torbjörn

Kan ej:
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 29, 2013, 10.53
Vem löser fikan denna gången?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet december 01, 2013, 17.24
Jag kan fixa fika.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Tamara skrivet december 04, 2013, 13.14
Hej,

jag är i tyskland fram till 6 jan. och kommer ha mycket att göra nästa år, då jag förmodligen öppnar 2 nya anläggningar samtidigt i södra sverige. Men kan jag var med på en spelning är jag med om detta är okay.

Jag önskar er en riktig kul spelning i morgon.

Kram
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet december 07, 2013, 06.17
Krönika – Manhattan och första kontakten

Mike fick leda landstigningen. Som SEAL borde han vara den mest kompetenta i gruppen på detta område. Vi paddlade försiktigt fram i våra två svarta gummibåtar för att landstiga på Manhattans västra sida. Först passerade vi Governos Island. Det var en hel del folk som rörde sig där. Det verkade också finnas viss elektricitet där. Vad vi fick reda på senare verkar det som att det mest är pirater som håller till på Governos Island. De verkar vara ganska talrika och framgångsrika.
Sedan blev vi passerade av en stor roddbåt. Vi höll oss stilla och tysta och snart hade de passerat utan att upptäcka oss. Vi valde att ta oss iland en bit norr om Judiska museet. Där såg vi en byggnad som såg övergiven ut och som låg nära en landstigningsbar kaj.

Jag och Ted kontrollerade byggnaden och närmaste omgivningen innan hela gruppen begav sig in i byggnaden och upp på översta våningen med sina personliga packningar. Byggnaden verkade helt övergiven i ett trapphus låg det ett förtorkat lik. Med tanke på likets skick och allt damm så verkar det inte som om någon varit i byggnaden på lång tid. När vi kollade ut kunde vi skymta människor som ibland rörde sig på gatorna. Uppenbarligen så var det inte "normala" samhällsfungerande människor utan någon typ av blandning av uteliggare och gäng som rör sig ute på natten.

Vi inväntade sedan gryningen för att ta en första riktiga titt på Manhattan. Skräpigt och stökigt är första intrycket. En del aktiviteter verkar dock vara organiserade. En grupp människor gick till Battery Garden för att arbeta på uppbrutna åkrar. Matproduktionen verkar vara en kritisk faktor för stadens överlevnad.

På eftermiddagen gick jag, Ted och Rocky ut för att bilda oss en uppfattning om hur samhället fungerar. Vi fick ganska snabbt kontakt med en grupp. Ledaren var en kvinna vid namn Miranda. Efter inledande misstänksamhet fick komma in i deras byggnad och prata med dem. Uppenbarligen stack vi ut då vi alla var mycket välbeväpnade med enhetliga uniformer. Alla vi är dessutom i välnärda och bra fysisk form. Än så länge hade de flesta vi sett på Manhattan varit ganska undernärda. Genom att byta lite MRA fick vi igång ett samtal för att få ut lite information. Denna grupp visade sig tillhöra något som hette Martins kollektiv. De ligger inom och är underställda Hertigens område. De berättade också att de finns någon som kallas Borgmästaren. De håller till vid Central park och är en grupp som har mer av "roffarmentalitet" än vad Hertigen har. Kring Central park har de tydligen byggt en mur för att lättare kontrollera den viktiga matproduktionen. Vad gäller kravallerna som tidigare inträffat på Manhattan hr nog SoHo och Trebeka varit bland de stadsdelar som drabbats värst. Chinatown har inte heller klarat sig lindrigt undan.  Vår story var att vi är ett gäng soldater som återkommit från Europa och nu letar efter en nära släktning till Hard som ska finnas på Manhattan. De var helt svältfödda på information utanför Manhattan och vi bidrog efter bästa förmåga. Vi nämnde dock inte så mycket om Civgov. Innan mörkret anlände vi till vårt basläger. De varnade oss för gängen som går ute på nätterna. Då stänger/barrikaderar alla civiliserade in sig och inväntar nästa dag.

Åter i baslägret blev det en intensiv diskussion angående hur vi skulle skaffa oss civila kläder för att inte sticka ut så mycket. Ena linjen gick ut på att vi skulle kontakta Martins kollektiv och byta till oss kläder. Den andra linjen gick ut på att vi skulle ut och leta kläder själva. Till slut bestämde vi oss för att leta själva. Onödigt att enbart ha en kontakt och använda den kontakten till att byta till oss så pass enkla saker som civila kläder.

På gryningen den 10/11 begav sig jag, Ted och Rocky (Mike följde efter på avstånd) ut för att leta civila kläder. Vi begav oss norrut mot området norr om World Financial Center. Där stötte vi på två Rovers (skattsökare). De hette Angelica och Pete. De nämnde att de säljer utrustning de hittar på en marknad. Marknaderna är alltid temporära. Plats och tid meddelas enbart betrodda någon timme innan marknaden för att undvika överfall och rån från pirater och gäng. 

Efter ett tags letande har vi hittat de kläder som vi bedömer att vi behöver. På väg tillbaka mot baslägret blev vi vittne till hur fyra pirater försökte kidnappa en kvinna. Vi ingrep direkt och bekämpade piraterna snabbt och kunde rädda kvinna vid namn Annie. En av piraterna lyckades skadad köra iväg med deras båt. Vi hjälpte Annie tillbaka till hennes kollektiv. Då stötte vi på en skadad man omgiven av förvirrade människor. Den skadade mannen blev skadad i samband med att piraterna kidnappat Annie och var vän till Annie. Fem vakter från Hertigen var där. Snabbt använde jag universalgreppet "jag är doktor" och gick fram och hjälpte den skadade mannan. Under tiden berättade Annie att vi hjälp henne. Då blev de mer vänligt inställda. Då det kunde uppstå komplikationer på grund av skadan och som en del i "hearts and mind" beslutade vi att följa med dem till deras kollektiv för att övervaka mannen och samtidigt få chansen att lära känna detta kollektiv. Det var Quintuskollektivet som leds av Richard Parker, en beläst och bildad akademiker.  Han verkade ha sunda värderingar och berättade att de och de flesta (alla?) kollektiv stänger helt om sig på natten för att hålla ute gängen. Även detta kollektiv lyder under Hertigen.

På kvällen var Richard Parker stolt över att kunna bjuda på riktigt te. Försökte dölja besviken på att han inte kunde erbjuda vare sig kaffe eller whisky. Han berättade att Borgmästaren håller till på Colombia universitet. Richard bekräftar att Borgmästaren byggt en mur runt central park. Han driver också någon typ av arbetsläger. Ibland försvinner folk från gatorna och troligvis hamnar en del av dem i Borgmästarens arbetsläger.

Richard berättar att Hertigens soldater patrullerar gatorna dagtid och har då hyffsad kontroll gatorna. På nätterna finns inga patrullerna ute.

På frågan om vad som hände när militären drog sig tillbaka berättade Richard att då försvann både stridsmakten och inflödet av varor. När militären flydde agerade folkmassan på ett sätt som kan beskrivas som att "ett vilt djur biter om du inte matar det". I kravallerna som följde var det mycket kravaller, mord och uppgörelser. Blev extra mycket i Little Italy efter att Italien gick med på kommunisternas sida i kriget. Även kineser har varit måltavla för mycket ilska.

Han berättade senare att för ett par år sedan var det här en grupp som sa sig representera militären. De höll till vid Lover East Side. Det tillhör inte hertigens område men det finns troligtvis en del kollektiv i det området.

Kvällen och natten förlöpte sedan lugnt. Allt var bra med den skadade mannen så på morgonen 11/11 begav vi oss tillbaka till baslägret.

/Major Willis Parker
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet december 07, 2013, 10.59
Lång och bra sammanfattning för mig som inte var med på spelningen. :-)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet december 07, 2013, 20.01
Tack för sammanfattningen!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet december 08, 2013, 09.55
Jag kan tyvärr inte vara med på spelningen i dag :'(. Jeepen är trasig och jag vill inte köra den lilla bilen till Borås i dag med det väder som är och förväntas..

Ha en bra spelning!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet december 15, 2013, 10.58
Från en som inte var med.. vad hände på senaste spelningen?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet december 15, 2013, 21.48
En hel del roligt, kan försöka skriva en resume.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet december 15, 2013, 23.01
11/11

Efter en händelselös natt, förutom ett långt samtal med Dr Richard Parker, beger sig Rocky, Thad och Buth tillbaka till baslägtet.

Efter att ha fördelar div civila kläder som vi samlade ihop dagen innan, betämmer vi oss för att ta en "dags utflykt" till Lower east side. För att leta, höra oss för om den försvunna plutonen, puton 302 led av Dwight Toll. Vi som lämnar baslägret är Rocky, Thad, Hard och så Micke Garner förståss.

Strax efter att vi begav oss träffar vi en av dukes vaktpatuller, led av Carl kapten vid dagvakten. Han är misstänksam mot oss men vänlig, ger oss lite tipps och råd. Han avråder oss från att bege oss så långt utanför dukes område och att duke håller till i WTC sammt City hall park. Vi går norr mot City hall park för att hålla oss på dukes område så länge som möjligt, Nära CHP Träffar vi en till av dukes patruler, led av en Mike. Mike är mycket misstänksam och riktigt otrevlig, kräver tull som Thad betalar med en konservburk. Vilket vände Mikes humör litegrann. Vi fick i alla fall inte röra oss närmare CHP, så vi vänder öster ut på okänt område.

Vi kommer tillslut till NYPD nära Two Bridges och vi blir iakagna av någon på taket. Mellan NYPD och ett större konferanscentrum blir vi överfallna från två håll. Thad kastar en granat mot konferanscentret och vi hoppar i skydd. Thad öser in kulor med sin M249 i KC och träffar en. Rocky visar sin skicklighet med sin M21 och sätter en klockren huvudträff på en uppe på taket till NYPD. Vi öser på ganska bra men möts av ganska svag eld givning. Vi stormar in i KC och ytterligare 1 fi nedlagd. I all uppståndelse såg jag inte alla träffar men tydligen var det fler fi som föll. Många huvuden syns inne i NYPD huset och vi skyndar vidare under sporadisk eldgivning.

Efter bara 100m ropar en kvinna från ett grannhus " Ta skydd då!! dom kan ju anfalla!! När inget anfall tycks komma kommer hon ut och berättar att packet som håller till inne i NYPD försöker komma över deras mat och att dom tagit stora förluster sista året. Hon heter Laura och är fd polis och bor i det lilla kollektivet som leds av Chaves en bitter man som inte vågar lita på något annat kollektiv så dom står helt själva.
Laura ber oss hjälpa dem med att skaffa kontakter med någon Rover/marknad som kan hjälpa dem med att sälja ett antal kolfilter. Vi lovar att kolla upp detta och höra av oss, vi får två filter med oss.

Efter ett par hundra meter i utkanten av china town hamnar vi i ett kraftigt bakhåll igen. Vi ser att antal personer och Hard går för att medla. Som tur är lägger resten av oss i bra possitioner. Plötsligt visar sig tio personer som öppnar eld och en grupp försöker även att gå runt oss. Thad öppnar återigen upp med kraftig eld med sin M249 och ett flertal fi faller. Rocky fäller snabbt tre fi med huvudskott och sårar en. Inte kunde Garner vara sämmre och lobbar granater in i en gränd där deras flanknings försök stoppas. Hard var inte så hård när han träffas av två skott i sin hand. Vi drar oss tillbaka efter att ha tillfogat fi stora förluster.

Vi omgruperar och går nu via Cherry st norrut. Vi kommer fram till East side Manhattan bridge, provar att annropa den försvunna plutonen med vår radio, inget svar.  Vi tar oss mödosammt upp i ett 25 våningshus och spanar, vilar och äter. Det är förvånandsvärt folktomt, vi ser djurliv och här finns även träd kvar.

Vi tar oss ner igen och fortsätter norrut på Cherry st. På en basketplan ser vi tre män, en som spelar och två vid sidan om. Dom ser ut som rovers på håll. Vi tar kontakt för att fråga en massa saker.

END
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet december 16, 2013, 04.42
Tummen upp för sammanställningen
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet december 17, 2013, 16.28
Bra sammanfattning Anders!

Nya tider på förslag:
Söndag 5/1: carlsson, Landers
Söndag 2/2: carlsson, Landers
Söndag 16/2: carlsson, Landers

Svarat: carlsson, Landers

Kl 12-20

Torbjörn fixar fika nästa spelning.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 17, 2013, 23.50
Kan folk i Januari kör vi den dagen.
Vi kör ett av datumen i februari. Jag skall dessutom kolla de datumen mot mitt schema...
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet december 18, 2013, 02.52
Nya tider på förslag:
Söndag 5/1: carlsson, Landers, Stefan L
Söndag 2/2: carlsson, Landers, Stefan L
Söndag 16/2: carlsson, Landers, Stefan L

Svarat: carlsson, Landers, Stefan L

Kl 12-20
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet december 18, 2013, 08.04
Nya tider på förslag:
Söndag 5/1: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas
Söndag 2/2: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas
Söndag 16/2: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas

Svarat: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas

Kl 12-20
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet december 18, 2013, 18.55
Söndag 2/2: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas Stefan
Söndag 16/2: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas Stefan
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 19, 2013, 11.27
bokar vi 5/1!


Lämnar fortfarande Februari öppet beroende på hur Tobbe kan.


Söndag 2/2: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas, Spider
Söndag 16/2: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas, Spider

Svarat: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas, Spider

Kl 12-20

/Fredrik 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet december 19, 2013, 17.31
Bra!! För jag är sjukt sugen.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet december 21, 2013, 14.10
Då bokar vi 5/1!


Lämnar fortfarande Februari öppet beroende på hur Tobbe kan.


Söndag 2/2: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas, Spider, Torbjörn
Söndag 16/2: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas, Spider, Torbjörn

Svarat: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas, Spider, Torbjörn

Kl 12-20

Dock så kan jag inte vara med 5/1. Min dotter fyller år.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 21, 2013, 15.39
Då bokar vi in Februari också.

Då bokar vi 5/1!


Söndag 2/2 kl12-20: carlsson, Landers, Stefan L, Niklas, Spider, Torbjörn

Det blir ju toookbra det här! ;D

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 22, 2013, 12.59
Ändring av bokat speldatum!!!

Jag jobbar 2/2, alltså inget spel då.

Bokar istället 16/2 kl 12-20

Därmed spel 5/1 12-20 samt 16/2 kl12-20.

Ursäkta strulet.

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 13, 2014, 07.51
Blir det ingen sammanfattning av spelningen?  :)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet januari 13, 2014, 08.32
Citat från: Ewers skrivet januari 13, 2014, 07.51
Blir det ingen sammanfattning av spelningen?  :)

Jo, men ingen av oss har haft tid än...  ::)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet januari 13, 2014, 21.44
Jag är nog inte rätt man för det jobbet denna gång.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet februari 01, 2014, 12.37
Varning för bakfyllespelning för min del. Tidig pizza och Cola fixar säkert det problemet. :-)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet februari 01, 2014, 19.29
Det handlar bara om taskig prioritering/planering, Men vi räknar med dig!.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet februari 01, 2014, 21.13
bara att knuffa på mig när det är dags att slå tärningarna...
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 01, 2014, 21.34
SL skall också på denna fest men ser bara möjligheter, inte problem.:-)
Kram
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet februari 02, 2014, 16.33
Jag tittar också in, en mini spelning på plats kanske 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet februari 13, 2014, 21.34
Jag fixar fika till spelningen.

/Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet februari 14, 2014, 08.37
Citat från: Torbjörn skrivet februari 13, 2014, 21.34
Jag fixar fika till spelningen.

Gött. :)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 14, 2014, 10.49
SL kommer dessutom stå för kaffe, the, mjölk och hemula mängder kaffebröd.
Skall försöka skriva en resumé.
Kram F
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet mars 03, 2014, 23.02
Kommer du posta upp de nya tiderna?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet mars 04, 2014, 13.37
 Jag har inte tiderna i huvudet men lägger upp dem ikväll.


kram Fredrik  8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet mars 10, 2014, 13.11
Jag fixar fika till nästa spelning.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 10, 2014, 19.47
När är nästa gång?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet mars 11, 2014, 02.26
vill minnas det va nu på söndag den 16/3
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet mars 11, 2014, 06.49
Citat från: Land skrivet mars 11, 2014, 02.26
vill minnas det va nu på söndag den 16/3

Stämmer!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 11, 2014, 11.26
Flaggar lite för att jag kanske inte kan vara med pga tidigare godkänd anledning av spelledaren.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet mars 11, 2014, 19.45
Datum planerade so far:
2014-03-16
2014-04-13
2014-05-11
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet april 10, 2014, 18.19
Vems tur är det att fixa fika?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet april 11, 2014, 12.12
Det är min tur. Ska bara fixa någon som kan tänka sig att köra mig och fikat till spelningen. Någon som har en bil och lite tid över innan spelningen?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet april 12, 2014, 21.14
Jag o Stefan åker till evers ca 11.45. Är du färdighandlad då så kan vi hämta dig.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet april 13, 2014, 06.12
Jag har fått förhinder och kan tyvärr inte vara med i dag.  :(
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet april 13, 2014, 08.00
Citat från: Niklas skrivet april 11, 2014, 12.12
Det är min tur. Ska bara fixa någon som kan tänka sig att köra mig och fikat till spelningen. Någon som har en bil och lite tid över innan spelningen?

Jag kan tyvärr inte hjälpa dig, har lite saker jag måste rodda i innan spelningen.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet april 13, 2014, 08.01
Citat från: Torbjörn skrivet april 13, 2014, 06.12
Jag har fått förhinder och kan tyvärr inte vara med i dag.  :(

Trist.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet april 24, 2014, 21.41
Jag vill bara förtydliga mig från förra spelningen; Jag hade inte ALLS uppfattat situationen som ni andra hade gjort. I min värld så var vi nu såpass kända att vi kunde vistas inom hertigens hela område utan risk för kukeri.

Och om det nu var så j*a självklart - varför stoppade inte Rocky mig då?

Hur som helst, så behöver vi ha vissa riktlinjer för hur vi sköter saker och ting. Att lägga ifrån sig sina vapen känns som en mycket dålig idé. Det borde alltid vara bättre att bättre fly än illa fäkta.
Sen ska vi nog vara försiktiga med dödandet. Det kan ge effekter som vi inte gillar.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet april 26, 2014, 23.36
Ja det blev lite tokigt. Inga sura miner från min sida i alla fall. Det löste ju sig  ;)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 07, 2014, 15.13
Resumé av de två senaste spelningarna:

17/11
Kylig och mulen dag. Pratar med Bram Randell, en ung man i övre tonåren som säger sig vara utsänd av Sheriffen (Sarah McCullen) för att hålla koll på Rp's bas. Rp säger till honom att inte leta efter deras bas.
Delar av gruppen tar sig till skyskrapan mitt emot färjeterminalen och upprättar fast spaning. Spaningsenheten upptäcker att hertigens mannar har en bevakningspostering i byggnaden. Rollpersonerna väljer att hålla sig dolda och förblir oupptäckta.

18/11
Kylig och mulen dag. Avbryter fast spaning mot färjeterminalen och smyger därifrån utan att upptäckas. Vilar några timmar, därefter besök hos Sheriffen för att äska utrustning till spaning och anfall. Sheriffen och Mike (Nisse) hamnar i en mindre dispyt när Sheriffen gör sig lustig över Rp's förfrågningar. Rocky (Anders) och Thad (Stefan L) lyckas dock släta över eventuella sårade känslor och får tips om nästa marknad.
På marknaden har Mike turen att hitta en torrdräkt med tub och aggregat (andningsmunstycke mm). Dock är tuberna tomma.
På natten rekar Rp från vattensidan med gummibåt. Mike snorklar in och genomför när-rek i det kalla vattnet och återkommer genomfrusen efter ca 40 minuter.

19/11
Kylig men molnfri dag. Rovern Anjelica berättar för Rp att hennes partner Pete har blivit kidnappad av ett gäng. Hon har ett dygn på sig att skaffa fram lösen annars kommer de döda honom. Rp bestämmer sig för att hjälpa Anjelica att frita Pete mot att hon gör sitt bästa för att ordna en eller flera fallskärmar.
Rp och Anjelica fritar Pete i en välplanerad räd som involverar raserade hus, fall genom söndervittrade tak mm. Samtliga fem skurkar nedkämpas och Pete hittas skadad men i livet. Parker gör den medicinska bedömningen att Pete inte bör flyttar på några dagar samt att han behöver aktiv vård av kvalificerad sjukvårdspersonal.
Man övernattar i skurkarnas tillhåll och pratar i flera timmar med Anjelica om läget på Manhattan, och olika grupperingar mm.

20/11
Solig och relativt varm dag. Rp ligger lågt och vårdar Pete. En vattenhämtarpatrull skickas ut och den konstaterar att ödemarken inte är helt så öde som den ser ut att vara. Ingen konfrontation uppstår då alla andra är skygga och flyr undan.
På natten utlöses en av larmmineringarna som Rp satt ut (med en handgranat). Vid genomsök finner Rp ingen kropp men blodspår.

21/11
Mulen och varm dag. Pete vaknar och Parker bedömer att det är säkert att förflytta Pete. Rp har en låååång diskussion om vart man skall ta Pete. Till ett av kollektiven eller till den egna basen? Till slut bestämmer man sig för att ta med Pete till egen bas. Vid gränsen till hertigens domän stoppas Rp av vakterna från Kollektiv R. Det blir en kortare diskussion innan Rp ber dem hämta Edmund från kollektiv Q. När han kommer går han i god för Rp och stämningen förbättras. När Rp ger bort lite loot i form av vapen och ammunition till vaktkapten Esmé blir stämningen ännu bättre. Esmé verkar dessutom bli förtjust i Hard (Andreas).

22/11
Mike vaknar med feber och huvudvärk. Parker vårdar Mike och Pete.
Rp beger sig till City Hall. Pratar med vaktkapten Allan Sneider utanför om Wrecker Bob, som enligt uppgift skall kunna fylla ett par lufttuber. Därefter besöker Rp chefsingenjör Gwama och frågar om Wrecker Bob. Gwama talar om att det är bäst att ha "finsprit" om man skall nå enkel framgång i förhandlingar med Wrecker Bob. Gwama erbjuder Rp finsprit i utbyte mot att de skaffar tillbaka hans guldrolex som han förlorat i kortspel mot en av vakterna i K-kollektivet. Vakten heter Tam Brose och skall ha fuskat enligt Gwama.
Rp tar ut förskott för uppdraget och beger sig till Beaver Str där Wrecker Bob och hans kompanjoner arbetar med att riva en byggnad. Rp erbjuder, och visar upp, en flaska Jack Daniels mot att få lufttuber fyllda. Wrecker Bob godtar erbjudandet och Rp skall återkomma.
Rocky och Hard "skall bara" bege sig ner till K-kollektivet för att göra någonting bra framåt eftermiddagen. De stoppas av en patrull och efter ett flertal missförstånd blir de arresterade. De bakbinds och förses med ögonbindel. Därefter förs de till separata rum där de förhörs av en kvinnlig förhörsledare. Efter några timmars växelförhör bryter sig Hard fri och befriar Rocky. Därefter flyr de uppåt i byggnaden. Rp beväpnar sig med bl.a. en brandyxa och lägger sig i bakhåll för de efterföljarna. En brutal strid senare har tre förföljare flytt i panik, två tillfångatagits (skadade så de inte kunde fly men inte döda) samt tre dödats.
"The Hard Rock"-duon hittar sin utrustning, inväntar nattens mörker och beger sig sedan tillbaka till bas.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: mlkr skrivet maj 07, 2014, 21.03
En liten fråga till er rollspelare:

17 maj har vi ett event på brygghuset i Borås från ca 16:30 till sent.
Det skulle inte vara möjligt/intressant/kul för er att närvara på något vis?
Prata rollspel med besökare? spela rollspel inför/med besökare?
kollar runt lite med olika geddoniter nu för att få ihop ett bra förstagångsevent :)

kontakta mig gärna på mail om det känns aktuellt! Mellqvist@outlook.com
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet maj 10, 2014, 19.23
Spel i morrn igen då!
Niklas, fixar du fikat?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet maj 18, 2014, 09.58
Förslag till nya speldagar.

11/5
8/6
6/7
17/8
14/9
12/10
9/11
14/12
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet maj 20, 2014, 14.56
11/5
8/6      S.L
6/7      S.L
17/8    S.L
14/9    S.L
12/10  S.L
9/11    S.L
14/12  kan efter 16.15 jobbar
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet maj 20, 2014, 18.04
11/5
8/6      S.L
6/7      S.L, Carlsson
17/8    S.L, Carlsson
14/9    S.L, Carlsson
12/10  S.L, Carlsson
9/11    S.L, Carlsson
14/12  SL kan efter 16.15 jobbar, Carlsson
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 26, 2014, 21.45
Vore bra om alla kunde svara på om de kan de närmaste datumen så familjeplanering kan ske.

Kram!  8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet maj 27, 2014, 20.17
11/5
8/6      S.L, Torbjörn
6/7      S.L, Carlsson, Torbjörn (osäker med anledning av semester)
17/8    S.L, Carlsson, Torbjörn
14/9    S.L, Carlsson, Torbjörn
12/10  S.L, Carlsson ,Torbjörn
9/11    S.L, Carlsson, Torbjörn
14/12  SL kan efter 16.15 jobbar, Carlsson, Torbjörn

Alla datum är nu inbokade. Viss reservation för händelser ej kända i dag..

/Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet maj 27, 2014, 21.19
8/6      S.L, Torbjörn
6/7      S.L, Carlsson, Torbjörn (osäker med anledning av semester)
17/8    S.L, Carlsson, Torbjörn
14/9    S.L, Carlsson, Torbjörn
12/10  S.L, Carlsson ,Torbjörn
9/11    S.L, Carlsson, Torbjörn
14/12  SL kan efter 16.15 jobbar, Carlsson, Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 01, 2014, 14.00
Samtliga datum är nu preliminärbokade och chef basbataljon har godkänt.

Vore bra om Nisse kunde meddela huruvida han kan eller ej 8/6.

Kram F!

8/6      Anders, S.L., Torbjörn
6/7      Anders, S.L, Carlsson, Torbjörn (osäker med anledning av semester)
17/8   Anders,  S.L, Carlsson, Torbjörn
14/9    Anders, S.L, Carlsson, Torbjörn
12/10 Anders,  S.L, Carlsson ,Torbjörn
9/11    Anders, S.L, Carlsson, Torbjörn
14/12  Anders, SL kan efter 16.15 jobbar, Carlsson, Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juni 02, 2014, 19.22
8/6      Anders, S.L., Torbjörn, Niklas (osäker på heldag)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet juni 04, 2014, 21.20
Jag har tyvärr fått förhinder på söndag och kan därför inte spela. Lycka till och glöm inte att som Henry V sa... "Ju färre män desto större ära".
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 05, 2014, 07.39
Ingen fara Tobbe, det finns fler tillfällen för din karaktär att "skaffa ära".  ;)

Hur ser de faktiska tiderna ut för dig Nisse? Det är bra att veta eftersom ni bara kommer vara tre spelare.

Kram /F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juni 05, 2014, 09.36
13.00-20.00
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 05, 2014, 23.05
Gött, då blir det ju tre hela spelningen.

Då kan vi ju säga spelstart 13.00 för alla.

Kram Fredrik
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juni 07, 2014, 19.38
Blir ni sura om vi flyttar spelstart till 14.00? Har lite att göra innan så jag kan bli lite sen om vi börjar 13.00. Måste ju handla till spelningen också
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juni 27, 2014, 09.48
Påminnelse!

Bokad spelning
Starttid: kl 13.00
Hemma hos den goe SL
Beräknad stopptid ca kl 20.30
6/7      Anders, S.L, Carlsson, Torbjörn (osäker med anledning av semester)

Stefan hoppas kunna vara med, Nisse får svara när han vet.

Kram /F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet juni 27, 2014, 11.40
Jag skall bara skicka hem min blivande fru på söndagen. Efter det är jag med.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juni 27, 2014, 11.43
Påminnelse!

Bokad spelning
Starttid: kl 13.00
Hemma hos den goe SL
Beräknad stopptid ca kl 20.30
6/7      Anders, S.L, Carlsson, Torbjörn (osäker med anledning av semester)

Stefan hoppas kunna vara med, Nisse får svara när han vet.

Kram /F
------------------------------------------

Ber om ursäkt för min svårighet att svara i god tid.

Jag ska flytta möbler på lördag och sen ska jag grilla och ev gå ut på stan och festa lite. Kommer med stor sannolikhet att vara tillräckligt pigg runt 13.00 för att kunna dyka upp
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet juli 01, 2014, 18.00
Snart spelning :). Om någon vill ha kattmat eller kattsand levererat går det bra att höra av sig till undertecknad.

Mvh Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 01, 2014, 23.16
Kan nog tänka mig lite kattsand. Hör av mig i veckan
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet juli 05, 2014, 22.10
Vems tur är det att fixa fika?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet juli 06, 2014, 21.11
Jag var rädd att nästa spelning skulle krocka med min Gotlansvecka... Men det hade jag tydligen räknat in så det var lugnt :)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 06, 2014, 21.19
Toppen!
Nästa spelning kommer ju bli attack mot färjeterminal.
SL rekommenderar att alle man är på däck då.

Jag tyckte det var en bra spelning även om det går väldigt sakta frammåt. ;-)

Kram F!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet juli 09, 2014, 22.32
Hade guldet legat på stranden och väntat så hade vi varit klara nu:)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet augusti 06, 2014, 08.43
Uppdaterad plan:

17/8   Anders,  S.L, Torbjörn
14/9    Anders, S.L, Carlsson, Torbjörn
12/10 Anders,  S.L, Carlsson ,Torbjörn
9/11    Anders, S.L, Carlsson, Torbjörn
14/12  Anders, SL kan efter 16.15 jobbar, Carlsson, Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 06, 2014, 10.47
Uppdaterad plan:

17/8   Anders,  S.L, Torbjörn, Niklas(kanske går tidigare)
14/9    Anders, S.L, Carlsson, Torbjörn, Niklas
12/10 Anders,  S.L, Carlsson ,Torbjörn, Niklas
9/11    Anders, S.L, Carlsson, Torbjörn, Niklas
14/12  Anders, SL kan efter 16.15 jobbar, Carlsson, Torbjörn, Niklas(osäker)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 15, 2014, 13.16
Kanske är uppdaterat till att jag går tidigare. Redan runt 17 så vi får vara grymt effektiva i början.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet augusti 15, 2014, 18.37
Föreslår att vi kommer igång vid 12 då och är effektiva i början.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 16, 2014, 09.34
12 funkar för mig
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet augusti 19, 2014, 19.04
Hur gick det? Har vi nuke:at Manhattan än eller?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet augusti 20, 2014, 10.04
Superkort resumé.

Gruppen förövade sina olika moment på olika håll.
Gruppen genomförde anfallet enligt plan. Hard var supeninja på färgan, Kletus var Überguro med granatgevär Carl Gustav (C-G ;)) och Mike lyckades tajma laddningarna perfekt.
Allt gick mer eller mindre bra/enligt plan och endast en liten motorbåt kom undan med skador.
Gruppen vilade några timmar och hade sedan möte med Hertigen som erbjöd gruppen att upprätta bas vid WTC, vilket gruppen tackade ja till.
Gruppen gick hem och började packa inför flytt nästkommande morgon.

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet september 24, 2014, 06.16
Hur gick förra spelningen? Är alla baroner nu lojala mot oss och Milgov 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 24, 2014, 10.30
Kort resumé: Alla era saker flyttades till WTC5 (world trade center byggnad 5). Ni har fått hela våning 4 (11000 kvadratmeter) att tillgå. Byggnaden har 9 våningar samt en källarvåning.
Rp lade ett flertal dagar på att installera sig, barrikadera/minera/försåtsminera mm.
Möte med Hertigens stora råd, Hertigen med rådgivare, alla baroner med 2 bisittare samt Rp's repressntant med 2 bisittare. Det fanns baroner som var positiva, neutrala och negativa.
Efter mötet med Hertigen börjar Rp förbereda sig för eventuellt möte med "Pioneer" som enligt avtal skall leverera förnödenheter vid midnatt, ute vid frihetsgudinnan.
Spelningen avslutas.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet september 24, 2014, 21.16
 ;D
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 10, 2014, 11.19

12/10 Anders,  S.L, Niklas, Torbjörn (osäker), Stefan N
9/11    Anders, S.L, Carlsson, Torbjörn, Niklas
14/12  Anders, SL kan efter 16.15 jobbar, Carlsson, Torbjörn, Niklas(osäker)

Spelstart: 12.00
Avslut: Senast 21.00
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 10, 2014, 18.42
Kommer att dyka upp lite sent. Efter 15.00 men innan 16.00.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 11, 2014, 13.36
Då skjuter vi på spelstart till 13.00 eftersom Stefan kommer tidigast 13.00.

Kram F
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet november 03, 2014, 21.58
Åerigen slipper ni mördar-Hard på söndag, han ska fira fars dag!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet november 05, 2014, 12.47
Uppbokad med två kalas på söndag helt plötsligt Vet inte hur mkt jag kommer kunna vara med och spela men ska försöka komma loss och dyka upp iaf en stund.

Ledsen för den sena infon
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 05, 2014, 19.42
Spelstart 12.00 på söndag. Förbered er på intensivt rollspel och eventuellt hårdkokt action.
Kram!

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet november 07, 2014, 20.43
vet tyvärr inte om jag kan komma på söndag. har bytt bredbandsleverantör och har problem att få det inkopplat .har kallat på expert hjälp som kommer på söndagen efter att ha haft kallas med sin dotter. kalaset väntas va slut senast 16.00 men sen vet jag inte hur lång tid det tar att få igång bredbandet. vill gärna få detta avklarat.

MVH Stefan
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet november 15, 2014, 10.37
Byte av speldatum!! Nästa spelning är bokad till den 14/12. Men jag har lyckats boka en vecka när jag har Saga. Nytt förslag är 7/12 kl 12.00.

7/12 Anders. Evers. Stefan


Nya ev speldatum

4/1
1/2
1/3
29/3
26/4
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet november 18, 2014, 11.32

Byte av speldatum!! Nästa spelning är bokad till den 14/12. Men jag har lyckats boka en vecka när jag har Saga. Nytt förslag är 7/12 kl 12.00.

7/12 Anders. Evers. Stefan. Stefan L jobbar till 16.15 på sön men kan efter det


Nya ev speldatum

4/1
1/2
1/3
29/3
26/4
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 18, 2014, 16.29
7/12 verkar inte funka för SL. Återkommer med klara besked snart med det ser mörkt ut, vilket innebär att december nog blir T2000-fri månad...

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet december 04, 2014, 00.47
Nya ev speldatum

4/1   S.L
1/2   S.L
1/3   S.L
29/3 S.L
26/4 S.L
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet december 04, 2014, 08.53
Nya ev speldatum

4/1   S.L
1/2   S.L (ASL Kickoff, hoppas att Ewers inte kan spelleda då ;) )
1/3   S.L, carlsson
29/3 S.L, carlsson
26/4 S.L, carlsson
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Raslurbat skrivet december 04, 2014, 14.23
ASL är mycket viktigare än en sketen kampanj ;)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet december 04, 2014, 16.31
Jag har inget schema för dessa datum men jag prelimenärbokar förutsatt att vi blir minst 3 spelare.
Fyll i fter hand som ni kan så blir jag glad.

Kram /F
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet december 16, 2014, 15.34


4/1   S.L, Torbjörn
1/2   S.L (ASL Kickoff, hoppas att Ewers inte kan spelleda då  ), Torbjörn
1/3   S.L, Carlsson, Torbjörn
29/3 S.L, Carlsson, Torbjörn
26/4 S.L, Carlsson, Torbjörn

Alla datum är lite osäkra ännu men de flesta borde funka.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet december 16, 2014, 16.00
4/1   S.L, Torbjörn. Anders
1/2   S.L (ASL Kickoff, hoppas att Ewers inte kan spelleda då  ), Torbjörn. Anders
1/3   S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
29/3 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
26/4 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders

Alla datum är lite osäkra ännu men de flesta borde funka.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet december 30, 2014, 22.30
Spel på Sön eller inte?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet december 30, 2014, 22.43
4/1   S.L, Torbjörn. Anders, Niklas
1/2   S.L (ASL Kickoff, hoppas att Ewers inte kan spelleda då  ), Torbjörn. Anders
1/3   S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
29/3 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
26/4 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 02, 2015, 19.35
4/1   S.L, Torbjörn. Anders, Niklas

1/2   Ställs in pga flytt.

1/3   S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
29/3 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
26/4 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet februari 11, 2015, 20.18
Jag har tyvärr fått förhinder den 1/3.

4/1   S.L, Torbjörn. Anders, Niklas

1/2   Ställs in pga flytt.

1/3   S.L, Carlsson, Anders
29/3 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
26/4 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 13, 2015, 11.01
Tråkigt att du fått förhinder Tobbe. Hur är det med Nisse, kommer du kunna vara med?

1/3   S.L, Carlsson, Anders
29/3 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
26/4 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders

/Fredrik 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet februari 13, 2015, 15.11
Jag tror det... twinsen ska på simskola och det hänger jag ju gärna med på så tar ett avbrott för det vid 1430 till 1530... på ett ungefär
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 13, 2015, 23.40
Hur ligger det till med herr Nilsson då?

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet februari 14, 2015, 10.47
Karinhelg i Lund 1/3  :-\
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 23, 2015, 11.38


1/3   S.L, Carlsson, Anders, Nisse
Tid: 12.00-21.00
Plats: Döbelnsgatan 33
Utr: Glatt humör, vässade tärningar och kanske fikabröd?


29/3 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
26/4 S.L, Carlsson, Torbjörn. Anders
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 01, 2015, 10.10
Om ingen har vägarna förbi Sandared så blir jag lite sen. 1150 åker jag därifrån.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet mars 16, 2015, 23.04
Hur gick spelningen senast?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet mars 18, 2015, 17.30
Det hände en del. både bra och dåligt. svårt att dra allt här :D
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet mars 22, 2015, 15.03
Hej!

Uppdatering angående bokade datum.

29/3 S.L, Torbjörn,Anders
26/4 S.L, Torbjörn, Anders

Hur ser det ut för Nisse och herr Nilsson?

/Fredrik
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 22, 2015, 17.02
Jag kan inte spela den 29/3. Lirar med Carlos... antar att Stefan gör detsamma?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet mars 22, 2015, 20.56
Vi har ju bara haft det datumet bokat i några månader...  ;)

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 23, 2015, 12.26
Från början kunde jag inte säga om jag kunde vara med eller inte. Sen så sket sig livet lite och datumet blev ledigt och då hade jag glömt av detta. :-( Lyckades boka upp mig hos Carlos istället. Hoppas ni kör på ändå även om den bäste inte kan va med ;-)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: carlsson skrivet mars 23, 2015, 13.35
Citat från: Niklas skrivet mars 23, 2015, 12.26
Från början kunde jag inte säga om jag kunde vara med eller inte. Sen så sket sig livet lite och datumet blev ledigt och då hade jag glömt av detta. :-( Lyckades boka upp mig hos Carlos istället. Hoppas ni kör på ändå även om den bäste inte kan va med ;-)

Hence the invention "Kalender" ;)

http://www.wikihow.com/Keep-a-Calendar

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 23, 2015, 17.30
Citat från: carlsson skrivet mars 23, 2015, 13.35
Citat från: Niklas skrivet mars 23, 2015, 12.26
Från början kunde jag inte säga om jag kunde vara med eller inte. Sen så sket sig livet lite och datumet blev ledigt och då hade jag glömt av detta. :-( Lyckades boka upp mig hos Carlos istället. Hoppas ni kör på ändå även om den bäste inte kan va med ;-)

Hence the invention "Kalender" ;)

http://www.wikihow.com/Keep-a-Calendar

Coolt... Står det med i den när livet skiter sig? ;-)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet mars 27, 2015, 11.30
Hej!

På söndag blir det bröderna Land och Tobbe som får stå som huvudrollsinnehavare i hjälteeposet.

Den goe SL står för fikabröd och kaffe. Spelarna står för läskeblask och snask.

Start kl 12.00, stopp ca kl 20.00.

Kram F! 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 27, 2015, 12.21
Jag dyker upp om det går illa med Carlos...

Lycka till och gör inte för mkt dumma saker. ;-)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet april 18, 2015, 11.03
Hej!

26/4 S.L, Torbjörn, Anders

Kl12-20 hemma hos SL.

Kram F!

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet april 19, 2015, 17.39
Hej

Kan tyvärr inte vara med och spela den 26/4 :'(

Måste prioritera kalas för min pojk som fyller år ;D!

/Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet april 19, 2015, 21.42
Hej här är förslag på några nya datum, dom är inte huggna i sten... än...
24/5
21/6
19/7
16/8
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet april 20, 2015, 08.59
Självklart går barnkalas före spelning. Gratta från mig.

Då Nisse och Stefan inte sagt bu eller bä angående nästa spelning avbokar jag den med.

Vi får se när nästa spelning blir beroende på Anders kalender.

Tjipp!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet april 20, 2015, 19.48
Har en massa hjärnspöken emellanåt och inte koll tyvärr. Uppbokad den dagen så kan tyvärr inte
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Gobbos Spider skrivet april 21, 2015, 00.18
Jag tar paus from nu.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet april 26, 2015, 20.19
Försökte kolla upp datumen. Har svårt att avgöra ni men det ser ut som det borde kunna funka.
24/5, Torbjörn
21/6, Torbjörn
19/7, Torbjörn (beror på semesterplanerna)
16/8, Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet april 30, 2015, 21.30
24/5, Torbjörn,Anders
21/6, Torbjörn,Anders
19/7, Torbjörn (beror på semesterplanerna),Anders
16/8, Torbjörn,Anders
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet maj 02, 2015, 15.43
24/5, Torbjörn,Anders.sl
21/6, Torbjörn,Anders.sl
19/7, Torbjörn (beror på semesterplanerna),Anders.sl
16/8, Torbjörn,Anders.sl
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet maj 26, 2015, 12.48
Spelningen i söndags var mycket lyckad tycker jag. Stort tack till alla spelarna som var med!
Flyckt har återvänt i rollen som Guterez och bröderna Land var nog glada för ytterligare en spelare i gruppen.

Handlingen skred frammåt samtidigt som olika uppdrag och allianser gicks igenom. Tydligt var att en nykomlings syn på saker och ting kan vara behövligt. Jag ser fram mot nästa spelning men då jag börjar min semester efter midsommarhelgen är det oklart huruvida uppsatt datum kommer fungera.
Jag återkommer i ärendet.

Kram /F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet juli 09, 2015, 11.07
Hur verkar det den 19e? Blir det något? Skulle vara bra att veta om man ska planera in nåt annat eller inte.

Skickat från min D6603 via Tapatalk

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet juli 11, 2015, 00.11
För min del går det bra att spela den 19:e. Jag, Nisse och Tobbe har återträff med vårdat gamla rollspelsgäng i Gbg den 18:e men vi borde kunna spela den 19:e. Jag är dessutom gräsänkling så vi har hela lägenheten för oss själva.

Vilka kan och inte kan 19:e?

Kan:

Kan inte:

/Fredrik
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet juli 11, 2015, 04.47
För min del går det bra att spela den 19:e. Jag, Nisse och Tobbe har återträff med vårdat gamla rollspelsgäng i Gbg den 18:e men vi borde kunna spela den 19:e. Jag är dessutom gräsänkling så vi har hela lägenheten för oss själva.

Vilka kan och inte kan 19:e?

Kan: SL

Kan inte:

/Fredrik
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet juli 11, 2015, 12.37
För min del går det bra att spela den 19:e. Jag, Nisse och Tobbe har återträff med vårdat gamla rollspelsgäng i Gbg den 18:e men vi borde kunna spela den 19:e. Jag är dessutom gräsänkling så vi har hela lägenheten för oss själva.

Vilka kan och inte kan 19:e?

Kan: SL. Anders

Kan inte:

/Fredrik
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet juli 11, 2015, 12.39
För min del går det bra att spela den 19:e. Jag, Nisse och Tobbe har återträff med vårdat gamla rollspelsgäng i Gbg den 18:e men vi borde kunna spela den 19:e. Jag är dessutom gräsänkling så vi har hela lägenheten för oss själva.

Vilka kan och inte kan 19:e?

Kan: SL. Anders, Flyckt

Kan inte:

/Fredrik

Skickat från min D6603 via Tapatalk

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 11, 2015, 14.28
För min del går det bra att spela den 19:e. Jag, Nisse och Tobbe har återträff med vårdat gamla rollspelsgäng i Gbg den 18:e men vi borde kunna spela den 19:e. Jag är dessutom gräsänkling så vi har hela lägenheten för oss själva.

Vilka kan och inte kan 19:e?

Kan: SL. Anders, Flyckt

Kanske: Niklas (pga flicka såklart)

Kan inte:

/Fredrik

Skickat från min D6603 via Tapatalk
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet juli 18, 2015, 09.21
För min del går det bra att spela den 19:e. Jag, Nisse och Tobbe har återträff med vårdat gamla rollspelsgäng i Gbg den 18:e men vi borde kunna spela den 19:e. Jag är dessutom gräsänkling så vi har hela lägenheten för oss själva.

Vilka kan och inte kan 19:e?

Kan: SL. Anders, Flyckt

Kan inte: Niklas

/Fredrik
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet juli 18, 2015, 11.20
Blir det nån spelning? Vilken tid kär vi om vi ska spela?

Skickat från min D6603 via Tapatalk

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet juli 18, 2015, 17.24
Vi brukar träffas vid 12. Jag hoppas vi kör!!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet juli 18, 2015, 21.00
Det blir spel hos Ewers.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet augusti 02, 2015, 17.29
Nya datum ute!!

16/8, Torbjörn,Anders.sl
13/9,
11/10,
8/11,
6/12,
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet augusti 05, 2015, 12.10
Nya datum ute!!

16/8, Torbjörn,Anders.sl, ev. Flyckt ( lite osäker)
13/9,
11/10,
8/11,
6/12,

Skickat från min D6603 via Tapatalk

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet augusti 10, 2015, 15.19
16/8, Torbjörn,Anders.sl, ev. Flyckt ( lite osäker).SL

11/10, SL
8/11,  SL
6/12,  SL
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 10, 2015, 16.50
16/8, Torbjörn,Anders.sl, ev. Flyckt ( lite osäker), Erik, SL
13/9,
11/10,
8/11,
6/12,

Torbjörn, om du kör bil till Borås så åker jag gärna med om det funkar. Jag har kvar mitt vanliga nummer (0708-139494). /Erik

Skickat från min SM-T805 via Tapatalk

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 13, 2015, 17.06
16/8, Torbjörn,Anders.sl, ev. Flyckt ( lite osäker), Erik, SL, Niklas (med till 17.00)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet augusti 14, 2015, 09.20
Erik - kul att du kan vara med. Jag kör bil så det är inga problem. Blir det bra att hämta upp dig på Statoil vid Ullevimotet? 45 min innan spelstart?

Skickar ett SMS till dig så du får mitt nya mobilnummer.

Allt gott!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet augusti 16, 2015, 01.31
har åkt på en förkylning av alla saker så kan tyvärr inte va med i morgon. näsan rinner med hals ont och lite feber.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 21, 2015, 02.23
13/9, Erik,
11/10,
8/11,
6/12,
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet augusti 25, 2015, 13.48
13/9,
11/10,
8/11,
6/12,
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet augusti 25, 2015, 16.22

13/9, Anders
11/10, Anders
8/11, Anders
6/12, Anders
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet augusti 29, 2015, 15.46
13/9, Anders, Niklas
11/10, Anders
8/11, Anders
6/12, Anders
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet september 02, 2015, 20.31
13/9, Anders, Niklas, Torbjörn
11/10, Anders, Torbjörn
8/11, Anders, Torbjörn
6/12, Anders, Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet september 03, 2015, 12.34
13/9, Anders, Torbjörn
11/10, Anders, Torbjörn
8/11, Anders, Torbjörn
6/12, Anders, Torbjörn

Kanske: 13/9 Niklas (kalas hos bror och syskonbarn) 15:00
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet september 06, 2015, 22.31
13/9, Anders, Torbjörn
11/10, Anders, Torbjörn,SL
8/11, Anders, Torbjörn,SL
6/12, Anders, Torbjörn,SL

Kanske: 13/9 Niklas (kalas hos bror och syskonbarn) 15:00
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 06, 2015, 23.55
13/9, Anders, Torbjörn, Erik
11/10, Anders, Torbjörn,SL
8/11, Anders, Torbjörn,SL
6/12, Anders, Torbjörn,SL

Kanske: 13/9 Niklas (kalas hos bror och syskonbarn) 15:00
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 07, 2015, 10.08
Då det är tre som kan på söndag blir det spelning.  :)

Frågan är om Flyckt kan?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet september 07, 2015, 11.22
Jag kan den 13/9 men skulle behöva låna någons bil ett par timmar för kalaset. Annars blir det nog inte så mkt närvaro
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet september 08, 2015, 18.52
Det går säkert att lösa nisse.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet september 10, 2015, 07.25
Jag kan 13e. Ursäkta det sena svaret.

Skickat från min D6603 via Tapatalk

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 10, 2015, 11.42
Tobbe har fått förhinder men vi kär ändå.

Anders, Erik och Flyckt kan heldag. Nisse (och kanske Stefan L) kan del av dagen.

Kl12-20 som vanligt.

Kram Fredrik😎
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 17, 2015, 05.17
11/10, Erik
8/11,
6/12,
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet september 18, 2015, 15.26
Kunde du läsa min handstil Erik?


11/10, Erik
8/11,
6/12

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet september 18, 2015, 20.03
Jadå, har ju övat tidigare och du är inte läkare än.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet oktober 01, 2015, 18.05
nytt problem. har blivit flyttad till det andra skiftet på jobbet från och med 5/10 så kan bara spela jämna veckor nu. så tiderna som ligger ute nu kan jag inte.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet oktober 01, 2015, 23.58
Tråkigt att höra. Datumen som ligger i år är inte mycket att göra någonting åt. Hur det ser ut nästa år får vi kolla på då.

/F
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet oktober 02, 2015, 19.08

11/10, Erik, Niklas
8/11,
6/12
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet oktober 04, 2015, 12.51
11/10, Erik, Niklas. Flyckt
8/11,
6/12



Skickat från min D6603 via Tapatalk

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet oktober 04, 2015, 19.06
11/10, Erik, Niklas. Flyckt. Anders
8/11,
6/12
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet oktober 10, 2015, 11.59
oj, glömde att fylla i listan

11/10, Erik, Niklas. Flyckt. Anders, Torbjörn
8/11,
6/12
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet oktober 31, 2015, 09.51

8/11,Flyckt (till 17.00 ca),
6/12,

Skickat från min D6603 via Tapatalk

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 02, 2015, 14.52

Som vanligt är onsdag sista dag för anmälan. Minst 3 spelare för att det skall bli spelning.
Tid: 12.00-20.00
Plats: Hemma hos den goe sl

8/11
Kan: Flyckt (till 17.00 ca),

Kan ej:


6/12

Med vänlig hälsning/F  8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet november 02, 2015, 18.10
Som vanligt är onsdag sista dag för anmälan. Minst 3 spelare för att det skall bli spelning.
Tid: 12.00-20.00
Plats: Hemma hos den goe sl

8/11
Kan: Flyckt (till 17.00 ca), Anders

Kan ej:


6/12
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet november 04, 2015, 09.31
Jag kan också på söndag.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet november 04, 2015, 11.06
Då blir det spelning på söndag trots allt. Start kl 12.00 som vanligt.

8/11
Kan: Flyckt (till 17.00 ca), Anders, Erik
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet november 04, 2015, 13.22
Kan också men inte längre än till 16. Mamsen fyller år så det är kalas
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet november 04, 2015, 18.07
Har tyvärr fått förhinder och kan inte vara med på söndag.

Skjut ingen som inte jag skulle skjutit ::)... det finns med andra ord gott om måltavlor...
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet januari 14, 2016, 18.00
Hej!
Här kommer förslag på nya speltider så vi hittar det där j....a guldet...

7/2
6/3
3/4
1/5
29/5
26/6
24/7
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet januari 14, 2016, 18.01
Kan 7/2.  Anders

Kan inte.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Land skrivet januari 16, 2016, 21.21
7/2  S.L
6/3  S.L
3/4  S.L
1/5  S.L
29/5 S.L
26/6 S.L
24/7 S.L
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet januari 25, 2016, 19.55
Nytt år och nya datum.
Vi får se datumen som preliminära förutom närmast kommande datum.
Som tidigare är absolut sista datum för svar på onsdagen före spelning kl 18.00.

7/2 jobbar jag natt så sluttid blir senast kl 20.00.
Kram F😎


7/2  kan: Anders, S.L

Kan ej:



6/3  S.L
3/4  S.L
1/5  S.L
29/5 S.L
26/6 S.L
24/7 S.L
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet januari 27, 2016, 06.16
Nytt år och nya datum.
Vi får se datumen som preliminära förutom närmast kommande datum.
Som tidigare är absolut sista datum för svar på onsdagen före spelning kl 18.00.

7/2 jobbar jag natt så sluttid blir senast kl 20.00.
Kram F😎


7/2  kan: Anders, S.L, Flyckt

Kan ej:



6/3  S.L
3/4  S.L
1/5  S.L
29/5 S.L
26/6 S.L
24/7 S.L
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet januari 27, 2016, 13.38
Nytt år och nya datum.
Vi får se datumen som preliminära förutom närmast kommande datum.
Som tidigare är absolut sista datum för svar på onsdagen före spelning kl 18.00.

7/2 jobbar jag natt så sluttid blir senast kl 20.00.
Kram F😎


7/2  kan: Anders, S.L, Flyckt, Erik

Kan ej:



6/3  S.L
3/4  S.L
1/5  S.L
29/5 S.L
26/6 S.L
24/7 S.L
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet januari 28, 2016, 21.27
Nytt år och nya datum.
Vi får se datumen som preliminära förutom närmast kommande datum.
Som tidigare är absolut sista datum för svar på onsdagen före spelning kl 18.00.

7/2 jobbar jag natt så sluttid blir senast kl 20.00.
Kram F😎


7/2  kan: Anders, S.L, Flyckt, Erik

Kanske: Niklas
Kan ej:

Är på om jag inte ska iväg och träffa en barnfri Malin


6/3  S.L
3/4  S.L
1/5  S.L
29/5 S.L
26/6 S.L
24/7 S.L
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet februari 05, 2016, 04.05
Hejsan!

Har glömt att bekräfta att det blir lir på söndag. Fyra spelare=spel.

7/2  kan: Anders, S.L, Flyckt, Erik
       Kanske: Niklas

Start: kl 13.00 hemma hos SL
Slut: Senast kl 20.00 ( då SL skall jobba natt)

Kram F! 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet februari 05, 2016, 12.25
Ser ut som att jag är kvar i Borås i helgen så game on.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet februari 20, 2016, 15.08
Försökt lägga in när jag kan:

6/3  S.L, Torbjörn
3/4  S.L, Torbjörn
1/5  S.L, Torbjörn
29/5 S.L, Torbjörn
26/6 S.L,
24/7 S.L, Torbjörn (beror på semesterplaner)

//Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet februari 23, 2016, 16.32

Försökt lägga in när jag kan:

6/3  S.L, Torbjörn.Anders
3/4  S.L, Torbjörn.Anders
1/5  S.L, Torbjörn.Anders
29/5 S.L, Torbjörn.Anders
26/6 S.L,
24/7 S.L, Torbjörn (beror på semesterplaner)

//Torbjörn
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet februari 24, 2016, 08.36

6/3  S.L, Torbjörn.Anders
3/4  S.L, Torbjörn.Anders
1/5  S.L, Torbjörn.Anders
29/5 S.L, Torbjörn.Anders
26/6 S.L,
24/7 S.L, Torbjörn (beror på semesterplaner)

6/3 ska troligtvis till Valdemarsvik.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet mars 02, 2016, 17.44
6/3  S.L, Torbjörn.Anders, Erik
3/4  S.L, Torbjörn.Anders
1/5  S.L, Torbjörn.Anders
29/5 S.L, Torbjörn.Anders
26/6 S.L,
24/7 S.L, Torbjörn (beror på semesterplaner)

6/3 ska troligtvis till Valdemarsvik.
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet mars 02, 2016, 23.19
Toppen!

Vi ses kl12 på söndag.

Kram Fredrik!
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Manfred Fisk skrivet mars 03, 2016, 07.41
Bra. Jag kommer också på söndag. Har helt tappat att meddela det. Flåt!

Skickat från min D6603 via Tapatalk

Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 05, 2016, 19.06
Jag är i Borås så dyker också upp
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 07, 2016, 07.53
Hur gick det och vad hände?
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet mars 16, 2016, 13.06
3/4 

Kan: S.L, Torbjörn.Anders

Kan inte:

Som vanligt besked senast onsdag före speldatum. Blir vi fyra spelare lirar vi men med tanke på er situation är det nog bra om man är på plats.

/F😎




1/5  S.L, Torbjörn.Anders
29/5 S.L, Torbjörn.Anders
26/6 S.L,
24/7 S.L, Torbjörn (beror på semesterplaner)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet mars 29, 2016, 09.15
3/4 

Kan: S.L, Torbjörn.Anders, Erik
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet mars 29, 2016, 13.03
3/4 

Kan: S.L, Torbjörn.Anders, Erik

Kan med stooor sannolikhet: Niklas
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Landers skrivet april 26, 2016, 15.36
1/5    Kan: S.L, Torbjörn.Anders
     

        Kan inte:
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Torbjörn skrivet april 27, 2016, 20.21
Jag har fått förhinder och kan inte spela på söndag :(.

Ska fira min pojks födelsedag ;D
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Niklas skrivet april 29, 2016, 17.15
skriver här med för säkerhetsskull.
1/5... im game
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Ewers skrivet april 30, 2016, 01.47
1/5    Kan: S.L, Anders, Flyckt, Nisse

Start kl 12.00

/F 8)
Titel: SV: Twillight 2000 - Unsung Heroes
Skrivet av: Den Gamle skrivet maj 10, 2016, 12.27
Vad hände sista spelningen?