Styrelsen - information.

Startat av mlkr, maj 28, 2018, 21.08

Föregående ämne - Nästa ämne

mlkr

Hej medlemmar :)

För kännedom - Andreas Carlsson, Joakim Sjöstedt samt Tom Hewitt har valt att lämna årets styrelse av personliga skäl. Detta skedde den 24/5. Kvarvarande i styrelsen arbetar för närvarande internt med att se över hur vi går vidare med resterande verksamhetsår.

Vi återkommer med mer utförlig information när vi har den. Tills dess ber vi om medlemmars tålamod då vi arbetar ideellt och även har privatliv och arbetsliv att ta hänsyn till.
/Veni Vidi Vicious

mlkr

UPDATE!

Hej medlemmar! Som tidigare informerats om har vi tyvärr blivit 3 personer färre i styrelsen. Kvarvarande styrelsemedlemmar satt igår i möte och diskuterade huruvida vi VILL och KAN gå vidare som styrelse samt HUR vi i sådana fall gör det.

Efter 2,5 timmar öppenhjärtligt och sakligt samtal beslutade alla kvarvarande styrelsemedlemmar att vi både vill & kan fortsätta i styrelsen.

Vi anser att vi rett ut det som går samt att vi nu har en initial verktygslåda för hur vi vill arbeta vidare tillsammans.

Att vi har tappat styrelsemedlemmar är förstås inte ett gott betyg. Självkritiken är stark men också lärorik och vi tar med oss detta när vi nu går vidare med verksamhetsårets fortsatta arbete.

Nuvarande styrelse samt tidigare styrelsemedlemmar tror det här är bästa möjliga väg framåt för föreningen.

Vi hörs och ses på föreningen!


Skickat från min iPhone med Tapatalk
/Veni Vidi Vicious