Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - fia

#1
Warhammer Tabletop / vinterslaget
januari 14, 2010, 21.03
är det någon som ska på vinterslaget?
#2
Warhammer Tabletop / wfb-liga
juli 11, 2009, 23.08
finns det intresse av att i höst starta en omgång wfb-liga igen? jag tyckte det var kul..
#3
Warhammer på BSK / lag..
september 02, 2008, 10.49
jag läste precis att det kommer att bli lagtävling på bsk.. och jag undrar om folket härifrån har bildat lag och så redan.. för det har inte jag..
#4
min bror kommer på besök.. och vi tänke spela lite på armagedon.. är de nån som ska vara där nån gång under söndagen eller måndagen.. jag har ingen nycket.. är juh inte där så ofta när där inte är folk..
#5
Ser att folk håller på för fullt med att spela 40K.. men det finns kanske dom som inte spelar de (jag är en av dom)..
skulle det inte gå att arrangera nått liknande för wfb? jag är gärna med och hjälper till arragnera nått, men jag har inte så mycket erfarenhet av de.. men vill gärna.. och snart har jag en fungerade arme att spela med oxå...
#6
Warhammer Tabletop / köpa figurer vart?
mars 05, 2007, 12.24
jag har sett att man kan köpa lite figurer på en affär på knalleland, hobbex.. men finns det någon mer stans att köpa figurer i stan? dom har nämligen sagt at jag får pengar för mina stula figurer.. så nu kan jag sart köpa nya..
#7
Habla MP-5 / gothcon
februari 26, 2007, 20.15
jag var precis ute och kollade bussar och tider till att åka fram och tillbax till gothcon (kanske lite tidigt men jag är sån) och insåg att det inte går att komma tillbax md buss till Borås efter 00.00.. och jag hade tänkt att åka hem och sova..

finns det någon som ska göra in med bil och som ska hem på kvällen som har två platser över? om inte det.. finns det någon som har lust att vara med och hyra en bil och därmed komma på hem kvällen?
#8
Lokalveckan / såg att det behövdes....
februari 20, 2007, 09.34
på årsmötet nu såg jag att det flesta av stolarna som plockades fram inte såg helt trevliga ut utan lite söndrigai tyget och så.. då jag är väldig interesserad av textiler och allt som ha med inredning att göra egentligen.. så skulle jag inte ha nått emot att snygga till just detta (då inte kunde ungå att de se). det skulle egentligen inte kosta så mycket pengar.. då man kan köpa väldigt billigt men bra och snyggt tyg och skumgummit är inte heller så väldans dyrt då det inte går ut så mycket..

så vill ni ha hjälp med detta av mig så hör av er, jag gör det gärna.. det samma gäller annat som behövs göras i lokalen.. kommer inte inte ihåg om det finns gardiner, dukar eller nått sånt, var för upptagen med dessa stolar.. *ler*
#9
Rollspel / vill spel!!
februari 06, 2007, 20.17
jag vill supergärna spela.. var i lokalen idag och kollade runt.. bra lokaler!
nu fattas det bara att komma in i nån grupp.. det spel som jag spelat innan är Eon, vampire, Drakar och Demoner, lite mutant, western och exalted, men är väll aldrig den som inte testar på ett nytt, men då får spelledaren ta att jag inte kan..

men som sagt.. vill spela.. hoppar gärna in i en redan existerande grupp, eller så är jag gärna med och startar upp nått nytt.. bar jag får spela..
#10
Köp/Sälj / lizardmen
februari 06, 2007, 13.18
hej!

då min lizardmenarme blev stulen ska jag köpa en ny.. någon som har lite till salu?
#11
Rollspel / ny i stan!
februari 04, 2007, 18.12
hej.. tror äntligen att jag hittat till rätt ställe.. jag vill rollspela lite och det verkar finnas många andra som oxå vill det.. och dte vekrar juh lovande..

tänkte att jag skulle komma ner till eran lokal nu i veckan och kolla lägen.. men tänkte bara säga att jag finns.. och vill spela..