Välkommen till 2017

Startat av carlsson, mars 07, 2017, 21.34

Föregående ämne - Nästa ämne

carlsson

Kära medlemmar!

Nu har vi inlett verksamhetsåret för 2017. Här följer lite information om detta:

Alla medlemmar som inte har betalat sin avgift för 2017 ska nu ha fått ett epost med betalinformation inför det nya året. Skåp och nyckeltags ska betalas senast den sista April för att inte förverka sitt kontrakt. Det kommer självklart ytterligare varning om detta innan vi klipper några lås eller stänger ute några medlemmar.

Från och med nu behövs inga nya, skriftliga avtal på ditt skåp eller nyckel-tag. Det avtal du redan har skrivit på gäller till dess att du byter skåp, eller att vi uppdaterar avtalen. Detta gör vi för att slippa onödigt pappersarbete.

Vi har även uppdaterat våra medlemsvillkor, så att dessa följer PUL (datainspektionens lagara kring personuppgiftshantering). Genom att betala ditt medlemskap samtycker du till dessa regler. Gå in och läs här: http://www.armagedon.se/medlemsavgift/
(Nu kan ju vän av ordning anse att vi även bör få nya, påskrivna avtal tack vare detta, men vi lugnar oss lite med det så att vi får det helt rätt inför nästa påskrift helt enkelt. ;) )


Saker på gång under året:
- Nytt golv
- Vårmöte
- Familjekväll
- Spelauktion
- BSK
- Höstmöte
- Kraftfullare internetuppkoppling
- E-sport

Mer info om detta kommer löpande!


I övrigt är det som det brukar, och tveka inte att höra av dig om du vill förverkliga några av dina spel-idéer eller tankar kring en av Sveriges äldsta - och bästa - Spelföreningar!

Med vänlig hälsning,
Andreas Carlsson, Ordförande

Andreas Carlsson, Borås
ASL-nörd och gammal Armagedon-uv

http://www.aslsweden.com