Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - hake

#1
20 maj: INTE EN BOKNING
Turnering WH40K i blåa och stora rummen. 18+ eller målsmans tillstånd för att vistas i lokalen pga alkohol i lokalen.
Jesper Ritzl

27 maj brädspelördag

3 Juni från kl 14:00. DoD Carlos

18 juni från 15:00 Call of Cthulhu Tomas Nilsson

//Hake
#2
29 april 14-22 Carlos

6 maj från kl 14:00 DoD Carlos (Hake)

7 maj från kl 15:00 Call of Cthulhu Tomas Nilsson

20 maj: INTE EN BOKNING
Turnering WH40K i blåa och stora rummen. 18+ eller målsmans tillstånd för att vistas i lokalen pga alkohol i lokalen.
Jesper Ritzl

27 maj brädspelördag
#3
Rollspel / SV: Drakar & Demoner - Cimir
juni 30, 2014, 09.44
Hej Carlos,

grupp 1 har nu pratat ihop sig och alla kan komma för karaktärsskapande och samkväm imorgon tisdag. Funkar det för dig?

//Hake
#4
Rollspel / SV: Drakar & Demoner - Cimir
juni 25, 2014, 14.38
Regelfråga:

Du skriver att man nu kan parera pilar med sköld (med minus för liten 10, medel 5 och stor full chans.) Men vad gäller för färdigheten UNDVIKA? Går det att undvika pilar/kastvapen och armborst? Krävs GERF-förmågan projektilparad i så fall? :/
#5
Tack för informationen Martin. Jag förstår att det måste till ett datum och att det ska betalas för nämnda tjänst. Jag är inte emot detta, jag tycker bara att det borde gå att ordna förlängningen digitalt då det ibland finns skäl som gör att medlemmar under perioder inte är på plats lika frekvent. Det hade underlättat livet för mig i alla fall.

Och Carlsson, jag har väl inte skrivit att jag missat infon? Den har dock varit något otydlig och jag fick inte klart för mig att skåpvräkningen även gällde de små skåpen innan de faktiskt skedde. Och då försökte jag via telefon (jag var i Malmö den veckan) få dem att inte tömma mitt skåp då jag ville ha det kvar men det gick man tydligen inte med på. -Det tyckte jag var lite väl strikt...
#6
Jag förstår efter samtal från Ivar att ni har tömt mitt skåp. Var förvaras mina saker undertiden och när kan jag hämta dem?

För övrigt tycker jag att det borde gå att lösa kontrakts/betalningsfrågan på ett enklare sätt än att jag måste söka upp en styrelsemedlem. Jag är på föreningen och spelar rollspel, vissa perioder är jag där väldigt frekvent (några ggr per månad), andra perioder blir det inte alls lika ofta på grund av att de kampanjer jag spelar i har tillfällig paus. Så råkar det vara just nu och jag har inte varit på föreningen sedan i slutet av februari. Dock har jag haft mitt skåp i många år och alltid skött betalningen så det känns tråkigt att få skåpet tömt.

Jag har ett ganska så hektiskt liv just nu (köpt hus och fått en dotter i februari) så jag hänger inte på föreningen som vissa andra, det innebär dock inte att jag inte tänkt betala för skåp och mitt medlemskort.

Om det nu är så bråttom att få in de pengarna som ett litet skåp kostar per år kan man inte i så fall göra det möjligt att betala in via nätet?

//Missnöjd med att fått mitt skåp tömt! Hake.
#7
Hur går det med planeringen Carlos? När ska vi göra nya karaktärer och när är det dags att börja spela?
#8
Absolut inte Larsson, dricker man de mängder öl som en Dvärg bälgar i sig så kostar det på lite! ;)
#9
Bagatell, men jag antar att du menar undvika och inte vighet. Kan kanske misstolkas av någon som inte spelat med dig tidigare...

13: Vapenfärdigheter och slagsmål kommer att få en ny kostnad. Värde 1-10 ger en kostnad på 1, 11-20 på 2, 21-30 på 3 och så vidare. Vighet, dra vapen och två vapen behåller sin gamla fasta kostnad

:)
#10
När är du klar med regeländringarna? Dvs när kan man träffa dig för att korrigera sin karaktär?
#11
Innebär detta att vi som har gamla karaktärer ska köpa om alla våra färdigheter/grundegenskaper?

Med tanke på de många regeländringarna och värderingsförändringen av de olika grundvärderna mm är det kanske lika bra? Känns mest rättvist för alla inblandade att vi skapar karaktärer på samma vis? Så värst himla jobbigt att köpa nya färdigheter är det ju ändå inte.
#12
Styrelsen informerar / Överreagera?
december 13, 2011, 08.45
Nu har jag inte full koll på debatten men är det här ett återkommande problem? 

Kanske går det att lösa på det gamla hederliga sättet dvs genom att man samtalar om och påtalar vikten av att komma ihåg att låsa dörren?

En gång är ju ingen gång som det bekant brukar heta??



Oki, såg att det har hänt ett gäng gånger visst.. Hm kanske ändå något man behöver göra då.

Tidlås är dyrt men att byta till ett vanligt sk vridlås tror jag inte kostar mer än några hundra spänn. Så gör vi som i den förra lokalen?
#13
Rollspel / Grupp 2 som grupp 1?
september 22, 2011, 12.57
Hej Carlos, är det korrekt uppfattat att vi som du satt i grupp ett kommer att ha bakgrunden i det som du kallade grupp 1 när du beskrev de olika scenarierna?  :?
#14
Rollspel / Grupp 2
september 22, 2011, 12.48
Hej på er, ska bli fantastiskt kul det här! Jag tycker det vore bra om vi kan träffas och prata lite i gruppen. Är du tillbaka i Borås nu Martin? Jag skulle kunna träffas någon kväll nästa vecka alternativt nu på söndag kväll. Vad säger ni?

Söndag 25/9 fr kl 18    Hake

Måndag 26/9 fr kl 18    Hake
#15
hejhej,

har vi dött? vad har hänt med den här fantastiskt roliga kampanjen? jag skulle tycka det var kul att spela lite igen. vad säger du Pasi?

Tackar Magnus, jo det gick fint i Palestina. Vi hörde skottlossning varje kväll faktiskt, men det var allt som oftast en bit bort i dalgången... Lite svårt att sova i början men man vande sig snabbt. Märkligt vad man kan vänja sig vid...