Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Gamersvault

#1
Köp/Sälj / Re: Butik i Borås
november 12, 2009, 12.11
Nu har jag kommit fram till ett beslut.
Jag kommer inte att ta den större lokalen utan kommer att köra vidare som jag har gjort.
Jag kan förstå att folk som bor i Borås inte droppar förbi p.g.a att det är för långt till Dammsvedjan när Göteborgarna med omnejd kommer förbi och handlar hos mig i stället.
Sedan var det det tänkt bara att att jag behöver en större lokal för en billigare penning än att behöva betala överpriser på en lokal närmare stan.
Men som sagt den som känner för att komma förbi kan bara slå en signal så kommer jag att öppna lagret som vanligt.

Mvh Ingemar
Gamersvault
#2
Syftet med detta är att jag har nästan vuxit ur min nuvarnade lagerlokal, ni som har varit på lagret vet hur trångt det är. Efter 5 år som webbbutik så har lagret vuxit en hel del.

Nu när det har blivit en ledig lokal i samma hus som jag har mitt lager i, så är jag kluven om jag skall ta chansen eller inte till detta, lokalen är 5ggr. större man kommer åt den direkt från vägen men dyrare. Därför gör jag en förfrågan på forumet så vet jag hur jag skall göra om jag skall avvakta ett tag till eller slå upp portarna med en fysisk butik som kommer att rymma lite mer folk än den som finns nuvarande.
Det är tänkt att den skall vara öppen några timmar i veckan, samt som det är idag när folk ringer och undrar om dom kan komma förbi och handla lite spel.

Alla kunder är redan nu välkommna att komma till webblagret,(för den som vill komma och rota på lagret kan bara slå en signal så kan vi komma överens om när du kan komma) när och om jag byter lokal så kommer det att bli bättre utrymme för kunderna.
Redan idag finns det ett sammarbete med Armagrdon och Gamersvault.

Drömmen är att kunna gå över till detta på heltid efter hand, men det kommer att dröja.
Förnärvarande så är detta bara en hobby som bara växer hela tiden.

Jag kommer att meddela hur utgången blir.

Mvh Ingemar
Gamersvault
#3
Hej på er Boråsare
Jag har hittat en hyfsad butikslokal till att kunna öppna en fysisk butik på kvällar o helger på Dammsvedjan, nu står jag i valet och kvalet om jag skall ta den eller inte, jag behöver hjälp med att bestämma mig.
Vad tror ni skall jag ta den eller ej, det är lite kort om tid men jag önskar svar senast 7/11-09

Mvh Ingemar
Gamersvault
#4
BSK 27 / Butiker
augusti 27, 2009, 15.40
Hur blir det med butikerna i år?
#5
Rollspel / Butik i Borås
september 25, 2008, 17.18
Svar på en gammal artikel.
Det finns möjlighet idag att gå fysiskt till en rollspelsbutik i Borås, jag kan ta emot personer som vill titta eller köpa spel på lagret, den som är intresserad kan hitta telefonnumret till mig på nätbutiken så kan vi komma vi överens om när du vill komma förbi.

Ingemar
Gamersvault.se
#6
BSK 26 / Bild
september 25, 2008, 13.59
Jag kan lägga upp en logga eller bild om BSK26 på första sidan i butiken som en banner, bilden bör inte vara bredare än 150px. höjen spelar ingen roll.

Ingemar
Gamersvault.se
#7
BSK 26 / BSK 26
september 25, 2008, 11.29
Nu börjar jag tröttna på att försöka få tag i personalen på Armagedon angående årets konvent, om butiksplatserna, finns det någon som ar en aning om detta så mejla mig på ingemar@gamersvault.se

Mvh Ingemar
Gamersvault.se
#8
BSK 26 / Butik på BSK
september 22, 2008, 21.21
Gamersvault kommer gärna om man får tag i dom som håller i butiksdelen, jag har mejlat nu några gånger men får inga svar.
Jag har pratat med Henrik på Goblin Games och han var med intresserad av att komma.

Jag håller med globetrotter, men det var inte bara Azimo som klagade på att butikerna låg avsides p.g.a att dörren mot gatan inte fick öppnas, det var två dörrar vi var tvungna att hålla stängt.
Den enda ingången som fanns var att man fick gå runt halva bygnaden för att hitta rätt, plus att stora ingången var smockat av figurspelarna så att man fick gå slalom bland borden för att hitta rätt dörr som var öppen, platsen som sådan var det inga bekymmer med, ljus lokal och bra insyn från gatan för folket som gick förbi och var nyfikna på vad som var på gång i högskolan under helgen.

Jag kommer med butiken så fort jag får klartecken med Gamersvault den Boråsare som jag är!

Mvh Ingemar
Gamersvault