Armagedon.se

Spel! => Arkiv => Musikspel => Ämnet startat av: Sparvel skrivet april 23, 2007, 22.12

Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet april 23, 2007, 22.12
Tänkte jag skulle göra en liten logg och skriva ner hur det går för oss som spelar ITG egentligen! Mest för vår egen del men tänkte det kanske vore ett bra sätt att få er andra i föreningen att se att man faktiskt gör nåt!
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet maj 07, 2007, 00.51
Söndag 6/5:
Sparv: Spelade några timmar med barn springandes kring hälarna hela tiden, men på nåt mirakulöst sätt så lyckades jag klara min första 12a idag, Go 60 Go heter den. Sen satt jag ner på plattan i nästan 10 minuter och orkade inte resa mig upp. Det var en spännande upplevelse jag inte haft på väldigt länge att bli så trött så benen verkligen vägrar lyda. Min timing har blivit mycket bättre och det är dags att öka svårighetsgraden igen, men jag är på tok för lat! Nästa planerade spelning: onsdag 9/3 - 15.00
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Robin skrivet maj 09, 2007, 20.37
Robin, onsdag 9/5:
Klarade en ny nia idag, The Game. Bra, många steg (runt 550 på 3 minuter), ganska jobbig. Tar rätt många nior nu, men har en del kvar. Timing! Måste dock öva mer på double-steps, och se till att göra riktiga crossovers och turns. Provade ett par gånger på Spaceman, men det gick inte. Ska gå, behöver en hands-låt till. Failade Mouth 8:an. Det var pinsamt.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet maj 11, 2007, 08.46
Sparv 9/5
Lyckades inte med nått vettigt tror jag. Same old same old.
Insåg dock att mitt USB minne är lite fuckat och inte sparar alla resultat.. mörda :/
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: carlsson skrivet maj 11, 2007, 10.18
Kul med rapport! Man blir ju lite sugen... :D
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Robin skrivet maj 14, 2007, 09.22
Robin, söndag 13/5:

Jag klarade första 10:an! Fan vad gött. Nu är det ju bara 3 svårighetsgrader kvar, dessvärre ökar ju svårigheten logaritimiskt nu ;).

Har dessutom en bunt 9or kvar, men med flitigt övande framför datorn (medelst fingrar för att lära sig läsa pilarna) så ska det nog gå. Dessutom tog jag Tell och This is Rockn'Roll, 2 svåra 9or på första försöket.

EN 10:A!  :D  :D  :D
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet maj 14, 2007, 12.20
Sparv Söndag 13/5
Såklart man kommer till Laserdome precis när ägarna ska rengöra och doona med plattorna på maskinen! Så det vara bara att löka around till dom va klara och dyka upp när Robin landade från Göteborgsområdet. Vi hade även en annan ITGare med oss som kallas för Urza, super duktig pojk som lätt äger mig när det gäller snabbhet, men jag spöar honom ett litet tag till när det kommer till timing.. dock inte alltför länge så snabbt som han utvecklar sitt spelande..

Vi fick juh dessutom celebert besök av annan föreningsmedlem! Det vill vi se mer av!

Men fan vilken skillnad! tänk att lite skit under plattorna kan förstöra så mycket! Min timing hoppade upp ganska bra (tycker jag det är säkert ingen annan som märkte nåt med tanke på att jag är den enda riktiga timing nörden just nu!)

Fick över 90% på några 10or,
Inga nya dubbel stjärnor på nån 8
Tror jag fick nån ny stjärna på random 9.
Så inga större framgångar att skryta med, måste träna upp min timing på snabba (aka gröna) slingor, men jag är så LAT...
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet maj 14, 2007, 13.40
Citat från: "carlsson"Kul med rapport! Man blir ju lite sugen... :D
Det är bara att dyka upp för fan, följ med Leo nån gång vetja :D
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Robin skrivet maj 16, 2007, 21.03
Robin 16/5:

Skitdag :/. Kände mig ganska off i början, och började inte svettas förrän på slutet. Hade dock nytt flashminne med en bunt bra låtar :). Bl.a. Star wars theme.... Kom lite närmare att klara nästa mål, 9:an "My life is so Crazy". Är dock inte ens in närheten.

Dagens höjdpunkt var nog försöket på Zodiac, som gick bra fram tills allra sista slutet. Grrr. Next time, gadget boy!  :twisted:
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Robin skrivet maj 21, 2007, 11.19
Robin 18/5 & 20/5:

Ganska bra dagar. Klarade Zodiac 9:an den 20/5! Har dock fått en låsning på "My life is so Crazy" och tappar takten i början hela tiden. Långt från clear på den. Är dock väldigt nära på både Spin Chicken och My favourite game 10:orna. Den sistnämda dock med C-mod (dvs konstant fart hela låten) vilket är lite fusk.

Funderar på att ta en paus i en vecka, men vi får se.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet maj 21, 2007, 11.44
Låter som en bra plan Robin, det hjälper TOK mycket när man har lite låsningar. Om man inte kan sluta helt kan man som du vet även träna double eftersom det är en helt annan grejj, men man får ändå lite lite ITG och slipper den värsta abstinensen.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Robin skrivet maj 21, 2007, 12.07
Problemet är att det är så jävla tråkigt att gå till gymmet atm, medan det inte är några problem att köra ITG i 4-5 timmar. Finns skojigare saker än att lyfta lite grejer i 45 minuter och sedan springa i 30 min. Även om det finns tv. Urk.

Någon som kan låna mig en cykel till mig i ett par veckor?  8)
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Ivar skrivet maj 21, 2007, 13.33
du har rätt för att dra 2-3 timmar på en cykel med en kardens på 95 är mycket roligare än att springa :)
Dessutom är man lite skakig av närings- o vätskebrist efteråt man klarar inte av att hålla vätskebalansen hur mycket man än försöker...
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet maj 22, 2007, 10.01
OMG, en ivar i våran tråd :O
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet maj 24, 2007, 11.41
Onsdag 23/5
Spelade en del på den andra arkaden, alltså DDR maskinen. Det gick sådär, andträngde mig inte allt för mycket utan lirade mest lite för sakens skull. Fick dock prova att spela en "Extra Stage" för första gången. Var lite kul att testa men det va svårt när dom vände på pilarna..

Lirade såklart lite ITG med. Känns bara som jag totalt tappat lusten att försöka komma frammåt. Har ingen motivation att göra nåt och när jag väl försöker i alla fall går det åt helvete. Det enda som känns små kul just nu är att träna Double, så jag håller mig ganska mycket till det just nu. Klarade min första 8a igår, det var roligt. och har fortfarande aldrig spelat med bar på double! tänker inte börja heller.

Ska antaligen spela igen på fredag om inget annat dyker upp.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Xyzar skrivet maj 24, 2007, 15.31
Onsdag 23/5

Körde mest lite grann för att testa mina nya skor. Min timing börjar bli bra, en stjärna kommer väl snart upp på lilla rutan. Försökte mig på 2 nya 11or, ena har jag inte tillräckligt med stamina för att orka än(817 steg på 2 min O.o) och andra är ännu för tekniskt svår.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Robin skrivet maj 31, 2007, 22.09
Robin, onsdag den 30/5:

Körde litegrann och gick sedan och simmade. Kändes skönt igen efter drygt 1 veckas uppehåll, tog dessutom Spaceman. Spin Chicken gick dock riktigt uselt, samt failade på en enkel 9:a. Hmm. Imorron får det bli hårdkörning.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet juni 01, 2007, 09.49
Sparv: uhm, sammanfattning av dagarna jag glömt när dom var :D !

Fick en ny 2xStar på nån låt, dock glömt vilken!
Spelat massa DDR som omväxling vilket är riktigt roligt! Jag känner mig så grymt "oldschool" när jag står o lirar på den, eftersom det var den maskinen jag faktiskt lärde mig att lira på. Kidzen idag lär sig juh lira på ITG maskinen D:

Jag har småstartat mitt projekt att träna mer 9-10, det är bara det att det är så mycket roligare att lira 8or! men jag måste skärpa mig om nu..

Notes to self:
1. Tvinga Robin spela mer DDR.
2. Träna Rawtaz på Crossovers
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: rAWTAZ skrivet juni 01, 2007, 21.38
Onsdag 30/5
Fixade Zodiac 7, andra eller tredje sjuan jag gjort även om alla varit med bar =P Den förra var Monolith för någon vecka sedan, den första vette sjutton vad det var, om det faktiskt är tre stycken.

Citat från: "Sparvel"2. Träna Rawtaz på Crossovers
De, och galoppsteg, sätter käppar i hjulen! :bounce:

Kolla, jag hittade Soddan här på forumet: :rr:
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Apanpapan skrivet juni 02, 2007, 00.28
Fy fan vad "oldschool" ni är... En fjortis är en fjortis är en fjortis...  :lol:
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: rAWTAZ skrivet juni 03, 2007, 19.51
Lö-Sö 2-3/6

Back on track. Fixat en del galoppsteg, gjort hands, o klarat en hel del sjuor, varav några utan bar. Snart träna på sjuor :3

:duckie:
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Xyzar skrivet juni 03, 2007, 23.02
Fixxade äntligen July expert(i snitt 6.7 steg i sekunden på den lilla låten...) och fick min första stjärna på en låt *lycklig*
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: rAWTAZ skrivet juni 04, 2007, 15.18
Citat från: "Xyzar"Fixxade äntligen July expert(i snitt 6.7 steg i sekunden på den lilla låten...) och fick min första stjärna på en låt *lycklig*
Grymt. Snabba ryck.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Xyzar skrivet juni 15, 2007, 16.31
Fixxade Utopia, Max300 och Destiny idag. Riktigt stolt över mig själv.

Har även upptäckt att jag har börjat flatfoota och har fått grym kondition, körde 11a efter 11a och blev knappt anfådd. Destiny var det enda som gjorde att jag fick flåsa lite =P.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet juli 02, 2007, 18.12
Spelade 1/7 för första gången på 2 veckor. Har haft semester och inte varit i borås, och haft ganska grymm träningsabstinens lite då och då!

Men det gick bra att ställa sig på plattan igen, det var grymt befriande på nåt sätt för att vara ärlig. Jag gjorde väl inget jätte bra tror jag..hm.. jo jag lyckades komma på rekord 3 på Anubis 10! det sista jag gjorde innan jag gick.

Annars var det mest slö spela för att känna av om man tappat all kondition och balans som man byggt upp, men det verkar inte ha gått så himmla illa.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Robin skrivet juli 10, 2007, 00.15
Robin 9/7:

Life is good. ITG igen, det gick väl halvdant. Inga spektakulära resultat, men spelade hyfsat, och var halvnära på en 10:a som vanligt. Grrr. Snart går det.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet juli 10, 2007, 11.47
Japp, du va juh mycket nära :D jag tror du ska börja prova 10or tidigare, innan du e trött? Eller eventuellt göra som jag gör, köra dom jätte sent när du e tok trött och klara dom då men aldrig annars ;D

Jag får väl resumera min egen träning den senaste veckan:

Lisebergsbesöket:
Jag var på Liseberg och träffade folk från Wow guilden några av oss skapade innan vi slutade spela. Självklart kan man inte låta bli att styla lite inför alla söta pojkar på Liseberg! Jag var lätt sämst av alla människor från Musikspel.se som var där men fick mest applåder i alla fall! haha! victory!
Fick även min första 2xStar utan Bar (98,51%) som jag är mycket nöjd med! Kul när man faktiskt känner att det går frammåt ibland.

Laserdome dagarna:
Har spelat nåra gånger på LD men det händer inte så mycket spektakulärt. Har börjat spela 10or igen lite smått, hamnar över 90% på de flesta. Vilket jag dock inte är riktigt nöjd med, vill upp till 94+ på alla 10or med.
Har även klarat lite fler 8or på double style ( spel på båda plattor) Men det börjar bli riktigt jobbigt nu! Men skam den som ger sig!
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Robin skrivet juli 15, 2007, 21.44
15 juli: Fixade Bumblee Bee. Jävligt kass låt, men en rätt lurig 9:a. Nu är det snart dags att fixa 10orna.
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Xyzar skrivet juli 19, 2007, 12.23
Spelade en del igår, första gången jag kunde köra riktigt ordentligt sedan jag stukat foten för 2,5 veckor sedan.

Mosade de flesta av mina gamla rekord, men fick ont i foten igen efter ett gäng låtar.

Mitt usbminne ville inte längre funka, så jag fick skaffa ett nytt, så nu måste jag göra om alla mina rekord, och hitils har det bara blivit bättre rekord ;)
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet juli 21, 2007, 00.59
1. Klarade min första "no bar 10a"
2. Fick nästan en till 2x Star utan bar (97.90%) doh
3. Klarade av massa nior utan bar fick mellan 91-94%
4. Jag trälar vidare på Oasis, men fan den stepcharte är från helvetet! men jag älskar den lika mycket ändå.

Nästa speltilfälle: Lördag ca 15
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Xyzar skrivet juli 24, 2007, 22.12
Klarade Fleadh Uncut no bar, riktigt jobbig, rasade ganska hårt efter jag klarade den, inte många missar heller =). Annars hände det inget spännande progressmässigt
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Robin skrivet augusti 28, 2007, 12.29
Fram till den 27/8:

Har stått och nött mest, knappt gått framåt någonting under en lång tid, men i helgen hände det lite grejer. I lördags fixade jag Tribal Style 10:an och A thousand miles 10 (custom låt) på Liseberg. Igår tog jag Tribal Style 10:an igen i Borås, och dessutom Energizer 9, Boogie Down 9 och ett par nya låtar. Bra försök på Fleadh Uncut och Spin Chicken, men den sistnämda lär jag aldrig klara. Vi är helt enkelt inkompatibla. Skitlåt
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Sparvel skrivet augusti 29, 2007, 23.19
Ehum *host.Infection8.host*
Jag menar, det e klart du klara den tillslut ;)
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Robin skrivet augusti 30, 2007, 08.30
Citat från: "Sparvel"Ehum *host.Infection8.host*
Jag menar, det e klart du klara den tillslut ;)

Nu får jag ju 75+ på den tror jag så ok då ;).

Det är ändå en skitlåt :(
Titel: Tränings logg (ITG)
Skrivet av: Xyzar skrivet november 18, 2007, 23.27
Känns som tråden dött av lite. Kan dock posta vad som hänt för mig den senaste tiden.
Har klarat alla 11or som jag bråkat med, bara två till att klara.
Har tagit alla 10or utom soapy bubble(jävla skitlåt!!)
plockat fyra 12or, 3 custom och delerium.
Klarat 2 minuter av Live forever(ceder style)

Med andra ord: I kick ass!! =D