Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Heavy

#1
Köp/Sälj / K: Tyranid bitz i massor..
januari 12, 2013, 22.14
Hittade mitt gamla avstannade Hivefleetprojekt till BF:Gothic och tänkte det kanske vill bli större än 1000 pts..

Söker därför fett med bitz från framför allt gauntlådor och så vidare..
Möjligen är olimmade nid warriors intressanta med, liksom en sån psykernid (Zoanthrope?) eller två..

Vad har ni i gömmorna, allt från 5 plastbitar och uppåt är intressant!
#2
Dags att dra igång Geddonlivet igen för min del och vad vore bättre än lite Necromunda med allt det innebär?

Innan jag drar igång och skapar kampanj så vill jag ha en knippe intresserade spelare dock. 3-4 stycken har redan sagt dom är intresserade, men fler får det allt bli :)

Blir löst baserat på samma regler som innan (ett scenario i veckan som alla ska spela minst en gång, max 3 matcher per spelare per vecka, målade figurer samt att man måste köpa all utrustning som finns på figgen från start samt noll tolerans mot proxy) med skillnaden att jag ska försöka få till nån sorts laddersystem så de bästa gangsen möter varandra. Några små ändringar i xp-systemet blir det nog med.

Nått jag gillade sist var när vi körde storscenariot med zombieinvasionen, så mer sånt kommer det nog bli.

Anmäl intresse i tråden så får vi se när vi drar igång (tidigast typ februari)..
Säg gärna till om ni vill vara med och bygga lite terräng innan, såg det fanns en del halvfärdiga projekt stående som borde byggas klart, bland annat det fabulösa Larsson Towers :D..
#3
Behöver ha tag på 2  _gamla_ stealthsuits till Tau, omonterat och så är jävla bra..
Eventuellt kan nya XV15 Stealth Armour funka med..

Dessutom, om nu nån har liggandes så är de kaoskultisterna från nya (?) 40K-boxen sjukt intressanta.

Hojta om ni har nått, glöm fantasipriser dock :)
#4
Aja, vi är ju en del som lirar skiten så vi kan ju ha en tråd för det tänkte jag :)

Ska ge er en liten nöt att knäcka !

Regler:

Beyond the Sword expansionen.
7 spelare.
Random ai´s.
Pangea standard map.
One City Challenge
Warlord difficulty
Normal Speed.
Ancient Start.
Advanced Start.
Du spelar Ghandi of India..

5838 pts diplomatic victory fick jag på en slarvomgång.. Slå det ni :)

Drar igång en Noble nu med samma förutsättningar :)


------------------

Ok, hade lite otur på Noble.. Fick Pacal och Montezuma med på kartan, som grannar.. Allt var frid och fröjd till 1922, då får Pacal för sig att det är en bra idé att anfalla Monty.. 100~ turns senare vinner fanstyget en Domination.. Gah..

Nya tag :D
#5
Trust nobody, no way, no how, never
Trust nobody, no shit, homie, don't you ever
Trust nobody, no way, no how, never
Trust nobody, trust nobody

~Ill Bill - Trust Nobody, http://www.youtube.com/watch?v=zEjsP-Qs0B0


Tja homes..

Dags för en Vampirekampanj på Gedon kanske??

3-4 grupper kommer startas upp lite sakteliga är planen, med start av en grupp redan nu.. Tanken är att grupperna kommer komma igång lite smått i taget, så sista gruppen kommer möjligen startas så sent som framåt jul eller så, beror helt enkelt på utveckligen i krönikan av de tidigt startade gängen.. Eller så är Gehenna här efter första spelningen och allt är rökt :D

En grupp är redan nu i vardande och består av folk som kan spela lite när som, med kort varsel.. Sena vardagskvällar och liknande där speltillfället bestäms nån dag innan.. Helt enkelt spel för oss som inte har nått liv(tm)..

Krönikan kommer fokusera på rollspelande och kanske innehålla lite andra element än traditionellt rollspel använder sig av.. T.ex. kommer jag hålla väldigt hårt på 3 olika typer av "faser" i mitt spelledande..
*Den rena storytellingfasen, där bakgrund till händerlser, hur rollpersoner agerar utifrån hur jag uppfattat dom tidigare igenom rollspelet, resor osv snabbspolas på ett så cinematiskt sätt som möjligt..
*Den rena rollspelsfasen, här spelar vi rollspel.. Spelarna får en setting beskriven till sig i storytellingfasen, nu är det dags att agrera utefter förutsättningarna helt enkelt.. Allt som sägs, görs och antyds med kroppspråk är helt enkelt det din karaktär gör.. Vi kanske kan kalla det för live-light helt enkelt, inga tärningsslag görs i onödan, inget snack om nånting annat än själva rollspelet.. Reser sig din karaktär med avsmak upp från ett bord och går iväg, så gör helt enkelt du det med eftersom det du gör gör din karaktär..
*Sist då är själva regelbögerifasen (i brist på bättre ord).. Strider hör hit, likaså kanske den där spännande biljakten eller försöken att i realtid hacka sig in i Pentagons datorer.. En mix av rollspel och regeltjafs helt enkelt, ganska likt traditionellt rollspelande..

En sak jag tänker göra i så stor utsträckning som möjligt är att ta in spelare i allmänhet, och spelare från andra grupper än den som har spelningen för att spela npc´s.. Ger alla en chans att spela nått annat än sin karaktär för en stund, och en liten, liten insikt i vad dom andra spelargrupperna håller på med och vad/vilka dom är..
T.ex. att det är middagsbjudning hos en Elder i staden där intrigen kräver att karaktärerna (o)frivilligt delas upp i rummet/byggnaden och pratar med olika npc´s är ett utmärkt exempel på när andra spelare tas med i gruppens öden.. Märk väl att det krävs en del av spelare som hoppar in i andra roller såhär, och det handlar väl egentligen om att kunna följa mina order och inte fucka runt för mycket med spelgruppen som lirar för tillfället och ha tillräcklig självdistans.. Helt enkelt pissenkelt för den genomsnittlige gedoniten.. :)

Syftet med denna tråd är i första hand att söka en extra spelare till första gruppen.. Gruppen bestär för tillfället av Kari, Stefan d.ä och Henke.. "Enda" kravet är väl egentligen att inte ha nått liv och kunna flyta med i spelande som det är beskrivet ovan.. PM´a gärna för mer info eller fråga på i tråden..

I andra hand vill jag ha in intresseanmälningar för att skapa resterande grupper.. Hojta gärna till i tråden att du är sugen, sen skicka mig ett pm med vad för slags karaktär du vill spela, och ev. vilken grupp du vill ingå i.. Jag kommer se till att grupperna blir ganska blandade, så vi får ett gäng erfarna rollspelare tilsammans med några noobs, grupperna kommer generellt sett vara ganska små med.. Värt att notera är att det inte går att "förboka" sig stenhårt på en specifik grupp, utan jag kommer helt enkelt att plocka ihop folk som jag tror kan skapa en bra spelgrupp även om dom inte spelat rollspel ihop innan.. Dvs, om vi var i fängesle just nu skulle ni kalla mig för Big Daddy..

Nämn även hur mycket Vampire material du har läst/spelat, din koll på världen (second edition, inget annat) och specifikt din kunskap om Chicago i 2nd Ed (mesta av kampanjen kommer utspela sig där och det är ju trist att känna till de redan beskrivna sub-plotterna).... Tanken med kampanjen är att ett par grupper får plöja igenom ett gäng av de underbara äventyr/moduler som WW har släppt, de andra lite mer friform..

Grupp 1: Startas upp nu, kommer vara en "hillbilly" grupp ur vampyrögon sett som blir inblandade i den stora stadens maktpolitik (o)frivilligt.. Blandade händelser.. Förkunskapskrav: Inga, sug på rollspelande och vet när man kan flamsa och inte är ett krav..

Grupp 2: Unga, relativt nyskapade Anarchs, oavsett om de är det till namn eller som själsligt mål.. Utsatthet, törst efter makt (eller utsläckandet av densamma), stora valmöjligheter till stt styra sin karaktärs öde.. Förkunskapskrav: Inga, sug på rollspelande och vet när man kan flamsa och inte är ett krav..

Grupp 3: Medeltid, Inkvistion, torches and pitchforks-eran.. Möjlighet att spela någon av de 13 klaner som var stora då, möjligen även nån då existerande bloodline.. Känsla av att vara en gud bland gudar, men ändå veta att även Kristus dog i händerna på en oförstående mänsklighet.. Det som görs här får genklang i alla andra grupper mer eller mindre.. Ganska styrd grupp till en början, men det lättar upp halvvägs in i kampanjen och man styr mer över sin karatärs öde.. Förkunskapskrav: Fördel om man har koll på vad V:TM är för spel, lite V:TM historia i allmänhet och lite intresse för att lära sig om den historien.. Sug på rollspelande och vet när man kan flamsa och inte är ett krav..

Grupp 4: Garou.. Need i say more? Ja, kanske.. Garougruppen kommer att spelas med V:TM regler, vilket betyder att allt fluff för dom är som vanligt, men regelmässigt kommer dom ha förmågor och regelteknikaliteter tweaked till vampyrer, inte köra sitt eget Rage-system..
Förkunskapskrav: Bra att veta lite om hur Garou funkar och vad deras livsmål osv är.. Sug på rollspelande och vet när man kan flamsa och inte ett krav..

Grupp 5: En av de viktigaste.. Poolen med folk som kan tänka sig att ställa upp och spela npc´s när det behövs.. Jag kommer försöka att set till att återkommande npc´s i krönikan får behålla samma spelare så långt det går, men om inte spelare A kan komma på spelning där sagda npc behövs, då blir man utbytt.. Denna grupp vill jag ha intresseanmälningar till asap, kan komma att behövas i princip i kampanjstarten.. Ett bra sätt att få vara med och leka innan ens grupp startar sin del i plotten är det med såklart..
'Förkunskapskrav: Förmågan att kunna sätta sig in i en roll snabbt och att inte metagame´a när det kommer till ens egna spelande i krönikan.. Sug på rollspelande och vet när man kan flamsa och inte ett krav..

Hoppas folk är sugna, jag är :)

Väl mött..


_____________________________________________________________

Gruppmedlemmar^

Grupp 1 (Full och startad):
Henke, Kari, Stefan d.ä samt Lars-Robert..

Grupp 2 (full och i startgroparna):
Cleared for take-off; Marcus, Ros, Pierre, Pannan, Ewers


Grupp 3 (ej startad, max 4 spelare):
Larsson, Robin, Brain, Dina

Grupp 4 (ej startad, max 6 spelare, kort kampanj):
Larsson, Robin, Brain, Ewers

(Maxantalet är ganska rörligt, personligen spelar jag med mindre spelargrupper för att ge alla en chans att komma till tals.. Ingen absolut siffra dock, alla grupper kommer vara ungefär lika kraftfulla totalt sett i slutet av kampanjen)
#6
Föreningsfrågor / Ang medlemsmötet 12/4
april 10, 2009, 00.42
Enligt posten: http://www.armagedon.se/forum/viewtopic.php?t=2207

Jag antar att det är försent att lägga till punkter på dagordningen med det skulle vara intressant med en konsensus inom föreningen vad som ska göras med personliga affekter som ligger, och legat, och skräpar i allmäna utrymmen på föreningen år ut och år in..
#7
Funderar på att snickra ihop en M:UA kampanj som jag haft i skallen under en massa år.. Kollade lite snabbt idag igenom vad som finns på föreningen och fick fram ett stycke regelbok men noll annat.. Efter runtfrågning hörde jag att det torde finnas en del andra prylar med, vart finns dom om inte i Bruna Rummet ??
#8
Bryter ut denna diskussion från figurspel->Kellys Hjältartråden som finns på: http://www.armagedon.se/forum/viewtopic.php?t=1662
Läs gärna dom sista sidorna för att bilda er lite uppfattning..

Citat från: "Ivar"Borde vi inte hänga upp koboldernas standaren på väggarna? Så visar vi vårat arv istället för att gömma undan det!

Tar mindre plats osv men den gamla tältlådan och dessutom duken som är lika äcklig som allt annat som har varit i militärens ägo och militär lådan vet jag inte så noga.

Förråd är ett måste för allt som bara används 1-2 gånger per år. Det behöver dessutom täckas över med lakan så det inte fastnar damm på. Static grass o dyl mår extremt dåligt av damm.

Militärtält, partytält till konventets PR-tour och whfbreklamgubben är typiska exempel på saker som bidrar till min skräpallergi och hämmar kreativiteten och är dessutom svåra att lagra.

Tänker ta upp detta som en punkt på styrelsemötet på söndag. Välkomna då!

Utmärkt idé Ivar..
Problemet som jag ser det ligger i att det är för styrelsen att besluta det, och sen göra det (skräprensningen).. Ska alla vara med och bestämma kommer det a) ta en jävla massa tid och b) inte mycket kommer bli slängt då den gemensamma nämnaren för många på klubben (mig själv inkluderat) är att det är "bra att ha"..

Jag skulle gärna se att t.ex. militärtält, oljelampor och liknande grejor som defacto går att sälja säljs till medlemmar igenom nån sorts auktion eller liknande..Onödigt att slänga saker som folk vill ha och använda privat.. Memorabilia är en helt annan sak såklart, men om det inte ska användas att pryda lokalen vete fan om det har något existensberätigande heller..

Vi behöver en bunt bra förråd till saker som inte används ofta är helt klart, jag försökte arbeta lite för det under min tid i styrelsen men resurserna fanns helt enkelt inte.. Vi byggde bla toalett och lite andra billiga lösningar då..

Förslag att lösa förrådsdisorganisationen..

* Gör om i dioramarummet.. Sätt upp garderober utefter hela ena långväggen, går att peta in nån arbetsstation, kanske ett sprayskåp, ett städskåp osv på några av garderobsplatsena.. Dioramastället som finns för tillfället byggs om så det sväljer mer byggen och mindre luft.. Man klär in dioramastället med skivor och fixar några dörrar till det så slipper man dammproblemet, vilket är ett problem helt klart i likhet med att saker helt sonika slängs på dioramorna och förstör dom.. Ut med resten av skiten asap.. Löser massor av organisatoriska problem och ger samtidigt en jäkla massa extra golvyta och luftighet i lokalen..

* Bygg om lilla datasalen till förråd.. Skulle funka om det inte vore för det faktum att konventet ska ha det till kontor, vilket jag helt klart tycker dom ska ha :)

* Bygg om dioramarummet till ett riktigt förråd som skulle kunna svälja en helvetes massa "allt" som vi har i lokalen som ett par skåpsrader, alla brädspel, skulle tömma blå rummet på lådor och oordning osv.. Problemet är då att det inte finns ett fixarrum, vilket lilla datasalen återigen skulle kunnat bli..

* Bygg ett helt nytt rum på klubben som antingen skulle bli förråd eller fixarrum.. Dioramarummet blir ett äkta pularrum eller förråd på det sättet..

För egen del anser jag att den sista punkten är bra att kombinera med den näst sista.. Bygg ett nytt rum och ha ena som förråd/städskrubb, det andra som pularrum.. Finns i mina ögon två bra alternativ för det..

Antingen bygger man rummet där hörnsoffan står idag (darttavlan), skulle ge ett rum på kanske 12-13 m2..
Andra lämpliga platsen är i hörnet där telefonen står nu.. Skulle väl bli ungefär samma dimensioner, med nackdelen att ena dörren till röna rummet skulle behöva stängas, däremot är fördelen att det ger en nice bieffekt som ljuddämpning till både det gröna och bruna rummet..

Jag tror jag skulle välja den sistnämda lokationen för det fiktiva förrådet.. Skälet är väl mest att man då kan välja att ha myssoffan kvar, eller flytta dit det feta matsalsbordet och därigenom få lite lägre ljudvolym ute på det stora discogolvet om 2-3 spel pågår samtidigt..

Såklart, alternativ ett gör ju att vi defacto kan bygga ett rum till för spelande, itsället för förråd, vilket inte är helt fel heller egentligen..

Lite klurig fråga, men jag anser att faktum kvarstår.. Vi måste lösa det kreativitetshämmande myllret av saker i dioramarummet och andra delar av lokalen en gång för alla..
#9
Enligt uppgift finns det en ganska söt tutorial för ASL, typ mission 1 = så här flyttar du infanteri och skjuter med dom, Mission två = flytta och skjut enligt mission 1 och så här gör du för att entrencha dig osv osv ad finitum..

Skulle vilja ha en vänlig själ som orkar sätta sig ner med en nub och köra igenom denna tutorial.. Vad jag förstått så tar det kanske en heldag att köra igenom alla moment i tutorialen..

När ?

Ja, det är säklart en bättre fråga.. Jag har lite svårt på helger (inte alls jämna veckor, vissa ojämna kan jag), och lätt på mån till ons alla veckor.. Dock ska det dras igång en tennsoldatskampanj om ungefär en månad, så då går en av de dagarna till det..

Helgen 28-29 har jag dock möjlighet..

Är det möjligt för två noobs att spela tutorialen utan några förkunskaper utom att man skimmat igenom reglerna lite lätt förresten? Är kanske lite lättare då att få igång inlärningsprocessen för egen del :)
#10
Hallåj folks..

På förankommen anledning så behövs det nya regelhäften samt lite kampanjmaterial till en kampanj i Necromunda som kommer att gå av stapeln under några månader i år..

http://www.armagedon.se/forum/viewtopic.php?t=2154

Kampanjen kommer sysselsätta minst 12 spelare (de anmälda i tråden samt ett par till som pratat med mig muntligt) under den tiden, och kommer förhoppningsvis betyda att lokalen kommer vara öppen mer än den är nu igenom att folk helt enkelt behöver vara med och kriga loss lite :)

Därför undrar jag om det skulle vara möjligt om gedon stog för kostnaden att skriva ut/kopiera necromundas Living Rulebook i 2 exemplar a 120 sidor, samt rosters och ospecifierat kampanjmaterial a 60talet sidor? Sammanlagt 300 sidor..
Living Rulebook är som ni säkert vet fri för nedladdning och kopiering från GW´s Specialist Games.. Så inga fulheter vad gäller copyright eller liknande..

Antingen skriver vi ut det själva på gedons skrivare, eller lämnar in på kopieringsfirma.. Har inte en susning på vad det kostar nu för tiden att skriva ut, eller för den delen vad färgpatroner till sagda skrivare kostar..
Jag gissar väl på en krona per kopierat ark, känns ganska trovärdigt..
#11
.... och är det nån på klubben som har den så man kan kika i den ?
#12
Köp/Sälj / 1000 pts Tyranids säljes..
mars 08, 2009, 16.27
Liten tyranidarme säljes åt kompis..


WYSIWYG, plus en codex..

Det mesta av bitsen finns med och det lilla som finns att säga om horden är följande;

en del är obyggt och sitter på sprues..
två carnifexer,  en custom med dubbla heavy weapons, en närstrid med scything talons
en standard tyrant med typ venom cannon å två devourers....
en jävligt custom hyve tyrant byggd på en carnifex kropp med balrogvingar och närstridsvapen rending claws boneword whip
en gauntsquad, en stealersquad..

Fråga gärna mer så vidarebefodrar jag frågorna.. Har noll susning på nids själv dock..

1200 spänn eller bud, frakt kan säkert fixas till geddon..
#13
Funderar på att köpa mig lite stuff från Shadowforge, ni vet dom där australiensiska snubbarna som satsar på att bara göra kvinnliga figgar till div spel (BB nunnorna är nog mest kända)..

http://www.shadowforge.com.au/

Om man beställer för över 200 AuDollahs så blir det bättre frakt, hur mycket bättre vet jag inte i skrivande stund men har mailat och frågat.. Även fast Au$ är billig (6 SeK) så behöver jag inte figgar för såpass mycket pengar i dagsläget.. Undrar sålunda om nån är sugen på en sambeställning?

Jag kan sköta all orderhantering osv, men vill ha cash av ev. medbeställare i handen innan beställningen sker..

Skriv här eller i PM..


Edit: Vid orders över 200Au$ så funkar det enligt följande..
Först får man 10% rabatt på hela ordervärdet..
Sen räknas fraktkostnaden ut på det nya priset och är 15-17% av denna (beroende på storleken, inte vikten av paketet)..

Typ: Vi beställer för 200 prick..
200 - 10% = 180..
180 + 17% = 210..

10 OzDollars i frakt, dvs 60 spänn i detta fall..
#14
Behöver följande..

*Scavvies, eller futurefiggar i bra skala med motsvarande autogun el. närstridsbeväpning helst.. Gärna enstaka figgar med..
*2-4 st Black orcs, nyare modellen..
*2 st gamla tenn Chaos hounds, alt 4 st nya ch´s i plast om mina 2 orörda ch´s i tenn tas i byte..
*5 Zombies (behöver inte vara GW)..
*3 Ghouls (behöver inte vara GW)..

Köper eller byter mot vad crap jag har liggandes (en hel del blandat oldschool gw)


Det nedan är förmodligen fixat med lite tur..
*Spacemarine shoulderpads, typ 10-15 stycken.
*Spacemarine gamla close combat sprues, dom med pistoler och svärd på, även icke kompletta (behöver mest boltpistols, laspistols, autoguns och swords) gärna nån enstaka bolter..
*Imperial Guard special weapons, flamers och plasmarifles.
#15
TattooedAlot - Hard to the Core
Sundays 22-24 CeT on Nekkid Radio



Every Sunday 8 PM thru 10PM UTC/GMT (22-24 Central European),
You can hear me LIVE at www.nekkidradio.com
as DJ TattooedAlot, delivering the best inte Metal, Punk, Hardcore and
other kick-ass music.
Tune in, listen, request and have a good time with me.
Go to www.nekkidradio.com, choose the appropriate stream at the top left side of the screen and turn you volume up to max.
Requestlines are as follows;

MSN: nekkidradio@hotmail.co.
ICQ:124486403

(Requestlines are the same for all dj´s at Nekkid Radio,
and the one currently on air has it running.
Just so you know it isn´t me there all the time :D )
#16
Köp/Sälj / WoW köpes...
mars 10, 2006, 14.34
Äldsta dottern har börat spela, så jag får inte ha mitt konto ifred :)


Ge mig ett bra offer så handlar jag ditt konto !
#17
Habla MP-5 / Nån som har tips på liten mus??
december 11, 2005, 23.13
Har visat sig att min äldsta dotter är en hejjare på att sitta och spela på nätet och byta låtar osv på datorn (favvisarna just nu är Bad to the bone med Running Wild samt Motherfucker i dont care med Murderdolls :) :) :) )

Enda är att hon såklart har små händer och svårt att nå över musen med sina fingrar.. Nån som har nån koll på vart jag ska hitta en mindre ?? Har kollar lite efter möss till bärbara, men inte hittat nått vettigt direkt..
#18
Rollspel / GERF system sökes omgående..
november 26, 2005, 16.13
Jepps, ni vet vad det är..

Väldigt gärna elektroniskt format så ni kan maila det till mig eller skicka via MSN..

Helt ok med hemmaknåpade grejor, men det får gärna innehålla orginalartikeln med..
#19
Undertecknad har varit i kontakt med Peter "Linken" Lindahl, även känd som mannen som höl i Firefly "Prokhova" på BSK iår.

Vi har pratat om att köra ett mega-maxi scenario för hugade på gedon under en heldag i jan/feb i friefly, där alla intresserade får en chans att vara med och styra och ställa över en lämplig bunt enheter på vardera sidan bordet.. Gedon har terräng, Linken har modeller och kunnande samt villighet att lära ut regler..

Enda vi behöver få till är att hans resekostnad bör betalas av de medverkande eller gedon, så detta är en intressekontroll innan planeringen fortsätter..

Vem är sugen, även om det betyder att man får lägga 50 kr för att vara med..

*räcker upp en hand*
#20
Brädspel / Status brädspelsrummet...
november 24, 2005, 01.47
Som Oscar sa i en annan tråd är det mesta klart...

Stort tack till alla inblandade med råd, åsikter och framför allt byggande.. Oscar har farit fram som en furie och byggt lika mycket som vi andra tillfammans :D Bra skit killen !!

Det som gjorts:

*Vägg har rivits..
*Färg på väggar och i tak..
*Bordet är numera 350*120 cm vilket betyder att det är ett jävla stort bord, ungefär 60% mer bordsyta eller nått.
*Hyllor har skruvats upp och vi förfogar över 10 meter hyllbredd att fylla med junk..
*Lamporna har fipplats om så dom täcker hela bordslängden..
*Sopor har körts till tippen..
*Coop har besökts ca: 8 ggr sen bygget startade, varav 5 ggr av mig under dagen idag,, *pust*

Det som behövs före vi börjar spela (i helgen mao):

*STÄDA! Är väldigt dammigt och allmänt skitigt därinne, allt måste dammtorkas.. X minuter på golvet med skurborsten skulle inte göra nått för att få bort de mesta märkena av den gamla väggen.. Torka runt fönster och fönsterbrädor med målartvätt för att få bort fett och fläckar..
Se även till att ta rätt på alla verktyg och allt junk utanför rummet, allt är framme typ eftersom jag var rätt trött när jag åkte därifrån inatt..

*Ta ner meskeringstejp från taket..

*Bordsduk, vilket Oscar fixar imorgon..

*Sätta i ventilerna i hålen ovanför dörrarna..

*Fylla på med junk(tm) i hyllorna :)


Det som behövs på lite sikt:

*2 till lampor, och starkare glödlampor till alla 5..
*Pallar eller stolar..
*Gardiner..
*Mysprylar som blommor och planscher mm..

Jag ska ev. till ikea i helgen och köper då lampor, men de är inga probs att sätta upp under pågående spel om man är lite försiktig.. Pallar köper jag där med då, har för mig dom har nån billighetsvariant som "duger" för 19-29 kr.. Kommer inte att dyka upp på gedon förrän ganska sent på söndag, vore kul om nån hade tagit tag i "måste göras" listan innan dess.. ;)

Annars var det det hela.. Hoppas ni tycker att det blev lika jävla skitbra som jag gör.. :D