Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - tobias

#1
Habla MP-5 / Höstens första Mirage
september 11, 2008, 15.56
Imorgon fredag kör jag och Norén vår synthklubb Mirage igen, den första för hösten. Hoppas att vi ses där, väl mött!

Mirage - 12 september

Tack till alla våra gäster som gjorde vårens kvällar med Spetsnaz och Alice in Videoland oförglömliga! Nu har vi tagit det lugnt under sommaren, spelat skivor på Hultsfred, bott i husvagn på Roskilde och givetvis planerat inför höstens kvällar med Mirage.

Vi är mycket stolta över att kunna presentera BUZZ, som reser hela vägen från Frankrike för att göra sina första Sverigespelningar någonsin! Först i Borås, sedan vidare till Stockholm där Ultrafoxx tar emot dem.

Buzz spelar en underbar blandning av new wave, EBM och electro. De var först aktiva mellan 1984 och 1989 där de under den tiden hann arbeta och spela tillsammans med band som The Young Gods, A Split Second, Anne Clark och Borås-vännerna The Neon Judgement. 2006 återuppstod bandet och är nu aktuella med albumet "Minimal & Électronique" som nyligen fick betyget 7/8 i anrika Side-Line.

Givetvis bjuder vi också upp till dans på vårt fantastiska dansgolv där du kan röja loss till det bästa och mest dansvänliga från synthpop, EBM, electro osv. På nedervåningen gör Filip återkomst och bjuder på skön retro acid, övervåningen lämnar vi med varm hand över till Mikael från Release Music Magazine men även Jean-Christophe från Buzz har lovat att hoppa in. Räkna med band som Depeche Mode, The Human League, Soft Cell, Nitzer Ebb, DAF, Erasure, Clock DVA, Lustans Lakejer, Boytronic, Front 242, Indochine, Simple Minds, The Normal, Die Krupps, Covenant, Kraftwerk, Welle:Erdball, Rheingold, Ultravox, Portion Control m.m.

Tidigare besökare har kanske lärt sig vid det här laget att vi gillar tävlingar till tidiga gäster. Den här gången har vi fått fina presenter från bl.a. Skivlagret, Bronk Clothing och Man av Skugga Förlag.

21-02 / 18 år / 100 kr
Bandet på scen 23:00
Trägårn, Borås (200m från Centralstationen)
www.klubbmirage.se
www.myspace.com/buzzbiz
#2
BSK 24 / Receptionen anmäler sig
oktober 08, 2006, 13.43
Receptionsansvarig här! Jag lever!

Har snackat med Joakim Molin och Sebbe idag och fått dem att byta kontaktinformation med varandra.
Ska under veckan börja bekräfta lite personal och skriva in dem i schemat.

Finns det ett schema över kommande konventsmöten? Jag hade gärna närvarat på mer än ett möte den här gången...

Finns det karta/foto över hur lokalerna ser ut? Skulle vilja veta lite vad jag har att bygga med.

Komradios från Sverok Väst? Någon som har snackat med dem eller ska jag göra det?
#3
BSK 23 / Receptionen
oktober 31, 2005, 15.44
Det finns fortfarande luckor i receptionsschemat, kan du jobba?
5-timmarspass i gott sällskap utlovas.

Maila mig: tobias.eliasson@manavskugga.se
#4
BSK 23 / Receptionsansvarig anmäler sig!
augusti 22, 2005, 23.49
Tobias Eliasson här, receptionsansvarig i år. Känner vissa här rätt bra, vissa lite mindre bra och vissa inte alls. Kort och informativ presentation:

C Reception - GothCon XXVI
C GothCon - XXVII, XXVIII & XXIX
Receptionsansvarig - Halmicon 2001 & 2002
Receptionist på SydCon och Borås Spelkonvent några gånger
Artistincheckning - Hultsfred 2003 & 2004

Suttit i styrelsen för Sverok Västra Götaland 2001 & 2002, anställd kanslist för Sverok Väst sedan början av 2003.

Är ent sedan många år, drar i helgen iväg på konvent nummer 38. Har varit på alla BSK sedan nummer 15. De sista åren har jag arrangerat Operation Flashpoint LAN och förra året även Ubåtsjakten i cafeterian.

Spelar helst rollspel (Call of Cthulhu, James Bond och Western) och brädspel (ASL, krig och tyska brädspel). Har tyvärr bara kunnat dyka upp på en enda ASL-dag på Geddon ännu, men har förhoppningar på att kunna dyka upp på de flesta under hösten.

Sådär, nu vet ni lite mer om mig och vad jag har sysslat med tidigare. Förhoppningsvis ses vi på ett möte relativt snart, då ska jag även passa på att bli medlem i Armagedon. :wink:

Kommer att läsa här på forumet också, så det går utmärkt att ta kontakt med mig den här vägen.